![]() |
Recep Tayyip Erdoğan'ı Niçin ve Neden Destekliyorsunuz?
Bütün ak partililerin buluşma noktası hepinizin taktiri ile hiç şüphesiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN faktörü.Kimimiz onda kendimize yakın bulduğumuz karizması,kimimiz doğruluğu ve dürüstlüğü,kimimiz halkla olan bütünlüğü,kimimiz sahiciliğini,samimiyetliğini..daha fazla da çoğaltmak mümkün.Peki sizlerin gözlemlediğiniz ve gerçekten ben bunun için seviyorum dediğiniz neden ve niçinleriniz nelerdir?
|
esasında en başta benim fikirlerimi yansıttığı için kendi şahsının da tabiki büyük etkisiyle ve geçmişi dolayısıyla bu partiyi seçtim. onun dışında konuşma tarzı, bilhassa konuşmalarında Hamdolsun (her nekadar kartel medyada eleştri unsuru olsa da) ve İnşaallah kelimelerini sıkça kullanması ayrı bir yakınlık unsuru benim açımdan..
|
Binlerce neden sıralayabilirim.Lakin benim için en önemli ve başarısında tetikliyici unsur olan;halktan kopmaması,samimiyetçi ve sıcak yaklaşımı,milyonlarca insan olmasına rağmen önemli dertleri olan vatandaşları telefonla veyahut evlerinde ziyaret edip ilgilenmesi.
|
Başka desteklenebilecek biri varmıki? nokta
|
Recep Tayyip Erdoğan olduğu için . . .
(O ismin altında ne yücelikler yatıyor.. Her biri toplanmış esame olmuş...) |
adam gibi adam olduğu için... yetmez mi :saygılar: :karizmatik: :cool: |
mert , dürüst ve içimizden biri olduğu için destekliyorum.
|
Dinimin vecibeleri doğrultusunda hareket ettiğine ve edeceğine inandığım yegane genel başkan olduğunu düşündüğüm için destekliyorum.
Unutulmasın, bir zamanlar o, "Mücahid Erdoğan"dı..:karizmatik: |
bizden birisi olması,samimi olması ve olağanüstü hitabeti...
|
sayın başbakanımızı herşeyiile çok seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin
|
Siyaseti siyaset yaparak degil, hizmet ederek gerceklestirdigi icin=))
|
Bence olursa az sayılı hatalarından birisi Melih Gökçek i seçmek olur.Eğerki M.Gökçeği seçerse büyük oy kaybına uğrar.Benimde sempatim Akpartiye çoğu vatandaş gibi düşer.
Bir müslüman üç kağıtçı olmamalıdır.Eğerki Gökçekse oyum ya Saadet,ya da BBP ye. %70 Saadet Partisini desteklerim ve çoğu vatandaş gibi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Değerli üyeler lütfen bu bölümde sohbet içerikli mesajlar yayınlamayalım.Sadece Recep tayyip erdoğan'ı Sevmenizde ki neden..!
|
Samimi, elit kesimden ziyade sokaklardan gelmiş olması, halkından uzak değil ve en önemlisi delikanlı
|
Seviyorum :güzel: ondan
|
adamgibi adam
:çiçek::çiçek::çiçek::çiçek::çiçek::çiçek:türkiye tarihinde tek insan tek lider allah başımızdan eksik etmesin:çiçek:
|
Milletimiz Türk siyaset tarihinde yapmacık ve yalan üzerine kurulan liderlerden usandı,bıktı artık...Halktan,içten,gönülden bir Recep Tayyip Erdoğan gördükleri zamanda bağırlarına basarlar..!Lakin milletimize ihanet edenlerinde gönülden nasıl silineceğine çoğu kez şahit olmuşuzdur..!
|
neden?
öncelikle siyasi kurnazlığını rakiplerini nasıl alt edecegini cok iyi biliyor rakibine fırsat vermeden yeri ve zamanı gelince hareket ediyor sabırlı azimli dürüst vede samimi hayatı siyasette geçtiği için siyasetin inceliğini biliyor genelde dogru kararlar veriyor tabi arada hatalar olsada oda yanlış bilgilendirmesinden kaynaklanıyor olabilir. Allahım sen böyle dürüst liderleri gençlerin önünden eksik etme AMİN |
Soruda verdigin Tum nedenler Yuzunden seviyorum ve destekliyorum
|
'''''Recep Tayyib Erdoğan'''''' olduğu için :güzel: onu çok seviyorumm
|
Avrupalıların önünde OSMANLI gibi dik ve vakkur bir duruş sergilediği için..!
|
bir insan Allah için sevilir
yine Allah için sevilmez sevgilerimizin ölçüsünü bilmek lazım... |
Alıntı:
Allah'ının bahşettiği üstün zekasından ötürü, Alah'ın bahşettiği seçkin liderlik vasfından ötürü, Allah'ın bahşettiği yanlışın üzerine gidebilme yürekliliğinden ötürü... SEVİYORUM. YARADAN'I, ALLAHINA KURBAN OLACAK DERECEDE DE SEVERİZ ... Sevgimizin ölçüsünü de bilerek.. Ölçü bu.. Öylelerini bizlere bağışlayan Allah'a adak olunur ... |
Adam gibi adam olduğu, yüzünden, duruşundan belli olduğu için!
|
ÖRNEK LİDER
YILLARDIR DURUŞUYLA,KİŞİLİĞİYLE,DÜRÜSTLÜĞÜYLE TÜRKİYE DE TAKDİR TOPLAMIŞ Bİ İNSAN BU MEMLEKETE BAŞBAKAN OLMUŞTUR.TÜRKİYE ARADIĞI LİDERİ BAŞBAKANIMIZDA BULMUŞTUR.NASIL SEVİLMESİN Kİ.AYRICA GENÇLER İÇİN GERÇEK BİR İDOLDÜR.UNUTMAYIN BAŞBAKINIMDA GENÇLİK KOLLARINDA YETİŞEN Bİ R SİYASETÇİDİR. ÖRNEK ALMAK İÇİN NEYİ BEKLİYORUZ?
|
Türkiye'de şuanda hiç bir siyasi partide başbakanımız gibi bir lider yok..Muhalefete gözatalım,Uygulanan adımlar,yapılan açıklamalar;Ülkemizin kalkınmasına yönelik değil Kendi partilerinin hükümeti karalayarak daha fazla oy alma amacını sağlamaya yöneliktir..Ülkemizdeki sürekli bahsettiğim ilerleme eksikliği buna dayanmaktadır,Muhalefet dünyanın neresinde olursan ol "halkın sesi" diye tabir edilir,Vay be diyorum ki Milletimizden,onlara! oy veren kesim bu kadar çirkefmiş,Yanlış anlamayın,bu tabir muhalefete TÜRKİYE'DE hala "halkın sesi" olarak nitelendirilmesine karşılık olmuş bir yorumdur,Muhalefetimiz en kısa zamanda "Oy sevgisi"yle "Vatan sevgisi"ni karıştırmamayı öğrenmeliki,Dünya ülkeleri yarışında ilerleme kaydedelim....
|
Adam gibi adam olduğu için. bu herşeyi için yeterlidir...
|
Sek tonu ve kendini güzel ifade edebilme yeteneği yüzünden.
|
TÜRKİYE AYDINLANDI SENİNLE
GÜNEŞSİN SEN UFUKDA DOĞAN BİRTEK SEN! GERİ KALANLAR YALAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN.... |
ADAM GİBİ ADAM
|
Alıntı:
|
öncelikle yüreğimizden geçenleri ifade ediyor olması dik,kararlı,inançlı,hitabı kısacası Büyük Lider
|
Türkiye'nin makus kaderini Davosta yendiği için,başını eğimeden dik durup batılılara ders verdiği için,Baykal uyurken O savaştığı için,Bahçeli bağırıp çağırırken O kalkan olduğu için SEVİYORUM..!
|
Samimiyetine inandigim icin destekliyorum
Türk milletini ve Türkiyeyi tüm dünyada haddince temsil ettigine inandigim icin destekliyorum Dürüstlügünden Saygisindan Sevgisinden hic ödün vermedigine inandigim icin destekliyorum Türk gencliginin gelecegi icin caba sarf ettigine inandigim icin destekliyorum Israilin yaptigi bu zulüm karsisinda basindan beri sessiz kalmadigi icin ve tavrini belli etigi icin destekliyorum Helal olsun Basbakanim |
Ben Müslüman Bİr başkan olduğu için.Ayrıca dindar da tek başkan
|
Samimi ve iyi düşünen biri, vatanını milleti için çalışan biri, kişiliğini ahlakıyla bütünleyen biri.Kısaca adam gibi adam.
|
Zeki, İleri görüşlü, hainlere karşı konuşmasnı bilen Vatanını seven bir insan.
|
Vizyon sahibi biri olduğu için. Dünyanın farklı renklerden oluştuğunu kavrayabildiği için. Herkese aynı mesafede olduğu ve herkese rahatlıkla yaklaşabildiği için.
|
All times are GMT +3. The time now is 04:46. |