![]() |
Zaman,Vakit,Yeni Şafak,Türkiye,Star,Bugün, |
Şahsi olarak yalnızca 'Vakit' ...
Sıraya dizersek sonrasında; Star ve Zaman |
Yeni Şafak
|
milli gazete
|
Zaman gazetesidir.. çünki en objektif bakabilen vede milli manevi değerlerimize uygun yayın yapmaktadır,ayrıca zaman zamanada biraz uyarak,kantarın topuzu konumunda bir dengedir.. radikal söylem kullanıpta düşman kazanmaktansa..şeffaf olup yumuşak bir uslup tarzıyla ve yazılarıyla bir çok kişinin gönlünde yer almıştır...
benım şahsi fikrim |
gunebakıs
|
Yeni şafak,Sabah,Star
|
Alıntı:
Günebakış, Karadeniz Gazetesi'ne ciddi bir rakip oldu. Karadeniz, ulusalcı ve laikçi yapıya sahip bir gazete. Ben de Günebakış diyorum. :güzel: |
Vakit'in radikal çıkışları hoşuma gidiyor. Onun haricinde tabiki Zaman Gazetesi ve Yenişafak var... Bunları okurum, diğer gazeteleri ise beleş bulursak sağda solda kullanıyoruz.
|
Zaman, Yeni Şafak, Vakit arasında tatlı bir rekabet olacağa benziyor. Haydi bakalım hayırlısı ;1
|
Vakİt... Vakİt...
|
Yeni Şafak
|
zaman bana yakın geliyor..
|
Zaman, Yeni Şafak..
|
:cool:VAKİT:cool: |
GERÇEKLER ZAMANLA ANLAŞILIR:karizmatik:
|
hiçbirinin yeterince objektif oldugunu düşünmüyorum.
|
vakit ve zaman......
|
Doğru ve dürüst kalemlerin egemen olduğu,sırf belli bir ideolojik uğruna görüp,söyleyenlerin olmadığı,basın ve yayın ahlak kurallarını özümsemiş bütün yayın organlarını destekliyoruz,kimlerin olduğunuda çok iyi bilmekteyiz..!Oyumu vakit için kulandım,tek şık olduğundan dolayı,,,lakin burada zaman,yeni şafak,v.d bir çok kabülümüz olan gazetelerde mevcut.
|
olaylaraa objektif yaklaşan gazete olan zaman tabiki...yorumları ve cesaretinden dolayı tarafı da destekliyorum...
|
ZAMAN gazetesi tabiki, yıllardan beride abonesiyim...;1
|
Alıntı:
Alıntı:
Bence Zaman'ını da ayarla. Ancak Vakit geç olmasın.. ;1 |
Alıntı:
Türkiye müslümanlarının asi ve mücadeleci ruhuyla, dingin ve müşfik yönlerini ilmi, akli ve ufuk sahibi bir bakışla AK Parti İktidarına taşıyan gazete Türkiye'nin Birikimidir... |
YeniŞafak,Zaman
|
Zaman bakıyorumda forumdada çoğunluk Zaman :)
|
zaman: zaman::
|
Oyumu Vakitten yana kullandım Akit dönemminden beri takip ediyordum. Son 3 yıldır Zaman alıyoruz ama bu eşimin tercihi... Benim tercihim Vakit...
|
MİLLİ GAZETE
HAK GELDİ BATIL ZAİL OLDU |
ZAMAN ve VAKİT vazgeçemediğim iki gazete..
|
Alıntı:
|
ne yani sizce oy verdiğiniz bu gazeteler objektif mi?hakikaten inanıyo musunuz buna yoksa racon öyle mi gerektiriyo?
|
Alıntı:
Siz racon derken neyden bahsediyorsunuz kardeşim? Biraz açar mısınız? |
Diyorum ki gerçekten nesnel gazeteler mi tüm bu tartışmaya açtığınız gazeteler?Ülkedeki olayları oraya buraya çekmeden,taraf tutmadan,saklamadan,üzerine uydurmalar koymadan,tüm kesime hitap eden yazılar mı yazıyorlar?
|
Benim taraf olduğum kanısına nerden vardınız?Ayrıca neden adamakıllı cevap verilmiyor?Herkes bir şeylerin arkasına saklanmış ve kalıplaşmış lafları ediyor hiç düşünmeden bu laflar herkese ezberletilmiş gibi.Neleri engellediğinizi ve nelere yol açtığınızı bile düşünmeden at gözlüğü takıp bazı şeylere delicesine bağlanmışsınız.Biraz etrafınıza bakın lütfen,biraz nereye doğru gittiğinizi ve insanları nereye doğru sürüklediğinizin farkına varın.
|
Arkadaşım senin foruma giriş niyetin bir kere baştan belli.Biz sana ne söylesek anlamak istediğin gibi anlayacağın için kendimizi neden yoralım ki?
|
tartışmaya başladınız yine dostlar...sakin olalım...
ben şahsen her gazeteden güzel şeyle çıkabileceğine inanıyorum...tek şık olduğu için VAKİT dedim.ama tüm gazeteleri okumaya çalışırım. zamandan özellikle ali bulaç çok bilgili kültürlü biridir.zamanın tasvip edemediğim yönü müslümanlardan aldığı parayı islamla hiç alakası olmayan bazılaraına yedirmesidir.ki bu yazarlar fikri özgürlük altında islami olanlara da bazen sataşıyorlar..ayrıca zamanın 1995 öncesi halini özledim ben... |
Alıntı:
|
Alıntı:
neyin radikali?evet örneğin sevgililer günü eki çıkarıpta biraz zamana uyalımda milletin kalbine nakşeyleyelim dimi! |
kesinlikle Vakit
|
All times are GMT +3. The time now is 23:58. |