![]() |
Merhaba arkadaşlar..
bende bu davaya gönül verenlerdenim
burda forumları sürekli takip ediyorum. yalnız bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim burdan alıntı yaptığım bir yazıyı başka bir sitede paylaştım şimdi burda konuyu bulamıyorum konunun özeti şuydu chp kuruluşundan beri bu ülke yararına hiç bir şey yapmamıştır ... bu alıntım yüzünden hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlar lütfen bana konu hakkında ve yapabilceklerim hakkında fikir verin bana ulaşırsanız sevinirim...
|
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. İnşAllah daimi olursun. Saygılarımla..
|
İstediğin şeyi bulmak çok zor ama bir bakalım.
Bulup ne yapacaksın ki ? Ayrıca savcılık bu tür saçma sapan şeylerle meşgul olmaz korkma :=) Meşgl olsaydı ben şuan 10 kere hapis yatıp çıkardım,veya alıntı yaptığın yazı sahibi şuan sitede olmaz,site hakkında da yasal işlemler başlardı. Korkma sen.Alıntı ise hiç korkma,sana ait dğeil sonuçta. |
tşkr ederim arkadaşlar ..
bende dilerim ki sürekli olur bu beraberliğimiz sonuçta hepimiz aynı davaya gönül vermişiz korkum falan yok yalnız konuyu bulmam onlara cvp vermem için gerekli yinede böyle birşeyin beni sindirmek için yapıldığını öğrenmiş oldum tekrar tşkr ediorum.. |
Bulamadım,bulmakta çok zor,eğer alıntıdan net bir cümle hatırlıyorsan belki o şekilde buluruz.
|
chp kurulduğu ilk zamanlardan bu yana bu ülke yararına tek bir icraat yapmamıştır
bu söylemime karşılık cvp olarak chp yi kuran atatürktür sen bunu inkar ederek suç işlemiş sayılıorsun dendi artı bu konuyu yeni açmamış olmama rağmen daha yeni kaldırıldı ... sanırım konu siyaset bölümündedir yhada partiler ben daha çok o bölümlerden alıntı yapıorum neyse sorun değil ark sonuçta amaçlarının ne olduğunu öğrenmiş oldum çok yardımcı oldun tşkr ediorum... |
Göz korkuturlar öyle,korkmaya gerek yok zaten,yapsalar bile suçun yok ;=)
Salla gitsin. |
sitede koyu bir akp li olarak biliniorum
ateistinden sosyalistinden kemalistinden solcusuna kadar o kadar çeşitli görüşlerle mücadele ediorum rabbim yardımcımız olsun eğerki bir yerde cvpsız kalırsan bunu bir başarı sayıyorlar.. akp forumdan çok yararlandım özellikle belgelendirme bölümü falan çok güzel ayrıca sizleride tanımak isterim sanırım siz sitenin yetkili üyelerindensiniz ... |
hOŞGELDİN KARDEŞŞ HİÇ KORKMA bu HANGİ SİTE YA MERAK ETTİM
|
Onlarla uğraşmak zordur,cahille uğraşmak olduğu kadar.
Bir sitede ven ve bazı ak partililerde uğraşıyoruz,trajikomik durumlar oluyor her zaman. Doğal karşılamak gerek,azgın azınlık sonuçta. Zamanla tanırsın hepimizi hayırlısıyla. |
KİM DÜRÜST AKP Mİ http://www.duslersokagi.com/images/icon_confused.gif YUH BE TUM DUNYA BILIYO AKP YOLSUZLUKLARINI SIZ OLDUKCA BU ADAMLAR DAHA COK ÜLKEMI PEŞKEŞ CEKER MADEM DÜRÜSSE T.ERDOGAN NEDEN CIKMADA DENIZ BAYKALIN KARSINA BAK KILICDAR OGLU NASIL SUSTURDU TV DENGIR MEHMEDI KANDIRIN CAHILLERI GARIBANLARI KÖMURLE ALTINLA
böyle düşünen bir kişiyle nereye kadar sürekli aynı soruları sormaktan bıkmadılar bende aynı cvbı vermekten .. bir kısır döngü içersinde tartışmaya çalşıosun yha sizlerle beraber olmak daha güzel :) insan kendini sıladan yurduna dönmüş gibi hissedio .. |
O zaman VAtanına HOŞGELDİN:)
|
tşkr ettim hb arkadaşım :)
|
hoş geldiniz....
|
Önce hoş geldiniz..
ve şu savcılık mevzuunuda abartmayınız.... chp bışey yapmadı kurulduğu gunden bu yana demeklede bi şeyı suç saymazlar...sayamazlar.. bence bu sıtedekılerin..yada ak partililerin..CHP ye atıp tutmamaları için aba altından sopa göstermeğe çalışıyorlardır... hiç bir aklı selim gerçek AK partili atatürke atıp tutmazlar..eğer bunu yapan bırı var ise kesin komplo duzenliyor demektır.. merak etmeyiniz ALLAH EMRİNİ İŞLER.. bizler böyle laflara ,ithamlara alıştık. asıl ataturke hakaret edenler CHP lılerdir..örnek:tl nın üzerinden resmını kaldırdılar.. saygı ve sevgilerimle.. siz ak parti üyesimisiniz..? bu siteye o kopyalamayı üye olmadan evvelmı kopyaladınız..? |
hoşgeldiniz ve allah kolaylık versin ama, yalnız değilsiniz..
|
hb arkadaşım..
hayır abartmıyorum zaten dediğiniz gibi bende aynı cvbı verdim sonuçta yazı bana ait değil alıntı bu bir ikincisi eğer böle birşey olsaydı yazıyı yazan kişi en başta ceza alırdı ayrıca beni şaşırtan ben o konuyu açalı on günden fazla zaman geçmesine rağmen yeni kaldırılmış olması ve her konuda bunu önüme sunuo olmaları yani beni bu şekilde sindirmeye çalışıolar ben atamı çok seviorum bunu zaten hep belirtirim.. sahte atatürkçülerden .. ismini kullanıp ardına sığınanlardan daha çok severim |
evet ben akp üyesiyim geçtiğimiz yaz üye oldum...
alıntı yaptığım yazı ise on on beş gün falan olmadı .. silmeseydiler burda sizinle paylaşırdım.. akpli olmak bana gerçekten gurur verior bazen ark verdiğim cvplara bakıorum başka bir ark aynı cvbı vermiş o zaman anlıorum ki gönüller bir olunca kalplerde aynı konuşuo doğrular tek olunca gönül şaşmıo... |
teşekkürler semraxxx...kafana takmıyasın..bi şey çıkmaz olmazda..
eğer olur ise benden alıntı yaptığını söylersin yeter...! bir AK partili üyem için içeri girer çıkarım..bu vatana bu ınsanlara canım fedadır.. senden bir ricam daha var..lütfem akp deme...! :olmaz: AK parti de :evet:yada öyle yaz. genelde akp diye..muhalifler kullanır bu sözcüğü..AK parti..!:evet: |
tşkr ettim
sölediklerinizden sonra kafaya taktığım falan yok maksat sadece karşılarında cvpsız kalmamak neden bu tür ayrıntılara takılıorsunuz anlamış değilim yanlış anlamayın lüütfen bunlar bence şekilciliktir bi keresinde bana yine birisi sen nasıl atatürkçüsün onun ismini küçük harfle yazıosun demişti.. yine aynı cvbı verdim bunlar basit ayrIntılardır ve beni çokta ilgilendirmio ama yinde sizi kırmak istemem hatrınız için AK PARTİM DERİM :) |
lütfen sizde beni yanlış anlamayınız..akp deyince ABD.AKP.PKK.gibi... eş değerde tutmağa çalışanlar var ve benzerlik yapmağa çalışılıyor.....bunuda kasıtlı olarak yapıyorlar..bende sizin ak partililiğinize inanaraktan sadece bılgilendirmek istedim.
saygı ve sevgilerimle.. tekrar hoş geldiniz aramıza.. |
hayır aslında tam tersi sizi anlıorum
hakta veriorum bunu yapanlara kızıorum ben zaten.. saygılar.. |
hoşgeldiniz..
|
hb ümmü seleme
özellikle senin paylaşımlarından çok faydalandım hakkını helal et olur mu?... |
Ak Parti foruma hoşgeldiniz daimi olmanız dileğiyle ;1
|
Alıntı:
aradığınız konu bu linkte olabilirmi? http://www.akpartiforum.com/chp-8217...Clkeye+yapt%FD |
Hoşgeldiniz semra.Hayırlı forumlar dilerim.merak etme bende buranın reklamını yaptım diye bir siteden banlanmıştım :w::w::w: herkes anlayacak ve BİR GÜN HERKES AK PARTİLİ OLACAK...! |
Semra yuvana hoş geldin daimi olmanı diliyorum hayırlı forumlar ;1
|
hoşgeldin hayırlı forumlar daim olmanız temennisiyle :)
|
Alıntı:
hb ay ışığı tşkr ediorum... yha çok güzel karşılandım inşallah hep beraber olmak dileğiyle :) :gül::gül::gül::gül: |
Alıntı:
hb barışcan ! tşkr ediorum zahmet etmiş yorulmuşsun... yalnız bu değil o yazıda kesinlik vardı cumhuriyetin ilk kuruluşundan bu yana diye aklımda kalan ve suçlanmama neden olan buydu zaten.. artı gerek yok bence ark sölediği gibi bunların sindirme oyunları olduğunu anladım ama oo çok zor :) |
Öncelikle kalbi duygularına bu kervana katıldığın için hoşgeldin.Daha sonra naçizane olarak bir kaç telkinde bulunmak isterim sana.Öncelikle neydü ne olduğu belirsiz,yalan,yanlış,doğruları saptırma,kendi idolojisinden başka hiçbir düşünceye saygı göstermeyip,futursüzca saldırıda bulunanların arasına ne gir,ne de davanın doğruluğunu ispatlamaya çalış!çünkü onlar yanlış bildikleri,okudukları yoldan şaşmazlar!!! savcılık suç duyurusuna gelincede,burası Türkiye, az çok işlyen bir hukuk ve adalet sistemi kesinlikle var.Yalnız senin durumunda adaletlik ve suçluluk bir mertebe sözkonusu değil.Arkadaşlarında dile getirdiği gibi sadece korkutma.
|
Alıntı:
hb ak kelebek.. tşkr ediorum olsun canım yha bizi kimse yıldıramaz gerçkler susturulamaz aynen öle bir gün herkes AK PARTİLİ olcak elimizi çabuk tutmalı dikkatli davranmalı yanlış anlamalara mahal vermemeliyiz... |
Alıntı:
hb siyah gül aynen öle yuvama geldim ve tarif edilmez mutluyum hele sizler gibi ark gördükçe çok daha mutlu oluyorum yalnız değiliz inş bundan sonra forumlarda da paylaşımlarım olcak.. :gül::gül::gül::gül::gül: |
Alıntı:
hb bayonet inş sürekli beraber olcaz sizler olduğunuz sürece burdaym..:gül::gül::gül: |
Alıntı:
hb ishak.. seni anlıorum yalnız o ortamlara girip gereken doğruları paylaşmak bence günümüzde çok gerekli amacım onlara kendi fikirlerimi adapte etmek değil ki bu imkansız.. yalnız orda olan ve fikirlerinde emin olmayan ark yanıltılmasına engel olmak gerekior bu bizim görevimiz diye düşünüorum burası güzel evet aynı görüşleri paylaşıoruz fakat karşıt fikirlerle beraber olmalıyız davamız için .. ceza konusuna gelince beni sindirmek istedikleri için olduğuna katılıorum.. ama buda ççok zor ben bu davaya gönül vermişsem yıldırmaları hele bir avuç çapulcunun kandırması imkansızz.. siz gibi gönüldaşlarım olduğu sürece... :gül::gül::gül: |
Aslında zalimlere karşı mazlumların birlik ve beraberliği olmadığı için meramımı belirttim sana.Özelikle Türkiye'de bu birlik ve beraberlik bitmiş,tükenmiş yok olmuştur.Asrı saadet döneminde değiliz ki,ozamanlar bir müslüman kardeşimiz zalimlere karşı taruzza geçeceği sıra önüne en az 10kardeşi geçer savaşırdı.Neyse ümitlerimizi diri tutup ümitvar olmalıyız,yoksa zaman kötü zaman umutlarımız ve ümitlerimizde olmazsa ne işe yararız...!
|
Aynen bu birlik beraberlik için belki de şuan burda toplanıoruz..
umudumuzu yitirmeyelim tam aksi bence bilinçlendik daha da bilinçlencez bugün ankaranın keçiören başkan seçimi hakkında konuşmak için toplandı babamlar.. anlattığına göre o kadar kalabalıkmış ki bu bilinçlendiğimizin kanıtıdır bence daha güzel daha müreffeh günler bizlerin olcak yeter ki biz davamızda samimi olalım körü körüne değil daha akılcı olalım ve kendimizde bu ileremeye gerek maddi gerek manevi destek olalım... |
özel msj atamıorum ilgiliere duyrulur msj sayım dolunca atcam..
|
All times are GMT +3. The time now is 09:35. |