![]() |
Allahin selami ....
Allahin selami müminlerin üzerinde olsun insallah,,............
Umarim iyi günler gecirmek dilegiyle# selam ve dua ile ErbakanHoca |
Allahin selami ....
Hoşgeldiniz..Bu ne şeref.. 8) Daimi olur inşAllah kardeşcan..
Selametle.. |
Allahin selami ....
Sükran kesiran .....
Lakin unutmayin kisi sevdigi ile beraberdir ;) |
Allahin selami ....
Allah'ın sevdiği herkes bizim sevgilimizdir.. :-* Allah'ın dostları dostlarımızdır.. Biz Allah rızasını gözeterek herkesi severiz.. Varsın o herkez bizi sevmesin..Hak razı olsun,kul razıı olmasada olur.. Onun rızası kafidir.. ;) Tekrardan daimi ve Hayırlı olmanız duasıyla.. :-*
|
Allahin selami ....
İnsanlar et gibi, ulema tuz gibidir. Tuzsuz et koktuğu gibi ulema ve sohbetinden mahrum kalanda çürür ve kokar.
Sarıl bir hak dostuna, kurumuş yaprak gibi ezse'de ses çıkarma sakin ol toprak gibi. |
Allahin selami ....
Tabi..Yeter ki bizi ezen Hak dostu olsun..Hak dostu haksız yere ezmez zaten..Hak edeni ezer.. :-*
|
Allahin selami ....
Erbakan hoca hoşgeldin biz (forum içinde başka yerlerin propagandasını ve reklamını yapmak yasak olduğundan mseaj düzeltilmiştir..) dayız oraya da gel..bekliyoruz
|
Allahin selami ....
hsb. gelirsem ne vereceksiniz :D
duyguseli size özel yazamadim ? msn var miydi acaba |
Allahin selami ....
Alıntı:
|
Allahin selami ....
;) Foruum içinde msne alışverişi yasak kardeşcan..Siz beş mesaj daha yazın foruma..Beş mesajdan sonra özel pm miz ücretsizdir..Hediyemizdir.. 8)
Şaka bir kenara mesaj sayınız beş olmadan özel pm sistemimizden yararlanmıyorsunuz.. :-* |
Allahin selami ....
o halde siz bana yaziniz :-*
|
Allahin selami ....
Dostum Demokrat sana 100 artı veecek...
Haddi aşmayıp kuralallara riayet etsek..Yoksa yasaklanmak kaçınılmaz olacaktır..Uyarıdan önce ricamızı dikkate alın lütfen.. |
Allahin selami ....
Bir derdiniz varsa siz yazınız kardeşcan..Sorun sıkıntı vs..Yardımcı olalım biizni'Allah.. ;)
|
Allahin selami ....
bir sen kaldin burada Erbakanh. herkes
duyguseli sen de gel arkadaş... |
Allahin selami ....
biliyorsunuz suan disari cikamiyorum :D
vakitlerimi artik sanalda gecirmeye calisiyorum , Cünki buda bir Cihatdir..........sanal Cihadi :D |
Allahin selami ....
Yok kardeşcan..Ben davamı her yerde her şekilde savunabilirm.. ;) Burası iyi..Hem bak koskoca yönetimdeyim şimdi bıraksam yetkisiz kalırım çok severim yetkiyi falan.. 8) Gösteriş vs çok hoşuma gider..Maksat hava basmak olsun.. 8) Mutluyum böyle.. siz devam edin.. :-*
|
Allahin selami ....
bende usaklarimi bulmusken baska yere gidemem :D
simdilik iyi burasi ............ :-* |
Allahin selami ....
severim samimi insanlari 8) ;D
|
Allahin selami ....
Alıntı:
Bu arada Murat bey bizde samimiyeti severiz ama samimiyetinde samimi olanları severiz..İnsanları seviyorum diyerek uşakları konumuna sokanları değil.. :-* |
Allahin selami ....
usaklar kelimesine özür dilerim ..................
|
Allahin selami ....
Alıntı:
Duyguseli kardeşim ben ona değil senin mesajına yazmıştım Onu okumayınca yanlış anlaşıldı Uşak yazdığını okumadım ben onun Yoksa sessiz kalmazdım bilmiyor musun |
Allahin selami ....
Peki bende bilmeden yanlış yorumda bulumuşum sende hakkını helal et.. ;) Özür dilerim..Ben bu erdemi çok seviyorumda.. :)
|
Allahin selami ....
Estağfirullah varsa hella olsun sen de et
Kabahat bizde.. |
Allahin selami ....
aleyküm selam hoş geldin...eğer seviyeli tartışma istiyorsanız tam yerindesniz :)
|
Allahin selami ....
tartisma mi ? öyle bir niyetim yok ...........
Zaman birlik zamani Kardeslik zamani............... selam ve dua ile |
Allahin selami ....
Aramıza hoşgeldin daimi olman ümidiyle hayırlı forumlar :)
|
Allahin selami ....
Ve aleyküm selam,hayırlı olsun bakalım üyeliğin ;)
|
Allahin selami ....
Aleykümselam...hoşgelmişsiniz...
Hayırlı paylaşımlar... |
Allahin selami ....
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:27. |