![]() |
Akp'de şook istifa ! ! !
AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Yaşar Öztürk, partisinden istifa etti.
Öztürk, TBMM Başkanlığına gönderdiği yazıda ''Gördüğüm lüzum üzerine üyesi bulunduğum AK Parti'den istifa ediyorum. Gereğini arz ederim. Saygılarımla'' ifadesine yer verdi. Öztürk'ün istifasıyla AK Parti'nin TBMM'deki sandalye sayısı 338'e düşerken, bağımsızların sayısı 5'e yükseldi. TBMM'de sandalye dağılımı şöyle: AK Parti: 338 CHP: 98 MHP: 70 DTP: 21 DSP: 13 Bağımsızlar: 5 ÖDP: 1 BBP: 1 Boş: 3 Toplam: 549 |
Gidenlere eyvAllah..
Kalanlara selam olsun..:gul3: |
hayırlısı olsun .
|
selametle!!! :lipsrsealed:;)
|
Alıntı:
Ben birazdan gelirim..Önce deveye hendek atlatayım..Kolay olanı halledip sana dönüyorum..:shades: (silmeyin bunu daa..Sıkılıyoruz olsun arada bir iki gereksiz..:shades:) |
Alıntı:
|
Yazzık ya.. :cry:
Uçtu kuş..:tongue:;D |
giden gitmiştir...
kalan sağlar sizindir..;1 |
Abdüllatif Şener`e katılacağı söylendi doğruysa bu milletvekiline de yazık olacak
|
giden gittgiyle kalır biz yolumuza durmadan devam ederiz :)
|
Bu habere konuyu açan arkadaştan ve Show TV gibi "flaş flaş flaş..."çılardan başka şok olan yoktur sanırım... Zira bu milletvekili Şener'e yakınlığıyla biliniyordu zaten. Dolayısıyla istifası da bekleniyordu.
Aynı habere iki farklı başlık, gerisini siz düşünün: * AK Parti'de Beklenen İstifa Sonunda Geldi. * AKP'de Şoooook ( 'o'ları biraz daha uzatabilirsiniz siz. ) İstifa!!! ( ünlem işaretlerini de... ) |
Bizim evde tv yok.Gittiğim yerde son bile izlemediğim yani hiç izlemediğim show tv den esinlererek bu konu açılmadı.Bazı kardeşler izlemişler onun için show tv haberine göre yorum yapıyorlar.
1 hafta önce bu adamı sorsam size yere göğe sığdıramayan siz olurdunuz bunu gayet iyi biliyorum ancak şimdi adamı yerden yere vuruyorsunuz neden acaba ? ? ? kandiliniz mübarek olsun |
adminleree
ya yöneticiler mesaj yollayamıyorum ??sorun nedir ilgilenirseniz sevinirim???:kiss:
|
yahu arkadaşlar giden arkadaşlar için niye giderse gitsin diyorsunuzki bu oylar bir bir gelmedimi hiç vefa yokmu
|
Kim yerden yere vurdu adamı kardeşim? Sadece Şener'e yakındı, gidecekti; gitti dedik. Ayrıca evet Show TV izliyorum ve bundan utanmıyorum. Hem ben sana Show TV izliyorsun demedim. Onlar gibi davranıyorsun dedim. CHP'nin çok zaman aynen MHP gibi davrandığı gibi...
|
sorun
sayın özgün genç benim söleyeceklerim var beni dinlermisin
|
özgün genç senle konuşalım
|
özgün genç
|
All times are GMT +3. The time now is 18:25. |