![]() |
AKPARTİ İSTANBUL GENÇLİK KOLLARI
hoşgeldiniz.
|
gaziosmanpaşa ilçe gençlik kolları
|
??? Eee sağolun hoşbulduk efendim..Sizde hoşgeldiniz..Daimi ve daimi olmanız temennisiyle.. 8)
|
bende bekliyordum niye istanbul genclik kollari konusu acilmadi
Forum Hos Geldiniz :) |
otlukbeli ak gençlik herkese selam arkadaşlarr
|
Güzel konu başlığı olmuş
|
:gul3:
|
??????:gul3:
|
Alıntı:
|
:gul3:arkadaşlar yeni üye oldum için pek bişey bilmiyorum hepinizle tanışmak isterim:hi:
|
Alıntı:
|
:gul3:bütün ölen kardeşlerime allahtan rahmet diliyorum bizim vatanımızı bölemiceklerini biliyorum
|
ben kübra ak partiyi sonuna kadar gönülden destekliyenlerdenim
|
Elbette bölemiyicekler, Buna kimsenin gücü yetmez. Vatansızlara inat Vatan Sağolsun. Kübra İstanbul'dan mısın?
|
şehitler ölmez vatan bölünmez:gul3:
|
evet istanbuldanım
|
Alıntı:
|
teşekür ederim
|
Adıyaman AK GENÇLİK ten Bütün Gençlik Teşkilatlarına selamlar....
|
Sultanbeyli den slm
Sultanbeyli akparti olarak forumda yer almak güzel.
Saygılar gönül erleri ve güzel türkiye insanları |
Üye numaranız baya eski olmasına ragmen çok göremedik sizi forumda daimi olmanız dileğimle tekrar hoş geldiniz aramıza :) ilk repinizi ben vereyim hadi hayırlısı :)
|
Ak PArti Sancaktepe Gençlikkolları
Başlıkdandan Bellidir Sanırım Sancaktepe İlçesi Yeni Oluşan Bir İlçe Ben Şenol Ak Parti Sancaktepe Gençlik Kolları Yönetimi Üyesiyim
|
Herkese selam olsun
|
gençlik kollarına katılmak için 18 yaş sınırı varmı ???
|
hoşbulduk canlar
|
:gül::gül:
|
biraz acemiyim örenecek çok şeyler var sizden
|
İstanbul,
Türkiye'nin Kalbi, Uluslararası Bir Metropol Hakkıyla Yöneten Bir Başkan Başkanın Arkadasında Duran Sağlam Bir Yönetim İstanbul Gençlik Kolları, Siyasetin En Temel Öğreticisi Başımız Her Zaman Dik, Anlımız Her Zaman Açık Olsun, Yolumuz Aydıklık Olsun, Allah Yar ve Yardımcımız Olsun İstanbul Ak Gençlik |
şişli gençlik kolları
|
Ak Parti Gençlik kollarına başvuru şartları...
Merhaba,
Ak Parti Gençlik Kolarına katılıp aktif olarak Ak Partili olmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim acaba?? |
mrb.arkadaşlar kartal hürriyet mah.kadın kolları yonetimdeyim bu forumda yeni üye oldum herkese başarılar dilerim.......
|
İstanbul,
Türkiye'nin Kalbi, Uluslararası Bir Metropol Hakkıyla Yöneten Bir Başkan Başkanın Arkadasında Duran Sağlam Bir Yönetim İstanbul Gençlik Kolları, Siyasetin En Temel Öğreticisi Başımız Her Zaman Dik, Anlımız Her Zaman Açık Olsun, Yolumuz Aydıklık Olsun, Allah Yar ve Yardımcımız Olsun İstanbul Ak Gençlik AK GOP |
herkese selamlar
|
herkese merhaba ; ben İstanbul-fatih 'De oturuyorum...ak partinin bu foruma üye olmaktan başka hiçbir koluna üye deılmm :) birinz bna yardımcı olursanız gercekten cok sevınıcem...cunku dha yakından ogrenmek bılmek ve elımden geldgınce bısıler yapmak ıstyorum ... (: şimdiden tşk. ederim (:
|
|
hosbulduk ...cok tşk. ederimm :) sevındım ya (:
|
beylikdznden herkese slmlarrrrrrr
|
slm ben yeni üye oldum sizleri tanımak isterim
|
ak partiye üye olunca ayriyeten bi işlem gerekiyormu gençlik koları için
|
Alıntı:
|