Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Recep Tayyip Erdoğan'ı Niçin ve Neden Destekliyorsunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=49692)

ishakyilmaz 12-22-2008 15:49

Recep Tayyip Erdoğan'ı Niçin ve Neden Destekliyorsunuz?

Bütün ak partililerin buluşma noktası hepinizin taktiri ile hiç şüphesiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN faktörü.Kimimiz onda kendimize yakın bulduğumuz karizması,kimimiz doğruluğu ve dürüstlüğü,kimimiz halkla olan bütünlüğü,kimimiz sahiciliğini,samimiyetliğini..daha fazla da çoğaltmak mümkün.Peki sizlerin gözlemlediğiniz ve gerçekten ben bunun için seviyorum dediğiniz neden ve niçinleriniz nelerdir?

Feride 12-22-2008 16:00

esasında en başta benim fikirlerimi yansıttığı için kendi şahsının da tabiki büyük etkisiyle ve geçmişi dolayısıyla bu partiyi seçtim. onun dışında konuşma tarzı, bilhassa konuşmalarında Hamdolsun (her nekadar kartel medyada eleştri unsuru olsa da) ve İnşaallah kelimelerini sıkça kullanması ayrı bir yakınlık unsuru benim açımdan..

ishakyilmaz 12-22-2008 16:10

Binlerce neden sıralayabilirim.Lakin benim için en önemli ve başarısında tetikliyici unsur olan;halktan kopmaması,samimiyetçi ve sıcak yaklaşımı,milyonlarca insan olmasına rağmen önemli dertleri olan vatandaşları telefonla veyahut evlerinde ziyaret edip ilgilenmesi.

politikaci 12-22-2008 17:09

Başka desteklenebilecek biri varmıki? nokta

FarukARSLAN. 12-22-2008 17:26

Recep Tayyip Erdoğan olduğu için . . .

(O ismin altında ne yücelikler yatıyor.. Her biri toplanmış esame olmuş...)

Necip Fazıl 12-22-2008 17:36

adam gibi adam olduğu için... yetmez mi :saygılar: :karizmatik: :cool:

kariyb 12-22-2008 20:58

mert , dürüst ve içimizden biri olduğu için destekliyorum.

akgençlk 12-22-2008 23:23

Dinimin vecibeleri doğrultusunda hareket ettiğine ve edeceğine inandığım yegane genel başkan olduğunu düşündüğüm için destekliyorum.

Unutulmasın, bir zamanlar o, "Mücahid Erdoğan"dı..:karizmatik:

akuni 12-22-2008 23:43

bizden birisi olması,samimi olması ve olağanüstü hitabeti...

ENES_CAN_AK 12-23-2008 03:42

sayın başbakanımızı herşeyiile çok seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin

minegül 12-24-2008 02:51

Siyaseti siyaset yaparak degil, hizmet ederek gerceklestirdigi icin=))

bilgi müdavimi 12-24-2008 16:26

Bence olursa az sayılı hatalarından birisi Melih Gökçek i seçmek olur.Eğerki M.Gökçeği seçerse büyük oy kaybına uğrar.Benimde sempatim Akpartiye çoğu vatandaş gibi düşer.
Bir müslüman üç kağıtçı olmamalıdır.Eğerki Gökçekse oyum ya Saadet,ya da BBP ye.
%70 Saadet Partisini desteklerim ve çoğu vatandaş gibi.

AK_Genclik 12-24-2008 16:29

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485506)
Bence olursa az sayılı hatalarından birisi Melih Gökçek i seçmek olur.Eğerki M.Gökçeği seçerse büyük oy kaybına uğrar.Benimde sempatim Akpartiye çoğu vatandaş gibi düşer.
Bir müslüman üç kağıtçı olmamalıdır.Eğerki Gökçekse oyum ya Saadet,ya da BBP ye.
%70 Saadet Partisini desteklerim ve çoğu vatandaş gibi.

Ak Parti büyük bi ihtimal değiştirecektir. Bu kadar dönem başkanlık yapması Ak Parti tüzüğüyle çelişiyor.

bilgi müdavimi 12-24-2008 16:31

Alıntı:

AK_Genclik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 485508)
Ak Parti büyük bi ihtimal değiştirecektir. Bu kadar dönem başkanlık yapması Ak Parti tüzüğüyle çelişiyor.

Gökçek Ankara için büyük tehlike,Altınok ta olmasın.Fakat Altındağ Belediye başkanını isterim.Geriye tek önemli aday o kalıyor.Melih Gökçek ve Altınok gibi birbirini yiyip de,aynı grup parti içinde çatışma yaratacaklara ihtiyacı yok bu halkın.

ishakyilmaz 12-24-2008 16:35

Değerli üyeler lütfen bu bölümde sohbet içerikli mesajlar yayınlamayalım.Sadece Recep tayyip erdoğan'ı Sevmenizde ki neden..!

Comanchero 12-24-2008 16:46

Samimi, elit kesimden ziyade sokaklardan gelmiş olması, halkından uzak değil ve en önemlisi delikanlı

Azrail662 12-30-2008 16:40

Seviyorum :güzel: ondan

*ADEM* 01-18-2009 13:53

adamgibi adam

:çiçek::çiçek::çiçek::çiçek::çiçek::çiçek:türkiye tarihinde tek insan tek lider allah başımızdan eksik etmesin:çiçek:

ishakyilmaz 01-19-2009 12:52

Milletimiz Türk siyaset tarihinde yapmacık ve yalan üzerine kurulan liderlerden usandı,bıktı artık...Halktan,içten,gönülden bir Recep Tayyip Erdoğan gördükleri zamanda bağırlarına basarlar..!Lakin milletimize ihanet edenlerinde gönülden nasıl silineceğine çoğu kez şahit olmuşuzdur..!

Ahmet Yasin 01-19-2009 13:25

neden?

öncelikle siyasi kurnazlığını rakiplerini nasıl alt edecegini cok iyi biliyor

rakibine fırsat vermeden yeri ve zamanı gelince hareket ediyor sabırlı azimli dürüst vede samimi

hayatı siyasette geçtiği için siyasetin inceliğini biliyor genelde dogru kararlar veriyor tabi arada hatalar olsada oda yanlış bilgilendirmesinden kaynaklanıyor olabilir.

Allahım sen böyle dürüst liderleri gençlerin önünden eksik etme

AMİN

AK_Türk 01-20-2009 06:26

Soruda verdigin Tum nedenler Yuzunden seviyorum ve destekliyorum

aksakarya 01-20-2009 17:44

'''''Recep Tayyib Erdoğan'''''' olduğu için :güzel: onu çok seviyorumm

ishakyilmaz 01-20-2009 17:47

Avrupalıların önünde OSMANLI gibi dik ve vakkur bir duruş sergilediği için..!

mgv gençliği 01-20-2009 18:58

bir insan Allah için sevilir
yine
Allah için sevilmez
sevgilerimizin ölçüsünü bilmek lazım...

FarukARSLAN. 01-20-2009 19:06

Alıntı:

mgv gençliği Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496036)
bir insan Allah için sevilir
yine
Allah için sevilmez
sevgilerimizin ölçüsünü bilmek lazım...

Peki.. Ben onu Allah'ından ötürü,
Allah'ının bahşettiği üstün zekasından ötürü,
Alah'ın bahşettiği seçkin liderlik vasfından ötürü,
Allah'ın bahşettiği yanlışın üzerine gidebilme yürekliliğinden ötürü... SEVİYORUM.

YARADAN'I, ALLAHINA KURBAN OLACAK DERECEDE DE SEVERİZ ...
Sevgimizin ölçüsünü de bilerek..

Ölçü bu.. Öylelerini bizlere bağışlayan Allah'a adak olunur ...

~Fakirullah~ 01-22-2009 18:22

Adam gibi adam olduğu, yüzünden, duruşundan belli olduğu için!

AKSARAYKÖY 01-23-2009 13:37

ÖRNEK LİDER

YILLARDIR DURUŞUYLA,KİŞİLİĞİYLE,DÜRÜSTLÜĞÜYLE TÜRKİYE DE TAKDİR TOPLAMIŞ Bİ İNSAN BU MEMLEKETE BAŞBAKAN OLMUŞTUR.TÜRKİYE ARADIĞI LİDERİ BAŞBAKANIMIZDA BULMUŞTUR.NASIL SEVİLMESİN Kİ.AYRICA GENÇLER İÇİN GERÇEK BİR İDOLDÜR.UNUTMAYIN BAŞBAKINIMDA GENÇLİK KOLLARINDA YETİŞEN Bİ R SİYASETÇİDİR. ÖRNEK ALMAK İÇİN NEYİ BEKLİYORUZ?

politikaci 01-23-2009 23:02

Türkiye'de şuanda hiç bir siyasi partide başbakanımız gibi bir lider yok..Muhalefete gözatalım,Uygulanan adımlar,yapılan açıklamalar;Ülkemizin kalkınmasına yönelik değil Kendi partilerinin hükümeti karalayarak daha fazla oy alma amacını sağlamaya yöneliktir..Ülkemizdeki sürekli bahsettiğim ilerleme eksikliği buna dayanmaktadır,Muhalefet dünyanın neresinde olursan ol "halkın sesi" diye tabir edilir,Vay be diyorum ki Milletimizden,onlara! oy veren kesim bu kadar çirkefmiş,Yanlış anlamayın,bu tabir muhalefete TÜRKİYE'DE hala "halkın sesi" olarak nitelendirilmesine karşılık olmuş bir yorumdur,Muhalefetimiz en kısa zamanda "Oy sevgisi"yle "Vatan sevgisi"ni karıştırmamayı öğrenmeliki,Dünya ülkeleri yarışında ilerleme kaydedelim....

cepniler53 01-24-2009 00:50

Adam gibi adam olduğu için. bu herşeyi için yeterlidir...

bilgi müdavimi 01-24-2009 01:05

Sek tonu ve kendini güzel ifade edebilme yeteneği yüzünden.

sami_coskun 01-27-2009 01:45

TÜRKİYE AYDINLANDI SENİNLE
GÜNEŞSİN SEN UFUKDA DOĞAN
BİRTEK SEN!
GERİ KALANLAR YALAN
RECEP TAYYİP ERDOĞAN....

sami_coskun 01-27-2009 01:46

ADAM GİBİ ADAM

ishakyilmaz 01-29-2009 16:27

Alıntı:

ahmet yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500321)
EVET KARDEŞİM HAKLISIN IRAKTA ÖLEN ABD ASKERLERİ İÇİN ALLAHTAN RAHMET DİLİYOR....BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ İÇİN DİYARBAKIR ÖNEMLİ BİR ÜS DİYOR...... MEDENİYETLER İTTİFAKI KONUSUNDA YAHUDİ VE HRİSTİYAN OKULLARI AÇMA KONUSUNU ASLA GİZLEMİYOR DAHA NE DOĞRULAR NE DOĞRULAR!!!!!!!!

Olaylar ve olgular görecelidir.Fatak bazı gerçekler yadsınamayacak kadar doğrudur.Atıfta bulunduğunuz yakıştırmaların suyu çıktı artık.Başbakanımız sözde bütün bunları bertaraf edeyor,lakin bizim için en önemlisi özde tarumar etmesidir.:evet:

ulas eryurek 01-30-2009 16:57

öncelikle yüreğimizden geçenleri ifade ediyor olması dik,kararlı,inançlı,hitabı kısacası Büyük Lider

ishakyilmaz 01-30-2009 17:11

Türkiye'nin makus kaderini Davosta yendiği için,başını eğimeden dik durup batılılara ders verdiği için,Baykal uyurken O savaştığı için,Bahçeli bağırıp çağırırken O kalkan olduğu için SEVİYORUM..!

61Lee 01-30-2009 17:14

Samimiyetine inandigim icin destekliyorum
Türk milletini ve Türkiyeyi tüm dünyada haddince temsil ettigine inandigim icin destekliyorum
Dürüstlügünden Saygisindan Sevgisinden hic ödün vermedigine inandigim icin destekliyorum
Türk gencliginin gelecegi icin caba sarf ettigine inandigim icin destekliyorum
Israilin yaptigi bu zulüm karsisinda basindan beri sessiz kalmadigi icin ve tavrini belli etigi icin destekliyorum
Helal olsun Basbakanim

Cerrah 02-01-2009 21:33

Ben Müslüman Bİr başkan olduğu için.Ayrıca dindar da tek başkan

james54 02-03-2009 01:28

Samimi ve iyi düşünen biri, vatanını milleti için çalışan biri, kişiliğini ahlakıyla bütünleyen biri.Kısaca adam gibi adam.

ak61 02-03-2009 01:53

Zeki, İleri görüşlü, hainlere karşı konuşmasnı bilen Vatanını seven bir insan.

halil_han 02-03-2009 02:29

Vizyon sahibi biri olduğu için. Dünyanın farklı renklerden oluştuğunu kavrayabildiği için. Herkese aynı mesafede olduğu ve herkese rahatlıkla yaklaşabildiği için.

All times are GMT +3. The time now is 04:46.