![]() |
Ekim-Kasım Ay'ı İçin Ay'ın Üyeleri Anketi sonermiştir.
EKİM-KASIM AY'I İÇERİSİNDE GÖZLEMLEDİĞİNİZ EN İYİ 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi ) SEÇİYORUZ.
Birden fazla seçeneğe oy verebilirsiniz.. Lütfen oylarımızı doğru şekilde kullanıp, hak eden üyelere verelim. |
Yeni katılan ve aktif olan arkadaşlarımızı seçmeye çalıştık...oylarımızı kullanırken katılım ve aktifliği göz önünde tutalım lütfen..
Şimdiden hayırlı olsun...hak eden kazansın inşallah ;1 |
Alıntı:
Gönülden anket sonuçları gözüküyor önceden gizleniyordu daha heyecanlı oluyordu, yine aynı olsa olmaz mı? :ayutandım: |
güzel başarılarınızın devamını diliyorum.
|
SANIRSAM HANIMEFENDİLER BANA OY ATMAYACAKLAR:d
|
arkadaşlar burda bizim uyusun (duyguseli)adı nie yok:karizmatik:
|
Fazla oy alacağını düşündüğüm arkadaşlarımız hackledim:)
|
Alıntı:
|
hayırlı olsun... :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bütün şıkları işaretleyebiliyormuyduk..;1
Dilediğiniz kadar diyorda seçenekte şaşurdum..:w::w:;;) |
Oda adaletsizlik olur ama dimi
|
hem duygu hanım mütmain bir arkadaşımız.:)
|
Ayy kullandım Hakeden kazansın;;)
|
Kimseye haksızlık olmasın diye ben bütün şıkları işaretledim hayırlısı olsun hak eden kazanır inşaAllah ..... |
Beklemiyordum beni de adaylar arasına almışsınız teşekkürler :)
|
Benide adaylar arasına koymuşsunuz çok teşekkür ederim beni mutlu ettiniz ancak ben sizlerden çok buyuğüm ve bu musabakayı gençlerin kazanmasını isterim..
çünki geleceğimiz sizlersiniz..Biz sizlere ancak ön tekerlek olabiliriz..tekere taş değerse önce ön tekere değer.. Biz ak partili büyükler sizlerin yolunu açabilirsek..bu ülkenın yolu açık olur demektir.. Şimdi biz sizlere sper oluyoruz...! yarın sizlerde bu vatana süper men olunki.. ilelebet bu vatan payidar olsun.. insanımızın,,islam aleminin hatta tüm dünyanın sizin gibi değerlere ihtiyacı var. aydınlık yarınlar için yerin altındaki ve üstündekiler için, çok çalışın ve sizde arkanızda hoş bir sada bırakın..! N e demişler eşek ölür semeri kalır,, insan ölür ESERİ kalır...! haydi iyi bir eser bırakmak ve hayırla yad edilmek için düşün yollara.. fikir üretin,proje üretin yeterki güzel bir şeyler yapın.. gelecek olan sizler durmak yok koşmak var.. hepinize çok teşekkür ederim saolun var olunuz..;1 |
hayırlısı olsun;1
|
arkadaşlar oy istenmez verilir...:D:D:D
|
vBulletin sistemde süre bitiminde oylamanın gösterilmesi diye bir ayar maalesef yok.
Kimsenin farklı üyelikleriyle kendine oy kullanacağını düşünemiyorum. Ama böyle bir şüphe içine girer isek ya da bir şikayet gelirse IPler kontrol edilebilir. Hak eden kazansın ;;) Ahmet Hocam ayrıca ince düşünceniz ve verdiğiniz değer için ayrıca teşekkür ederim size; gençler adına :) Kaim Sevgiler... |
Fazla giremediğim için oy vermicem hak yememek için.
Çekişme sürüyor :) |
Biraz çoklu olarak kullandım hayırlı olsun hak eden kazansın inşAllah :evet:
|
Müsterih olununuz!bize oy veren vermeyen herkesin başbakanıyız,partisiyiz:)
|
Alıntı:
Gönülden kardeşim bu ankette bulunmak istemediğimi size beyan etmek durumundayım. gerekçe açıklamam gerekmediğini de düşünüyorum. iyi niyetinize teşekkür eder, İsmimin bu makamdan ref yerine bir baska arkadasımızın nasb edilmesini istirham ederim . SAygılar selametle...... |
Alıntı:
|
İshak Yılmaz, Faruk Arslan ve [O]bjektif'ten yana kullandım oyumu. Umarım gerçekçi sonuçlarla karşılaşırız. İsim vermemde bir sakınca yoktur umarım.
|
benim için bir sakınca yoktur.selametle
|
Adımında olmasından dolayı manevi olarak çok hazzaldım sağolun.
Ancak biz önder değil, destekli de değil destekçi olmayı arzularız. Hayırlısı olacaksa katmanın en altında bulunmaktanda gurur duyarız... Oyum; aşk-ı ilahi ve ahmetermiş'e Tekrardan herkese teşekkürler Hayırlısının olması dileğiyle.. |
Çok teşekkür ederim.. İsmimi orada görmek gerçekten güzel bir duyguymuş ben de tattım çok şükür..Oy veren,vermeyen herkese teşekkür ederim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Belki (arapçadaki) hasis duygularımı tetikleyecektir bu anket. Şiarınızın kazanmak olduğunu sanıyordum, yakıp yıkmak değil gönül erlerini.................Bilmem daha da eğileyim mi o artılarınıza Yoksa yeni üye olup sevdiklerimi sessiz ce bir köşeden seyir mi edeyim.. |
Alıntı:
5 kişiye verdim...bu durumda 3 'ü önde gidenler...demekki herkezce malum kişilermiş....;1 |
FarukARSLAN. forumun parlayan yıldızı.
Ahmet abi tecrübeleriyle, olgunluğuyla, dikkatiyle faydalı oluyor. ishak yılmaz foruma yeni gelmesine rağmen kırk yıllık üye gibi davrandığından farkında olmadan yaşadığı "uyum süreci" dikkat çekiyor Ümit Ak tuhaf birine benziyor, kendisini tanımaya çalışıyorum M-U-R-AT bazen fevri çıkışlarda ve içini dolduramadığı uç söylemlerde bulunsa da oyu hakediyor Müjdat Bey'in bu konudaki yorumunu gördüm ancak katılmadım, forum içi etkinliklere daha olumlu yaklaşmalıyız diye düşünüyorum. Hakan11 olgun yorumlarını çok beğendiğim biri.. Mehmet Mert 'i tanıma aşamasındayım. aşk-ı ilahi ablamız olumlu muhalefetiyle beğeni topluyor Objektif aslında yeni bir üye değil ama nedense pek tanımıyorum kendisini Enfal farklı yaklaşımlarıyla dikkat çekiyor Forumda iki Meçhul olduğunu yeni görüyorum bu arkadaşları tanımaya çalışayım bundan sonra. Bu analizde adı geçmeyen arkadaşlarımız için bir iki cümle kurmak istiyorum. İçimden gelerek birşeyler yazdım, kırılmayacağınızı umuyorum arakadaşlar. Benim bir yerde ismim varsa ve hakkıımda yerli yerinde bir değerlendirme yapılmışsa "o evet doğru" derim. Ancak henüz keşfedilemediği görersem "bizi izlemeye devam edin" derim.. |
İzninizle ve affınıza sığınarak birşey rica edeceğim Sayın Gönülden; ankette ismim reAKbay fakat reyAKbay 'dır aslı.Böyle de güzel derseniz kalsın efendim ziyanı yok;1
|
Bütün kardeşlerimiz birbirinden değerli..:çiçek:
Oylarımın ilk dördünü isminin ankette yer almasını istediğim üyelerimize verdim.. Hun_Yabgu FarukARSLAN ahmetermiş ve eva.. Onun sonrasında ömer faruk,murat,mehmet mert,MelancHoly,reyAkbay,cnn ve Ayışığı'ndan yana kullandım oylarımı.. Forumdaki aktifliklerine ve konulardaki yorumlarına göre göre değerlendirdim daha çok.. Hak edenler kazanır inşAllah.. selametle..:gül: |
Alıntı:
|
Alıntı:
çok masum bir istek değil mi sizce.............. |
Bizde verdik birilerine ama teşekkür alabilmek için illa reklam yapmamız mı gerekiyor:)
|
Ümit Ak tuhaf birine benziyor, kendisini tanımaya çalışıyorum
tuhaf ne demek oluyor...??? |
All times are GMT +3. The time now is 01:12. |