![]() |
Burak Dilmen GS'de işe başladı ....
Galatasaray'da Edwin Boekamp ve Ümit Davala'dan boşalan antrenörlük kadrosuna Burak Dilmen getirildi .... Geçen sezon teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın yardımcılarından biri olan Dilmen'in göreve başlaması, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu. Sitede yer alan duyuruda, ''Sayın Burak Dilmen, teknik heyetimizin kadrosunda yer almak üzere bugün itibarıyla göreve başlamıştır. Kendisine başarılar dileriz'' denildi. (aa) |
eh...bizde başarılar dileyelim....
|
inşallah o başarı gelmez :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hayallere 5 bilet ;D |
hadi hayırlısı
|
Alıntı:
kimiii GeSe yi mi kıskanacam :) tromsoye elenen GeSe yi mi kıskanayım. ben sadece temennide bulundum başarının gelmemesi konusunda. kıskanmakla bir ilgisi yok :) |
:) :) burak dilmene başarılar dileyelim ne diyebilirizki..ultraPendik hepimiz galatasarayız hepimiz pendiksporuz :D :D
|
Alıntı:
:) pendik tromsoyu yener :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
4.1 vakkası hangisi, anlamadım? biraz güncele bakalım bence. 5-1 lik leverkusen hezimetine mesela :) |
Alıntı:
Galatasaray 7-0 Fb Galatasaray 5-1 Fb Aydınspor 6-1 Fb Aydınspor 2-1 Fb Vestel Manisaspor 5-3 Fb Pendikspor 2-1 Fb Ankaraspor 2-1 Fb Sakaryaspor 2-1 Fb Fb 3-4 BJK konyaspor 1-0 Fb dahasıda vardır ...da araştırmıyayim şimdi;) |
Alıntı:
hani f5 g6 gibi ifadeler kullanmak yoktu :) ayrıca yazdığın maçların çoğunun facia olduğunu düşünmüyorum. mesela beşiktaşa 4-3 yenilmek facia değil. vestele 5-3 yenilmekte facia değil. ankaraspora sakaryaspora konyaspora tek farkla yenilmek facia değil. bunun dışında kayseriye 4-1 pendike 2-1 yenildiğimiz maçların facia olduğuna katılıyorum. ama hiçbiri tromsoya elenmekten daha büyük bir facia değildi :) |
valla o gözden kaçmış hepsi dediğin gibiydi...halbuki hepsini düzelttim..
ama size hiç birşey facia değil...:cool: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Konya Malubiyetide - Sakarya mağlubiyetide... Türkiye kupasında İdalı maçlardı... ve ozamanlar bu takımlar alt liglerde idiler... süperlik güçünde heleki Fb güçünde heç değildiler... Pendik ve Kayseri malumunuz....:hi: |
All times are GMT +3. The time now is 19:44. |