![]() |
~~Kim bu ufaklık..? {33}~~ (ÇİLİK)
Forumumuzun en değerli üyelerinden..Fikirleri,olgunluğu ve yorumlarıyla takdir ettğim bir üyemiz..Hakkında daha fazla ipucumuz malesef yok.. Evet..!! Kim bu ufaklık..?:)
http://img215.imageshack.us/img215/8349/hfgjey3.png Kurallar: 2 cevaptan fazla cevap verenler konudan uzaklaştırılacaktır.. Kişinin yakın arkadaşları yarışmaya katılamaz ve yorum yapamazlar..Cevap veren üyeler üyenin doğru kişi olup olmadığını öğrenmek için ''doğru mu cevabım,bildim mi?'' diye üst üste mesaj atmasınlar cevaplanmayacaktır.. Kurallara uymayanların cevapları dikkate alınmayacak hediye artıları verilmeyecektir.. __________________ |
DirilişF.
|
Gönülden... ???Biraz daha İp ucu verirmisin? ;1
|
aslında biraz bende gönüldene benzetim..ama...
|
esra başkanım mı ? :):):)
|
İkinci tahminim Esra olucaktı ama söylendi. Bayonet diyeyim, hiç benzemiyor gerçi ama olsun şans belki güler. :)
|
politikacı mı?
|
feyza yada saklı . . . :thinking1qs1:
|
Alıntı:
|
Cıkk..Heeç biri değel..;D
Feyza ablayı kim uydurdu ya o daha sarı bu çocuğun yanında..Sapsarı civciv gibi..:smiley1146: |
siyahgül
|
İki hakkımıda kullandım. 3. hak yok demi?
|
dilek mi ?
|
aşk-ı İlahi
|
Ümmü Seleme
|
Bayonet
|
Bayoneti ben dedim... :)
|
Alıntı:
Özür dilerim. Görmemiştim. Kazanırsanız ufak bir pay verseniz yeterli. ;utandım |
NuR-eFSaN diyorum, forumda gezerken gorunce yazayim dedim...
|
Düş ???
ya o çorabı nasıl giymiş öyle :smiley1146: orda güldüğüne göre ilginç bi durum olmalı ;D |
Yüzünü hiç görmedim ama içimden gönülden demek geldi ;1
|
Hala doğru cevap çıkmadı mı Duyguseli?
|
benim ayzacağım tüm isimler yazılmış ama :(geç kalmışım :)
|
beni yaz beni yaz :cheesy:
|
melek_tube :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
|
|
gız ne dio bu çocuk böle evet mi hayır mı anlamadı ben :thinking1qs1::thinking1qs1: :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
|
kelebeğim duyguseli gelmiş;Dbanlanmadan kaçalım burdan :smiley1146:
ama cevabı da çok merak ediyorum,hadi hayırlısı bakalım ;;) |
Desenize artılar yine benim fakirhaneme yazılacak..Ehee ;D
Cıkk..Hiç kimse bilemedi henüz..Ya forumun en şahanesi en şekeri lokumu bu kız çocuğunu bilmeyen gitsin kendini aşağı atsın..:@:cheesy: |
buldum
Çilik_çiğdem ;D |
:(:(:(
Abla niye bana sormadan bildin..:punish: Cevap Çilik tabikide..:V Şu tipe bakın belli olmuyor mu uyusluğundan..Kimse bilemedi..:V |
ben bildim çabuk ver + larımı :angry::angry::angry::angry: saten şirine hanım çilik ortalarda yog nerde ki :(
|
Verdik artılarınızı..:V
|
bu kadar azmı?:lipsrsealed::lipsrsealed::lipsrsealed: öğğğğğğğğğğğğğ :V:V:V:V
|
10 tane artı yazdım hanene ya..
Ben o artılardan sadece bir tanesini alabilmek için gözüm kapalı yapmadık şaklabanlık bırakmıyorum ama..Sen bilirsin alırım yine..:V |
DET..Ben onu bileğimin hakkıylan aldım napalım 50 olmaz 10 olur bunada şükür ;D
|
hıh..:V:V
|
EVett BEndimm:cheesy::cheesy: ama kimse bilemedi bi akkelebek ablamm oyy kurban olayımm sana o bildii...:V:V
OYYY uyus Duygu abla UYuzluğumdan belli oluomuşşşş:V:V:V |
Tebrikler Ak Kelebek. Bizimle küçüklük resmini payaştığın için sana da teşekkürler Çilik. İkinize de benden +10 beğeni.
|
aklımdan bile geçmedi:cry::lipsrsealed:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:39. |