Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Yaşayan En Büyük/Önemli İnsan? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=43723)

Mu-Alim 10-06-2008 22:26

Yaşayan En Büyük/Önemli İnsan?

Evet, sizce yaşayan en büyük/önemli insan kimdir, neden?

Not: Kısıtlayıcı olacağını düşündüğüm için ankete seçenek eklemedim. Anlayışınıza sığınıyorum.

Feyza 10-06-2008 23:02

Kim olcak tabiki Ben. :)
Şaka bir yana en büyük insan annemin anneannesiydi çok büyük 117 yaşında. Tarih hakkında bir sürü hikaye anlatır bize.

( Sen büyük dedin bende büyük yazdım, sakın itiraz etme. Büyük yerine başka bir kelime bul. :evet:) :shades:

Mu-Alim 10-06-2008 23:03

Yanına önemli de ekledim senin gibiler çıkmasın diye.(:

Ama işte muhalefet edeceksiniz ya, bulursunuz bir şeyler...(:

Feyza 10-06-2008 23:06

Alıntı:

Mu-Alim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 440246)
Yanına önemli de ekledim senin gibiler çıkmasın diye.(:

Ama işte muhalefet edeceksiniz ya, bulursunuz bir şeyler...(:

Heç işte... Maksat gıcıklık olsun. :)

Feyza 10-09-2008 00:20

??? Yaşayan en önemli insan...

SessiZ 10-09-2008 00:22

benım nedenı yok kendımı oyle hıssedıyorum :)

Feyza 10-09-2008 00:25

Alıntı:

SessiZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441187)
benım nedenı yok kendımı oyle hıssedıyorum :)

o zaman hislerinizde yanılıyorsunuz. Nedenler herzaman vardır. :)

SessiZ 10-09-2008 00:35

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441188)
o zaman hislerinizde yanılıyorsunuz. Nedenler herzaman vardır. :)

Ama bazen nedensızde sever ınsan karsılıksız:P kendıme sevgımden oncaden o kadar onemsemezdım ancak artık anladım kı ınsan kendı daha onemlıdır..Once kendın sonra dıgerlerı..Bence buyuk dusunursek kendmızı fazla sısırmeden yanı kaybetmeden hedeflerıne ınsan olasır..Kucuk dusunup karamsar olursak kı ben bı donemler ole olup hayatın bazı anlarında basarısız oldum o zaman basarızlık kacınılmaz oluyor..
yanı kısaca efendım ; ınsan kendını cok severse dıger ınsanlarıda sever daha ıyı net algılar.. gıbı gelıor bana..:=)

Feyza 10-09-2008 00:41

Alıntı:

SessiZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441191)
Ama bazen nedensızde sever ınsan karsılıksız:P kendıme sevgımden oncaden o kadar onemsemezdım ancak artık anladım kı ınsan kendı daha onemlıdır..Once kendın sonra dıgerlerı..Bence buyuk dusunursek kendmızı fazla sısırmeden yanı kaybetmeden hedeflerıne ınsan olasır..Kucuk dusunup karamsar olursak kı ben bı donemler ole olup hayatın bazı anlarında basarısız oldum o zaman basarızlık kacınılmaz oluyor..
yanı kısaca efendım ; ınsan kendını cok severse dıger ınsanlarıda sever daha ıyı net algılar.. gıbı gelıor bana..:=)

O zaman hislerinizde haklıymışsınız. Nedenleriniz gerçekten iyi. Size %80 katılıyorum %20 katılmıyorum. :) Herşeyin fazlası zarardır. İnsan başkasınıda, kendinide fazla sevmiyicek, yoksa aklı başında hareket edemez ve hep yanılır. Sadece sevicek yani (çok sevmiyicek) ;) Neyse çıkmam gerek Forumumuzda aktif olursanız eğer tüm forum ahalisi olarak bu konuyu daha detaylı konuşuruz bir gün İnşaallah.

Hayırlı geceler...

SessiZ 10-09-2008 00:42

hayırlı geceler sızede..

Mu-Alim 10-09-2008 01:18

Zor geldi değil mi soru?(:

Ak Parti yüzde kaç oy alır desek hemen verirsiniz cevabını...(:

Ya da sorunun başında "yaşayan" olmasaydı ya da seçenek olsaydı da hemencecik verirdiniz cevabınızı...

Sizi gidiler sizi!

(:

Feyza 10-09-2008 19:52

Alıntı:

Mu-Alim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441207)
Zor geldi değil mi soru?(:

Ak Parti yüzde kaç oy alır desek hemen verirsiniz cevabını...(:

Ya da sorunun başında "yaşayan" olmasaydı ya da seçenek olsaydı da hemencecik verirdiniz cevabınızı...

Sizi gidiler sizi!

(:

Hazırcıyız biz yaa... ;D

Ben Tayyip Erdoğan diyicem kolaya kaçtın diyiceksiniz, fakat bana göre o. Benim örnek aldığım, izinden yürüdüğüm bir insandır. Zekasına, Vatan sevgisine, adaletine, fikir yapısına, lafı gediğine oturtmasına, :) kararlılığına hiç pes etmemesine hayranım. Bence yaşayan en önemli İnsalardan biri odur... :thinking1qs1:

Ak_Kelebek 10-09-2008 21:37

Recep Tayyip Erdoğan..Duruşu,bakışı,hitabeti ve halka seslenişiyle yaptıkalarıyla ve yapacakalarıyla da yaşayan EN büyük EFSANEDİR O...!

çilik 10-09-2008 21:39

Valla bilmem ki varmı ki öyle insan şuanda herkesin bir kusuru oluyor nedense...Ahh nerde o eski zamanlar ahh ahhh

politikaci 10-09-2008 22:08

Ben tabi,hem yaşayan hem geleceğin tarihe geçecek başbakanı,anket şıkları ekiyecekseniz benide ekleyin ;D ;D

çilik 10-09-2008 22:09

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441586)
Ben tabi,hem yaşayan hem geleceğin tarihe geçecek başbakanı,anket şıkları ekiyecekseniz benide ekleyin ;D ;D

ne mütevazisin sen yaa öylee;D;D;D

politikaci 10-09-2008 22:10

Hayat felsefemdir ;D ;D gelecek nesinlere örnek olucam ;D.sen git köşkünden konuş haha ;D ;D

çilik 10-09-2008 22:12

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441591)
Hayat felsefemdir ;D ;D gelecek nesinlere örnek olucam ;D.sen git köşkünden konuş haha ;D ;D

biz öyle oturduğumuz yerden konuşmayız gülommmm:kiss::kiss:

politikaci 10-09-2008 22:13

;D şuanda ayaktamısın hahad ;D ;D

çilik 10-09-2008 22:14

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441595)
;D şuanda ayaktamısın hahad ;D ;D

heee;D:V:V delüüüü:smiley1146::smiley1146:

politikaci 10-09-2008 22:17

;D neyse konuya geri dönelim,anket yapılırsa gerçekten benide ekleyin ben ciddiyim çiğdemimle müthiş bi ikili olucaz inşAllah,ben göndericem o imzalıcak birbiirmizle bir bütün olucaz :)

çilik 10-09-2008 22:23

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441598)
;D neyse konuya geri dönelim,anket yapılırsa gerçekten benide ekleyin ben ciddiyim çiğdemimle müthiş bi ikili olucaz inşAllah,ben göndericem o imzalıcak birbiirmizle bir bütün olucaz :)

inşallah kardeşimmm;D

Mu-Alim 10-09-2008 22:30

Feyza ve Ak_Kelebek'e teşekkür ediyorum şu kadar zaman sonra bir isim verebildikleri için...(:

Ben de düşünüyorum düşünüyorum hem yaşayan hem de en önemli diyeceğim birini bulamıyorum.

Bunun sebebi açık. Biz millet olarak bir insana ancak öldükten sonra değer veriyoruz. O yaşarken onu herkes gibi görüyoruz. Ama o insan terk etti mi bizi dönmemek üzere, işte o zaman "idolümüz" oluveriyor birden...

Tabi bu sözlerimden Feyza ve Ayşe'yi tenzih ediyorum. Onlar başbakanımızın adını verdiler...

Katil 10-09-2008 22:39

Güzel alış verişlerin yapıldığı bir başlık olabilirmiş.

Konu gerçekten güzel!

Ancak içerisine eklenen alakasız ve muhabbetvari yorumlar tabir-i caizse konuyu zıvanadan çıkarmış!

Konunun bu halini yoruma değer görmediğimden fikrimi belirtmiyorum!

Bol geyiğimsi muhabbetler!

çilik 10-09-2008 22:42

Alıntı:

Katil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441614)

Konu gerçekten güzel!

Ancak içerisine eklenen alakasız ve muhabbetvari yorumlar tabir-i caizse konuyu zıvanadan çıkarmış!

yapılmış olan bir yanlıştan dolayı evet belki konuyu batırmış olabiliriz özür dileriz. ama sizinde bu şekilde önyargılı kendini beğenmiş tavrınız hiç hoşuma gitmedi

politikaci 10-09-2008 22:49

her yorumu okumak gibi bi mecburiyetinizin olduğunu bilmiyordum açıkçası

Ak_Kelebek 10-09-2008 22:54

Alıntı:

Katil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441614)

Konu gerçekten güzel!

Belki konu dışına çıkılmış olabilir ama değerli yorumlarınızı bekliyoruz kardeşim herkesin fikri belirtilsin diye bu konu açılmış sevgili kardeşimiz sayesin de.Gereksiz yazılar elbette ki silinir emin olunuz.Lütfen konuya daha ılımlı yaklaşırsanız ve yorumlarınızdan bizi mahrum bırakmazsanız sevinirim...Saygılar..

Mu-Alim 10-10-2008 01:09

Üslup konusunu bir kenara bırakırsak arkadaşın söylediği şeye ben de katılıyorum. Ama bu tartışmayı uzatmak da konuyu daha da kötü bir konuma getiriyor...

Noam Chomsky'i tanır mısınız?

Beritan 10-11-2008 00:06

sayın..Necmettin Erbakan:hi:

afrikan85 10-11-2008 00:11

öncelikle ben konuyu açan arkadaşıma teşekkür ediyorum benim için en önemli insan (yaşayan) M.Fetullah Gülen dir.
şimdiye kadar sadece iki kişinin ismi var inş. diğer arkadaşlarda görüşlerini beğendikleri kişileri yazarlar artık.

Mu-Alim 10-11-2008 00:30

Katkıda bulunduğun için ben teşekkür ederim arkadaşım...

apf 10-13-2008 19:30

deniz baykal hahahahahah

Hakan Özkan 10-13-2008 19:32

Haklısın baykal bu milletin başına felaket olarak yeter. ilkel bir partinin ilkel bir mensubu

apf 10-13-2008 19:47

Evet aynen tayyıb ve ne oldugu bellı olmayan gül gibi denız baykalda onlarınm yalakası

Hakan Özkan 10-13-2008 19:53

Sahipsiz bir kedi gibisin , neye kime hizmet ettiğin belli değil asalak gibi yaşamaktansa , yaşamımı anlamlaştırırm en güzeli

Mu-Alim 10-13-2008 19:53

apf, Abdullah Gül'ün belli olmayan şeyi ne? Neyini bilmek istiyorsun da bilmiyorsun?

Ayrıca lütfen konuyu seviyesizleştirmeyin...Önemli insanları tartışıyoruz; önemsizleri değil...

apf 10-13-2008 19:58

Abdullah gül 1.kayıp trılyonların hesabını verıcek seve seve yada s...s... Ondan sonra bu ulkenın cumhırbaskanı yahudı abd sevdalısı bırısı olamaz bunların en somut delılı her partının yaptıgı gıbı babası bushun sozunu dınlemek ve tayyıb gıbı bır vatan hayıının savunmasını yapmak saban dişli dengır mengır fıratın avukatlıgını yapmak hayınlık yapmak vatansızlık yapmak daha ne sayalım a.g

Mu-Alim 10-13-2008 20:00

Ha sen şu dünkü bana "dana" diyen ruh çöküntüsü yaşayan arkadaşsın...Tanıdım seni...

Sana soru da sormuyorum; senden cevap da beklemiyorum. Sen takıl kafana göre; say söv, rahatla...Mazallah kriz filan geçirirsin oturduğun yerde, sonra bizden sorarlar hesabını...

aşk-ı ilahi 10-13-2008 20:00

aptala en güzel cevap susmaktır....

yazmayın ..ş......gidene kadar....

iyice edepsizleşmiş...

FarukARSLAN. 10-16-2008 04:34

Düşünmeye ne gerek var;
Recep Tayyip Erdoğan :shades:

All times are GMT +3. The time now is 21:16.