![]() |
selamüm aleyküm
http://www.akpartiforum.com/image.ph...764&type=thumb
Es_selamüm aleykümm..Selamların en güzeli üzerinize olsun Dostlar.. Bende aranızdayım artıkk.. ;D |
aleyne aleyküm selam g. heldin daimi olursun inşALLAH nerden bu arada... ;1 :çiçek: |
Aleyküm selam, Foruma hoş geldiniz
|
canım arkadaşım gelmiş hoş gelmiş;1
|
Hoşbuldukkk canımm arkadaşımda burdaymışş:D
|
mechull arakdaşım istanbul
|
arkadişlerr forma yeni üye oldumm neler yapıyonuzz benide birazcıkk bilgilendirir misinizz.....
|
Aleykümselam.Ak parti ailesine hoşgeldin.Daim olursun inşALLAH.
|
Alıntı:
|
ASLEN NERELİSİN DİYE DORMUŞTUM İSTENBULLU OLUPTA LAZ OLMAYI NASIL BAŞARIYON :w: ;D |
inş kardeşimm hoşbuldukk
|
Hoşgeldiniz.. ;1
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ve aleyküm selammmm laz kızı hoşgeldin canım hayırlı forumlar dilerim =) nerden ?
|
Alıntı:
her yapılan hatayı insanların yüzüne vururmusunuz böyle ;) ;1 memnun oldum bende GÜNEYSULUYUM ayrıca bende laz oluyorum lazlığına laf diyen olmadıki ;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aleyküm selam ve rahmetullah aramıza hoşgeldiniz güzel ve hayırlı paylaşımlarda buluşmak dileklerimle ...... |
Alıntı:
affedersİnn Öle her yapilan hatayii yÜzÜne vurma gİbİ bİ aliŞkanligim yoktuur yanliŞ anlama benİ sakinn bende memnun oldumm mechull arkadaŞimm sen laz ben laz İdare edİcez artik:d ne de olsa senİn damarlarinda da karadenİz kani var...İÇmİŞsİİn gÜzelİm memleketİmİn suyundan :;;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
suyundan çok çayını içmişimdir :w: ;D |
Alıntı:
|
ORTAKÖY'den mi :cool: :saygılar: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benummm cananimm nereleyde yaww
|
canım övdüğüm kadar varmış demi forumumuz;1 sağolsun arkadaşlarım da mahçup etmedi beni :)
|
bende setozluyum yaff akraba çıkacaz haaaaa :w: :cool: annenin adı ne yaaaafff ;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
niye sinirlendin yaa :( :ağla: |
aleykümselam...hoşgelmişsiniz...daimi olmanız temennisiyle hayırlı forumlar
|
hehehe sohbete bak yaa a:D arkadaşlar lütfen sohbet başlığına alayım sizei :) :)
|
Alıntı:
komik olan ne acaba ;) |
Yalnız o sarı lacivert belirtgeç :P: pek uygun düşmemiş "lazkızıfiliz" :karasız: Yani şimdi her şeyin bir yakışık olanı var. Söz meclisten dışarı AK Parti ile CHP, kedi ile köpek, kurt ile kuzu nasılsa Laz kelimsei ile Fenerbahçe'de öyledir. Nur Efşan vardı forumda daha önce Giresunluydu o da Fenerbahçeliydi ona da çok içerlemiştim. Size de teessüf etmek durumundayım. :kızdım: Hatta böyle :@
Bu arada forumun Cananı Gönülden ablamız hoş gelmiş :gül: |
Hoşgeldiniz :)
|
Alıntı:
HOŞBULDUKKK |
Hoşgeldin lazkızıfiliz :)
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 07:53. |