![]() |
****UEFA FİNALİ BU SENE KADIKÖYDE*****
GALATASARAY KADIKÖYDE FİNAL OYNAYACAKMIŞ(ADANAN POLAT)DİYOR :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D HİÇ GÜLESİM YOKTU
|
YAV HİÇ BU KONUYA BAKAN YOK MU? HUUUUUU
|
ne o tek başına gülmek sarmadımı... Biz orda kupayı kaldırdığımızda biz gülecez... ama ozaman tek değil 70 milyonla gülecez (tabi antigs uyuz fenerliler hariç) :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
umarım biz kupayı Aladığımızda hala konusuyor oluruz ... :-*
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
EVET BE OYNUCAZ BUDA SİZE ÖZELLİKLE SANA KAPAK OLACAK.AĞLIYACAKSIN..KEWELL ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU YAZAN YERİN ÖNÜNDE KUPAYI GÖSTERİRKEN FOTO ÇEKİLECEK.YUKARDA FENERBAHÇE YAZARKENN SADECE GALATASARAY TARAFTARLARI ORAYI SARI KIRMIZI YAPACAK.BAYRAK YİNE DİKİLECEK.ALLAHIN İZNİYLE FENERUM (FENERİUM) STADI FETH EDİLECEK!
bu olay yaşanmassa seneye yaşanır yada başka stadda yaşanır olur biter ama YAŞANACAK! |
Alıntı:
|
ufff...nerde kaldı centilmenlik ya....
ne kadar kaba çocuklarsınız... ama tabiki GALATASARAY...o stadda veya başka stadda ...bu ene artık başaracaktır... |
inşallah alırsınız uefa kupasını sonuçta Türkiyemiz kazanacak ben bunu düşünüyorum.İnşallah türk takımlarından birisi kazanır .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konuyu açan fenerli arkadaş kapsamlı düşünemediğinden dolayı bu görüşleri sunmuştur.Fakat benim önceki yorumum ona kapak olsun diye yapılmış yorum değildir lütfen bu şekilde algılamayalım. ;)
|
sen o anlamd ayazmamış olabilirsin ama ben öyle yorumladım kardeş :-*
|
Hatalardan ders çıkarılsa şu defans bir adam edilse, çok gol pozisyonuna giriyor Galatasaray..Onların yarısını gol yapsınlar bu konuyu açan arkadaş ve benzerlerini birde o zaman görelim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
galatasaray hep zayıftakımlarla oynadı buhafta görücez bursa maçında
inş uefa da final oynar ama çoook zor bu defansla. |
Alıntı:
|
:) ben öyle takıntım yoktur illa beşiktaş olucak diye bişey yok türk olsunda kim olursa olsun başarılarını desteklerim.
kendi takımlarından başkasını desteklemeyenler için ise üzülüyorum ( avrupada:) |
Öncelikle benim nasıl kıdemli üye olup olmadığımı soracak cürreti nerden alıyorsunuz?? Yorum yapmadan önce ben üyelere bu yorum uygunmu diye sormuyorum,eğer siz soruyorsanızda o sizin politikanız devam ettirin!
|
2 TÜRK takımı elendi (kayseri beşiktaş) ..gs dende bişey olmicak bunu hepimizz biliyoruzz...Adnan polat boş konusuyor final oynicaz kadıköyde falan diye sen o kadroyla şampiyonlar ligine gideme sonra kendini ve taraftarlarını avutt uefa da kadıköyde final oynayacağızz die :D:D:D..
|
şampiyonlar ligine gidenleride görüyoruz :D
|
Alıntı:
herkes kendi liginde oynarr...biz şampiyonlar ligindeyiz siz turkcel süper ligdesiniz =)) |
en azından ligde rezil olmucaz,deplasmandaki arsenal maçı gibi ;)
|
Alıntı:
|
Bursa hacettepeden daha güçlü değilmi ligde ikinciler :)
|
Alıntı:
=)) |
Ama yanılmıyorsam biz şuanda geçen sezonda maç yapmıyoruz :)
|
bence futboldan anlamıyorsun cok net =)
|
:) öyle olsun bakalım
|
Alıntı:
|
Başkalarının takımıyla uğraşanlar kendi takımlarının alçaklığını görsün,Anadolu takımlarının golcüleri sayenizde gol kralı oluyor,bu durumlarda bile başınızı yere eğmekten çok başı dik olanların başını zorla eğdirmeye çalışıyorsunuz!
|
Alıntı:
|
ağzımızı bozmayalımmı ne dedim ben orda yahu :S göende terbiye sınılarını aşan kelimeler sarfettiğimi sanacak!
|
Alıntı:
|
tamam
|
All times are GMT +3. The time now is 18:53. |