![]() |
Kasım Ay'ı için Enler sonaermiştir.
==+._*~ Kasım Ayı için Enler ~*_.+=- Her kategoriye en fazla "5" kişi yazabilirsiniz (illa 5 yazin demiyoruz 1 kisi yazmak isteyen 1 kisi yazabilir *-*). Hepinizin katılımı bizim için önemli. Katılımınızı bekliyoruz. :) En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Nick: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Konuda ancak En'ler için teşekkür mesajı yazılabilir..Onun dışındaki sohbet amaçlı ve ikili atışma içeren mesajlar silinecektir.. |
Alıntı:
|
teşekkürler kardeşim enlerinde banada yer verdiğin için
|
enlerinde yer verdiğin için çok saol mehmet
|
teşekkürler mehmet..en lerin arasın bulunmak benim için bi onurdur ...
çok saol..;1 |
Alıntı:
|
enlerde olmak güzel ..sağolasın+ hak ettin....
|
enlerinde yer verdigin için tesekkür ediyorum...cok sagol...:)
|
Alıntı:
|
En Çok Rastladığınız Üye: Ümmü_seleme,siyah gül 07,Ak_Kelebek, sesli34, KaraEsref
En Tatlı Başbelası üye: siyah gül 07, Ümmü_seleme Kardeşim çook teşekkür ederim enlerine yer verdiğin için :gül: |
En Heyecanlı üye: dilek
:şaşkın::şaşkın::şaşkın::şaşkın::şaşkın::şaşkın: Çok radikal ve anlamadıgım bi karar!!!!!! :şaşkın::şaşkın::şaşkın::şaşkın::şaşkın::şaşkın: |
Mert kardeşim teşekkürler..
|
En iyi Yorum yapan Üye: dirilis.f, KaraEsref, ishakyilmaz
enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim... |
En Aktif Üye: .......?
En Yardımsever Üye:.....Feyza En Ciddi Üye: ....... ? En Çok Rastladığınız Üye: ....... Ak-Kelebek En Fanatik Üye: .......politikacı En Tatlı Başbelası üye: .......? En Geveze Üye: .......? En Karizmatik Üye: .......? En Kibar Üye: .......Yalçın En Komik Üye: .......? En Daimi Üye: .......Feyza En Paylaşımcı Üye: .......? En Sevimli Üye: .......? En Sinirli Üye: .......? En Heyecanlı üye: .....? En Sabırlı Üye: .......? En Sakin Üye: .......? En iyi İmza: .......? En iyi Nick: .......hipermuhafazakar En Efendi Üye: ........:gönülden:. En Muhalefet üye: .......?! En Bilimsel üye: .......? En Tekrarcı üye: .......? En Milliyetçi üye: .......Hun Yagbu En Özgürlükçü üye: .......? En Aykırı üye: .......? En iyi Yorum yapan Üye: .......Feyza En Kendine güvenen Üye: .......Bayonet En Anlaşılamaz üye: .......Benim Tarafımdan bazıları En Anlaşılır üye: .......KaraEşref En Yeteneğini yansıtan üye: .......Bayonet |
En Aktif Üye: Ahmet Ermiş, Feyza
En Yardımsever Üye: Duyguseli, Kara Eşref, Prizma En Ciddi Üye: Yalçın, Feyza En Çok Rastladığınız Üye: Duyguseli, Ahmet Ermiş En Fanatik Üye: Ahmet Ermiş, Ümit_AK En Tatlı Başbelası üye: ________ En Geveze Üye: _______ En Karizmatik Üye: Faruk Arslan, Katil En Kibar Üye: Yalçın En Komik Üye: Okali En Daimi Üye: Prizma, Feyza En Paylaşımcı Üye: Siyah Gül En Sevimli Üye: _____ En Sinirli Üye: EniGma, Hipermuhafazakar En Heyecanlı üye: ______ En Sabırlı Üye: Yalçın En Sakin Üye: Bkz. en sabırlı üye En iyi İmza: Benimki En iyi Nick: Bkz. en iyi imza En Efendi Üye: İshak Yılmaz, Feyza En Muhalefet üye: ____ En Bilimsel üye: Faruk Arslan En Tekrarcı üye: _____ En Özgürlükçü üye: _____ En Aykırı üye: Katil En iyi Yorum yapan Üye: Katil, Faruk Arslan, Dirilis_f En Kendine güvenen Üye: Katil, Faruk Arslan En Anlaşılamaz üye: Mehmet Mert (Enlerinde bana neden "tekrarcı" dediğini anlamadığım için), Yalçın(70li yılların Türkçesini çok iyi kullandığı için.) En Anlaşılır üye: _____ En Yeteneğini yansıtan üye: Faruk Arslan Enler yine birkaç kişi etrafında döndü hep. Ama buraya yazmaya başladığımda aklımda sadece birkaç kişi kalıyor, unutuveriyorum birçok arkadaşı. Affola... |
Alemdar abi teşekkürler. :)
|
En Aktif Üye: Ahmet Ermiş
En Çok Rastladığınız Üye: Duyguseli, Ahmet Ermiş En Fanatik Üye: Ahmet Ermiş, Ümit_AK teşekkür ederim..muallim demekki güvenini kazanmışım:) ama şunu bilinizkii.. sizler ülkemizin geleceğisiniz.. bu ülke sizden çok şeyler bekliyor,,bu vatanın asil milleti,islam alemi sizden çok şey bekliyor..yükünüz ağır..bizler ancak sizlere..yol açabilirsek ne mutlu bizler..bazı şeyleri aştık..ben az söyleyim sizler çok anlayın..:karasız:cumhur başkanımız.vs..:karizmatik: siz anladınız onu en lerine banada yer ayırdığın için çok teşekkür ederim. ben kölede olsam gam yemem..benı layık olmadığım şekılde onure ettinniz;1çok teşekkür ederim.;1 rabbim AK tan ve HAK tan ayırmasın:saygılar: |
Estağfirullah abi, ne görüyorsak o...
Bu arada bir düzeltme yaptım enlerde... |
Alıntı:
Yinede teşekkür ederim. |
alemdar enlerinde yer verdigin için tesekkür ederim ;1:çiçek::gül:
|
Alıntı:
|
En Paylaşımcı Üye: Siyah Gül
Enlerinizde yer almak onur verici çok teşekkürler:ayutandım: |
bizim teşekkür edecegimiz kimse yokmu bütün enler eskilere gitti yenilere bişey yok :(:(:(:(:(
|
En Aktif Üye: .......Siyah_gül,
En Yardımsever Üye: prizma En Ciddi Üye: ....... yalçın En Çok Rastladığınız Üye: ....... mehmet mert En Fanatik Üye: ....... ümmü_seleme En Tatlı Başbelası üye: ....... dilek :w: En Geveze Üye: .......faruk Aslan ;D En Karizmatik Üye: ....... Barışcan;) En Kibar Üye: ....... gönülden En Komik Üye: ....... duyguseli En Daimi Üye: ....... ak_kelebek :ayutandım: En Paylaşımcı Üye: .......ahmetermiş En Sevimli Üye: .......ümit_ak En Sinirli Üye: ....... alemdar ;D En Heyecanlı üye: ....... feyza:P: En Sabırlı Üye: ....... enigma En Sakin Üye: ....... ak kelebek:V En iyi İmza: ....... son,44objektif ;) En iyi Nick: ....... Ay_ışığı;1 En Efendi Üye: ....... neşe;1 En Muhalefet üye: ....... katil;) En Bilimsel üye: .......diriliş_f En Tekrarcı üye: .......MeLancHoLy :w: :w: :w: En Milliyetçi üye: ....... gölge :w: En Özgürlükçü üye: ....... bayonet En Aykırı üye: ....... mu_alim En iyi Yorum yapan Üye: ....... yalçın(tek geçerim) En Kendine güvenen Üye: ....... politikacı;;) En Anlaşılamaz üye: ...... işin espirsini hak etmediği için silinmiştir yazdığım üye ..! En Anlaşılır üye: ....... herkes;1 En Yeteneğini yansıtan üye: ....... erdemkepenek:) dip not: 1 kişi olarak düzenledim listeyi ve aylardır ilk kez yaptım kimse küsüp darılmasın arkadaşlar lütfen.:) |
En Aktif Üye: .......Siyah_gül,
Dostum teşekkürler enlerinde yer verdiğin için :evet: ve aylar sonrada olsa enleri düzenleme zahmetine girdiğin için :ayutandım: |
[QUOTE=Ak_Kelebek;454840][
En Karizmatik Üye: ....... Barışcan;) tşkler ak-kelebek işte sonunda farkedildik :) sende olmasan beni gören olmayacak dedem hep derdi bize iyi oldugunu anlatamazsın iyi isen eger kendini göstermen lazım inşallah elimden gelenin en iyisiyle yanınızdayım fazlamı iddaalı oldu ne :) |
[quote=bariscan;454849]
Alıntı:
siyah_gül dostum biliyorsun yanlış anlaşılmalar olduğu için yapmıyordum en leri bu ay yer vermediğim arkadşalara diğer aylarda yer vereceğim katılımlarına göre bundan sonra inşaALLAH. |
Alemdar ve Kelebek çok teşekkürler.. :çiçek:
|
Mehmet mert te ve kelebeğime teşekkür ederim enlerinde yer verdiğiniz için.;1
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim.. Biraz garip olmuş sanki bir görüp aynı en'e yazıldıklarımla.. Yine de saolun ;1 Sizin deyişinizle, ''buraya yazmaya başladığınızda aklınızda kalan bir kaç kişi'' den biri olduğum için ne mutlu bana... En iyi İmza: Benimki En iyi Nick: Bkz. en iyi imza İLGİNÇ :w: |
En Aktif Üye: ak_kelebek,ishakyılmaz,barışcan,ahmetermiş,ömer faruk, süleymaniye
En Yardımsever Üye: prizma,ak_kelebek,gönülden En Ciddi Üye: Abdullah kaç En Çok Rastladığınız Üye: mehmetmert,ak_kelebek,aşk-ı ilahi,ümit ak,bayonet,FarukArslan En Fanatik Üye: hipermuhafazakar,ümmü_seleme,politikacı,cartman En Tatlı Başbelası üye: dilek,ümmü_seleme En Geveze Üye: o bende kalsın:w: En Karizmatik Üye: prizma,yalçın,mu-Alim,feyza En Kibar Üye: yalçın,gönülden,diriliş.f En Komik Üye: dilek En Daimi Üye: ak_kelebek En Paylaşımcı Üye: duyguseli,ahmetermiş,gönülden,MeLancHoLy En Sevimli Üye: politikacı,güler yüzlüm,çilik En Sinirli Üye: murat,alemdar,hipermuhafazakar En Heyecanlı üye: bayonet En Sabırlı Üye: yalçın, En Sakin Üye: gönülden,yalçın,karaeşref En iyi İmza: dilek En iyi Nick: aşk-ı ilahi En Efendi Üye: karaeşref,hakan11,Ayışığı,prizma En Muhalefet üye: muhaliflerin tümü ;ı: En Bilimsel üye: :karasız: En Tekrarcı üye: ??? En Milliyetçi üye: hepimiz;;) En Özgürlükçü üye: ben desem:karasız: En Aykırı üye: katil En iyi Yorum yapan Üye: yalçın,mu-Alim,gönülden En Kendine güvenen Üye: bayonet,ümmü_seleme En Anlaşılamaz üye: anlayışlı olduğum için herkesi anlıyorum:ayutandım: En Anlaşılır üye: tüm forum En Yeteneğini yansıtan üye: haskız,mehmetmert,güliş çok zor oldu düşünerek yazdım enlerimi umuyorum unuttuklarım olmasın var ise şimdiden özür diliyorum gönlümün enleride aynı bu sayfa gibi dolu (+) verenlerin yeri ayrı tabi :ayutandım:hepiniz iyiki varsınız arkadaşlar :gül: |
Alıntı:
Ehueheueheü Bu da dahil bi EN'inize daha Katılıyorum:D |
Alıntı:
Daha çok rast gelme dileğiyle.. Teşekkür ederim ;1 |
En Aktif Üye: ....... Mu-Alim, ümmü_seleme, ahmetermiş
En Yardımsever Üye: Duyguseli, yalçın En Ciddi Üye: ....... Feyza En Çok Rastladığınız Üye: ahmetermiş, M--U--R--A--T, Siyahgül07, Hüdaverdi, politikaci En Fanatik Üye: Ak_Kelebek, politikaci, Gölge En Tatlı Başbelası üye: M--U--R--A--T ;ı: En Geveze Üye: duyguseli, politikaci En Karizmatik Üye: gönülden, yalçın En Kibar Üye: yalçın, ümmü_seleme En Komik Üye: Forumdaki tüm fenerliler:w: En Daimi Üye: Hüdaverdi, siyahgül_07, aşk-ı ilahi, Ak_ kelebek En Paylaşımcı Üye: gönülden En Sevimli Üye: ümmü_seleme (ve fotoğrafı;1) , diriliş-f, yalçın En Sinirli Üye: İsmi lazım değil:w: (anlamışlardır zat- ı âlileri:karizmatik: ) En Heyecanlı üye: MeLancHoly En Sabırlı Üye: Adminler :w: En Sakin Üye: yalçın En iyi İmza: şeyh şamil En iyi Nick: ....... En Efendi Üye: gönülden, diriliş-f En Muhalefet üye: yine ''ismi lazım değil'' :hihi2: En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: duyguseli En Milliyetçi üye: Sanırım hepimiz En Özgürlükçü üye: '' En Aykırı üye: rikopasa, EniGma,ANTI_IRTICA En iyi Yorum yapan Üye: Bayonet, Hun yabgu, yalçın En Kendine güvenen Üye: hipermuhafazakar En Anlaşılamaz üye: 'İsmi lazım değil' En Anlaşılır üye: ümmü_seleme_ Ak_Kelebek, gönülden En Yeteneğini yansıtan üye: Yalçın, KaraEşref, Bayonet NAÇİZANE... ;1 |
enlerinde yer veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
ama o sevimli nerden çıktı diyecektim allahtan resimden kaynaklandığını dediniz...;1 teşekkürler..:saygılar: |
En Çok Rastladığınız Üye: ahmetermiş, M--U--R--A--T, Siyahgül07, Hüdaverdi, politikaci
En Daimi Üye: Hüdaverdi, siyahgül_07, aşk-ı ilahi, Ak_ kelebek Enlerinde yer verdiğin için çok teşekkür ederim :gül: |
Alıntı:
?????? |
Ayşem ve Faruk Arslan enlerinizde yer almak çok güzel...teşekkürler...:çiçek:
|
Alıntı:
Bu kadar ufak şey için iltifat ve beraberinde teşekküre gerek yoktu efendim,, Ama alındı.. Çok saolun ;1 |
Alıntı:
Sadece bi görüş.. Gönül incitip, kalp kırmamışızdır inşallah.. |
All times are GMT +3. The time now is 07:42. |