![]() |
Başbakansınız. Bakanlarınızı Forumdaki Hangi Üyelerden Seçerdiniz?
yıl 2031, başında bulunduğunuz AK Parti yine tek başına iktidar oldu. bakanlarınızı forumdaki hangi üyelerden seçerdiniz? bakanlık sayısı günümüzde olduğu gibi 20 küsür değil de toplam 13 tane.
Cumhurbaşkanı: Başbakan: Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: İç İşleri Bakanı: Kültür ve Turizm Bakanı: Diyanet Bakanı: Milli Eğitim Bakanı: Maliye Bakanı: Tarım Bakanı: Orman Bakanı: Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Ulaştırma Bakanı: Devlet Bakanı: Devlet Bakanı: vatana millete hayırlı olsun :) |
bu konuyu birkez açmıştın abi :o
|
hani nerde, sen görebiliyor musun :)
bir bölüm sorumlusu yanlışlıkla silmiş, bende sizleri böylesine muazzam bir başlıktan mahrum bırakmamak için yeniden açtım :) istemiyorsanız sileyim :) |
silmişlermi şaşşırdım :o
|
haydi bismillah ben oluşturayım kabine mi :)
Cumhurbaşkanı: Hüdaverdi Başbakan: M--U--R--A--T Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: özgün_genç Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: yalçın İç İşleri Bakanı: deniz_feneri Kültür ve Turizm Bakanı: ümmü_seleme Diyanet Bakanı: Mücahid Milli Eğitim Bakanı: milli_mücahide Maliye Bakanı: Nur_efsan Tarım Bakanı: abrek Orman Bakanı: ferman Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: neşe Ulaştırma Bakanı: politikacı Devlet Bakanı: siyah_gül_07 Devlet Bakanı: karaesref biraz pembe bir kabine oldu ama olsun ben güveniyorum bakanlarıma :) hayırlı uğurlu olsun. |
Cumhurbaşkanı:ABDULLAH GÜL :-*
Başbakan:RECEP TAYYİP ERDOĞAN :-* Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı:ALİ BABACAN Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı:CEMİL ÇİÇEK HAYATİ YAZICIOĞLU NAZIM EKREN :-* İç İşleri Bakanı:BEŞİR ATALAY :-* Kültür ve Turizm Bakanı:ERTUĞRUL GÜNAY :-* Diyanet Bakanı:ALİ BARDAKOĞLU :-* Milli Eğitim Bakanı:HÜSEYİN ÇELİK :-* Maliye Bakanı:HÜSEYİN UNAKITAN :-* Tarım Bakanı:MEHMET MEHDİ EKER :-* Orman Bakanı:VEYSEL EROĞLU :-* Kadından Sorumlu Devlet Bakanı:NİMET ÇUBUKÇU :-* Ulaştırma Bakanı:BİNALİ YILDIRIM :-* Devlet Bakanı:MEHMET AYDIN :-* Devlet Bakanı: MURAT BAŞESKİOĞLU :-* :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X |
abi sen ne yaptın yav :)
forumdan bulacan bakanları. ayrıca 2031 yılında o isimlerden hangileri kalır Allah bilir :-\ |
Alıntı:
|
Bende kurayım bi kabine..
Cumhurbaşkanı: Kara Eşref Başbakan: İslam Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Yalçın Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Hüdaverdi İç İşleri Bakanı: DolunAy_Kadim Kültür ve Turizm Bakanı: Duyguseli Diyanet Bakanı: Aşk-ı İlahi Milli Eğitim Bakanı: Ravza_Ruveyda Maliye Bakanı: Fütüvvet Tarım Bakanı: Yeni Dünya ( ismi çok yakıştı ban hep malta eriğini hatırlatır--- :D ;D ) Orman Bakanı: M-u-r-a-t Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Ümmü Seleme Ulaştırma Bakanı: Çilik Devlet Bakanı: Ak_Kelebek Devlet Bakanı: Politikaci |
Eyvallah sağolun Murat hocam ve islam ama ben rejim bakanı olmakta ısrarcıyım :D
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
bak onu eklemeyi unutmuşum. :) rejimden sorumlu devlet bakanı. orduda senin kontrolünde olacak, devrim muhafızlarını da kurabilirsin :) başbakan olarak istediğin kadar parayı sorgusuz sualsiz bakanlığına aktarmaya hazırım :D |
Bende kursammı :-[
|
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkür ederimde islam acaba neye göre beni ulaştırma bakanı seçtin ne ulaştırdığımı gördün ki ;D ;D ;D |
çillik :)
sahi islam ya beni neden orman bakanı yaptın? bizim orda doğru dürüst ağaç bile yok. ne anlarım ben ormandan ;D dışişleri bakanı yapabilirsin :-X |
rEİS-İ cUMHUR:ABdullah Kac
Başbakan zaten benmişim... Dışİşleri:Ak_Kelebek İçişleri:Futuvvet Bu kadar bakan yeter ama bir de hazine bakanı vardı eskiden onu da Hazine Bakanı: wantedturk nedenini bilmiyom içimden geldi. |
Alıntı:
|
güzel sözlerini bize ulaştırman , ulaştırma bakanı olman için fazlası ile yeterli bence ;)
|
orman bakanın olarak acilen hava söndürme helikopteri istiyorum başbakanım. maliye bakanlığından bakanlığıma çok fazla para gelmiyor bu yüzden çıkan yangınlara yerinde müdahale edemiyorum sonrada medyada hep beni eleştiriyorlar :(
|
tüm ihtiyaçlarınız için tarafımca devlet hazinesinden kurumunuzun hesabına aktarılmıştır sayın bakanım ;)
|
böyle bonkör bir başbakanım olduktan sonra ülkemde orman yangınlarını derhal alt ederiz :) sağolun başbakanım. allah seni başımızdan eksik etmesin :)
|
sağ olasan benide bir anlık havaya soktun...
|
güncelleme ;D
|
güncellesem iyi olacak. kabine değişti :)
Cumhurbaşkanı: Hüdaverdi (aynı zamanda rejimden de sorumlu :) ) Başbakan: M--U--R--A--T Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: yalçın Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: özgün_genc İç İşleri Bakanı: politikacı Kültür ve Turizm Bakanı: ask-ı ilahi Diyanet Bakanı: islam Milli Eğitim Bakanı: milli_mücahide Maliye Bakanı: wantedturk Tarım Bakanı: gönülden Orman Bakanı: ümmü_seleme Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: siyah_gül_07 Ulaştırma Bakanı: ak_kelebek Devlet Bakanı: çillik Devlet Bakanı: karaesref |
kimsseyi secmezdim gerek yohkk ben herkese yeterİmMM:kiss:
|
Alıntı:
sağol :kiss: |
Alıntı:
|
tekrar fırına atalım :)
|
bende olsam beni orman bakanı seçerdim..:hi::hihi2:
|
Alıntı:
sen başbakansın, bırak orman bakanlığını :) bir kabine kur da görelim marifetini :) dış işleri bakanı olsam hiç fena olmazdı |
Alıntı:
ben kabine kurmuyorum...benim kabine başa gelmez :cry::cry::cry: |
Başbakan: Feyza Mine ÇELİK :)
Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Mu-Alim Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Enigma İç İşleri Bakanı: Yalçın Kültür ve Turizm Bakanı: Karaeşref Diyanet Bakanı: Ravza Rüveyda Milli Eğitim Bakanı:Diriliş.F Maliye Bakanı: Gönülden Tarım Bakanı: Ak Kelebek Orman Bakanı: Özgün_genç Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Ümmü_Seleme Ulaştırma Bakanı: Hüdaverdi Devlet Bakanı: Çillik Devlet Bakanı: Dilek Vatana Millete hayırlı olsun. |
kadından sorumlu he ayıp valla heçmi hatrım yok...
get bi kat merdivenden atla arta kalanınla konuşucam....başbakan ben olmalıydım |
Alıntı:
|
Alıntı:
burda kabine kurmayan başbakan olamıyor malesef :) |
Alıntı:
|
çillik bakıyorum da kabinenin vazgeçilmez isimlerindensin :)
|
Alıntı:
kadın dedinmi....haklar hak dedinmi...ben gelirim akıllara haklısın.. napim...veriyom o güveni:hi: murat abi....ben de başbakan ruhu var....hakla batıl savaşı yaparım valla:kiss::kiss: |
Allah seni başımıza başbakan yapsın :)
|
| All times are GMT +3. The time now is 21:28. |