![]() |
Boş arsada kullanılmış oy pusulaları
05 Eylül 2008 16:10 Kadıköy'de boş bir arsada, 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde kullanılmış oy pusulaları bulundu. CHP, seçim sonuçlarında hile yapıldığını iddia etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, oy pusulalarının bulunduğu Yeni Sahra'daki arsada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, partisinin İstanbul İl Başkanlığına gelen bir ihbar üzerine durum tespiti için buraya geldiklerini söyledi. Tamaylıgil, olay yerinde 22 Temmuz seçimlerine ait bir kısmı yanmış, kullanılmış oy pusulalara bulunduğunu belirterek, ''Birileri, halkın namuslu oylarının gerçek sonuçlarının ortaya çıkmasını istemiyor. Seçim sonuçları halen tartışılırken kullanılmış oy pusularının burada bulunması gerekmiyordu. Oy pusulaları gerektiği yerde bulunmalıydı. Seçim sonuçlarından rahatsızlık duyan ve korkanlar bu tür yollara başvuruyorlar. Burada tespitleri yapıp tutanak tuttuktan sonra Cumhuriyet Savcılığına başvuracağız'' dedi. CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Uğur Afacan da AK Parti'nin oylarının yüzde 46 olmadığının bir kez daha ortaya çıktığını savunarak, ''Boş arazide bulunan oy pusulalarındaki oyların yüzde 98, hatta 99 CHP'ye ait'' iddiasında bulundu. Afacan, ihbarı yapan kişinin çok sayıda oy pusulası bulduğunu, ancak kimsenin ilgilenmemesi nedeniyle birçoğunu geri dönüşüm kutusuna attığını söylediğini ifade ederek, çevrede 3 bine yakın oy pusulası bulunduğunu öne sürdü. AA Kaynak: Haber 5 |
vay be...22 temmuzdan bu zamana saklamışlar demekki...
gidin allah aşkına...ramazan ramazan...aç karnına güldürmeyin adamı... |
Ya biraz iddia olacak ama inanmam o pusulaları kendileri atmışlardır. :P
|
:D
|
keşke bu konuyu komedi bölümüne yükleseydiniz :D
|
komedi de....
haber 5 neden alet etmiş kendin anlayamadım... >:( |
Gülünecek ne var bu haberde ;),
komedi su anki haliniz olsa gerek :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
chp nin oyunlarına alet olmamalı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
''""Birileri, halkın namuslu oylarının gerçek sonuçlarının ortaya çıkmasını istemiyor. Seçim sonuçları halen tartışılırken kullanılmış oy pusularının burada bulunması gerekmiyordu. Oy pusulaları gerektiği yerde bulunmalıydı. Seçim sonuçlarından rahatsızlık duyan ve korkanlar bu tür yollara başvuruyorlar. Burada tespitleri yapıp tutanak tuttuktan sonra Cumhuriyet Savcılığına başvuracağız'""
Bu sözleri CHP Genel Başkan Yardımcısı bir insan söylüyor. Aman Allahım. Milli İradenin tokadını yiyen böyle afallıyor demek ki! |
Daha ordami bunlar :)
|
Sen yanlış yaptın kardeş akb politikası haricinde HERŞEY YALAN DOLAN
|
Alıntı:
Ne malum yapmadiginiz ;) |
Selamet bak açık konuşuyorum çok iğrenç sözler söylüyorsun. kardeşim buraya Hak Dava diye gelip de CHp ağzıyla, İşçi Partisi ağzıyla konuşmayın. Size olan saygımızı gün geçtikçe azaltıyor bu. Kendinizi nefret ettirmeyin toplumdan. Şurada bir nebze de olsa Dava kardeşliğimiz varsa saygılı olun, tüm bu yazdıklaırndan yaşının küçük olduğu anlaşılıyor o nedenle daha ağır sözler kullanmayacağım sana karşı ama şu söylediğin söz içi boş, çok ukalaca ve şuursuzca..
|
Alıntı:
Hadi chpliler bu pusulaları bulduğunu iddia edenler delü,bizi nasıl kendileri gibi sanarlar ? Yağmur yağdı,fırtına çıktı,nasıl olduda o pusulalar sapa sağlam ve rengarenk ? Nasıl olduda kavurucu sıcakta rengi soğmadı ? Nasıl olduda şimdiye kadar dayandı ? Gitsin kendilerini kandırsınlar ;) |
Alıntı:
|
Oruç başlarına vurdu dicem ama aması var ;D
|
Komik ! Zavallı insancıklar hezmetlerine kılıf uydurmaya çalışıyorlar !
|
Bu chp kadar üçkağıtçı bir parti görmedim ben.. Yahu bulunan her oy size mi ait olacak sanıyorsunuz. Etiniz ne budunuz ne sizin bee! Gün geçtikçe eriyorsunuz, yakında yok olup Türk siyasi tarihindeki yerinizi alacak ve nefretle yadedileceksiniz. Üç beş oyun hesabını yapacağına milletin teveccühünü kazanın be biraz. Boş oy pusulalarından bile menfaat umar oldular yazık, hem de çok yazık... Atatürk'ün! partisini ne hale getirdiler..
|
Alıntı:
|
Ne desek boş. Bu zihniyet tam bir facia.. Horoz dövüşü yapıyoruz siz de kenardan izleyin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben chp nin dediklerine inanacağıma tabiki akp li lere inanırım...en azından siyaseten aynı düşünmesemde çoğuyla dini fikirlerim aynıdır... |
Alıntı:
|
SANA BAZI ŞEYLERİ İSPATLAMAK DURUMUNDA DEĞİLİM....
ya nasıl olurda....türbanı paçavra gören....orucu teferrut olarak nitelendiren...içki denetmi var diye yaygara koparan..chp yi akp yle aynı görürsün.. bu arada ...uslubuna dikkat et...bırak bu ayakları sözü hiç yakışmıyo bir saadetliye... |
Alıntı:
simdi gelelim konuya evet haklisin chp liler pacavra olarak görüyor,tefferuat olarak gören ise akp lilerin hocasi gülen degilmi? eee iste burada<farklari ortaya cikiyor ;) |
Alıntı:
ama bana karşı kimse saygısını bozmadı...ex üyeler vardı ayrıldılar.... hoca konusuna da gelince ..ben öyle fethullah hocayı seven biri değilim.. ben daha tasavvufi ve tarikat yanlısıyım... gördüğüm kadarıyla sevende var burda sevmeyende.... ama hocaefendi ..o kadar çok değişik partiye yönlerdiki cemaatini .. bir dönem demirele..bir dönem çillere.. tabiki bu zihniyete ben tamamen karşıyım... teferruat demesinden dolayı hocayı zaten asla affedemiyorum...onun yüzünden tavizler dağ gibi oldu...maalesef bizde okuyamadık... |
Alıntı:
Siz burnunuzun ucunu görebiliyorsunuz ancak. Siz Gülen Hoca'nın ne yaptığını anlasanız oturur tövbe edersiniz o büyük fikir ve aksiyon adamının günahına girmekten oturur ağlardınız. Bugün Türkiye'de Ergenekon ortaya çıakrılıyorsa Gülen Hoca cemaatinin büyük payı var bunda, bunun gibi Türkiye'deki her olumlu işte katkıları var. Biz Milli Görüş camiası ise hep marjinal kaldık, hep insanları dinden soğuttuk. Hep ateşli söylemlerle çıktık ortaya ama hiç birşey yapamadık.. Onlar çalıştı ve şu an ümmete büyük hizmetler veriyorlar. Bugün Türkiye kabuğunu kırıyorsa, statüko devriliyorsa bunda Nur cemaatinin derin ve sessiz çalışmasının büyük etkisi var. Ama sen Ak Parti'yle Chp aynı görmeye devam et. Bu cahillik sana ve senin gibi SP sempatizanlarına yeter de artar bile. Yazıklar olsun size din kardeşlerinizi bu azgın laikçilerle aynı görebiliyorsanız. Size rağmen Milli Görüş'ü ve Erbakan HocayYı kalbimizde taşımaya devam edeceğiz! |
Alıntı:
|
gülenin ne faydasi olmus islam alemine gösterirmisin amaci Cihat ruhundan yoksunlasmis tipki amerikanin istedigi gibi tepki göstermeyen hakkini aramayan ilimli Müslümanlar
|
Lanet olsun cahilliğin böylesine. Öyle kötü bir durumdasınız ki; kulakları vardır duymazlar, gözleri vardır görmezler ayeti sanki sizin için inmiş, o ayetin kapsamına girmektesiniz, bundan ALLah'a sığının. Bir müslüman bu kadar cahil ve kör olamaz. Söyledikleriniz tıpkı inkarcıların söyledikleri gibi, üslubunuz tıpkı inkarcıların üslubu gibi.. Herşey ortada olmasına rağmen hiçbirşeyi göremiyorsunuz, tıpkı mucizlere rağmen inanmayan kalbi mühürlüler gibi davranıyorsunuz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kuran-ı Kerim / BAKARA / 171. ayet-i kerime Ve meselullezîne keferû ke meselillezî yen’ıku bi mâ lâ yesmeû illâ duâen ve nidââ(nidâen), summun bukmun umyun fe hum lâ ya’kılûn(ya’kılûne). Melal... O inkâr edenlerin (kâfirlerin) hali, haykırması sebebiyle bağırıp çağırmadan başka bir şey işitmeyen (anlamayan) kimsenin durumu gibidir. (Onlar) sağır, dilsiz ve kördürler. Bu yüzden onlar akıl edemezler (idrak edemezler). ayeti kerime nuzül sebebi; Taberî'nin İbn Abbâs'tan rivayetle zikrettiğine göre Ya*hudiler hakkında nazil olmuştur. Şöyle ki: İbn Abbâs'tan rivayete göre Peygam*ber Efendimiz ehl-i kitabdan yahudİleri İslâm'a çağırmış, onları Hak yola teşvik ve müslüman olmadıkları takdirde başlarına gelecek Allah'ın azabı ve cezalan*dırmasından sakındırmıştı. İçlerinden Rafı' ibn Hârice ile Mâlik ibn Avf: "Senin davet ettiğinin aksine biz ancak babalarımızı üzerinde bulduğumuz dine tâbi oluruz. Onlar senden daha bilgili ve senden daha hayırlı idiler." dediler. İşte onların bu sözleri üzerine "Onlara: Allah'ın indirdiğine tabî olun, denildiği za*man onlar: Hayır, biz atalarımızı üzerinde bulduğumuz şeye tabî oluruz, der*ler..." âyetini indirdi.[157] Bundan başka âyetin Arap müşrikleri ve Kureyş kâfirleri hakkında veya kendilerine "Yeryüzündekilerden helâl, temiz ve hoş olanı yeyin." Görüğün üzre senin yarım yamalak demeye çalıştığın ayet ve sebebi nüzülü (iniş sebebi) ... Neden kime immiş... Gayri müslimlere kafirlere....eee Sen karşındaki arkdaşa inmiş gibi diyerek arkadaşı tehlike hattına itiyosun... Bilmediğin ayet hakkında konuşma ve kimseyi böyle hitam etme... Bir müslümana böyle hitap etmek çok sakıncalı noktalara varır.... “Bir insan (müslüman) kardeşine: 'Ey kafir” diye hitabettiği zaman, ikisinden biri bu sözü üzerine almış olur. Şayet söylediği gibi ise küfür onda kalır, değilse söyleyene döner.” (Sahih-i Buharı (İmam Buhari) C: 7, Sh: 97, İST/ 1315) “Bir kimse müslüman kardeşini tekfir ederse küfür (tekfir edilen veya edenden) biri üzerine döner.” (El Müsned (Ahmed b. Hanbel), C: 2, Sh: 142, Beyrut/ty.) “Her kim bir mü’mini kafirlikle damgalarsa şüphesiz kafir olur. Bir mü’mini kafirlikle suçlamanın küfre yol açmasının sebebi, bu suçlamanın iman özüne karşı girişilmiş bir saldırı niteliği taşımasıdır. “ (El-İslam (Said Havva) Sh: 95, Beyrut/1981) “Müslümandan küfür ithamı düşüren her söz tercihe daha layıktır, velev ki zayıf olsa bi1e.” (Mecmua’tur-Resail (İbn-i Abidin) C: 1, Sh: 34, İST/1325) saygılarımla... selam ve dua ile.... |
Bir kere ben ayeti yarım yamalak demeye çalışmadım. Ayetten bahsettim ve ayetteki hitabın, üslubun, yaklaşımın herşey ortada olmasına rağmen inanmayan o insanlarla; Ak Partiyi Chpyle aynı gören bu tuhaf insanları, düşünce yapısı ve kalp gözü körlüğü bakımından birbirine ne kadar benzediğini ifade ettim. Örnekleme yaptım yani.. Konuya yaklaşımınızın o insanların konuya yaklaşımıyla biribirine ne kadar benzediğini ve bu nedenle ne kadar tehlikeli bir durumda olduğunuzu anlamanızı istedim. Gönül ister ki; bu uyarıları dikkate alasınız. Ama siz bunun yerine alakasız karşılıklar vermeye devam edin. Ne demek istediğim ortadadır.. Kimseyi haşa kafirlikle vs itham etmedim, buna hakkım yok.. Ben örnekleme yaptım.
Ama siz (SP sempatizanları) örnekleme ile kalmıyorsunuz. Ak partiyle Chpyi aynı safa koyuyorsunuz. Müslüman kardeşlerinize bu gözle bakıyorsunuz. O kafir ithamıyla ilgili sözler bizi değil kap gözü kapalı olan SPlileri ilgilendiriyor. |
All times are GMT +3. The time now is 19:50. |