![]() |
Ayın ak dj'i ~DJ BAYONET~
EKİM AYININ AK DJ'ini seçiyoruz..Arkadaşlar herkesin en fazla 2 oy kullanabilme hakkı vardır..Şimdiden hayırlı olsun..AYIN AK DJ secilen dj miz 50 begeni ile ayrıca bir ay boyunca bu ünvanı profilinde tasıyacaktır...Anketimiz bu ayın sonunda sona ermektedir....
|
Çok zorrrrr bir bölüm olmuş kendi açımdan çokkk :neki:
hayırlısı olsun ;1 |
çok zor bi soru ama kullandım oyumu hayırlı olsun arkadaşlar :)
|
arkadaslar 2 oy kullanma yetkiniz vardır......ona göre 2 kişiyi secebilirsiniz ....:)
|
kullandım hayırlı olsun :güzel:
|
açık ve net söylüyorum bu dj'lerin arasından hiçbiri benim beğenimi alabilmiş değildir. nedenlerini aşağıda bir bir sıralıyorum. bunu okuyan dj arkadaşlarım lutfen bu konularda hassasiyet göstersinler ::::===)))))))
( saka oldugunu anlamayan yoktur umarim ) dj HASKIZ : her yayina girmek istediğimde kapida fazlasi ile beklettiği için beğenimi kazanamamistir. dj SİYAHGÜL : istek parçalarima gerekli hassasiyet göstermeyip, her parçama bahane bulmasinda ötürü beğenimi kazanamamıştır. dj DİLEK : henüz yayinina katılmak nasip olmadı :(( dj ERHANARAS : aslinda oyumu kazanabilirdi ama arsivini genisletmesi lazım. isteklerime cevap veremediği için beğenii kazanamamıstır. dj BAYONET : canli yayin yaptigi icin begenimi kazanabilirdi fakat inadına Bayonet'e vermiycem. :)) dj KARAEŞREF : tanışmak nasip olmadı yorum yok dj METİN : hiçbir isteğime cevap veremediği için beğenimi kazanamamıştır. dj Bahtiyar : tanışmak nasip olmadı yorum yok dj Güliş : henüz oyumu alacak bir gelişme görmemekteyim. bir dahaki ayin anketinde görüşmek üzere... |
radyoyada katılmak isterdim ama bilgisayarımı donduruyor...
|
kullandım ama aslında kullanmıyacaktım...sonra vazgeçtim...5 kişi arasında kaldım....
nolur affedin...hayırlısı olsun... kazanan kim olursa olsun...hepiniz 1 sizin...unutmayın:saygılar: |
zor karar verdim ama hayırlısı olsun
|
Bende kararımda zorlandım ama isabetli kararlar verdim. Hayırlısı olsun :D
|
Oyumu kullandım hak eden kazansın inşaAllah .... |
hayirli olsun :)
|
Hayırlı olsun arkadaşlar...;1
|
Bende kullandım Hayırlısı olsun bakalım.
|
bende kullandım hayırlısı olsun :)
|
güzel bi bölüm olmuş rekabeti artıracak ama :)
|
Evet cok hoş bi bölüm olmuş :)
Zor bi karardı ama oyumu kullandım hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar :) |
bayonete oy verdim..
diğer arkadaşları dinlemedim.çünki metinnın dj liği beni radyodan uzaklaştırdı metin isteğime cevap veremediği için beğenimi kazanamamıştır..murat göğe bakandan ayyüzlüm istedim..ama yok dedi..oysa bayonet bır gün önce çaldı dinledim.. ilk.görüşümde kolay kolay yanılmam. ve bir ilk istekte red gördüm,akabinde uyus şarkılarla vaktimi boşuna çaldı..kendi sevdiği müzikleri çalıyor..metin sana nacizane tavsiyem istekleri kabul et..dinleyicilerin mılyonlar değil, üç yada beş kişidir..saygılarımla not bayonet güzel şarkılar çalıyor ve elınden geldiğince isteklere cevap veriyor..diğer arkadaşları dinlemedim onlarda kusuruma bakmasınlar..onları dinleyince değerlendiririm.. |
|
Alıntı:
nasıl düsünmek istiyosan öyle düsünebilirsin sanma ki kimseyi ayrı tutmam benim icin sen we o da aynıdır dedigin parca olmayabilir o yüzden yok demis olabilirim eger vakit calındıgını düsünüyosan gelmeyebilirsin...:güzel: |
Alıntı:
|
Valla Tercih hakkı ÇOk zordu çünkü hepsi birbirinden değerli djler :)
Bence hepsi birinci:) |
Alıntı:
Ahmet bey yanlış anladığınız birşey var şarkı eline olmayabilir çünkü bayonetin çaldığını söylüyorsun ancak biz hepimiz farklı yerlerden yayın yapıyoruz elimizden geldiğince de istekeri çalıyoruz keşke önce anlayıp sonra değerlendirme yapsaydınız umartım birgün yayınımda sizi ağırlarım Selam ve dua ile;1 |
bayonet dedim ;;)
|
Ekim Ayı Ak Djmiz 27 oyla Dj Bayonet Seçilmiştir..
Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.. Oylamaya katılan diğer djleirmizide tebrik ediyoruz.. selametle.. |
tebrikler...:gül::gül::gül:
|
tebrikler gizem, yakıştı baya :güzel:
|
Tebrikler canım hakettin kazandın + larını güle güle kullan:gül::gül::gül::gül:
|
Tebrikler .
|
Bayonet kardeşim, tebrik ederim.. Rabbim başarılarını daim eylesin.
selamlar |
Tebrikler bayonet.Sen ak radyonun daimi dj...
Radyo için yaptıklarından ve katkılarınnda dolayı çok teşekkürler... |
tebrikler....:saygılar:
|
Ayın dj i dj bayonet olmuş. Tebrikler asi dj :güzel:
|
Tebrikler ....:saygılar: |
Tebrik ederim bayonet...:gül:
|
sevgili arkadaslarım bu oylamada oy kullanan herkese cok ama cok tesekkür ediyorum..bana bu anlamda deger verdiginiz sizlere minnetlerimi sunuyorum.ALLAH razı olsun ... :)
|
All times are GMT +3. The time now is 02:24. |