![]() |
Sizce erkekler mi daha çok konuşurlar, yoksa kadınlar mı?
araştırılması bile yapılmış evvel zaman içinde yaşayan insan atalarının iskeletleri incelendiğinde kadınların çene bölgesinde aşınma görülmüş sebepsiz değildir :w:
|
Alıntı:
ÜMİT İnan kardeşim ben dün şahit oldum kesinlikle kadınlar, ya kardeşim insan münübüsün kalktığı duraktan son durağına kadar hiç susmadan nasıl konuşur yav, kızlar bir başladı abi tiyatrodan, meriden,alış verişten,arkadaşlarını eleştiriden,araba kullanmaktan, konser biletinden,minibüsün kılimasından,münibüsün arka koltuğun güzelliklerinden,yiğeninin şirinliğinden ve daha sayamadığım inan bir çok şeyden. Yav kardeşim bunlar hiç nefes almazmı ya hatta öyle salakca bir muhabbet olduki bir ara,dışarıda yağmur yağıyor,kız, arkadaşına ya birazdan yağmur yağar diyor, lan zati yağuyor daha nasıl yağacak,bilmediğimiz bir yağmur türümü var yoksa:w: anlican tam bir geyikci bu kızlar ve ceneleri göbeklerine düşmüş bunların:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
cidden kızdım şimdi :@ |
Alıntı:
|
farketmez çilik ben veya başkası kızdıysan birine en iyisi ona cevap vermemektir
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yaradanın en zararsız varlığıyız bizler yav;ı: |
Alıntı:
bu arada ayda kaç kontür harcıyon..:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla ben aramıorum millet arıyor beni o yüzden fazla konturum gitmiyor |
bu günlerde forumda kadın erkek kavgası çok oluyor.......inşallah bir sorun çıkmaz arkadaşlar aramızda
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yanlışmı düşünüyorum çilik yoksa yine sana dememiştim abi mi diyeceksin. |
Alıntı:
|
tabiki erkekler :D
|
üzgünüm ama bu sefer kadınlar diyeceğimm :D :)
|
Alıntı:
Üzülme üzülme gerçekler bunlar ;D:D |
Alıntı:
|
:) :)
|
ağzı olan konuşuyo yaff :w: :D kadınlar yaff dedikoduya bayılırlar zaten... :w: |
konuşana değil konuşturana bakmak lazım...yerine göre kimi kadınlar kimi erkekler çok konuşuyo ama kadınların varsa çenesinde vardır erkekler icraatte yaparlar az sinsilik meselesi :)
|
Anket sonucları beni pek sasırtmadı doğal durum:D
|
bu başlığa hiç bakmamıştım...
bu konuda erkek kadın ayrımı bence yoktur konuşan konuşur |
daha çok bayanların konuştunu ispatlayabilirim :karizmatik:
örneğin forumda en çok mesajı olan üyeye bakın 3 de bayan :karizmatik: 1 sırada tabiki ümmü:karizmatik: alın size ispat |
Alıntı:
2ciside ben erkelere laf atmıyom şimdi sen bana neden laf atıyon:ağla: |
hemen ne ağlıyon ya :karizmatik:
|
Alıntı:
|
formun kızları bile kendilerini işaretlemiştir :karizmatik:
|
forumdakiler böyle bişey yapmış olamazlar heralde???
|
Yoğun baskı altında erkekler diye oy kullandım...
Suçluyum, çünkü kadınlar daha çok konuşurlar işleri güçleri çene bu inkar edilemez bir gerçek. Kadınlar çok ve yerinde konuşur. Erkekler az ve boş konuşur ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
süperdi :) :) :) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 11:07. |