![]() |
Eylül Ayı İçin Enler
==+._*~ Eylül Ayı için Enler ~*_.+=- Her kategoriye en fazla "5" kişi yazabilirsiniz (illa 5 yazin demiyoruz 1 kisi yazmak isteyen 1 kisi yazabilir *-*). Hepinizin katılımı bizim için önemli. Katılımınızı bekliyoruz. :) En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Nick: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... [size=13pt] Konuda ancak En'ler için teşekkür mesajı yazılabilir..Onun dışındaki sohbet amaçlı ve ikili atışma içeren mesajlar silinecektir.. |
Eylül Ayı İçin Enler
En Aktif Üye: karaeşref,hüdaverdi
En Yardımsever Üye: Esra ÖZDEMİR,duyguseli,Yakup BEYAZYILDIZ En Ciddi Üye: Abdullah KAÇ En Çok Rastladığınız Üye: hüdaverdi,siyahgül,wantedtürk,karaeşref,duyguseli En Fanatik Üye: cartman, En Tatlı Başbelası üye: dilek En Geveze Üye: En Karizmatik Üye: Yakup BEYAZYILDIZ En Kibar Üye: yalçın,hipermuhafazakar sağlıkçı En Komik Üye: En Daimi Üye: akkelebek,çilik En Paylaşımcı Üye: Nur-eFSAN,gönülden,ruh-izar En Sevimli Üye: saçlarıyağmurlukız,classmetincan En Sinirli Üye: En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: Esra ÖZDEMİR,Abdullah KAÇ En Sakin Üye: yalçın En iyi İmza: fütüvvet,prizma En iyi Nick: saklıkent En Efendi Üye: Müntesip,islam En Muhalefet üye: Katil En Bilimsel üye: hipermuhafazakarsağlıkçı En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: siyahgül,wantedtürk,karaeşref En Kendine güvenen Üye: dilek En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: yalçın En Yeteneğini yansıtan üye: haskız |
Eylül Ayı İçin Enler
Alıntı:
|
Eylül Ayı İçin Enler
En Çok Rastladığınız Üye: hüdaverdi,siyahgül,wantedtürk,karaeşref,duyguseli
En iyi Yorum yapan Üye: siyahgül,wantedtürk,karaeşref Teşekkürler canım Enlerinde yer olmak çok hoş :-* |
Eylül Ayı İçin Enler
Alıntı:
ama sağolasınız ??? |
Eylül Ayı İçin Enler
En Paylaşımcı Üye: Nur-eFSAN,gönülden,ruh-izar
tşk ederim cnm 8) |
Eylül Ayı İçin Enler
Enlerinde bana da yer verdiğin için çok mutlu oldum Güliş. Teşekkürler..
|
Eylül Ayı İçin Enler
Ben teşekkür ederim,gönlümün enleri... :)
|
Eylül Ayı İçin Enler
Güliş teşekkürler... :)
|
Eylül Ayı İçin Enler
enlerinde banada yer verdiğin iin teşekkürler güliş ;D ;D
|
Eylül Ayı İçin Enler
şaka gibi ya.....
bu gün eylülün biri değilmi ya... yoksa ben hafıza kaybına mı uğradım.... aman allahım yaşlanıyomuyum ne... |
Eylül Ayı İçin Enler
EN FEDAKAR EN ÇALIŞKAN DJ : GÜLİŞ :)
TEŞEKKÜR EDERİM |
Eylül Ayı İçin Enler
Alıntı:
|
Eylül Ayı İçin Enler
En Aktif Üye: DuyguSeli - Abdullah Kaç
En Yardımsever Üye: Esra Özdemir - Abdullah KAÇ En Ciddi Üye: Yalcın - Abdullah Kaç - Ravza Rüveyda En Çok Rastladığınız Üye: Siyah Gül - çilik En Fanatik Üye: Politikacı - Objektif - MERTcan1903 En Tatlı Başbelası üye: Aşk-ı İlahi (beni çok kızdırıyorsun çok >:( ) En Karizmatik Üye: KaraEşref En Kibar Üye: Gönülden - Ravza Rüveyda En Komik Üye: Aksa_34 En Daimi Üye: Ak kelebek En Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi - Melektube - Enfal En Sevdiğim Üye: Şeyh Şamil - KaraEşref - Prizma ( dolunay başkan ) En Sinirli Üye: Parabol En Heyecanlı üye: Politikacı En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: yalçın En iyi İmza: Neşe En iyi Nick: Şeyh Şamil - Aşk-ı İlahi ( ve ben ) En Efendi Üye: Özgür_Tutsak En Muhalefet üye: Gılgıl ve türevleri ;D En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: Kırık_çocuk En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: Recep Tayyip Erdoğan - Aşk-ı İlahi En Kendine güvenen Üye: DuyguSeli - Ümmü_seleme En Anlaşılamaz üye: En Anlaşılır üye: En Yeteneğini yansıtan üye: bayonet - dj_classmetincan ;) - kanahmet |
Eylül Ayı İçin Enler
En Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi - Melektube - Enfal
Enlerinizde yer vermişsiniz sağolun :) |
Eylül Ayı İçin Enler
Çok sağol İslam. Enlerinde yer almak güzeldi. :)
|
Eylül Ayı İçin Enler
Teşekkür ederim Taha.. Allah razı olsun kardeşim..
|
Eylül Ayı İçin Enler
En Aktif Üye: Hüdaverdi
En Yardımsever Üye: Hüdaverdi En Ciddi Üye: Abdullah Kac En Çok Rastladığınız Üye: islam En Fanatik Üye:Prabol En Tatlı Başbelası üye: cilik En Geveze Üye: En Karizmatik Üye: Abdullah KAC En Kibar Üye: enfal En Komik Üye: kozenir En Daimi Üye: Abdullah KAC En Paylaşımcı Üye: Ümmü Seleme En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: Duyguseli En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: Hüdaverdi En Sakin Üye: yoq En iyi İmza: ....... En iyi Nick: tabi ki ben En Efendi Üye: islam En Muhalefet üye: ben En Bilimsel üye: yalçın En Tekrarcı üye: kozenir En Milliyetçi üye: aylinalp(aşırı) En Özgürlükçü üye: Abdullah KAC En Aykırı üye: En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın En Kendine güvenen Üye: siyahgül En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: siyahgül En Yeteneğini yansıtan üye: yakup bey bu kadar. :D |
Eylül Ayı İçin Enler
En Kibar Üye: enfal
Burada yer almak güzel bir duygu. Teşekkürler :) |
Eylül Ayı İçin Enler
ayın en iyi insan tanıyanı.... :-*islamcım(taha)
|
Eylül Ayı İçin Enler
Alıntı:
|
Eylül Ayı İçin Enler
En Efendi Üye: islam Teşekkürler... R.T.E ...Allah razı olsun... :-* |
Eylül Ayı İçin Enler
İslam sağol :-*
|
Eylül Ayı İçin Enler
güliş,islam ve Recep Tayyip Erdoğan,sağolun +1 :-*
|
Eylül Ayı İçin Enler
Alıntı:
Ben sinirli değilim.. :) En'lerinde yer veren vermeyen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..Her En'e ayrı teşekkür etmek olmuyor.. :-* |
Eylül Ayı İçin Enler
islam ve rte enlerinizde banada yer verdiğiniz için teşekkürler :-*
|
Eylül Ayı İçin Enler
Kısa bir zaman sonra bu enler listesinin en gözde ismi olmak istiyorum ;) Tabi buna trene bakar gibi kavuşamayız değil mi? :)
|
Eylül Ayı İçin Enler
Bu forumda beni herkes unutmuş. Kimse bir kerecik bile yazmamış ismimi :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
Eylül Ayı İçin Enler
Alıntı:
|
Eylül Ayı İçin Enler
Alıntı:
|
Eylül Ayı İçin Enler
islam enlerin arasında olmak beni çok mutlu etti teşekkürler :-*
|
Eylül Ayı İçin Enler
islam kardeşim enlerinde yer almak çok mutluluk verici allah daim yardım etsin cok tesekkür ederim + 1 benden sana :-*
|
Eylül Ayı İçin Enler
En Aktif Üye: .......hüdaverdi, ak_kelebek, politikacı, parabol,
En Yardımsever Üye: .......ak_kelebek, cartman, parantez, haritacı En Ciddi Üye: .......yalcın, dolunay kadim, hipermuhafazakar En Çok Rastladığınız Üye: .......politikacı, hüdaverdi, rahmanın kulu, En Fanatik Üye: .......parantez, oguzdesouza, politikacı, mehmetAkif, kara eşref 8) En Tatlı Başbelası üye: .......politikacı, rahmanın kulu, saime, çilik En Geveze Üye: .......ben En Karizmatik Üye: .......cartman, deniz feneri En Kibar Üye: .......parabol, nur_efşan, ak kelebek En Komik Üye: .......üstüme yoktur :D çilik En Daimi Üye: .......neşe, rahmanın kulu, nagihan, haritacı En Paylaşımcı Üye: .......ak_kelebek, hüdaverdi En Sevimli Üye: .......politikacı, saime, çilik, rahmanın kulu, bilgi müdavini En Sinirli Üye: ....... bak bunu bilmiyorum ama >:( bu similey çok sinirli onu biliyorum :D ;D En Heyecanlı üye: .......politikacı, bilgi müdavini En Sabırlı Üye: .......yalcın, ak_kelebek, cartman, En Sakin Üye: .......yalcın, nur_efşan, hipermuhafazakar, saime En iyi İmza: .......neşe, deniz feneri En iyi Nick: .......cartman En Efendi Üye: .......saime En Muhalefet üye: ....... >:( En Bilimsel üye: .......hipermuhafazakar 8) En Tekrarcı üye: .......ben, bilgi müdavini En Milliyetçi üye: .......politikacı, hüdaverdi En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: .......yalçın, cnn, neşe, ak_kelebek, nur_efşan En Kendine güvenen Üye: ....... :-\ En Anlaşılamaz üye: ....... :-\ En Anlaşılır üye: .......neşe,cnn, ak_kelebek, deniz_feneri, cartman En Yeteneğini yansıtan üye: .......nur_efşan, caartman, hüdaverdi Unuttuğum varsa affola düzelteceğim inşAllah yeniden |
Eylül Ayı İçin Enler
sağolasın hakan da
nickimi unuttun gene dimi :D :D |
Tüm enlerinde banada yer veren arkadaşlara teşekkür ediyorum....
|
En Paylaşımcı Üye: Nur-eFSAN,gönülden,ruh-izar
En Sevimli Üye: saçlarıyağmurlukız,classmetincan En Sinirli Üye: Tesekürler müdürem |
Güliş teşekkürler cnım enlerinde yer almak güzel :)
|
vBulletin sistemine geçiş sebebiyle forumumuzda ufak bir veri kaybı yaşandı. Bunun sonucunda bazı arkadaşlarımızın hazırladığı en listesi de kayboldu. En listesi silinen arkadaşlarımızın isimleri şu şekilde;
M--U--R--A--T KaraEsref aşk-ı ilahi siyah gül 07 bayonet politikaci Arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz hem de yaşanan veri kaybından dolayı özür dileriz. |
kabul etsek mi acaba özrünüzü bi düşünelim
|
En Kibar Üye: .......parabol, nur_efşan, ak kelebek
En Sakin Üye: .......yalcın, nur_efşan, hipermuhafazakar, saime Teşekkür ederim Mechul |
All times are GMT +3. The time now is 07:36. |