![]() |
Lisede aldığınız en düşük not??
BENİM EN DÜŞÜK NOTUM
MATEMATIK : 27 HOCA TÜM SINIFA TAKMIŞTI KAFAYI SINIFTA O SINAVDA EN YÜKSEK 32 VARDI.... SİZİN EN DÜŞÜK NOTUNUZ????????????????? |
Lise 1'in ilk döneminde müzikten 0 düştü karneme.. sözlüye girmemiştim..
|
78 aldım en düşük not.
|
Bende sayısalcıydım.
Sırf sözül yüzünden sayısal okudum. Ve 3 yılda en düşük notum felsefeden gelmişti. 45 |
Fizik benim belalımdır.33 aldım fizikten :-[ :-[ Allahtan bölüm değiştiricektim de kurtardım.
|
ben kimyayı çok severim ilk yazılıya girdim süper geçti, sonra notlar geldi 48...
o günü unutamam en az 70 alırım diyordum ama =( |
müzik ;D 20 aldım rezillkti ya.....sonra 100 aldım 4 geldi :D :D
|
bende sayısalcıydım...ama koskoca 4 sene boyunca benim bildiğim en düşük not "0" olur ya, ki bende öyle olmuştu...;) ingilizceden almıştım, lise boyunca belalımdı ama neyseki üniv.de çok iyi öğrendim :)
|
bencede en düşük not 0 dır benimde öyle olmuştur....o günden beri fizikten nefret ediyorum.... hatta bu fizik yüzünden babam tarafından geçici bir reddedilmeye de maruz kaldım ;) :D :D Allahtan geçiciydi :D :D
|
lise 1 deki matematik sınavında 15 almıştım (çalışmıştım).
sınıfın en yüksek notu 55 idi. hoca sonra onu iptal etti.2.sinden 30 aldım (sorular kazıktı) |
BENİM OKUL HAYATIM ÜNİVERSİTEDE BAŞLADI.
GERİSİ KOCA BİR 0 İLE GEÇTİ. ÇOK TEMBELDİM. HA 1 SINIFTA İYİ İLE GEÇMİŞTİM GERİSİ ORTAA :-\ AMA ŞİMDİİİ ;) ORD.PROF.DR._DoLunAY_((kadim)) ŞİMDİ HEDEFE BUU VE HEDEFİ TAM 12'DEN ELHAMDULİLLAH BAŞARMAK İSTEYENLERE TAVSİYE EDİYORUM "KİŞİSEL GELİŞİM" "KİŞİSEL GELİŞİM" "KİŞİSEL GELİŞİM" |
Benim tüm eğitim hayatım İngilizce ile dertli geçti. Daha 6. sınıfta olmama rağmen ingilizce için ayrıca dershaneye gittim. (sadece bir ders gittim sonra kaçtım ve birdaha uğramadım) Hiçbir zaman kendi hakkımla ingilizceden geçmedim. hocalar beni sevdiğinden geçiridi. çok tuhaf ama benim dersleriyle raram hiç olmasada ingilizce hocalarıyla aram çok iyidir. hatta bir tanesi tayini çıktığında balığını bana getirmiş hediye temişti.
|
en düşük notum lise 1 coğrafya ikinci dönem ilk yazılı 23 (kitabın tamamından sorumluyduk )
öyle düşük olduğuna bakmayın ortalamanın üstünde idi... en yüksek notu hocanın oğlu almıştı 94 ile gerisi fiyasko.... |
Alıntı:
güzel yani ne diyim. ) hem de çalışarak bravo. |
hoca cevap kağıdını önümüzde unuttu arkadaş75 ben 35 aldım nasıl oldu bende anlamadım....
|
benim lisede aldığım en düşük not 29 du. elektroteknik dersiydi. herkes düşük alıca hoca sınavı iptal etmişti.
|
Lise-1'de matematikten 20 almıştım.
Okul hayatım boyunca en düşük aldığım not |
NOTLAR COKDA DÜŞÜK DEĞİL ;DBEN KİMYADAN 08 ALDIĞIMI BİLİYORUM ;D ;D AMA SONRA DİĞER 2Sİ İİ GEÇMİŞTİ.NE GÜNLERDİ PEEHH..ŞİMDİ ÜNİVERSİTEYLE UĞRAŞIYORUZ AMA ÇOK ŞÜKÜR 08 FALAN ALMADIK ;D ;D
|
geometri:01
|
ben üniversite de 0,5 almıştım 0 alan çok olduda daha bu notu alan olmadı...
|
0,7 oretmenlık uzerıne bı meslek dersıydı hocamla az urasmadım
|
gıcık olduğum bi ders fizikten 20 almıştmm
|
EN DUSUK NOT BIZDE 0.5 ODA TEMIZ KAGIT VERMEKTENDI
|
0.5 ii bi not yine en düşük 0. aslında hocanın elinde olsa - vercek ama :)
|
Alıntı:
|
ben yabancı dilde okuyorum.9. sınıftayken fizikten 20 almıştım :D ama dil e geçince kurtuldum allahmıa şükür hehehe ;D
|
en düşük walla en son hatırladığım başımın belası fizik notum war..geçen sene(lise2) birinci yazılıdan da ikinci yazılıdan da 25 almıştım :D bi sayısal örencisine yakışmıyo ama :-\ ama yinede hoca sözlüyle 2werdi karneme Allah razı olsun..soyismi şekerdir,biz kendsine 'şeker hoca' deriz..özledim yaa :'( :'( :-*
|
37 almışıtım ama sebebi hocaydı soru vermişti bunlardan soracağım diye bizde onlara çalışmıştık verdiği soruları unutmuş yazlıya bi başladık sorular değişik sonra hocanın kafasını şişirdik 2. yazılıda kolay sordu ve kurtardım ilk ve son ondan bir almıştım
|
17 almıstım lıse bırdeydım o zmaanlar karneyede zayıf gelmıstı ama sonra duzeldı cok sukur
|
46
|
ne çok çalışkan var mı forumda
en düşük notum 0.6 idi ilk dönem almıştım bu notu SIFIR (0) düştü karneye ikinci dönem aynı dersten 90 aldığım yazılı oldu ikinci dönemde beş düştü. Çalışınca oluyormuş... |
Ynt: Lisede aldığınız en düşük not??
Alıntı:
hırs yapınca oluyo ;) |
fizigin 3 sınavındada 10 aldımdı
|
kimyaydı lise 2'de 15 almştm ama kağıdn yüzüne bamadm hocayı hiç sefmiodm
|
matmatikten 17 almıştım...
yani 10 soru vardı ben 1,5 soru yapabilmişimm.. |
lise 1'de biyolojiden 23 almıştım Ama sınıfta 45'i geçen 4 kişi vardı
|
bnde en kötü notumu lise 1 de almıştm en sewmeeediim ders olan dil anlatıım
sözel dersleri hiç sewmem onn için 15 almıştm |
bende 9 dersten 8 zayıf var ama büt de torpil oldu ve hepsi 5
|
matematik 23.... :(:(
|
akmetal yuhh yani bari birinde kurtarsaydın..bende geometriden 23 almıştım sonra 90 la kurtardım...ve takdir aldım
|
All times are GMT +3. The time now is 18:28. |