![]() |
Fransızca Sohbet
Bonjour à tous, nous allons parler français ici, pas turc
Bir Kaç tane fransızca kelime merhaba arkadaslara (salut!) okunuşu (salü) güle güleyede kullanılıyor merhaba büyüklere (bonjour!) okunuşu (bonjur) nasılsın? (ça va?) okunuşu (sa wa) adın ne? (comment tu t'apelles?) okunuşu (kommo tüt apelle) afıyet olsun (bon âppetıt) okunuşu (bo apeti) güle güle nazıkce (au revoır) okunuşu (o ruwar) nerde oturuyorsun (tu habıte ou) okunuşu (tü habıt u) cevap: j'habıte a... okunuşu (jabıt a..) kac yaşındasın? ( tu a quel-âge?) okunuşu (tü a kelaje) seni seviyorum (je t'aime) okunuşu (je tem) teşekkür (merci) okunuşu (mersı) ne demek istiyorsun (que voulez-vous dire) okunuşu(ku wule-wu dır) Bu Konu Yabancı Dilimizi Geliştirmek için açılmıştır, Lütfen Türkçe Konuşmayınız! |
Bonjurr hasan..;D:cheesy:
|
Alıntı:
|
Est-ce que quelqu'un comme pas français
|
salut! bende de biraz farnsizca var ama geliştirmem gerek...burası pratik yapmam için çok güzel bi yer...
|
Aşmışız biz ya.. Fransızcaya dahi el atılmış: D İlginç..
|
S'il vous plaît ne parle français
|
Bienvenue au AK Parti Forum, Comment êtes-vous tout le monde
|
Yabancı dil konuşmak yasak değilmi ?
|
Türkçe karşılığı varken (!)
|
Alıntı:
Pas de turc de ce sujet |
salut tout le monde je suis nouveau member je vis en suisse depuis 1997 :)
|
|
moi j'habite en france
|
Alıntı:
comment nice, bienvenue sur notre forum |
Et bien ça fait un bout de temps que plus personne ne répond à ce message! Comme indiqué dans mon profil je vis en Belgique. J'suis pas de France mais je parle français, je suppose que cela ne posera pas problème :)
|
Alıntı:
je constate la mème chose :) ca fait longtemps que le sujet est rester inactif...on va lui donner un bon punch :w: ayni dùsùncedeyim :) konu uzun zaman inaktif kalmis...biz buraya canlilik katariz elbet :w: |
Quelle surprise, vous parlez également français. Où habitez-vous?
Bu ne sürpriz, siz de fransizca konusuyorsunuz. Nerde ikâmet ediyorsunuz? |
Je suis née à Strasbourg et j y vis en ce moment :)
Dogup bùyùdùgùm Strasbourgta ikamet etmekteyim su an :) |
Cela fait environ 400 kilomètres de routes qui nous séparent :) Pas tant que ça si l'on tient compte du trajet qui nous sépare de la Turquie :)
Bizi ayiran yollarin uzunlugu 400 kilometre civarinda :) Türkiye'ye giden yolu eger göz önünde bulundurursak, fazla uzak sayilmayiz :) |
400 km c'est rien :) j ai de la famille en Belgique,jy vais souvent et je pense qu'il a aucune différence avec la France, trop ressemblant trop :)
400 km bisey degil :) ailem var Belcikada,zaman zaman giderim ve ùlke olarak Fransayla nerdeyse hic fark yok,cok benziyor cok :) |
bonjour...
|
Selamun Aleykum ( galiba fransızcası yok ondan :D)
|
Bonjour Akinci 34 ... Aleikoum Salam Muhammet :)
bienvenue mes Fréres :saygılar: Iyi gùnler Akinci 34 ... Aleykum Selam Muhammet :) hos geldiniz Kardeslerim :saygılar: |
Nous avons trouvé une belle Hazançiçeği...
|
Alıntı:
|
bu arada yazdığımın manası neydi benim acaba :)
translate aracı kullandım ama ne manaya gelir bilmem :) |
Alıntı:
|
Salut. Comment allez-vous? Alors, je n'ai pas parle francais depuis 2 ans. Dans le forum j'ai la possibilite d'amilorer mon francais avec votre aide. Bonsoir.
Selam. Nasilsniz? Ben iki senedir fransizca konusmuyordum. Forumda fransizcami sizin yardiminizla düzeltme imkanina sahibim. Iyi aksamlar. Ohoyyy bu sözleri yazana kadar kan ter icinde kaldim ya. Gercekten fransizcayi baya bir unutmusum. :neki: |
merci beaucoup fréres ;D
Türkçeden iyi konuşurum :p |
Alıntı:
Mais pas du tout..! :) tu arrive trés bien a t'exprimer je pense,n'hesite pas si tu a besoin d'aide ;;) Merhaba akgurbetcim,ben iyiyim tesekkùr ederim. Hicte bile..! :) gayet gùzel kendini ifade edebilidigini dùsùnùyorum,yardima ihtiyacin olursa cekinme ;;) |
salut comment allez vous;? :) "je ne parle pas français". :)
|
Alıntı:
ôyle mi :karizmatik: |
Alıntı:
iyi tesekkùrler :) ya sen nasilsin ? sana fransizca ôgretiriz ,merak etme ;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
doğto ğeno paği ;D
mersi mösyö, juna pable, kuvan ramos, henry, anelka, ribery ;D |
Alıntı:
|
Fransızca görüyorum. Ama acemi düzeyindeyim. Tu tappelles comment? :)
|
All times are GMT +3. The time now is 06:20. |