Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Trabzonspor (TS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=159)
-   -   OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4574)

loneliness 08-13-2007 11:07

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8...n_sahne/38.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8...n_sahne/37.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8...n_sahne/36.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8...an_sahne/8.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8...n_sahne/35.jpg

seyid 08-13-2007 14:16

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

aynı seyler fenebahceye olsaydı acaba bu kameramanlar cekebileceklermiydi bu resimleri ayrı bir merak konusu

sedef 08-13-2007 14:20

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

nasıl başlarsa öyle gidermiş trabzona acayip cezalar gündemdeymiş

seyid 08-13-2007 14:29

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

ızdırap cekiyorum acı cekiyorum memleketimin takımını ne hale getirdiler oyun üstüne oyun tıpkı Türkiyeye oynanan oyunlar gibi yazık cok yazık değerlerimizie sahip cıkamıyoruz yazık cok yazık.....

EnSaR 08-13-2007 16:14

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

yazık oldu trabzona son 30 sn. Bence karar trbzon 3-0 hükmen mağlub olacak.

seyid 08-13-2007 16:24

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

EnSaR Nickli Üyeden Alıntı

olabilirde ama takımı sahadan ceken Sivasspor baskanı
2.si olayları baslatan Sivasspor da oynayan 7 numaralı oyuncudur

he diyeceksin Trabzonsporun hiç mi sucu yok o taraftarların sahaya inmeside kesinlikle tasvip edilemeyecek bir davranıstır

ibrahim44 08-13-2007 17:06

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

seyid Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

he diyeceksin Trabzonsporun hiç mi sucu yok o taraftarların sahaya inmeside kesinlikle tasvip edilemeyecek bir davranıstır

OLAYLARI BAŞLATAN MUSA DEĞİL AYMAN dır.Ayrıca Sivasspor Başkanı takımı sahadan çekmedi.Hakem Maçı tatil etti.3-0 Hükmen Mağlup+5 Maç Seyircisiz Ceza gelmesi gerekir

kobbal 08-13-2007 17:08

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

YA ÇOK SAÇMA BU NASIL TARAFTAR YA BAÇIN BİTMESİNE 10 SANİYE KALMIŞ
VE SEN SAHAYA İNİP OLAY ÇIKARTIYORSUN NE OLACAK HÜKMEN MAĞLUP ART BEŞ MAÇ SAHA KAPATMA CEZASI

fatih_44 08-13-2007 20:19

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

hiç işdemediğimiz görüntüler

tuğba61 08-13-2007 21:01

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

ibrahim44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

OLAYLARI BAŞLATAN MUSA DEĞİL AYMAN dır.Ayrıca Sivasspor Başkanı takımı sahadan çekmedi.Hakem Maçı tatil etti.3-0 Hükmen Mağlup+5 Maç Seyircisiz Ceza gelmesi gerekir

ya bırak Allah askına nedemek ayman baslatıo.. nası izledin sen acaba anlayamadım ??? resmen adam gelip arkadan vuruyo.. keske daha beter etselerdi onu ordaa >:( kafasını gözünü patlatsalardıı >:( onun yüzünden atladı taraftar sahayaa

pRoff 08-13-2007 21:02

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

tuğba61 Nickli Üyeden Alıntı

ya bırak Allah askına nedemek ayman baslatıo.. nası izledin sen acaba anlayamadım ??? resmen adam gelip arkadan vuruyo.. keske daha beter etselerdi onu ordaa >:( kafasını gözünü patlatsalardıı >:( onun yüzünden atladı taraftar sahayaa

Sonuçta zararlı çıkan kim Trabzonspor nasıl hala bu olayı tasvip ediyorsun anlamıyorum :-X

tuğba61 08-13-2007 21:06

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

aslında iyi oldu belki bu sayede nuri bey ve tayfasından kurtuluruz vede ziya hocadan tabii.. beceremiolar yeter yanii :(

fatih_44 08-13-2007 21:37

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

aslında iyi oldu belki bu sayede nuri bey ve tayfasından kurtuluruz vede ziya hocadan tabii.. beceremiolar yeter yanii :(

;D ;D ;D

kobbal 08-13-2007 21:43

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

;D ;D 8)

ibrahim44 08-13-2007 23:27

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

[quote=pRoff ]
Alıntı:

Sonuçta zararlı çıkan kim Trabzonspor nasıl hala bu olayı tasvip ediyorsun anlamıyorum :-X
[/quote
Alıntı:

fatih_44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

;D ;D ;D

katılıyorum sana prof.... maçı 90 dk izledim herkes aymanın nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor adama her ne kadar gıcık kapsada öyle fual yapması gerekirmiydi ayrıca taraftarın sahaya atlamasını iyi bişey gibi göstermen çok ilginç ya atlayanın elinde bıçak olsaydıı......

seyid 08-14-2007 16:51

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

arkadasım Ayman faul yaptı musa bizim futbolculara darp etmeye basladı olay burada patlak verdi
staddaydım olay bizzat gözümün önünde meydana geldi
ve de takımı Sivaaspor baskanı sahadan cekti ondan sonra mac tatil edildi gazetelere biraz bakarsan göreceksin :)

serkan yücel 08-14-2007 16:52

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

arkadaşlar tüm avrupa bu maçı tartışıyor

kobbal 08-14-2007 16:53

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

böyle taraftarı allah rakibime vermesin :D :D

seyid 08-14-2007 16:57

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

herkes adam gibi mac yönetmesini öğrenecek helede stad Trabzonsporun stadı ise
arkadaslar biz Karadeniz insanı hemen alevleniyoruz birde işin içine para ile tutlan adamlar girince ortaya böyle bir tablo cıkıyor cok üzgünüm stres atmaya gittim stada daha fazla stres sahibi oldum

kobbal 08-14-2007 16:57

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

:D :D
kardeş 10 saniye bekleyemedinizmi

seyid 08-14-2007 17:13

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

kobbal Nickli Üyeden Alıntı
:D :D
kardeş 10 saniye bekleyemedinizmi

YA BEN VE ARKADASLARIM BAYA BİR TARAFTARI TUTTUK SAHAYA GİREMEDİLER AMA STADDA HERKESİ TUTAMIYORSUN HERKESDE BİZİM GİBİ BİLİNÇLİ DEĞİL İNANIRMISIN O SAHAYA GİRENLER STADDAKİ TARAFTARLARDAN NE KADAR KÜFÜR YEDİLER BÜTÜN AİLELERİNE EDİLMEDİK KÜFÜR KALMADI YANİ 3-5 KİŞİNİN YAPMIS OLDUGU BUTERBİYESİZLİK TRABZON HALKINA MAAL EDİLEMEZ!!!.....

kobbal 08-14-2007 17:57

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

yani sonunu düşünmeden iş yaparsan böyle batlar

fatih_44 08-14-2007 21:01

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

arkadaşlar stada giren taraftar hapis cezası almış

tuğba61 08-14-2007 21:27

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

aymanı sonuda kadar destekliorum az bile yaptı ben olsam daha beter ederdim.. balili yalandan attı kendini yere >:( bütün hersey musann yüzünden ona öyle bi ceza verselerki futbol hayatı sönse kendini bilmez.. >:(

fatih_44 08-14-2007 21:46

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

aymanı sonuda kadar destekliorum az bile yaptı ben olsam daha beter ederdim.. balili yalandan attı kendini yere >:( bütün hersey musann yüzünden ona öyle bi ceza verselerki futbol hayatı sönse kendini bilmez.. >:(

ne alakası ayman ne biçim vurdu

ibrahim44 08-15-2007 01:24

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???

tuğba61 08-15-2007 01:27

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

fatih_44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ne alakası ayman ne biçim vurdu

ya okadarcık seyden bişey olmaz o attı kendini.. çokda nazlı oldu bu futbolcular.. :-X

ibrahim44 08-15-2007 01:29

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

çok yanlış düşünüyosun kardeş bunu tartışmamız bile yanlış ama iyiki adamın ayağı kırılmadı >:(

loneliness 08-15-2007 01:31

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

çok yanlış düşünüyosun kardeş bunu tartışmamız bile yanlış ama iyiki adamın ayağı kırılmadı >:(

iyide arkadaşlar aymarın pozisyonu türkiyede sıradan bir pozisyon olay aymanın üzerine yıkılmak isten,yorrr

ibrahim44 08-15-2007 01:32

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

abi böyle bişey olamaz ya tamam ayman bişey yapmadı

tuğba61 08-15-2007 01:34

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

iyide arkadaşlar aymarın pozisyonu türkiyede sıradan bir pozisyon olay aymanın üzerine yıkılmak isten,yorrr

aynen işte bu yüzdende sonuna kadar arkaasındayız.. yıpratılmaya calısıo trabzon yazıkk :-X

loneliness 08-15-2007 01:36

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

aynen işte bu yüzdende sonuna kadar arkaasındayız.. yıpratılmaya calısıo trabzon yazıkk :-X

tabi ya ben ts li değilim görüntüleri izledim sivaslı bir oyuncu var ne o öyle sanki savaş çıktı. pozisyon sonrası aymanın üzerine doğru hareketlendi orda film koptu zatenn
taraftarın yaptığı yanlış ona bir şey demiyorum

tuğba61 08-15-2007 01:43

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

musa işte bütün herseyi baslatan o :-\ ayıp ettiler.. hele hakemin yaptıını unutmucam.. gs macını oynatıosunda bunu nie oynatmadın.. tarafsız hakem yok türkiyede ne bu yaa :-X

All times are GMT +3. The time now is 19:46.