![]() |
Atatürk'e Ağlayan Elif...
|
:D Çok tatlı ağlıyor yah..
Da işte böyle küçükken bize sadece öldüğüne ağlanılacak kişi olarak tanıtılan bir Atatürk var karşımızda.. Neyine niye neden ağladığımızı da hiç bilmiyoruz... Çok şükür ağladığımızda yok da işte,, neyse.. |
daha bu yaşta akılları atatürk le doldurulmuş bir gençlik yetişiyor yazık bence... ALLAH bilir tek bir kez bile dini bişey öğretilmemiştir bu kıza çok ama çok yazık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
videoyu izleyemiyorum ama degerli kardeşim yaptığıın yorum biraz saygıısıızca olmuşş.. Ulu önder olmasaydı türkiye bu halde mi olacaktıı.. en azıından rize ruslara kalacaktıı.. bekli de sen rus kökenli bi arkadaşşıımıız olacaktıın.. tarihin değğer verdiğği ö yüce dehaya saygııda bulunman gerekiyor.. biraz daha milliyetçilik.. hitlerin yaptııklarıınıı bilmeyen yok ama bu kadar sey yapan hitlere bile hiç bir alman kötü gözle bakmaz.. yaptıığğıın şşükürsüzlük gibi oldu kardeşşim.. |
bu çocuk herhangi bir dini olay üzerine gözyaşlarını akıtsaydı, öyle zannediyorum ki çocuğun kafasının karanlık düşüncelerle doldurulup, ağlatıldığı haberleri manşet olurdu. ???
|
Ulu önder için ağladı diye bazı forum üyeleri uygunsuz yorumlar atıyor. ayrıca bu videonun komik videoların içinde bulunması da sakıncalı.. Saygı Lütfen Ataya saygı..
|
Alıntı:
bende aynen bunları söyleyecektim feride kardeş + ;1 dini için bişey yapanlara irticacı demesinler o zaman... :@ :kızdım: |
meçhul ve feride kardeşlerime katılıyorum.
|
Alıntı:
|
neticede bi ulusu kurtaran önderimizin kurtardığı ulus tarafından karalanması acı vericidir..
|
Bu gün Filistinde ,Irakta ,Afganistanda ,Amerikalı askerlerinin postallarına sarılıp ağlayarak onlardan çukulata ve şeker isteyen yada filistinde lanetlenmiş bir ırkın yaptığı bombardıman sonucu canından olmuş yahutta canından olmayıp da oyuncağından olmuş bu bebelerin de keşke kendilerine sahip çıkabilecekleri bir liderleri olsaydı.Şimdi en azından bu yavrularda böyle ağlayacaklarına ,sıcak odalarında kendi önderlerine ağlamış olurlardı.
|
Salya sümük ağlayarak mı Atatürk yüceltilmiş oluyor? Karalama falan yok.
|
Alıntı:
peki bu ülkenin %99 unun seçtiği bir dinin karalanması sence acı vermiyormu ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben atatürk yapıyor diye bişey demedim ki kardeş... ;) ki atatürk ü karalayan da yok ;1 |
kardeşlerim yapmakta oldugunuzun yanlış oldugunu biraz daha düşünseniz anlayacaksınız.. Eğer Atatürk olmasaydı şuan ırakla filistinle aramızdaki ne fark olacaktı.. Atatürk'ün yanlışları var ama şükürsüzlük yapılıyor tarafınızdan.. bu kadar alaycı bi tavırla Atatürk'e yaklaşmak yanlış.. dünya ne kadar önemli bir lider olduğunu gördü kabul ediyor.. dünyanın önünde saygıyla eğildigi bir lidere alaycı yaklaşımızı doğru bulmuyorum.. ayrıca konuyu bölmeyelim lütfen.. her Ata'yı seven kemalist olacak diye birşey yok.. Bu Ata kemalistlerin Atası değil hepimizin Atası.. bu ülkede başı örtülü olanları fişleyen Atatürk değil kemalistlerdir.. bunu defalarca dile getirmek istiyorum..bu ülkede başı örtülü olanları fişleyen Atatürk değil kemalistlerdir..
|
Alıntı:
|
ama bunu yanlı lanse ediyorsunuz..
|
yalçın abi herkesin senin gibi düşümdüğüne emin olamıyorum işte!.
|
Arkadaşlar yiğidi öldür hakkını yeme diye bir söz vardır. Atatürk tamamen yüceltilemez de tamamen kötülenemez de... Tarihe şu taraflı yaklaşımımızı bırakıp gerçekleri görmek isteyerek baktığımız da Atatürk'ün milli mücadele yolunda azimkar gayretlerinin yanında açıklanması zor icraatları da karşımıza çıkacaktır... Tarih hakkında konuşurken lütfen önce bilgili sonra sağduyulu ve izanlı konuşalım.
Ayrıca Erhan önceki sayfadaki yorumunla ilgili şu düzeltmeyi yapayım; Atatürkle, Ruslardan kurtulmamızın hiçbir alakası yoktur. 1914'te başlayan 1. Dünya Savaşında birçok cephede cansiperane mücadele veren Osmanlı Güçleri kuzeyde güçlü Rusya ile başedemez olmuştu ve Rusya, Doğu Karadeniz'i hemen hemen ele geçirmişti.. İşte tam bu sırada 1917'de Rusya'da meşhur Bolşevik İhtilali oldu ve yeni gelen yönetim orduyu Rusya'ya geri çekti. Mustafa Kemal Atatürk o yıllarda Filistin Cephesindeydi.. Maalesef Filistin'i İngiizlere kaptırmıştık... |
atatürkün filistin cephesinde, savaşmadan, didinmeden filistinden urfaya kadar olan toprakları ingilizlere bırakması şüphelidir. bu durum günümüzdeki yahudi devletinin kurulmasına olanak sağlamıştır.
ne yazık ki tarih kitaplarımız da atatürkün bu tutumu övülmektedir. bu tarih kitaplarına göre atatürk kaçmakla çok büyük bir zeka örneği göstermiş türk ordusunun ingilizler tarafından imha edilmesini engellemiştir!! bugün filistin kan ağlıyorsa en büyük sebebi yukarıda belirttiğim gelişmenin vuku bulmasıdır. |
Arkadaşlar, yorumları okudum ve siz şu an dindar kesimi Atatürk düşmanı olarak gösterenleri haklı çıkarıyorsunuz. Konunun bu kadar sapması çok saçma. Ağlayan küçük bir kızdan buralara gelebilmek de ayrı bir yetenek... Tamam, küçük kıza Atatürk sevgisinden önce Allah ve Peygamber sevgisi öğretilmeliydi, ya da başka bir küçük kız Allah için böyle ağlasa hemen yobaz olarak değerlendirildi. Ama bunlar Atatürk'ün yapmış olduğu doğru şeylerin varlığını etkilemez. Bu tür şeyler de bizim ülkemizin gerçeği. Herkes bizler kadar şanslı olamıyor. Herkes dindar olacak diye birşey yok.
|
All times are GMT +3. The time now is 22:38. |