![]() |
Erkek adam cam siler mi?
Sizce erkek cam silmeli mi?
Silmeli derseniz neden? Silmemeli derseniz neden? |
Açıkcası ben siliyorum. Ulaşılmayan yerlere bayanların çıkmasına dayanamam ve kıskançlık da var tabii :w:
Hülasa silmeli tabi ki... |
tabiki de silmesi güzel
ama bence silmemeli yakıştıramam ben ;ı: |
Alıntı:
BENİM ŞAHSEN BÖYLE LÜKSÜM YOK,,,,:D HEM SİZ BAYANLAR VARKEN BİZ NİYE SİLİYORUZ..:D |
gerekirse silmeli
|
araba camına sözümüz yok efendim ev camı olunca iş değişiyor işte silene sözümüz yok tabide silmese daha iyi olur ;ı:
|
ev islerini de erkekler yapsın ozman ben silmem;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:w::w: Kelebek yine yaptın yapacağını. Ya bencede ev camı olursa silmesini istemem güle katılıyorum yakıştıramam yani ama tabi silmek istersede karışmam ;ı:kendisi bilir.
|
duruma göre deişir mesala kadın evde yatacak uzanıp tv izlicek ve erkek cam silecek yemezler :paat:ha silemicek durumdadır hastadır o zaman iş deişir tabi ileşinceye kadar cam durur silinmeden iileşince kadın yine siler :karizmatik:
|
[quote=Ak_Kelebek;456337]Ne demek siz bayanlar varken?:kızdım: hayat ortaktır.Sen eşin cam silerken aşağıdan geçen adamın şöle bir yukarı baktığını düşünebiliyor musun? Ne hissedersin o zaman?[
ÖNCELİKLE EVLİ DEĞİLİM EŞİM DE YOK DEDİĞİN GİBİ HAYAT ORTAK ANCAK BUNUN CAM SİLMEYLE NE BAĞLANTISI VAR ONU ANLAMADIM. BEN SADECE SİLEMEM DEDİM SİZ DERKEN DE ESPRİ OLSUN DİYE SÖYLEDİM YANİ SORUNUN CEVABI BEN SİLMEM AMA YARDIM EDERİM.... |
Erkeğe pek yakışmaz gibi. En iyisi camı ben sileyim, diğer bütün ev işlerini erkek yapsın. :utandım:
|
Hayır yaa bu ne demektir böyle
Ne camı ne erkeği ne yıkaması.:şaşkın: Valla hiç yakıştıramıyorumda ben bu kelimeleri birbiri ardına aynı cümlede.. Yani şahsen.... Yıkamaaaaaaaaaammm ;D (Zaten arabamda yok, araya bahane de giremez:w:) |
Alıntı:
Budur... :karizmatik: |
[quote=ÜMİT-AK;456344]
Alıntı:
Olmaz mı yahu hayat ortak sa erkek de kadın gibi her işi yapmalı.Kadın iş dünyasında en az erkek kadar yoruluyor zaten birde akşam eve gider yemek yapar,bulaşık yıkar,evi toparlar erkek ise ayağını uzatıp tv izler:kızdım: Hafta sonu geldiğinde kadının bir pazarı vardır onda da cam siler,halı yıkar ama erkek hala tv başında dır.Sanki bütün hafta sadece o çalışmış gibi. İllaki gündüz silmek gerekmez ki camı gece silin kardeşim kimse görmez o zaman sizi :w::w::w: |
Alıntı:
Bu değildir bu kadarda acımasız olmayın derim ben:hmm |
[quote=Ak_Kelebek;456361]
Alıntı:
evet ne gibi yoğunluk sabah kalkınca tvideki sabah proğramlıryla (seda abla vs) güne başlıyolar zaten öğleye kadar sürüyo sonra öğle uykusu falan sonra yine tv de çıkan yemek tarifi veren proğramlar aslında yemek yapmak için tarif almıyolar maksat vakit geçirmek çünkü tvden aldığı tarifi yapan kadın çok nadirdir:w: sonra komşuda 5 çayı falan sonra bi bakıyon akşam olmuş yemek yapmayı unutmuş koca eve gelince kocacım ölüyom bittim öldüm yorgunluktan bu gün çok işim vardı yemek yapamadım dışarda yiyelimmi :karizmatik: |
[quote=Ak_Kelebek;456361][quote=ÜMİT-AK;456344]
Olmaz mı yahu hayat ortak sa erkek de kadın gibi her işi yapmalı.Kadın iş dünyasında en az erkek kadar yoruluyor zaten birde akşam eve gider yemek yapar,bulaşık yıkar,evi toparlar erkek ise ayağını uzatıp tv izler:kızdım: Hafta sonu geldiğinde kadının bir pazarı vardır onda da cam siler,halı yıkar ama erkek hala tv başında dır.Sanki bütün hafta sadece o çalışmış gibi. İllaki gündüz silmek gerekmez ki camı gece silin kardeşim kimse görmez o zaman sizi :w::w::w:[/quo HADİ SİLEYİM BARİ KALBİN KALMASIN...:w: :güzel: |
Alıntı:
Budur budur, siz acımasız olmayın o kadar yahu Hasta olunca bişey yaptırmıyoruz işte, iyileşince siler Kaçmıo ya camlar ;D |
Fıtrat itibari ile rızık kazanıp getirme işi erkeğe aittir. Kadının çalışmaya mecburiyeti yoktur. Erkeğin çalışıyor olması ev işlerine zaman ayırması biraz zor.
Amma cam silme işi bence öyle değil, Heleki şehir hayatında kadın tesettüre riayet etse bile cam silmesi biraz sakıncalı bence. Zorunluluk hali dışında evin camlarını erkek silmeli. ALLAH Rasulu evinde temizlik yapar, evini süpürür eşlerine yardım edermiş. Erkek eşine imkanlar ölçüsünde yardımcı olmalı. Çalışan kadının işi dahada zor. O kadar saat çalışıyor birde eve gelip yemek pişirmek, ortalık toplamak birde çocuk varsa onlara bakmak çok daha zor. Buna kadın özgürlüğü deniyor. Bence zülümden başka bir şey değil. |
Alıntı:
Yok kesinlikle katılmıyorum sana kelebek en güzel cevabı vermiş açıklamalı olarak teşekkürler dostum ama düşüncem hala sabit bayanlar silsin bi zahmet camları :ayutandım: |
Erkek mecbur kalmakdıkça silmez ama silecek tabi bizim burda çamaşır asan adam varken cam silmek neki :D
|
hayat müşterektir gürüşünü savunanlar silmelidir der diğer yandan erkekliğine laf getirmemek için dee silmemelidir derler... bense şöyle düşünüyorum yada şöyle diyeyim ben silerim çünkü cam silmek tehlikeli olduğu için sevdiğim kişileri o tehlikeye atmak istemem... ;1 |
Silmez.
Lâmı, cimi yok :V |
Alıntı:
|
Gerektiği durumda silmeli...
|
Camın silinmesi gereken durumda silmesi gereken kişi evin hanımıdır .
Ben silmem ;ı: |
tamam siz silmeyin zorlamıyoruz orasını eşiniz olacak kişi bilir :D
|
gayet tabi silmeli. zira cam silmek tehlikeli bi iştir. o yüzden bayanların yapması sakıncalı. en azından tehlikeli bölgeleri erkeklerin silmesi mutlaka gerekli bir durumdur bana göre.
|
Camları erkekler mi silmeli kadınlar mı silmeli tartışmasını ben doğru bulmuyorum zira bunu tartışmaya bile gerek yok. Tabi ki erkekler silecek. Bunun bir çok nedeni var. Kimse kardeşinin ,eşinin camlardan sarkmasını istemez herhalde. Abi bu iş erkeklerin o kadar. Ayrıca en nihayetinde bu bir temziliktir ve temizliği sadece kadınlara yakıştırmak saçma olur. :)
|
Alıntı:
|
Neden doğruyu bulmak için zekeriya beyaz hocaya sormuyorsunuz? Bu sorulara ondan daha güzel cevap kim verebilir ki?:hihi2:Bana da sorduğunuza göre elbetteki hayatt bazen istemediğiniz şartları önünüze sürebilir ozaman yapmasını arzu etmediğiniz işleri seve seve yapmak zorundasınız.:)
|
Alıntı:
yok yokkk dua ettim ben :w::w::w: |
Alıntı:
valla doğru söze ne hacet:) tamamiyle katılıyorum gerekçelerine. |
Alıntı:
Tehlikeli diye erkek mi ölsün şimdi, hani biz eşittik :hihi2: |
Kesinlikle hayır, silmemeli. Tamam bulaşığa,çamaşıra ve yemeğe olurda cam asla olmaz, evin içinde görülmezsin bunları yaparken ama cam olayı ALLAH muhafaza ya adın çıkar sonra layt erkeğe olursun 1 kalori artık gerisini sen düşün:) Bu arada güzel bir noktaya değinmişsin fikrine sağlık, bayanlar çıkarsın bu tür şeyleri aklından artık.
|
Alıntı:
Töbeee.. Hayır konuş hayır . :hihi2: |
Alıntı:
Tabi kendi adınıza konuşuyorsunuz.. :w: |
Alıntı:
yok kimse ölsün demeyiz tabi de. bir iş paylaşımı olmalıdır mutlaka. o camlarında silinmesi gerekli olduğuna göre, ya temizlikçi çağırır adam ya da kendi yapar. şahsen ben başka türlü bir alternatif bilmiyorum:) |
All times are GMT +3. The time now is 13:58. |