Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   Melih Gökçek mi? Turgut Altınok mu? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=48546)

Üç mevsim 12-01-2008 23:49

Melih Gökçek mi? Turgut Altınok mu?

Arkadaşlar seçim dönemine girilmesiyle birlikte heyecan gittikçe artıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi için AK Parti'de kıyasıya ve tatlı bir rekabet var.

CHP'nin Anklara adayı: Murat Karayalçın
MHP'nin Ankara adayı: Beypazarı Bld Bşk Mansur Yavaş
SP'nin Ankara adayı: Arif Ersoy

Melih Gökçek'in aday adaylığı zaten belliydi, şimdi buna bir de Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'ın "Büyükşehir'e adayım" sözü eklendi.

Sizce Partimiz Ankara Büyükşehir Belediyesi İçin Kimi Aday Göstermeli?

3 dönemdir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Melih Gökçek Mi?

http://www.kosovahaber.net/haber/res...h_gokcek77.jpg

3 dönemdir Ankara Keçiören Belediye Başkalığı yapan Turgut Altınok mu?

http://www.kecioren.bel.tr/resim/baskanresim05-1.jpg

akgençlk 12-02-2008 00:06

Ben Gökçek diyorum. Seviyorum bu adamı elimde değil. Hoş, sempatik, çalışan bir insan...

seyranli44 12-16-2008 11:42

gökçekle devam bencede

Üç mevsim 12-16-2008 12:34

Arkadaşlar birtakım teknik aksaklıklardan dolayı bazı oylarınız silindi. Oylarımızı yeniden kullanabiliriz.

AK_Genclik 12-16-2008 14:20

Turgut Altınok'un şahsını sevmesemde Turgut Altınok diyorum.

Melih Gökçeği severim ama artık bıktık yani güzel hizmetler yapıyor şüphesiz ama 20 yıl çok fazla birde oğlunu aday yapacak sanki babadan oğula geçen saltanat!

Turgut Altınok'ta çok dönek birisi MHP>RP>AK Parti yarın başka parti'de umut görsün hemen bizide satar.

Başbakan 12-18-2008 06:05

Melih Gökçek tabii ki de...

Neden Turgut Altınok değil üç maddede açıklayalım:
1-Görüşü tam olarak ne biri açıklasın?? Belli değil yarın Karayalçın gibi 68 kuşağıyım derse şaşırmam
2-2007 Kuraklığında su tasarrufu gündemdeyken Turgut Altınok keçiörende her gün şelaleri normal şebeke suyuyla çalıştırmış ve park-bahçeleri şebeke suyuyla sulamıştır.
3-Melih Gökçeğe yapılan en büyük MUHALEFETİ aslında beğenmediğimiz Çankaya Belediyesinden çok Turgut Altınok yapmıştır. Daha geçen gün türkiyenin en borçlu belediyesi bir sürü botaşa borcu var diyen kimdi ayrıca...

İşte bu yüzden Turgut Altınok aday gösterilmemeli. Eğer gösterilirse bu seçimde oyumu gözden geçiririm... O kadar net!

sina 12-18-2008 12:26

melih gökcek güzel hizmetleri var, ankaralilarda seviyor

FarukARSLAN. 12-18-2008 13:02

Partimiz yenilik partisi ama halkın istediği arzuladığı bir adamın yerine neden başkasını getirsin ki.. Yani bunun adı yenilik olmaz..

Melih Gökçek Melih Gökçek Melih Gökçek . . .

AKPower 12-22-2008 01:42

MELIH GÖKCEKLE YOLA DEVAM!
hizmet varmi? var!
o halde,
degil 3 dönem,
30 dönem olsa bikmayiz!
melih gökcekle yola devam demek,
akpartinin cumhuriyet döneminde üst üste
4.dönem baskani ve yeni bir tarihi rekor demek!
rekor demek - Akparti demek!
akparti demek - hizmet demek!
rotamiz belli - yola devam ozaman;ı:

DjAydin 12-23-2008 16:25

tabikide melih abi.
çok seviyorum konuşmalarını.
hele konuştuğunda lafı yerine oturtuyo ya
karşı tarafı bastırıyor ya onu çok seviyorum.
bence tayyip abiden sonra akpartinin başına geçmesi gereken kişi melih abi.
tayyip abi cumhurbaşkanı olsun oda başbakan olur süper olur.
abdullah abi biraz sessiz. çok yumuşak konuşuyo. şımartıyo.
bir cumhurbaşkanının soyunu araştırmak kimin haddine ya. onu millet vekilleri seçti.
saygılı olmaları lazım ama durmuyorlar.
bide şu şarkıyı dinleyin tüylerim diken diken oluyo.
bu linkten dinleyin.
http://www.samanyoluhaber.com/haber-130737.html

Gölge 12-23-2008 16:32

Melih Gökçek diyorum Allah yar ve yardımcısı olsun ....

Beritan 12-23-2008 20:30

bence melih gökçek olmalı ....bu bir vefa borcudur bence...şu chp ye inat onu getirmeli ve demeliki melih gökçek bizim adayımız ben bunu bekliyorum

OZAN_AK 12-23-2008 22:14

bencede melih gökçek olmalı adam bu seçimleri açık ara kazanır

ankara_bjk 12-25-2008 16:16

http://img267.imageshack.us/img267/2694/00094297wv0.jpg

yelda_1971 03-14-2009 03:44

Ak parti

Bence sayin I.Melik Gökcege simdikten hayirli uygurlu olsun diyorum Türkiyemize yakisen üc dev kral insan vat sayin Abdullah Gül Sayin Tayip Erdogan Melik Gökcek Ve mustafa Ak diyorum bunlar yola devam ederse sayin baskanlarim diyorum hersey aklanir paklanir hepsinede basarilar allah onlarin yardimcisi olsun tsklerimi sunuyorum en büyük AK PARTI diyorum yola devam

gül -ü rana 03-14-2009 05:41

Alıntı:

yelda_1971 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531506)
Bence sayin I.Melik Gökcege simdikten hayirli uygurlu olsun diyorum Türkiyemize yakisen üc dev kral insan vat sayin Abdullah Gül Sayin Tayip Erdogan Melik Gökcek Ve mustafa Ak diyorum bunlar yola devam ederse sayin baskanlarim diyorum hersey aklanir paklanir hepsinede basarilar allah onlarin yardimcisi olsun tsklerimi sunuyorum en büyük AK PARTI diyorum yola devam

aziz kardeşim sen nerde yaşıyorsun melih başkan çok zarar verdi partimize yaptıklarıyla habirede devam ediyor yanlışına birilerinin onu uyarması lazım karayalçına bu şekilde propaganda yapmamalıydlı pkk yandaşı dememeliydi çünki hükümetimiz pkk ya afı gündeme almışgen bu türlü bir propaganda partimize zarar verir karşı taraftan insanlarda diyorki biz sizin gibi affetmiyoruz yasalar çıkarmyoruz bence gökçek bilerek ve kasten bu türlü propaganda yapıyor ve insanların aklında soru bırakıyor hata bunlarda konuşulmaya başladı

Üç mevsim 03-14-2009 05:46

Alıntı:

gül -ü rana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531541)
aziz kardeşim sen nerde yaşıyorsun melih başkan çok zarar verdi partimize yaptıklarıyla habirede devam ediyor yanlışına birilerinin onu uyarması lazım karayalçına bu şekilde propaganda yapmamalıydlı pkk yandaşı dememeliydi çünki hükümetimiz pkk ya afı gündeme almışgen bu türlü bir propaganda partimize zarar verir karşı taraftan insanlarda diyorki biz sizin gibi affetmiyoruz yasalar çıkarmyoruz bence gökçek bilerek ve kasten bu türlü propaganda yapıyor ve insanların aklında soru bırakıyor hata bunlarda konuşulmaya başladı

Hükümetimiz PKK'ya affı gündeme almış dersek doğru olmaz. Hükümetimizin böyle bir gündemi yoktur. Çok yanlış bi ifade kullanmış oluruz. Hükümetimiz, Güneydoğu sorununa yönelik bir takım adımlar atmaktadır. Bu kapsamda silahlı eyleme katılmamış, suç işlememiş kişilere yönelik bir çalışma tartışılabilir. Pkk affı gibi bir gündemimiz yoktur.

gül -ü rana 03-14-2009 05:51

Alıntı:

Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531544)
Hükümetimiz PKK'ya affı gündeme almış dersek doğru olmaz. Hükümetimizin böyle bir gündemi yoktur. Çok yanlış bi ifade kullanmış oluruz. Hükümetimiz, Güneydoğu sorununa yönelik bir takım adımlar atmaktadır. Bu kapsamda silahlı eyleme katılmamış, suç işlememiş kişilere yönelik bir çalışma tartışılabilir. Pkk affı gibi bir gündemimiz yoktur.

nerde bilecekler silah alıp amadığını kardeşim af kimin adına ve ne hakla ALlAH razı olurmu buna bence sayın başbakanımız yanlış yapıyor bu konuda af yok diyorsunuz ama biz affın çıkacağını aylar öncesinden sayin mehmet metinerin imalarından hissettik ve inannın bana çok tepki var bu konuda özellikle kadınlarımızda bu türlü çelişkiler konuşuluyor

Üç mevsim 03-14-2009 06:04

Alıntı:

gül -ü rana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531545)
nerde bilecekler silah alıp amadığını kardeşim af kimin adına ve ne hakla ALlAH razı olurmu buna bence sayın başbakanımız yanlış yapıyor bu konuda af yok diyorsunuz ama biz affın çıkacağını aylar öncesinden sayin mehmet metinerin imalarından hissettik ve inannın bana çok tepki var bu konuda özellikle kadınlarımızda bu türlü çelişkiler konuşuluyor

Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Nasıl anlamak isterseniz öyle anlamaya devam ediniz.

Ayrıca ikiyüzlü davranmayın, mert olun. AK Partili değilseniz "partimiz" deyip hem kendinizi küçük duruma düşürmeyin hem de bizi saf zannetmeyin.

gül -ü rana 03-14-2009 06:26

Alıntı:

Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531547)
Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Nasıl anlamak isterseniz öyle anlamaya devam ediniz.

Ayrıca ikiyüzlü davranmayın, mert olun. AK Partili değilseniz "partimiz" deyip hem kendinizi küçük duruma düşürmeyin hem de bizi saf zannetmeyin.

ikiyüzlüllüğü sizden öğrendik din iman dediniz memleketi soydunuz
siz bu milleti aptalmı sanıyorsunuz insanların zeka seviyelerine hakaret etmeyin unutmayınki millet her şeyin farkında ne oldu doğuya demokrasi götürmük için teröristi eline silah almamışları affetmekten bahsediyorsunuz ben elime silah mı aldım doğrular zorunuza gitti tabi sizde neyin gerçek neyin yalan olduğunu biliyorsunuz ama gerçekleri duymak ağır geliyor böyle içte hazımsızlığınız burda . bu kadar mert olmayı kaldırabilirmi sizin bünyeniz bu formdan atılmak onurdur benim için

Üç mevsim 03-14-2009 06:35

İbret olsun herkes gelsin okusun. Ne kadar sahtekar, ne kadar çirkef olduğunuz bir kez daha ortaya çıksın. Yatsıya kadar bile yanmayan mumunuz söndüğünde nasıl saldırganlaştığınızı herkes görsün. İkiyüzlülüğünüzü herkes görsün. Utanmazlığınızı herkes görsün. Bugün bu forumda bu hileyi yapan yarın bir kuruma geldiğinde de aynısını yapacaktır. Bu insanların güvenilirliği bu kadardır. Siyaset, gözlerini ve kalp gözlerini işte böyle kör etmiştir.

All times are GMT +3. The time now is 16:10.