![]() |
Başbakanımızın en Hoşunuza Giden Cümlesi ?...
Söylem, demeçlerinden, veya hakkındaki laflara verdiği en dokunaklı cevaplardan.. En çok hoşunuza giden
sadece tek cümle.. Çok vardır eminim, ama hadi seçelim en kalitelisini paylaşalım.. Ben son zamanlardan seçtim: '' Çevreci Aydın Doğan,, sevsinler seni.. '':evet: |
işi ehline veririm
|
maksat üzüm yemek,bağcıyla bir derdimiz yok.
|
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? ??? diye sözünü çok sevdim..
|
"Bizi yok etmeye çalışanlar, bizde hayat bulacaklardır"
(3 Kasım 2002 seçimleri öncesi, seçilemez diye bir yasak getirmiştiler ve sonunda başbakan Siirt'ten seçilerek meclise girmişti) Bu söz o zamanlar başbakanımız tarafından dile getirilen çok güzel ve anlamlı bir sözdür. |
Hamdolsun ki ... demesi bitiriyor beni
tabii Cesur Hırsız Partililer deliriyor bu lafa |
Alıntı:
Aslen Mehmed Akif'e ait bir söz.. ;1 |
Alıntı:
Ne kadar daha arkadaşın varsa teker teker hepiniz hakkında gereken yapılacak. Forumu kirletmenize müsaade etmeyeceğiz ! |
"Siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz"
|
biz kiminle gorusecegimizi iyi biliriz..
cem uzana demisti... |
Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüz, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum. Ülkenizde başbakanlık yapmış 2 kişinin bana çok önemli lafları vardır. Filistin'e, tankların üstünde girdiği zaman, 'kendimi bir başka mutlu addediyorum' diyen başbakanlarınız var. Tankların üzerine çıkıp da 'Filistin'e girince mutlu oluyorum' diyen başbakanlarınız var. Ve bana sayılar veriyorsunuz. İsimini de veririm, belki merak edenleriniz vardır.
Kisacasi barbar pereze söyledigi Sözler :güzel: |
'' Çevreci Aydın Doğan,, sevsinler seni.. '':evet:[/quote]
benimde en çok hoşuma giden sözü bu:w:tabi daha çok var ama buna her hatırladığmda gülüyorum:) |
"Davos benim için bitmiştir!"
|
'Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz'
Yüzyılın cevabı... |
istanbul hava limanina geldiginde ve halkina konustugunda..
DIK DURACAGIZ AMA DIKLESMEYECEGIZ demisti.. cok güzel bir söz |
çevreci aydın doğan sevsinler seni sözünü de bende çok sevmiştim. her lafı her sözü zaten tam yerine ulaşıyor
durmak yok bize durmak yakışmaz yola devam |
Bizi yok etmeye çalışanlar bizde hayat bulacaklar...
|
yanlış hatırlamıyorsam bir mitinginde söylemişti yavru muhalefet:D:D diye.çok hoşuma gitmişti.
|
|
açılışlarda besmele çekmesi kadar mükemmel bişey yok bence Allah ondan razı olsun
|
hamdolsun muhteşem
köşe yazarları çileden çıkıyor o her hamdolsun diyişinde hamdolsun |
hamdolsun muhteşem bir kelime allaha hamdolsun
o bunu her deyişinde köşe yazarları kafayı yiyiyor hamdolsun DURMAK YOK YOLA DEVAM HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN ne güzel bir başbakanımız var hamdolsun |
hamdolsun . en çok kullandığı cümle leri arasında .çok hoşuma gidiyo :)
|
diklenmeden dik durmak!!!
|
Sayın Baykal;bu ülkede bir tek çakılı çiviniz var mı sizin..!
|
bedel ödemeye hazırız fakat milletimize bedel ödetmeyiz!!!!
|
Chp'nin tapusu Baykal'ın elindedir,Mhp'nin tapusu Bahçeli'nin elindedir,Akpartinin tapusu milletin elindedir milletin..!
|
halk baykalı ebedi muhalefet ilan etti:)
|
bende videosu var, muhalefet gene parazitlik yapıyor mecliste başbakanımız avusturalyaya gitmiş 37 seneden sonra ilk giden başbakan olmuş..onun hakkında konuşurlarken muhalefete dediği şu sözler 10 NUMARADADIR !!!
Hani milliyetçiydiniz, hani milliydiniz. Nereniz milli sizin |
Solculara yönelik "solak zihniyetler" sözü çok hoşuma gitmişti :)
|
''Bahçeli*Baykal.. Al birisini vur diğerine.. Yahu bn diyorum bunlar ruh ikizi ruh ikizi''...
''Sayın Baykal, kalkmış ben Ergenekonun avukatıyım diyordu... İşte fark burda; biz MİLLETİN AVUKATIYIZ MİLLETİN.'' Büyüksün be reis.. (: |
Tutturmuş bir televizyon, televizyon... Buyur çarkıfelek, televole var. Orada şovmenlerle beraber şovunu yap. Ben de sen çıkarsan seyrederim
burda kopmuştum :) süper laf söyledi Başbakanımmmm |
one mınuet..one mınuet.....bırde insaalah demesi..çok hosuma gidiyor..
|
Hamdolsun demesi ve açılışlarda YA ALLAH BİSMİLLAH DEMESİ
|
hamdolsun diyor yandaş medyayı deli ediyor
beni en çok bu keyiflendiriyor |
Baykala dediği "göz var, görmezler, bunlarda kulak var duymazlar, dil var ama gerçekleri konuşamazlar"
|
Mitinglerde çok sık kullandığı bir ibare var;
''Konuşması bittikten sonra ''bunu böyle bilin'' demesi çok hoş ya . Sürekli tekrarlıyor bunu. |
Muhalefete 'bunlar turist ömerler.. kendi ülkelerine yabancılar' demişti 22 temmuz seçimleri öncesi :hihi2:
|
Sınır ötesi operasyon zamanında Mehmet Akif'in dizeleriyle başladığı o konuşma aklımdan hiç çıkmıyor...
|
tam hatırlamıyorum ama..D.Baykal sürekli deniz feneri dosyası gelmiyo,gelmek bilmiyor ya da getirmiyolar diye yakınırken bi mitinginde;eline kırmızı bi dosya alarak bu dosyayı ben getirdim al sana dosyaaaaa işte dosya bu diye aklı sıra gövde gösterisi yaptı..;ı:
Başbakanımız da hiç geri kalır mı o da;adama bak kırtasiyeden bi kırmızı dosya alıp getirmiş bize dosya bu diye yutturacak demişti...izlediğimde çok kopmuştum başbakanımzın en çok hoşuma giden konuşmalrından bir tanesiydiii...:gül: |
All times are GMT +3. The time now is 20:36. |