Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   star Haber Öyle Bir Haber Yaptı ki Pes Diyorum! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=41168)

Eşref 08-17-2008 20:42

star Haber Öyle Bir Haber Yaptı ki Pes Diyorum!

"3'te Biri Bile Değil"

Sendikaları bile şaşırtan, her kademeden memnuniyetle karşılanan memur maaş zamları, Star Haber tarafından küçümsendi ve işte bu manşetle haber edildi;

3'te biri bile değil!

Ben pes diyorum. Bu kadar vicdansızlık, bu kadar taraflı yayın, bu kadar nankörlük olmaz. Bunları Allah ıslah etsin.

Beritan 08-17-2008 20:45

evet nankörlük etmesinler...onlara baya vermişler ama babama :'(

Hüdaverdi 08-17-2008 20:49

İster 3'te 2'si olun ister %100'lük zam olsun bir kılıf bulurlar.%100 olsa 'ülkeyi batırdınız' derler.%50 olsa 'gider ayak oy için yapıyorlar' derler.Ahlaksız yalancı siyon desteklilerden başka ne beklenir ? :-*

Duygu'Seli~ 08-17-2008 20:51

Gözleri doysun diyorum..Bu bile fazladır diyorum..Bu yaptıkları resmen ortamı germek..İki taraf anlaşıyorsa siz niçin müdahale ediyorsunuz..?Arayı bozmaktan başka ne yapıyorlar..Bu gazetecilik olamaz..Helede tarafsız(!) hiç olamaz..

Düş... 08-17-2008 20:54

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
İster 3'te 2'si olun ister %100'lük zam olsun bir kılıf bulurlar.%100 olsa 'ülkeyi batırdınız' derler.%50 olsa 'gider ayak oy için yapıyorlar' derler.Ahlaksız yalancı siyon desteklilerden başka ne beklenir ? :-*

:-*

bu kadar da düşmez insan .. bunlar bu denli taraflı haber yaparken hiç utanmıyorlar mı acaba >:(

FERM@N 08-17-2008 20:56

Alıntı:

;)

Bence de malum zihniyete yaranmak zor.İsterse maaşları % ' de yi geçsin...

aşk-ı ilahi 08-17-2008 21:35

pessss....bu kadar mı ya....

amcam sağırdı galiba....

Hüdaverdi 08-19-2008 20:56

Ankara Keçiören'de dükkanını geç kapattığı için belediye görevlileri tarafınca dövülen kişinin dayak yeme sebebini star haber ''alköl satığı için öldürüsiye dövüldü'' diye haber yaptı az önce.

O değil adamla röportaj yapıyor bu adi şereften yoksun kişiler,daya yiyen dahi ''neden geç kapatıyorsun bizim başımız belaya giriyor'' dediler diye muhabire cevap veriyor.Buna rağmen star haber şerefsizliğini gösterip ''alköl sattı diye dayak yedi'' haber yapmasına bilmem ne demeli ?

Görüntülerde dahi dayak atan kişiler esnafın dondurma dolabını dükkanın içine atıyor,buda dükanı geç kapattığı için dayak attıklarını gösteriyor.Söz konusu içki olsaydı içkileri kırmazlar mıydı ?

Bunlar bu kadar adi,bu kadar çirkef,bu kadar hayvandan daha aşağı mahluk...

Supraliminal 08-20-2008 13:13

Alıntı:

Ankara Keçiören'de dükkanını geç kapattığı için belediye görevlileri tarafınca dövülen kişinin dayak yeme sebebini star haber ''alköl satığı için öldürüsiye dövüldü'' diye haber yaptı az önce.

O değil adamla röportaj yapıyor bu adi şereften yoksun kişiler,daya yiyen dahi ''neden geç kapatıyorsun bizim başımız belaya giriyor'' dediler diye muhabire cevap veriyor.Buna rağmen star haber şerefsizliğini gösterip ''alköl sattı diye dayak yedi'' haber yapmasına bilmem ne demeli ?

Görüntülerde dahi dayak atan kişiler esnafın dondurma dolabını dükkanın içine atıyor,buda dükanı geç kapattığı için dayak attıklarını gösteriyor.Söz konusu içki olsaydı içkileri kırmazlar mıydı ?

ntv de aynı şekilde haberler yapıyor nede olsa aynı zihniyet ...
hepsini KINIYORUM

tayyiperdogan57 08-20-2008 18:51

evet ızledım bunu ve cok sasırdım ben star tv haberlerını hıc kacırmam ama gun gectıkce chp ıcın calıstıgının farkına varıyom

Hüdaverdi 08-20-2008 19:21

Alıntı:

tayyiperdogan57 Nickli Üyeden Alıntı
evet ızledım bunu ve cok sasırdım ben star tv haberlerını hıc kacırmam ama gun gectıkce chp ıcın calıstıgının farkına varıyom

Kanal satıldığı ve uğur dündar+ekibinin kanalın başına geçtiğinden beri ergenekon terör örgütünün avukatlığını yapmaktalar,yalan haber sunmaktalar,ak partiyi kötülemekteler,fitne tohumları saçmaktalar,inançlı insanlara saldırmaktalar.

Çok geç farkına varmışsın arkadaş.
İzlememeni öneririm.
atv yeter bize.

tayyiperdogan57 08-20-2008 19:25

Alıntı:

Alıntı:

tayyiperdogan57 Nickli Üyeden Alıntı

Kanal satıldığı ve uğur dündar+ekibinin kanalın başına geçtiğinden beri ergenekon terör örgütünün avukatlığını yapmaktalar,yalan haber sunmaktalar,ak partiyi kötülemekteler,fitne tohumları saçmaktalar,inançlı insanlara saldırmaktalar.

Çok geç farkına varmışsın arkadaş.
İzlememeni öneririm.
atv yeter bize.

atvyı akp yakın olanlar aldı herhalde bıldıgım kadarıyla dogru mu ?oyle duydum eskıden atv ızlerdım degısmeden once atv ekıpı

Hüdaverdi 08-20-2008 19:30

Hangi kanalı kim aldı bunlara kafa yormam,benim için tarafsız haber önemli.ATV bir yandan ak partinin güzel işlerini dile getirirken diğer yandan eleştirebiliyor.Ne ak parti yanlısı bir haber,ne de ak pari karşıtı.Tamamen tarafsız bir haber sunuluyor.Ayrıca ergenekon terör örgütne destek verimiyorlar,bu çok önemli.İnançlı insanlara saldırmıyorlar.Doğru olan neyse onu aynen haber yapıyorlar. :-*
Eski atv şuan ki show tv desem yanlış olmaz.Düdüklerini şuan show tv de öttürüyorlar.

Fitnecileri izlememekte fayda var.

tayyiperdogan57 08-20-2008 19:31

Alıntı:

Hangi kanalı kim aldı bunlara kafa yormam,benim için tarafsız haber önemli.ATV bir yandan ak partinin güzel işlerini dile getirirken diğer yandan eleştirebiliyor.Ne Ak Parti yanlısı bir haber,ne de ak pari karşıtı.Tamamen tarafsız bir haber sunuluyor.Ayrıca ergenekon terör örgütne destek verimiyorlar,bu çok önemli.İnançlı insanlara saldırmıyorlar.Doğru olan neyse onu aynen haber yapıyorlar. :-*
Eski atv şuan ki show tv desem yanlış olmaz.Düdüklerini şuan show tv de öttürüyorlar.

Fitnecileri izlememekte fayda var.

katılıyorum

Esra KAÇ 08-20-2008 20:44

Gayette güzel bir zam verdiler memurlara.Birden bire bu artış memurları bile şaşırttı.İnşallah emeklilerede zam gelirde bizde seveniriz.

tamer478 08-20-2008 20:55

siz haber samanyolunda izleyin hekre ikdidara yaptıgı kucuk zamlara tammul edmiyor ogrenin emekli kan aglıyor

Supraliminal 08-20-2008 21:07

Alıntı:

tamer478 Nickli Üyeden Alıntı
siz haber samanyolunda izleyin hekre ikdidara yaptıgı kucuk zamlara tammul edmiyor ogrenin emekli kan aglıyor

insaf be insaf ne saçmalıyorsun aklından sorunun mu var ?
bide önerim var türkçe dersi al ...

tamer478 08-20-2008 21:10

Alıntı:

[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]
Alıntı:

bide önerim var Türkçe dersi al ...

türkçe biliyorum senin gibilerin ikdidarın kanalı samanyolu izleyin orda guzel haber yapıyorlar sizin icin emekli kan aglıyor gercekleri gosteren star saldırın

Supraliminal 08-20-2008 21:13

Alıntı:

Alıntı:

[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]
Alıntı:

Türkçe biliyorum senin gibilerin ikdidarın kanalı samanyolu izleyin orda guzel haber yapıyorlar sizin icin emekli kan aglıyor gercekleri gosteren star saldırın

belli belli...
türkçen öyle güzelki olimpiyatlara katılsan 1.olursun.

tamer478 08-20-2008 21:16

Alıntı:

[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]
Alıntı:

Alıntı:

[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]
Alıntı:

Türkçe biliyorum senin gibilerin ikdidarın kanalı samanyolu izleyin orda guzel haber yapıyorlar sizin icin emekli kan aglıyor gercekleri gosteren star saldırın

sen ögren
belli belli...
Türkçen öyle güzelki olimpiyatlara katılsan 1.olursun.

Abdullah KAÇ 08-20-2008 21:24

Alıntı:

Alıntı:

[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]
Alıntı:

Gerçekleri gösteren star. :)

Hangi gerçekler? Kartel medyasının amacı bellidir. Tutumu haberleride bellidir. İki meslekli gazeteciler ve medyacıların yaptıkları bellidir tabiki. Samanyolu TV hükümetin, ak partinin kanalı diyorsunuz. Yaranızın sebebini anlayabiliyorum, star tv ve diğer kartel medyasının yalan haberlerini belgeleriyle ortaya dökmesi sizi rahatsız ediyor olmalı.

Hüdaverdi 08-20-2008 21:56

Merak ediyorum hükümetin yaptığı zamı az bulanlar acaba memurun daha önce aldığı zam ile şuan ki aldığı zamdan haberdar mı yoksa bihaber mi ? Yapılan zamın emekliye değil memura yapıldığını biliyorlar mı ?

'Emekli kan ağlıyor' diyen şahıs ve türevleri 'emekliler' ve 'emekçiler' için acaba şimdiye kadar neler yapmışlar ?
'Kan ağlıyor' demelerinden öte neleri gerçekleştirmişler ?
Emekli ve memurun yaralarını sarmak için ne gibi planlar var ?
Cevabı alayım.
Fitne saçmaktan sordur gerçi ama bakalım,kendisini akıllı sanıyor muhterem ;)

islam 08-20-2008 23:26

eee ERBAKAN kötü alıştırdı bunları :D Her çalmıyandan misli zamlar bekliyorlar zaman ve şartlar tabi... ama GERÇEKTEN YA !!!! emek-li....

R.T.E. 08-23-2008 19:43

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
evet nankörlük etmesinler...onlara baya vermişler ama babama :'(

ne iş yapmaktaydı...

islam 08-25-2008 14:51

emekli...( yani vatanın üvey memuru ) :P

R.T.E. 08-25-2008 14:54

verilcekmiş emekliyede Üzülmeyiniz...
allah rahat geçim nasip eylesin...

islam 08-25-2008 14:57

Allah hamd olsun geçinmek konusun sıkıntımız yok...
Babam 60 merdiven dayadı hala çalışıyor Allah daha güç versin ( ama işinde fena değil devamlı Hac Ümre walla ban o işi verseler bir aba okumam direk giderim ;D ) ama gerçekten memura 0,3 zam çok komikti... :D

**yanlız_02** 08-25-2008 23:56

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
"3'te Biri Bile Değil"

Sendikaları bile şaşırtan, her kademeden memnuniyetle karşılanan memur maaş zamları, Star Haber tarafından küçümsendi ve işte bu manşetle haber edildi;

3'te biri bile değil!

Ben pes diyorum. Bu kadar vicdansızlık, bu kadar taraflı yayın, bu kadar nankörlük olmaz. Bunları Allah ıslah etsin.

dua etme bunlara......ya onlar hayvan gibi yaşamaya alışmışlar :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Eşref 08-26-2008 00:02

Alıntı:

R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı
verilcekmiş emekliyede Üzülmeyiniz...
Allah rahat geçim nasip eylesin...

Amin

rikopasa 08-26-2008 18:17

Alıntı:

nkara Keçiören'de dükkanını geç kapattığı için belediye görevlileri tarafınca dövülen kişinin dayak yeme sebebini star haber ''alköl satığı için öldürüsiye dövüldü'' diye haber yaptı az önce.

Vaaay yani dükkanı geç kapattı diye o ayılığı , iki kişi elinde sopa belinde bıçakla bir kişiye saldırma şerefsizliğini yapabilirler yani ...
Bunumu demek istedin ?

Müntesip 08-26-2008 18:24

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı

Vaaay yani dükkanı geç kapattı diye o ayılığı , iki kişi elinde sopa belinde bıçakla bir kişiye saldırma şerefsizliğini yapabilirler yani ...
Bunumu demek istedin ?

Star haberin olayı o şekilde yayınlamaya ne kadar hakkı varsa zabıtalarında dövmeye hakkı var ! Adamlar önce uyarmışlar market sahibide tahrikkar konuşunca dayağı yemiş .Bu olayı büyütmemek lazım :) Bizim bacılarımız okula girerken çok derdest edildi niye onları göstermediler bu duyarlı arkadaşlar !

Hüdaverdi 08-26-2008 19:12

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı

Bunumu demek istedin ?

Algılamada sorun yaşıyorsun sanırım.Haber bölümünde bu konu paylaşıldığında ne yazdığımı görmeni tavsiye ederdim.Ayrıca bellirinde bıçak yoktu rafın arkasındaki ıçağı almışlardı.
Yaptıkları kötü birşey,izlerken söylemediğim şey kalmadı ama esnafın yaptığıda hiç doğru değil.Belli bir satte kapatılıyor marketler güvenlik gereği,bu kişi 1-2 kuruş için marketini kapatmıyorsa cezayı hakeder ama bunun cezası dayak olmamalı tabi.

murat kurt 08-30-2008 17:33

nankörler

my_alp 08-31-2008 20:02

Alıntı:

Bu devirde bir esnafın dayak yemesini normal karsılayabilenler haynadan asaglık mahlukatlardır benim gözümde dükkanını gec kapatan bir insana dayakmı atmak lazım?

Siz kendinize bunumu layık görüyorsunuz?

Gec kapatıyorsa adam kanunun yerine getirdiklerini yaparsın

bir belediye zabıtası gelip esnafı dövemez. Zaten döv emrini veren de belediye baskanıdır. onun altında da yüzde 100 icki satma sebebi var kimse gec kapattı diye kimseyi dövmez

islam 08-31-2008 20:03

sen müneccim misin kardeş.. ben 2. yerleştirmede yerleşecem mi ? üniversiteye he ? :D :D :D

Lord54 09-04-2008 23:58

ilk önce şuna değinmek isterim akparti memura bi zam verdi aşırıya kacmadan normal bır zam..
fakat memurlara yapılan zammın hemen ardından elektiriğe %34 luk bır zam verilmesini dogru bulmuyorum ustelik son 3 ayda 2 kere zam yapıldı ve artık otomatık olarak 3 ayda bır zam gelıcek? yılda %4 luk zam alan memura 3 ayda bir elektırıgıne zam yapılırsa bu memurun elıne gecen para artmaz. üstelik sadece elektrik olsa yine iyi her gecen gun hersey zamlanıyor. buna karsılık maaslara yapılan zam ise çok düşük.

Ve şu bakkalı dövme meselesi...
zabıtanın görevi böyle bir durumda ancak ceza yazabılır onun esnafları dovme gıbı bir yetkısı oldugunu sanmıyorum..
ayrıca turkıyede 7-24 acık marketler ve dukkanlar var neden onlar acık kalabılıyorda Ancak dukkanı gec kapattıgı ıcın dovulen kişinin dukkanında içki var.. bu da demek oluyorkı zabıtaların onları dövme sebebi içki dir.

Ve birşey daha Keçiören belediye başkanı Sayın Turgut ALTINOK 28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Keçiören Belediye Başkanı seçildi..
Eğer bu Zabıtanın sucuysa ona bu emri verenler ondan üst makamlarda olanlardır...

saygılar...

Eşref 09-05-2008 00:02

Alıntı:

Lord54 Nickli Üyeden Alıntı
ilk önce şuna değinmek isterim akparti memura bi zam verdi aşırıya kacmadan normal bır zam..
fakat memurlara yapılan zammın hemen ardından elektiriğe %34 luk bır zam verilmesini dogru bulmuyorum ustelik son 3 ayda 2 kere zam yapıldı ve artık otomatık olarak 3 ayda bır zam gelıcek? yılda %4 luk zam alan memura 3 ayda bir elektırıgıne zam yapılırsa bu memurun elıne gecen para artmaz. üstelik sadece elektrik olsa yine iyi her gecen gun hersey zamlanıyor. buna karsılık maaslara yapılan zam ise çok düşük.

zabıtanın görevi böyle bir durumda ancak ceza yazabılır onun esnafları dovme gıbı bir yetkısı oldugunu sanmıyorum..
ayrıca turkıyede 7-24 acık marketler ve dukkanlar var neden onlar acık kalabılıyorda Ancak dukkanı gec kapattıgı ıcın dovulen kişinin dukkanında içki var.. bu da demek oluyorkı zabıtaların onları dövme sebebi içki dir.

Ve birşey daha Keçiören belediye başkanı Sayın Turgut ALTINOK 28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Keçiören Belediye Başkanı seçildi..
Eğer bu Zabıtanın sucuysa ona bu emri verenler ondan üst makamlarda olanlardır...

saygılar...

Bu arada hoşgeldiniz demek istiyorum. Temiz diliniz, güzel üslubunuz takdir edilecek nitelikte.

Lord54 09-05-2008 00:41

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Lord54 Nickli Üyeden Alıntı

Ve birşey daha Keçiören belediye başkanı Sayın Turgut ALTINOK 28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Keçiören Belediye Başkanı seçildi..

saygılar...

Bu arada hoşgeldiniz demek istiyorum. Temiz diliniz, güzel üslubunuz takdir edilecek nitelikte.

Tesekkur ederim arkadaşım olması gerekende bu olmalı bence..

Hüdaverdi 09-05-2008 09:54

Bu sabahta star haberi sunan sözde gazetici (mesut yar sanırım) yine akıllı davranmayıp akıl dışı yorumlarda bulundu.böylelerini gazeteci yapanlara yazık olsun :-X
Muhalif olacaksan aklını kullanarak olursun ama bunda oda neyse ;D

sesli34 09-05-2008 22:33

ya 10 bin ytl de yapsalar genehalkımıza yetmezzamgüzeldi gerği yapıldı diyedüşünenlerdenim

All times are GMT +3. The time now is 20:10.