Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Erkek adam cam siler mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=46790)

Ak_Kelebek 11-14-2008 11:05

Erkek adam cam siler mi?

Sizce erkek cam silmeli mi?

Silmeli derseniz neden?
Silmemeli derseniz neden?

yolcu44 11-14-2008 11:19

Açıkcası ben siliyorum. Ulaşılmayan yerlere bayanların çıkmasına dayanamam ve kıskançlık da var tabii :w:

Hülasa silmeli tabi ki...

siyah gül 07 11-14-2008 11:20

tabiki de silmesi güzel
ama bence silmemeli yakıştıramam ben ;ı:

ÜMİT-AK 11-14-2008 11:21

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456318)
Sizce erkek cam silmeli mi?

Silmeli derseniz neden?
Silmemeli derseniz neden?

kişiye bağlı herkesin bir prensibi var...
BENİM ŞAHSEN BÖYLE LÜKSÜM YOK,,,,:D
HEM SİZ BAYANLAR VARKEN BİZ NİYE SİLİYORUZ..:D

gelişimV 11-14-2008 11:23

gerekirse silmeli

siyah gül 07 11-14-2008 11:27

araba camına sözümüz yok efendim ev camı olunca iş değişiyor işte silene sözümüz yok tabide silmese daha iyi olur ;ı:

mc_metin_055 11-14-2008 11:29

ev islerini de erkekler yapsın ozman ben silmem;D

Ak_Kelebek 11-14-2008 11:33

Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456330)
kişiye bağlı herkesin bir prensibi var...
BENİM ŞAHSEN BÖYLE LÜKSÜM YOK,,,,:D
HEM SİZ BAYANLAR VARKEN BİZ NİYE SİLİYORUZ..:D

Ne demek siz bayanlar varken?:kızdım: hayat ortaktır.Sen eşin cam silerken aşağıdan geçen adamın şöle bir yukarı baktığını düşünebiliyor musun? Ne hissedersin o zaman?

Ak_Kelebek 11-14-2008 11:35

Alıntı:

gelişimV Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456333)
gerekirse silmeli

işte budur + verdim kardeşim ;)

AY IŞIĞI 11-14-2008 11:39

:w::w: Kelebek yine yaptın yapacağını. Ya bencede ev camı olursa silmesini istemem güle katılıyorum yakıştıramam yani ama tabi silmek istersede karışmam ;ı:kendisi bilir.

ömer faruk 11-14-2008 11:45

duruma göre deişir mesala kadın evde yatacak uzanıp tv izlicek ve erkek cam silecek yemezler :paat:ha silemicek durumdadır hastadır o zaman iş deişir tabi ileşinceye kadar cam durur silinmeden iileşince kadın yine siler :karizmatik:

ÜMİT-AK 11-14-2008 11:48

[quote=Ak_Kelebek;456337]Ne demek siz bayanlar varken?:kızdım: hayat ortaktır.Sen eşin cam silerken aşağıdan geçen adamın şöle bir yukarı baktığını düşünebiliyor musun? Ne hissedersin o zaman?[
ÖNCELİKLE EVLİ DEĞİLİM EŞİM DE YOK DEDİĞİN GİBİ HAYAT ORTAK
ANCAK BUNUN CAM SİLMEYLE NE BAĞLANTISI VAR ONU ANLAMADIM.
BEN SADECE SİLEMEM DEDİM SİZ DERKEN DE ESPRİ OLSUN DİYE SÖYLEDİM
YANİ SORUNUN CEVABI BEN SİLMEM AMA YARDIM EDERİM....

Nikimi_Kaybettim 11-14-2008 12:00

Erkeğe pek yakışmaz gibi. En iyisi camı ben sileyim, diğer bütün ev işlerini erkek yapsın. :utandım:

FarukARSLAN. 11-14-2008 12:11

Hayır yaa bu ne demektir böyle
Ne camı ne erkeği ne yıkaması.:şaşkın:

Valla hiç yakıştıramıyorumda ben bu kelimeleri birbiri ardına aynı cümlede..

Yani şahsen.... Yıkamaaaaaaaaaammm ;D

(Zaten arabamda yok, araya bahane de giremez:w:)

FarukARSLAN. 11-14-2008 12:13

Alıntı:

ömer faruk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456341)
duruma göre deişir mesala kadın evde yatacak uzanıp tv izlicek ve erkek cam silecek yemezler :paat:ha silemicek durumdadır hastadır o zaman iş deişir tabi ileşinceye kadar cam durur silinmeden iileşince kadın yine siler :karizmatik:

Budur... :karizmatik:

Ak_Kelebek 11-14-2008 12:19

[quote=ÜMİT-AK;456344]
Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456337)
Ne demek siz bayanlar varken?:kızdım: hayat ortaktır.Sen eşin cam silerken aşağıdan geçen adamın şöle bir yukarı baktığını düşünebiliyor musun? Ne hissedersin o zaman?[
ÖNCELİKLE EVLİ DEĞİLİM EŞİM DE YOK DEDİĞİN GİBİ HAYAT ORTAK
ANCAK BUNUN CAM SİLMEYLE NE BAĞLANTISI VAR ONU ANLAMADIM.
BEN SADECE SİLEMEM DEDİM SİZ DERKEN DE ESPRİ OLSUN DİYE SÖYLEDİM
YANİ SORUNUN CEVABI BEN SİLMEM AMA YARDIM EDERİM....

Olmaz mı yahu hayat ortak sa erkek de kadın gibi her işi yapmalı.Kadın iş dünyasında en az erkek kadar yoruluyor zaten birde akşam eve gider yemek yapar,bulaşık yıkar,evi toparlar erkek ise ayağını uzatıp tv izler:kızdım: Hafta sonu geldiğinde kadının bir pazarı vardır onda da cam siler,halı yıkar ama erkek hala tv başında dır.Sanki bütün hafta sadece o çalışmış gibi.
İllaki gündüz silmek gerekmez ki camı gece silin kardeşim kimse görmez o zaman sizi :w::w::w:

siyah gül 07 11-14-2008 12:20

Alıntı:

ömer faruk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456341)

Bu değildir bu kadarda acımasız olmayın derim ben:hmm

ömer faruk 11-14-2008 12:30

[quote=Ak_Kelebek;456361]
Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456344)

Olmaz mı yahu hayat ortak sa erkek de kadın gibi her işi yapmalı.Kadın iş dünyasında en az erkek kadar yoruluyor zaten birde akşam eve gider yemek yapar,bulaşık yıkar,evi toparlar erkek ise ayağını uzatıp tv izler:kızdım: Hafta sonu geldiğinde kadının bir pazarı vardır onda da cam siler,halı yıkar ama erkek hala tv başında dır.Sanki bütün hafta sadece o çalışmış gibi.
İllaki gündüz silmek gerekmez ki camı gece silin kardeşim kimse görmez o zaman sizi :w::w::w:

Bakın burda arkadaşımız haklı aslında gerçekten çok yoğunlar bu kesin kusura bakmayın sizin yoğun oldunuzu düşünemdik
evet ne gibi yoğunluk sabah kalkınca tvideki sabah proğramlıryla (seda abla vs) güne başlıyolar zaten öğleye kadar sürüyo sonra öğle uykusu falan sonra yine tv de çıkan yemek tarifi veren proğramlar aslında yemek yapmak için tarif almıyolar maksat vakit geçirmek çünkü tvden aldığı tarifi yapan kadın çok nadirdir:w: sonra komşuda 5 çayı falan sonra bi bakıyon akşam olmuş yemek yapmayı unutmuş koca eve gelince kocacım ölüyom bittim öldüm yorgunluktan bu gün çok işim vardı yemek yapamadım dışarda yiyelimmi :karizmatik:

ÜMİT-AK 11-14-2008 12:30

[quote=Ak_Kelebek;456361][quote=ÜMİT-AK;456344]

İllaki gündüz silmek gerekmez ki camı gece silin kardeşim kimse görmez o zaman sizi :w::w::w:[/quo
HADİ SİLEYİM BARİ KALBİN KALMASIN...:w:
:güzel:

FarukARSLAN. 11-14-2008 12:33

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456364)
Bu değildir bu kadarda acımasız olmayın derim ben:hmm

Budur budur, siz acımasız olmayın o kadar yahu
Hasta olunca bişey yaptırmıyoruz işte, iyileşince siler
Kaçmıo ya camlar ;D

Ak_Kelebek 11-14-2008 12:36

Fıtrat itibari ile rızık kazanıp getirme işi erkeğe aittir. Kadının çalışmaya mecburiyeti yoktur. Erkeğin çalışıyor olması ev işlerine zaman ayırması biraz zor.
Amma cam silme işi bence öyle değil, Heleki şehir hayatında kadın tesettüre riayet etse bile cam silmesi biraz sakıncalı bence. Zorunluluk hali dışında evin camlarını erkek silmeli.
ALLAH Rasulu evinde temizlik yapar, evini süpürür eşlerine yardım edermiş. Erkek eşine imkanlar ölçüsünde yardımcı olmalı.
Çalışan kadının işi dahada zor. O kadar saat çalışıyor birde eve gelip yemek pişirmek, ortalık toplamak birde çocuk varsa onlara bakmak çok daha zor. Buna kadın özgürlüğü deniyor. Bence zülümden başka bir şey değil.

siyah gül 07 11-14-2008 12:40

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456378)
Budur budur, siz acımasız olmayın o kadar yahu
Hasta olunca bişey yaptırmıyoruz işte, iyileşince siler
Kaçmıo ya camlar ;D

Yok kesinlikle katılmıyorum sana kelebek en güzel cevabı vermiş açıklamalı olarak teşekkürler dostum ama düşüncem hala sabit bayanlar silsin bi zahmet camları :ayutandım:

seva 11-25-2008 16:49

Erkek mecbur kalmakdıkça silmez ama silecek tabi bizim burda çamaşır asan adam varken cam silmek neki :D

Necip Fazıl 11-25-2008 16:53

hayat müşterektir gürüşünü savunanlar silmelidir der diğer yandan erkekliğine laf getirmemek için dee silmemelidir derler...

bense şöyle düşünüyorum yada şöyle diyeyim ben silerim çünkü cam silmek tehlikeli olduğu için sevdiğim kişileri o tehlikeye atmak istemem...
;1

FarukARSLAN. 11-25-2008 16:58

Silmez.

Lâmı, cimi yok :V

seva 11-25-2008 17:02

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461503)
Silmez.

siler siler siler siler :w:

Zeynep 11-25-2008 17:06

Gerektiği durumda silmeli...

FarukARSLAN. 11-25-2008 17:10

Camın silinmesi gereken durumda silmesi gereken kişi evin hanımıdır .

Ben silmem ;ı:

Zeynep 11-25-2008 17:14

tamam siz silmeyin zorlamıyoruz orasını eşiniz olacak kişi bilir :D

Feride 11-25-2008 17:23

gayet tabi silmeli. zira cam silmek tehlikeli bi iştir. o yüzden bayanların yapması sakıncalı. en azından tehlikeli bölgeleri erkeklerin silmesi mutlaka gerekli bir durumdur bana göre.

Enfal 11-25-2008 17:27

Camları erkekler mi silmeli kadınlar mı silmeli tartışmasını ben doğru bulmuyorum zira bunu tartışmaya bile gerek yok. Tabi ki erkekler silecek. Bunun bir çok nedeni var. Kimse kardeşinin ,eşinin camlardan sarkmasını istemez herhalde. Abi bu iş erkeklerin o kadar. Ayrıca en nihayetinde bu bir temziliktir ve temizliği sadece kadınlara yakıştırmak saçma olur. :)

Ak_Kelebek 11-25-2008 17:27

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461503)
Silmez.

Allah sana cam sildirecek eş nasip etsin... (amin) :w::w::w:

ishakyilmaz 11-25-2008 17:29

Neden doğruyu bulmak için zekeriya beyaz hocaya sormuyorsunuz? Bu sorulara ondan daha güzel cevap kim verebilir ki?:hihi2:Bana da sorduğunuza göre elbetteki hayatt bazen istemediğiniz şartları önünüze sürebilir ozaman yapmasını arzu etmediğiniz işleri seve seve yapmak zorundasınız.:)

ÜMİT-AK 11-25-2008 17:29

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461543)

ya bu dua değil bedua gibi bir şey:D:D:D

yok yokkk dua ettim ben :w::w::w:

Feride 11-25-2008 17:29

Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461542)
Camları erkekler mi silmeli kadınlar mı silmeli tartışmasını ben doğru bulmuyorum zira bunu tartışmaya bile gerek yok. Tabi ki erkekler silecek. Bunun bir çok nedeni var. Kimse kardeşinin ,eşinin camlardan sarkmasını istemez herhalde. Abi bu iş erkeklerin o kadar. Ayrıca en nihayetinde bu bir temziliktir ve temizliği sadece kadınlara yakıştırmak saçma olur. :)

valla doğru söze ne hacet:) tamamiyle katılıyorum gerekçelerine.

FarukARSLAN. 11-25-2008 17:30

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461537)
gayet tabi silmeli. zira cam silmek tehlikeli bi iştir. o yüzden bayanların yapması sakıncalı. en azından tehlikeli bölgeleri erkeklerin silmesi mutlaka gerekli bir durumdur bana göre.

Tehlikeli diye erkek mi ölsün şimdi, hani biz eşittik :hihi2:

Gökmen 11-25-2008 17:30

Kesinlikle hayır, silmemeli. Tamam bulaşığa,çamaşıra ve yemeğe olurda cam asla olmaz, evin içinde görülmezsin bunları yaparken ama cam olayı ALLAH muhafaza ya adın çıkar sonra layt erkeğe olursun 1 kalori artık gerisini sen düşün:) Bu arada güzel bir noktaya değinmişsin fikrine sağlık, bayanlar çıkarsın bu tür şeyleri aklından artık.

FarukARSLAN. 11-25-2008 17:31

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461543)

Töbeee.. Hayır konuş hayır . :hihi2:

FarukARSLAN. 11-25-2008 17:33

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461545)
Neden doğruyu bulmak için zekeriya beyaz hocaya sormuyorsunuz? Bu sorulara ondan daha güzel cevap kim verebilir ki?:hihi2:Bana da sorduğunuza göre elbetteki hayatt bazen istemediğiniz şartları önünüze sürebilir ozaman yapmasını arzu etmediğiniz işleri seve seve yapmak zorundasınız.:)

Tabi kendi adınıza konuşuyorsunuz.. :w:

Feride 11-25-2008 17:36

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461550)
Tehlikeli diye erkek mi ölsün şimdi, hani biz eşittik :hihi2:

;1;1;1
yok kimse ölsün demeyiz tabi de. bir iş paylaşımı olmalıdır mutlaka. o camlarında silinmesi gerekli olduğuna göre, ya temizlikçi çağırır adam ya da kendi yapar. şahsen ben başka türlü bir alternatif bilmiyorum:)

All times are GMT +3. The time now is 13:58.