![]() |
Aslan kasırgası
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...70_414_232.jpg İtalya kalesi Sanctis´e emanet edildi, Kewell Avustralya´yı sırtladı, Baros Çekler´i coşturdu, Portekiz, Brezilya´da Meira´yı aradı. Buffon sakatlanınca... Galatasaray'ın yabancı yıldızları dünyanın dört bir yanında milli takımları için ter döktü. Bu isimler arasında en şanslı olanı kuşkusuz De Sanctis’ti. Daha önce İtalya formasını 2 kez giyme fırsatı bulan tecrübeli eldiven, Buffon ve Amelia’nın sakatlığında kaleye geçti. Sanctis, Atina’da 1-1 biten Yunanistan maçında 90 dakika forma giyerken, yediği golde topu sektirmesine karşın otoritelerden olumlu not aldı. Avustralyalı Kewell ise Bahreyn’de sahne aldı. 3 kıtada mücadele 72 dakika sahada kalan Kewell’ın nefis paslarını takım arkadaşları değerlendiremezken, galibiyet golü 90+4’te Bresciano’dan geldi. Baros, Çek Cumhuriyeti’nin deplasmanda San Marino’yu 3-0 devirdiği maça asistleriyle damga vurup, 81’de oyundan çıktı. Portekiz, Brezilya’da 6-2’lik yenilgiyle sarsıldı. Meira’nın bu maçta yedek soyunması, mağlubiyette rol oynadı. 3 ayrı kıtada sınav veren bu oyuncular, ayaklarının tozuyla Ankaraspor provasına katıldılar. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...SANCTIS414.jpg Yunanistan-İtalya: 1-1 (Sanctis, 90 dakika) San Marino-Çek Cum.: 0-3 (Baros, 81 dakika) Bahreyn-Avustralya: 0-1 (Kewell, 72 dakika) fanatik |
Aslanlarım benim!
Baros at artık bizdede golünü |
Ne kadar abartılı bir yorumdur bu.. :hihi2:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
En başta: Başarı neresinde bunun ? Baros geldiğinde zaten milli idi, Kewell da aynen öyle Sanctis İtalya 3. kalecisiydi, önündeki 2 oyuncu sakat olunca kaleyi devr almış. Meira oynayamamış.. Abartı mı neresinde? ; Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
... Meira olsa 6 tane yemezlerdi yani. :D Baros'ta yine gol yok.. Kaleci hatalı gol yemiş.. Meira oynayamamış bile.. Başarısızlıkda yoktur burda ama o kadar şişirilcek birşey de yoktur.. Çekemediğimizden değil yani :karizmatik: |
Alıntı:
Alıntı:
Sanırım sen spor yazarı falansın otoritelerden daha iyi bir analiz yapmışsın tebrik ediyorum seni sorması ayıptır hangi gazete de yazıyorsun acaba ;ı: |
Alıntı:
Otorite.. de hangi otorite.. Yalanla dümenle menfaat çıkarcılığıyla haber yapan spor medyasının otoritesi mi... FORUMDA YAZARIM DAHA İYİ. ;) |
Gazetecilikte derslerden biri,başlıkta Okuyucunun dikkatini çekmektir bimem biliyormusunuz biz şahsen görüyoruz,bir gazeteci adayı olarak..
Eğer Aslanlar avrupada başarılı diye br başlık olsaydi tıklanmanın ve okunmanın yüksek olacağını düşünmüyordum Bilmem anlatabildimmi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu yazının esvab-ı mucibesi ne şimdi.. Anlayamadım ;D |
Alıntı:
Benim ki değerlendirme değil kardeşim anlayamıyorsun.. Sadece abartı var dedim. Nerde var dedin nereleri abartı geldiğinide alıntıladım. Akıl var nizam var görüp aşrıya kaçmış bir şeye yorum getirmeyelim mi? Pohpohlayalım mı illaki.. Tuttuğum takımda öyle oyuncuların olup olmaması ne alaka, ben oyuncuların kalitesine dair söz ettim mi?! .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gazetecilerin işi abartmak... Bu sizin görüşünüzdür. Saygı duyarım.. Ama gerçek dışı hiçbir şeye ben ''iş'' diye bakmam.. Takımım da önce Antifenerliyim söyleyeyim:w:.. Sonra Trabzonspor.. Memleketim takımı Erzurumspor'u da iyiden iyiye desteklerim ... |
Alıntı:
Valla yorum yok ;ı: |
Alıntı:
|
Yine yorum yok
der geçeriz..;1 |
All times are GMT +3. The time now is 00:29. |