![]() |
Polat Alemdar
İki kişinin bildiği sır değildir.
1. :-X 2. :-X |
Polat Alemdar
sanal kahraman!
|
Polat Alemdar
Cerrahpaşalılar :D
|
Polat Alemdar
ülkücülük koakn kahraman
|
Polat Alemdar
genclere kotu ornek
|
Polat Alemdar
fazla ağır abi ;)
|
Polat Alemdar
SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ
|
Polat Alemdar
elif :D
|
Polat Alemdar
çatlı benzetmesi...
|
Polat Alemdar
tam bir kasıntı ;D
|
Ynt: Polat Alemdar
SaNal Kahraman.. ;D
|
Polat Alemdar
gerçekleri çekinmeden sunan dizi sonra bazılarının işine gelmeyerek kaldırdığı oysa meselelere parmak basan..
|
Polat Alemdar
Alıntı:
|
Polat Alemdar
KENDİNİ BEĞENMİŞ, NE OLDUM DELİSİ, ŞİDDET MANYAĞI BİR KİŞİLİK AYRICA ÇOCUKLARA NE OLUCAKSINIZ BÜYÜYÜNCE DİYE SORDUĞUNUZDA ALDIĞINIZ BİR CVP -POLAT OLUCAM- :-\
|
Polat Alemdar
Aslında 80lerin ortalarından günümüze kadar devam eden mafya-devlet-işadamı ilişkilerini dolaylı yoldan açıklayan vatansever bir kahraman rölü
|
Polat Alemdar
aslında bi kahraman hemde haksızlığa tahammül edemeyen
|
Polat Alemdar
Alıntı:
|
Polat Alemdar
Alıntı:
|
Polat Alemdar
ben film izlemiorum ama POLAT sadece yakışıklı ehehehe ;D ;D
gerisini erkeklere sormak lazım:d |
Polat Alemdar
nasil bir vatanseverlik bana da versinler onun verdigi parayi ben vatanseverligin babasini göstereyim..o sadece yazilan senaryoyu oynuyor yok hadi diyelim ki bu film gercekleri yansitiyor o zaman burada takdir edilecek senaristtir ;)
|
Polat Alemdar
dünyaya lazım bir karakter
|
Polat Alemdar
Alıntı:
|
Polat Alemdar
Alıntı:
|
Polat Alemdar
peki usame bin ladin nasıl kimseden korkmadan yapabiliyor ayrıcada aşırı derecede zengin bir kişi olmasına rağmen
amerikayı korkmadan bombaladı.bu yönetmenin akrabası kimdi acaba ;) |
Polat Alemdar
Alıntı:
|
Polat Alemdar
peygam efendimizin bir sözü vardır muharebe (savaş) bir hiledir.Gerektiği yerde gerektiği şekilde hareket edilmesi gerekir.
|
Polat Alemdar
Alıntı:
|
Polat Alemdar
kardeş basit konuları çok farklı yönlere çekiyorsun düşünce tarzına göre, çok farklı yönlerden bakıyosun
|
Polat Alemdar
Böyle birine şuan ihtiyaç var !!!
|
Polat Alemdar
Alıntı:
kardes sende ne anlatmak istedigini anlatamiyorsun..laflari hep dolandiriyorsun desene direkt "polata laf söyleme, sikarim ayagina" ;) |
Polat Alemdar
Alıntı:
ben anlatmaya çalıştım ama sen israrla adamı anlaşılan sevmediğin için anlamak istemedin ;) |
Polat Alemdar
Alıntı:
bende diyorum adam rol yapiyor, para aliyor kim olsa yapar bunu..sikiyorsa gercegini yapsinlar ya ;) |
Polat Alemdar
Alıntı:
|
Polat Alemdar
Alıntı:
|
Polat Alemdar
Yani Polat ALEMDAR bir resim aynı karakteri bir başkası oynasa idi.. O kişide aynı derecede sevilirdi...
Kendinize imza hazırlarken neden Necati ŞAŞMAZ değilde Polat ALEMDAR ismini kullanıyorsunuz... Bu açık bir şekilde şunu gösteriyor. Aslında sizler Necati ŞAŞMAZ ın kişiliğini değil film de oynanan Abdullah ÇATLI kişiliğine sevgi duyuyorsunuz... Polat ALEMDAR. ÇATLI nın tv versiyonudur... |
Polat Alemdar
tam bi imitasyon ürünü..
|
Polat Alemdar
abartılı asla ölmez bir kahraman ;D
|
Polat Alemdar
neyse bu kadar tartışmanın ardından bi espri iyi gider bendeniz olur :D :D
|
Polat Alemdar
mafyaaa ;D ;D
|
Polat Alemdar
iki kişinin bindiği tır değildir ;D ;D ;D
şaka bi yana gerçekleri fazlasıyla gün yüzüne çıkardığı için pek sevilmeyen karakter... |
All times are GMT +3. The time now is 14:37. |