Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Gençlik Kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=332)
-   -   Ak parti gaziosmanpaşa gençlik kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=47566)

Mustafa_GOP 11-21-2008 18:58

Ak parti gaziosmanpaşa gençlik kolları

Ak parti Gaziosmanpaşa yeni ilçeler statüsünde ayrılmış bulunmaktadır. Şuanda 480.000 kişi civarındadır. Bunun 100.000-150.000 kişi arası bir gençlik olduğu düşünülmektedir.

Bölünmeden sonra gücünü kaybedeb Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları 1 sene sonra 2009 un Kasım ayında yapılacağını düşündüğümüz kongre ile eski gücüne kavuşacaktır.

çilik 11-21-2008 19:00

Ya bnde gop gençlik kolları üyesiyim ama henüz bir görev alamadım çok almak istiyorum ama beni küçük görüoyorlar galiba:(

Mustafa_GOP 11-21-2008 19:01

hangi mahallede oturuyorsun kaç yaşındasın

çilik 11-21-2008 19:24

17.ama ben eyüp e bağlı bir ilçede oturuyorum.Alibeyköy binevler

Mustafa_GOP 11-21-2008 19:39

Yaşın genç arkadaşım 1 sene sonra 18 e bastığında mutlaka değerlendirileceksindir, elimizden geleni de o zaman yardımcı oluruz, sen varsa derslerini çok iyi çalış eyüp de bizim gaziosmanpaşada bizim tüm İstanbul bizim

Yeterki art niyetli ilçe başkanları ile karşılaşmayalım, karşılaştıklarımızında fazla kalacağını tahmin etmiyorum

msoyer38 hot msn adresim ekleyebilirsin beni

Pasha 11-24-2008 00:01

Gaziosmanpaşa teşkilatı kurulduğundan bugüne kadar önce istanbulun daha sonra türkiyenin en çok ses getiren en başarılı gençlik kolları arasında herzaman yerini almıştır.. Kongrelerimiz Genel Merkez MKYK üyeleri tarafından duyulmuş tebriğe nail olmuştur. Bölünme sürecinden sonra aramızdaki çürük yumurtaları, koltuk sevdalısı boş adamları tasviye etmiş yolumuza hiç durmadan büyük bir hızla koşar adımlarla devam etmekteyiz. Gaziosmanpaşa teşkilatı olarak bölünme sürecinden sonra yapılan her programda birkez daha gücümüzü kanıtlamış bulunmaktayız.

Mustafa_GOP 11-24-2008 10:58

Gaziosmanpaşa gençlik kolları bölünmeden önce çok büyük bir yapıdırdı ancak bölünmeden sonra olagan derecede bir küçülme söz konusudur. Biz Gaziosmanpaşa Gençlik Kollarının potansiyeli olduğunu biliyoruz ancak küsürtürülmelerle siyaset sürmez.

Gaziiosmanpaşa Ana Kademe Kongresindede bunu gördük. Eğer Sultangaziden 600 kişi gelmeseydi Hamzayerlikayadaki o tribün dolmayacaktı ... Kongrede olanlar görmüştür.

Biz Gaziosmanpaşalıyız ve ak Partiliyiz. Koltuk sevdası olanlar düşünsün biz hep buradayız ... Bugün olmazsa yarın yarın olmazsa 1 yıl sonra ...

Mustafa_GOP 11-24-2008 11:40

Sadece İstanbul'da değil,

Tüm Türkiye'deki Gençlik Kolları Arasında En İyisiydik,

En İyisi Olacağız ...

Mustafa_GOP 11-24-2008 11:46

Bölünme sürecinde kimse uzaklaştırılmadı görevden, Bölünmeden sonra 20 kişi kalmıştı eskilerden, bırakanlarla kalan sayı 17 ye, Anakademe kongresiyle eski yönetimden kalan sayı 14 e düşmüştür.

Yani hani çürük yumurta ve koltuk sevdası diyorsun ya söylediğine sen bile inanmıyorsun sanırım. Çünkü bölünme sürecinde kimse listeden çıkartılmadı Gaziosmanpaşa'da

Bölünmeden önce 60 kişilik liste 42 ye düştü hatırladın mı ... ( onlara sağlam damgasını vuranlar çürük diye kendileri ayırmadı mı ? )

Pasha 11-24-2008 14:26

Sadece yürütme istediği ve istediğini alamadığı için küsüp giden adamlar bizler için çürük yumurtadan öte değildir. Bizim mantelitemizde görev istenmez verilir. Herneyse. Gaziosmanpaşanın gücünü tartışmıcam dışarıda kalıp eleştirmek isteyen karalıyan bi zihniyet karşısında. Sadece üzülüyorum. Gaziosmanpaşa teşkilatında hiçbir zaman böyle kötü niyetli bi zihniyete ihtiyaç olmadı olmuyacak ister bugün ister yarın ister 1 yıl sonra..

Ak_Kelebek 11-24-2008 14:44

Allah yolumuzu açık etsin arkadaşlar önümüzde Belediye Başkanları seçimi var :)

Mustafa_GOP 11-24-2008 16:08

Sen içerdemisin ki, dışarda kalıp karalamadan bahsediyorsun ...

buraya kaydoluş tarihin dün yani birileri söylemiş herhalde sana böyle böyle diye.

Herneyse denmez ben sana diyorum ki o adamları çıkarttılar adamların koltuk sevdasıda yoktu bunu sende biliyorsun

Dışarda kalmayı tercih edenlere söyleyeceksin, dışarıya çıkarılanlara değil. Mevcut liste 55 ama toplantılar 20-25 kişi arasında yapılıyor.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları kimsenin babasının malı değil, tabiki insanların hedefleri olacak, tabiki fikirleri düşünceleri olacak.

Sen diyorsun ki yürütmede 11 kişi var 6 kişi sabit kalsın ama 5 kişi sürekli değişsin ne anladım ben o zaman siyasetten, kalıplaşmış fikirler hep aynı kalacak

AK PARTİ GENÇLİK GAZİOSMANPAŞA GENÇLİK KOLARINDA 30 YAŞ ÜSTÜNDE Kİ TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZIN NE İŞİ VAR PEKİ ?

Mustafa_GOP 11-24-2008 16:10

Amin arkadaşım Amin, Allah YOLUMUZU AÇIK ETSİNNNN.

Başımız DİK, Anlımız AK olsun.

Bütün Belediye Başkan Adaylarımıza Kolay gelsin diliyorum ...

Pasha 11-24-2008 18:22

ben içeriden birisiyim. seni çok iyi tanıyorum. kişiliğini nasıl bi insan olduğunu. belden aşşağıya vuruyosun ben senin kadar karaktersiz olmadığım için böyle bişey yapmıcam. icra için neler yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz yönetim kurulu üyeleri olarak.. ben 25 kişilik toplantı hatırlamıyorum. sen genelde toplantılara gelmediğinden olacak hayel kuruyosun sanırım.. :)

Mustafa_GOP 11-25-2008 12:14

Öylemiiiii

Benim girmemediğim bir tane toplantı var ondada kardeşim ameliyat oldu ..Bunu sende iyi biliyorsundur o zaman ...

İcra konusunda bir kez bile çıkıp ben icrada yer almak istiyorum demedim. Hatta Yılmaz Başkan bana sordu sen icrada görev almak istiyormusun diye bende ona İlçe Başkanımızın taktiridir dedim, görev istemedim eğer kendisi uygun görürse atar dedim.
Ayrıca ayrılmadan sonra yeni yönetim listesi şekillenirken bir kez defa görüşmeyen İlçe Başkanımıza gönül koymuş olabilirim. Bu benimle O'nun arasında olan bir konu. Ne kadarda gönül koysam, O'nun yeri başka, ben her zaman onun yanında olurum. Allah onun yolunu açık etsin her daim.

O zaman beni Sultangazi bölünürken neden Sultangazi ilçe başkanıyla görüşmemi istemediler ? Sultangaziye geçmek istedim de illa sen burada kal dediler neden ?

İlçe Ana Kademe Kongresinden önceki toplantıda 24 kişi vardı sen de orada yoktun sanırım arkadaşım ...

Belden aşşağıya vurmayız, bildikelerimizi öyle herkese söylemeyiz, söylediklerimiz 3. kişilere ulaştıysa. O 3. kişilerin adamlığından süpheleniriz çünkü o 3. kişi, duyanında arkadaşıdır. Bu gün benden duyduğunu başkasına söyleyen o 3. kişide yarın senden duyduğunu bana yada x bir kişiye söyleyecetir.

islam 11-25-2008 12:25

Eski GAzi OsmanPaşalı şimdinin Sultan Gazilisi...
SAADET GENÇLİKTEN...Selam...
Şimdi Eğitimdeyiz... 1-2 Yıl içinde SAğlam ve Dürüst bir şekilde Bir Yerel Yönetimci olarak...
Hizmetime devam edeceğim...
Seçimlerde İyiliğin Doğrunun ve edebin kazanması ve yalanın, takiyyenin yerlerde sürünmesi dileği ile....
ESKi GoP'lu ...:)

Mustafa_GOP 11-25-2008 13:52

Selam Arkadaşım Selam, biz geniş bir kitleye hitap ediyoruz, Allah'ın Selamını almasınıda biliriz. Ancak 22 Temmuz seçimlerinde başımdan geçen bir olayı anlatma istiyorum sana. Seçime 4-5 gün var küçükköyde bayraklama çalışması yapıyoruz yanımızdan saadetli arkadaşlar geçti ve Allah'ın selamını vermediler ....

Bizim temennimizde siyaseti temiz ve dürüst kişilerin yapmasıdır.

Bizim Başımız Dik, Anlımız Ak. Bizde " İyiliğin Doğrunun ve edebin kazanması ve yalanın, takiyyenin yerlerde sürünmesi dileğine" katılıyoruz.

Ak Parti Gaziosmanpaşa

Neşe 11-26-2008 00:05

bende gaziosmanpaşa ya bağlı bi beldede görev almaktayım rabbim yolumuz açık etsin

Mustafa_GOP 11-26-2008 10:37

Amin. Cümlemizin. Bütün Teşkilatlarımızın Yolu Açık Olsun.

Başı Dik, Alnı Ak Olsun

Beritan 11-26-2008 20:09

benim siyaset yasağım var...saadet içinde çalışamıyorum.....sadece seçim zamanı yardım edebiliyorum...
ama anadolu gençlikte aktifim...

Mustafa_GOP 11-27-2008 12:53

Sizide Ak Parti Gençlik Kollarında Görmek İsteriz ....

Beritan 11-27-2008 12:54

Alıntı:

Mustafa_GOP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462638)

bunu isteyen çok..:güzel:

Mustafa_GOP 11-27-2008 12:58

Tamam İşte ...

Komşunuz olarak bir kez de ben söylemiş oldum ....

Beritan 11-27-2008 13:00

Alıntı:

Mustafa_GOP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462644)
Tamam İşte ...

Komşunuz olarak bir kez de ben söylemiş oldum ....

he siz bizim komşusunuz...:cool:
birlik camiinin ne kadar yakınındasınız?

Neşe 11-27-2008 13:06

Alıntı:

Mustafa_GOP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462638)

size katılıyorum çok güzel söylemişsiniz

Beritan 11-27-2008 13:08

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462652)
size katılıyorum çok güzel söylemişsiniz

o güzellik senin bakan gözlerinde neşem:güzel:

Mustafa_GOP 11-27-2008 13:10

Teşekkürlerrrrrrrrrr

Neşe 11-27-2008 13:10

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462655)
o güzellik senin bakan gözlerinde neşem:güzel:

iyi ozaman gözlerim senin bakan gözlerini gözlüyor ve diyor ki ümmüseleme akparti teşkilatında görev almak istiyor fakat cesaret edemiyor öylemi canım..

Beritan 11-27-2008 13:12

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462659)
iyi ozaman gözlerim senin bakan gözlerini gözlüyor ve diyor ki ümmüseleme akparti teşkilatında görev almak istiyor fakat cesaret edemiyor öylemi canım..

bu konu burda kapansınmı...ben saadette yardım ediyom seçim zamanı:güzel:

Neşe 11-27-2008 13:19

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462662)
bu konu burda kapansınmı...ben saadette yardım ediyom seçim zamanı:güzel:

bizede et ne olucak ki?

Mustafa_GOP 11-27-2008 13:20

Hak Edenin Hak Ettiğini Kazanması, Hak Etmeyenin Hak Etmediği Yerde Kalmaması Temennimizdir...

Beritan 11-27-2008 13:21

bak bu anlayış yanlış....iki yer için aynı anda çalışılmaz...
bak mustafa burası için çalışıyor nede olsa

Mustafa_GOP 11-30-2008 16:46

her zaman sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunulabilir

ancak çalışma tek taraflı olmalı ki başarı gelsin, Ak Parti İçin çalışıyoruz, çalışmayada devam edeceğiz ...

ZuGo 01-28-2009 22:20

GAZİOSMANPASA.500evler.YILDIRIM MAH!

ImHoTeP1907 01-30-2009 17:40

selamlar Gaziosmanpaşa..

Başbakanımızı Pazar günü meydanda karşılamaya hazır mıyız?

Mustafa_GOP 02-07-2009 14:49

Alıntı:

ImHoTeP1907 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500862)
selamlar Gaziosmanpaşa..

Başbakanımızı Pazar günü meydanda karşılamaya hazır mıyız?

Kaç Kişi Karşıladınızzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gaziposmanpaşada Gençlik kolları anlamında son iki senede önemli derecede azalmalar oluyordu

İstanbul dışında olduğum için son gelişmeleri yakından takip edemiyorum, haberlerini arkadaşlarımızdan alıyoruz ama, sevenimiz çok Allah'a Şükür ....

Ak Parti Gençlik Kolları için çalışıyoruz, kişiler için değil ......

Jurnal 02-23-2009 23:58

S.a. Mustafa . Konuyu Gaziosmanpaşa gençlik kolları olarak açmışsın ama kişisel konuna çevirmişsin. Sana yakıştıramadım. İlçe başkanına yaptığın saygısızlıkta affedilir değil. Şunu da bilmeni isterim ki Gaziosmanpaşa hala güçlü bir teşkilata sahiptir. Ve teşkilatımızın her kademesinde birbirinden değerli arkadaşlarımız vardır.

pertevniyalli 03-02-2009 04:06

ARKADASLAR BEN DE GOP GENÇLİK KOLARI UYESIYIM AMA HIC BIR GOREV ALMADIM.YAPILANLARDAN BİLE HABERIM OLMADI SELÇUK Ü.İLETİŞİM FAK. 2. SINIFTA OKUYORUM ÜNİVERSİTEDEN SONRA AKTİF SİYASET YAPABİLECEGİMİ SÖYLEDİLER

Jurnal 03-02-2009 15:42

Eğer istersen şu anda siyasetin içerisinde olabilirsin ama Üni.de olman sebebiyle çok aktif olamazsın. Aktif olman için zaman gerekiyor.

Yücel 03-03-2009 03:15

Bende Gaziosmanpaşa Gençlik Kollarına Üyeyim Arkadaşlar İnşallah Seçim Zamanı Aktif bir halde rol almayı umuyorum.Gaziosmanpaşalı ve Ak Partili Tüm kardeşlerime selamlar.

All times are GMT +3. The time now is 12:18.