![]() |
Fenerbahçe nasıl tur atlar?
Ayrıca F.Bahçe'nin Porto'yu yenmesi de yeterli değil. İşte ihtimaller: F.Bahçe bugün ve son hafta Kiev'de kazanırsa: Porto, Arsenal'i yenemezse F.Bahçe ikinci olur. D.Kiev, Arsenal'i yenmiş bile olsa, maçta F.Bahçe'ye kaybettiği anda temsilcimize geçilir.
ÜÇÜNCÜLÜK ŞANSI İÇİN... F.Bahçe, bugün kazanır; Kiev'de berabere kalırsa: D.Kiev, bugün Arsenal deplasmanından puansız döner, son maçlarda Porto kaybederse, Arsenal dışındaki üç takım da grubu 6 puanla bitiriyor. Porto üçlü puanlamada en iyi takım olarak ikinci oluyor. F.Bahçe'nin üçüncü olabilmesi için bugünkü Porto galibiyetinin en az iki farklı olması gerekiyor. Dinamo Kiev, bugün Londra'dan puan (veya puanlar) çıkarırsa Fenerbahçe yine üçüncü olabilir. Bunun için de bugün Porto'ya ilk maçtaki 3-1'i telafi edecek (2-0 ya da üç veya daha farklı) bir üstünlük sağlaması gerek. F.Bahçe bugün kazanır, son hafta Kiev'de kaybederse: Diğer maçların sonuçları ne olursa olsun, F.Bahçe dördüncü sırayı alır ve elenir. BERABERLİKTE ELVEDA F.Bahçe, Porto'ya yenilirse ilk iki şansı kalmıyor. UEFA Kupası'na devamı için de tek olasılık, D.Kiev'in bugün Arsenal'e deplasmanda kaybetmesi ve 10 Aralık'ta F.Bahçe'nin Kiev'de kazanması. Bu durumda F.Bahçe ve D.Kiev, grubu 5 puanda bitirecekler, iki takım arasındaki maçlarda üstün olan F.Bahçe üçüncü olacak. F.Bahçe-Porto maçı berabere biterse de sarı lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi'ne devam şansı kalmıyor. Fenerbahçe, UEFA'ya devam edebilmek için yine Kiev'de kazanmak zorunda. Tek fark; Dinamo Kiev, Arsenal deplasmanından bir puanla dönse de Fenerbahçe'ye yenildiğinde sarı-lacivertlilerin üçüncülüğe çıkacak olması... |
Vatan ve millet aşkı için haydi fenerbahçe kır zincirlerini..!
|
fener dedinmi akan sular duruyor bende...:)
|
Fenerliysen durması doğaldır,değilsen ozaman kin ve nefretinden durmaktadır.:)
|
abi fener yener yenmez bu beni ilgilendirmez benim için tek takım vardır:utangaç:
|
Alıntı:
|
En iyi turu yenildiği zaman atlayacaktır fener.. analar ligi fenerin has ligidir
Beraberlikte kurtarmaz, YENİLGİ! :w: PORTOoOoOO PORToOoOoOoOOoOoOoOoO ... :D |
Alıntı:
|
BJK ailesi olarak PORTO ya başarılar dileriz... :saygılar: :cool: |
Gerçekten türk toplumunun en büyük eksikliklerinden bir taneside takımından başka takımları hazmmetmemek.Takımın başarısı ülke başarısı olsa dahi:@
|
aynı işi fenerlilerin yapmasını mubah görenler karşı görüşlere de saygı duymalıdırlar... :güzel: ;1 |
benim kalbimde atladı zaten turu..
bence akşam güssel maç olacak .. ve ben bayağı mesud bahtiyar olacam...:w: |
Alıntı:
hep birlikte inşALLAH :D :w: |
Fener portoyla berabere kalıp,köy takımı kiewi yenerse uefaya gider..
eğer bu şansı teperse fenerbahçe hiç oynamasın |
Alıntı:
porto yu yenme ihtimali yok bikere onu geçelim porto maçında beraberlik olur ki porto ya beraberlik yetiyo diye... kiev in de uefa şansının olduğunu kabul edersek ve yanlış hatırlamıyosam maç kiev de olacak orda kazanmak da hayalden ileri geçemez bence... fener bu iki maçtan anca 1 puan bilemedin 2 puanla çıkacaktır... ;) :saygılar: |
Tahmin ötesini geçmez söyledikleriniz.Bende portoyu kadıköyde nakavt edeceğimize inanıyorum,siz inanmazsanızda.
|
Alıntı:
varmısın 20 + sına ;) |
idiaanın haram olduğunu biliyorsun herhal.
|
Alıntı:
Zaman zaman fenerbahçe'li taraftarlara kızıp fenerbahçe'ye karşı yabancı ülke takımlarını desteklesem de vatan millet sevgisi herşeyden önce gelir bende ülkemizi temsil eden fenerbahçe dururken asla ve asla porto'yu desteklemeye gönlüm el vermiyor gögüslerinde taşıdıkları o Ay yıldızlı bayrak için o yüzden tüm porto'lulara inat inadına Türkiye inadına fenerbahçe Allah yardımcıları olsun :) |
Centilmenliğin ötesine geçip,hurma ağacı gibi gölgelediğin için saol(+)
|
Alıntı:
|
Bazı arkadaş ülke takımını bırakıp,yabancı bir takımı nasıl destekler açıkçası akıl sır erdirmiş değilim.
|
Alıntı:
|
:d :d :d
|
Alıntı:
|
Kötü niyetli futbol severleri,iyi olmaya davet ediyorum.!:@
|
Şöle tur atlar,balık kavağa çıkınca :D
|
Alıntı:
Fener ne ekerse onu biçer ,, Niyetim de tamamen iyi - TAMAMEN PORTO :karizmatik: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:) :) Tamam ama o futbolculara karşı Türk milli takımı formasıyla sempatim söz konusu :)
Forma değişince iş değişiyor tabi :D |
Alıntı:
Alıntı:
İlginç :şaşkın: ??? :karasız: :neki: :hmm :utandım: |
:D :D
bahane bunlar ya.. fenebahçeden nefret ediyorum kısaca :) |
Alıntı:
|
Güzel bir maçttı,fbnin oynadığı futbolda üst düzeydeydi,fakat takım oyunu ve kişisel becerilerinin olmaması maçı kaybetmesine neden oldu.Daha tünele girereken yanlışa sarılan fbmiz,tünelden çıkmasıda zor olur.O yüzden arangonesin kesin göndeirlmesi gerek.Hayırlısı
|
Alıntı:
|
:) önce derler,hedefimiz şampiyonlar ligi şampiyonluğu,baktılar kötü gidiyorlar daha sonra,çeyrek final derler..baktılarki 3.cü olma ihtimalleri var,hedef uefa kupası,kendi stadımızda alacağız gibi bi hedef belirlerler,ordanda elenirler,hedef TÜRKİYE ligi şampiyonluğu derler onuda olamazlar,lig biter ve tekrar bu metin tekrarlanır :)
|
portoooo portoooo portoooooooooo :yehoo: :karizmatik: :saygılar: :cool: |
Takımım ruhundan ziyade ülke ruhu önemliydi bizler için,Avrupa arenasında.Ama anlayanlar için.
|
Ülke ruhunuda Galatasaray temsil eder olur biter :) :)
|
All times are GMT +3. The time now is 23:55. |