![]() |
Kısa Bir Aradan Sonra Yeniden Merhaba!
1 Haftalık aradan sonra tekrar forumumuza kavuşmak çok güzel.
AK Forumumuz, sunucu sorunu ile kesintiye uğramış olup, yönetimin kontrolünde olan bir sorun ile kesintiye uğramamıştır. Sunucumuzu düzeltmek için sürekli çalışan, forumumuzun açılmasını sabırla, heyecanla bekleyen her kıymetli kişiye tek tek teşekkür ediyoruz. Ak Parti Forum son aylarda bir eğitim merkezi halini almıştır. Herkes kendine bir şeyler katmış olup, kendi seviyesini bir basamak daha aşmıştır. Bizimle olan her kişiye -görüşüne bakmaksızın- bir şeyler katabilmek elzem tercihimizdir. Değerli arkadaşlar, forumumuzun kesintiye uğraması birçok kişiyi sevindirmiştir. 2 yıllık emeğin kökten gideceğini düşünen kişiler adeta bayram havası yaşamışlardır. Ve bunların bir “Ak Genç” olduğunu düşününce üzülmemek elde değil. Gözünü hırs, kin, nefret bürümüş bazı Ak Gençler bizlerin haline sevinmiş ve gülmüşlerdir. Bu kişilerin dava kardeşliği ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. Ak Parti Forum hakkında bazı haberler çıkmasına neden olan üyeler şuan forumumuz için “Lekeli” tabirini kullanıyorlarmış. Kartel medyasına yansıyan haberlerin çıkmasına neden olan kişileri sevgiyle kucakladık, düşünmeden yazdıklarını düşünerek onları aramızda tutmaya çalıştık; fakat o kişilerin hiç biri şuan forumumuzda değildir. Ak Parti adı arkasında saklanan bazı kişiler arkamızdan ‘lekeli’ forum diyerek bir Ak Gence yakışmayacak şeyler yapıyorlar. Bu kişilerin de dava kardeşliği ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. Kendilerini asla küçümsemiyor, yinede seviyoruz. Hayırlı yönde kendilerine başarılar diliyoruz. Samimi bir Ak Gençlik olarak bize bu yakışır. Biz en asil duygularla Ak Parti Genel Merkezin, Ak Parti İl-İlçe Gençlik Kollarının desteğini almaya devam ediyoruz. Ak Parti Forum kuruluşundan bu yana durmadan gelişmiştir ve gelişiyor Hamdolsun. Kategorilerimizi ve bölümlerimizi kopya ederek bize benzemeye çalışan birçok forum bulunuyor. Bizleri karalamak için çocuklar gibi sürekli konular açanlar, tezviratlarla bizleri Ak Gençliğe karşı yanlış tanıtan kişilerin ıslahını Allah (c.c) den diliyoruz. “Kimilerinin derdi biziz; fakat bizim derdimiz ise Gençliğimiz için en iyi seviyeye gelmek ve durmadan üretmek”. Daha birkaç gün önce Ak Parti Forum’da üyelerimize özel mesaj ile kendi forumlarının reklamını yapanlar, şimdi bize ‘Taklitçi’ deme gafleti içerisindelermiş. Üyelerimizin ayırt etme gücüne güveniyor ve bu taklit iddiasını es geçiyoruz. “Taklitler Asillerini Yaşatır” diyor ve bu konu üzerinde asla durmuyor, davamıza, üyelerimize ve terakkiye nasıl yararlı olabileceğimizin üzerinde durmaya devam ediyoruz. Ak Parti Genel Merkez ve Ak Parti Genel Merkez İl - İlçe Gençlik Kollarının desteğiyle Ak Gençliğin Buluşma Noktası olmaya devam ediyoruz. Durmak Yok, Yola Devam ! AK Parti Forum Ekibi!!! |
Kıymetli arkadaşlar, forumumuzun bir kaç günlük kayıbı var, son hali sorun çıkarmıştır. Anlayışınızı umuyor ve yürekten teşekkür ediyorum. Tekrar tekrar merbaha ve selamlar ;1
Forumumuzun açılmasına bazı kişiler üzülebilir ama forumumuz onlara da çok şey katacağından üzülmelerine gerek yok :) Bu Forum bütün Ak Gençliğindir ve sahip çıkacak olan da BÜTÜN AK GENÇLİKTİR. Hızla ilerlemeye devam ediyoruz. Kadim Sevgiler... |
Aranızda olmak çok güzel emekleriniz için teşekkürler.
|
herzaman yanınızdayız çok şey öğreniyorum forumdan, ayrı kalınca kıymetini daha iyi anlıyoruz.
|
Tekrar merhaba. değerli arkadaşlar gerçekten Ak parti forum çok taklit ediliyor ve kıskanılıyor. sürekli karalamak için bir çalışma içindeler. ama bu çabaları boşa çıkıkıyor çünkü herkes taklit edenin kim olduğunu iyi biliyor. kelimesi kelimelesine taglar alınıp kendi forumlarına eklenyor.
Arkadaşlar Ak parti genel merkezi aradın ve forum hakkında sorular sordum. bana şuan sadece www.akpartiforum.com bulunuyor dedi. Başka forumlarda var ama sadece bu forum gerçek mana da çalışma yapıyor dedi bana. Bütün il-ilçe gençlik kollarını arıyorum ve bir çoğunu aradım hepsi www.akpartiforum.com dan başka forum yok dediller. başka forum olsa bile birleri kafasına göre kurmuş dediler. Ak Parti forum genel merkezin desteğiyle hızla büyüyor arkadaşlar. tekrar selamlar. |
es selamun aleyküm forumumuz tekrar açıldı emeği geçenlere teşekkürler ....Kıskananlar çatlasın :yehoo: |
hayırlı olsun. kıskananlar da çatlasın. bizlere özel mesaj atıp duruyorlardı artık usanmıştık. temizlenmeleri iyi olmuş bunların.
|
Birkaç günlük ayrılıktan sonra tekrar sizlerle buluşmak, öğrenmeye beraberce devam etmek rahatlattı bizleri..
Ak Forum olarak devam ediyoruz ilerlemeye, ki ilerleyenler kalmak ve durmak nedir bilmezler ki.. Hep beraber hayatı daha anlamlı yaşamak adına düşüncelerimizi paylaşıyoruz.. İşte buradayız yine.. Tekrar buluşmamızda emeği geçenlere teşekkürler, forumun açılmasını bekleyenlere de müjdeler olsun.. selam ile.. |
Hoş geldik tekrar evimize :) Kısa ama bizim için çok uzun gelen bu ayrılık günlerinden sonra daha büyük bir şevkle giriş yaptık foruma.Çok özlemişim bende sizler gibi,hep bir yanım eksik kaldı :( Tüm sataşmalara ve hakaretlere rağmen burası benim ikince ailem diyorum hep ve gözümü açtığım için başka yerlere gitmem mümkün olamaz asla!Dost sitem hariç ;) Hayırlı uğurlu olsun tekrar ve Kıskananlar Çatlasın:yehoo::yehoo::yehoo::yehoo: |
Birkaç gündür gördüğümüz korkulu rüyadan sanırım uyandık,allahım birdaha yaşatmasın,buradan yazılan her harfte yapılan her düzenlemede emek vardır,bu emeğe saygı duymayanlar sadece kendini kandırıp günü kurtaranlardır,menfaatçilerdir.Her ne olursa olsun emeğe saygı duymak gerekir.
Bu bir haftanın muhasebesini iyi yapmak gerekir,dostu düşmanı tanımak,hatalar varsa görmek ve bunlardan en iyi dersi çıkarmak gerekir. Akpartiforum'un hepimizde yeri başkadır,zarar görmesi durumunda,başkanından en yeni üyesine kadar herkezi üzecektir,bir daha üzülmemek dileğiyle , selamlar . |
çok özlemişim forumumu Rabbim'e şükürler olsun yeniden kavuşturdu bizi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
|
Forumun yeniden aktif hale gelmesine çok sevindim hazırlayanlara ve bize tekrar bu güzel forumu kazandıranlara minnet olsun hepinizin elinize sağlık..Hiçbir emek karşılıksız kalmaz..Selam ve muhabbetle. :)
|
Şu sanal dünya da bir forumu ailesi, yuvası bilen çok az forum vardır. AKPARTİFORUM un sevenleri oldukça fazla olduğu için düşmanarı da olur.Forumumuza hep sahip çıkalım ve asla taklitlere aldanmayalım. AK GENÇLİĞİN BULUŞMA NOKTASI AK PARTİ FORUM
|
FORUMU TEKRAR BİZE KAZANDIRANLARA VE EMEĞİ GEÇEN TÜM HERKESE TEŞEKKÜRLER....
Ak parti forum olmayınca... Dünyanın neşesi içime dolsa Güzeller toplanıp hep beni sorsa Türkiye diyarı altın olsa Hiç birinde gözüm yok ak parti forum olmayınca Kurtlar kuşlar dile gelseler Dertlerin bitti diye müjde verseler Şu dünyayı bana verseler Dönüpte bakmam ak parti forum olmayınca Bu dertli gönlüm çağlayıp dursa aksa Gözlerim iki çift pınar olsa Karşımda duran altın bir taş olsa ALIPTA BAKMAM AK PARTİ FORUM OLMAYINCA.... |
Bazen vuslat ayrılıktır,hasrettir,hüzündür kısacası acı olabilir,lakin vuslat olunan bu duygulara değer ise herşeye rağmen beklenir,özlenir,hüzünlenir...Evet sevgili ak kardeşlerim geçmiş ama yüreklerimize kaznımış mübarek kurban bayramınızı en derin duygularımla kutlamak istiyorum öncelikle.Bayramdan önce sunucu sorunu nedeniyle bir süreliğine ayrı kaldığımız forumumuza nihayet kaldığımız yerden tekrar devam etmenin mutluluğunu yaşamaktayım.Bununla birlikte kusura bakmasınlar ama kötü emmelerine ulaşamayan,bizlerin yokolacağını düşünüp,bayrama bayram katan sözde ak kardeşlerimizden bu duyguları yaşatamadığımızdan dolayı özür dileriz.Teknolojide iyi olan kazanmaz,doğru ve dürüst olan kazanır.Fani dünyada insanoğlunun başına hertürlü bela,müsibet,talihsizlik diye nitelendirdiğimiz serzenişler gelebilmektedir.Önemli olan kader bilincine sahip olmak,ve buna razı gelebilmektir.İmanlı yüreklerin sesi,böyle yükselir,değil ki zaaflardan faydalanarak menfi davranışlar içerisine girmektir.Biz islam aleminin birer mensubu olarak öncelikle din kardeşliği ekseninde toplanıp,davamızın nefiri olamalıyız.Ak parti kardeşliğide bir nevi bir dava kardeşliği olarak sirayet etmelidir.Menfi duygularımıza ve şeytani nefis ile hareket edip dava kardeşliğimize suizan karıştırmamalı,doğru dürüst ve samimi çalışıp hep birlikte mutlu yarınlarımız için;bir ve beraber başarının lokomotifi olmak dileğiyle hepinizi sevgi,saygı,ve en güzel duygularımla selamlıyorum.
|
Hayatta birçok şeyin değeri o olmayınca anlaşılıyor.
Forumumuzun tekrar açılışı hayırlı uğurlu olsun. |
Kısa gibi ama uzun olan ayrılıktan sonra tekrar kavuşmak bir hoş oldu..
Bu kıskanma, benzer, diğer forumlar diye şeylere girmeyeceğim. Çok tuhaf kalıyor çünkü. Ayrı yollardan ancak aynı noktaya giden iki 'refik'in böyle o çatlasın o patlasın muhabbetleri gerçekten çok tuhaf geliyor bana.. Şahsi mesele ise arada kalsın olsun bitsin. Parti içine yahut partiyle olan bir oluşuma sıçramasın böyle şeyler.. Bizleri foruma kazandıranlara tekrardan teşekkürler, Selametle... |
Her zaman önümüze engeller, sorunlar çıktı bundan sonrada çıkacaktır. Önemli olan, yılmadan, usanmadan engelleri bir bir aşarak yola devam edebilmektir. Bizler her zaman bunu yaptık ve "Durmak yok, yola devam.." dedik. Yaklaşık 1 hafta süren ayrılığın ardından kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ak Gençliğe ve tüm kardeşlerimize selam olsun..
|
evet sonunda yine yuvamızdayız ve forumumuzun her daim yanındayız.Emeği geçen herkese teşekkürler.
|
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş forumunuz. Keşke daha önce gelseydim belki sunucularla ilgili tecrübelerimi paylaşabilirdim.
Vesselam. |
Sizinle tekrar birlikte olmak çok güzel...Bu birkaç gün çok zor geçti.Çünkü internete girdiğimde ilk yaptığım şey www.akpartiforum.com 'u ziyaret etmek oluyordu.Gerçekten Bir boşluktaydım sanki .Anladım ki artık ben burasız yapamam:gül:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Vakit nakittir,her sanıye,dakika,saat senındır bak keyfıne ..Ayrıca şuan burda olmak bile ayrıcalıktır :güzel: |
Kardeşim sakin ol sakin...
Allah aşkına güç olacağımıza forumumuzu yıpratmaya çalışıyorsun. İnşAllah yoluna girersin kardeşim. Vesselam... |
Alıntı:
|
Allah ıslah etsin kardeşim.
|
Kuruluşumuz ve misyonumuzda kuruluşumuz açıkca belirtilmiştir.
Onlar öyle kişiler ki değerli Genel Merkez Arge Başkanımız için çıkan haberlerde bile forumu baltalamış kişiler.Hasan Başkanımız ile milli görüşçüler arasında bir sorun çıktı ve bazı yazılanlar haber oldu ve Ak Parti forum olarak Başkanımızı destekledk ve savunduk. Bu kişiler Ak Parti Genel Merkez gençlik kolları ar-ge başkanı hakkında çıkan haberlerde bile kendi başkanlarının haberini herkes yayan kişiler. |
Ben göremedım ne yazıldı fakat almış cezasını çok da önemli değil.Allah ıslah etsin...
|
Nasıl oldu bu haber onlarda Ak Parti'li değil mi kardeşim ?
|
Kıymetli arkadaşlar en güzeli fazla kurcalamamak ;1 Yani söylenecek sözlerin Abdullah Başkanımız çok güzel bir şekilde söylemiş. Dikkatli bir şekilde okursak zaten çok şey aşikar oluyor.
Herkese hayırlı yönde başarılar diliyoruz. Biz Forumumuzun açılmasını kutlayalım ;1 Kadim Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Öncelikle herkese yeniden merhaba..Böyle ayrılıklar arada da olsa işe yarıyor,kıymet bildiriyor başkanım..;1:utandım: Arkamızdan söylenen lafları şahsımız üzerine değil partimiz ve davamız üzerine alınıyorum ben..Çünkü biz burada şahsi değil dava uğruna emek harcıyoruz..Ve davamıza(dava kardeşlerine) söz söyleyenler hakiki davaserver asla değillerdir..!!:güzel: Bize ''lekeli'' lafzını kullananlar arasında, buradaki kişilerin adını karalayıp aynı 'şeyleri yapıp,ilişki yaşayan ve sonrada masum rolüne bürünen isimlerde var siz rahat olun sevgili saygıdeğer başkanım..;;) Ve hatta canımı sıkmasınlar yoksa birer birer isimlerini ifşa etmekten kaçınmam..;1:V KORKSUNLAR benden ve bizden.. :karizmatik: Onları kaale alıp,kafasına takan onlar gibi olsun..;ı:;;) Biz kocaman bir aileyiz.. Böyle çoluk çocuk sözüyle üzülüp gerilmeye ne lüzum var.. Allah bizi bildikten sonra,biz kendimizi bildikten sonra varsın onlar bilmesinler kimin umurunda..;) Yok taklit ediliyoruz,yok efem forum bilmem ne yuvası,yok efem koltuk sevdalıları vs vs diyenleri biz şikayet edilmesi gerekene ettik.. O işini biliyor.. Sopasını ne zaman göstereceğini kimse bilmez..:karizmatik: Unutmayın..!! Takdir edildiğiniz zaman değil..TAKLİT edildiğiniz zaman başarmışsınız demektir.. ak parti forum.com sanal alemin taklit edilmeye çalışılan ama adama avuç yalatan en büyük forumudur.. :karizmatik:;D Ehh biraz geç oldu ama cümleten selamun aleyküm..Hoşbuluruz inşAllah..:utandım:;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hoşgeldik can..:w:;1 Cümleten cennete gideriz inşAllah..:utandım::hihi2::gül: İmzama bende hastayım..:karizmatik: |
hayirli olsun yeniden acildigina sevindim
|
Burası bizim okulumuz, yuvamız, aynamız, dinlenme mekanımız ve herşeyimiz. Durmak yok hizmete devam !
|
Sitede index vardı bugün, yine sunucuya mı bir şey oldu... İmkanım olsaydı yardım etmek isterdim... Yardımlaşmak güzeldir...
Vesselam... |
Alıntı:
|
Seo bu kadar zaman almamalı demekki yetersiz ekibiniz var.
|
Arkadaşlar Ekibimiz güçlüdür çok şükür ;1 Ama sunucu sorunu diye düşündük ve fazla incelemedik :) Ama biraz inceleyince hepimiz aynı noktada buluştuk; Seo ;1
Her sorun bize tecrübe kazandırıyor ve biraz daha dikkatli olmamızı sağlıyor. Desteklerinizi her daim hisediyoruz emin olun ;1 ama fikir ve düşüncelerinizi de her zaman alabiliriz. Msn ekleyebilirsiniz. |
All times are GMT +3. The time now is 11:49. |