![]() |
Bu Müzik 22 Temmuz İçin hazırlanmış yeni değilmiş
AKP tüm mitinglerinde bu şarkıyı kullanacak. Seçim şarkısı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından alınan sözler, müzikle birleştirildi.
http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=198531 AK Parti Klasik Seçim Müziği tıkla indir |
''O gün siz karar vereceksiniz,sandık sizin,irade sizin,karar sizin.''Yeni şarkımız gerçekten güzel olmuş.Korkarım ki meydanlarda ki asfaltlar ağlayacak;1
|
|
Akparti'nin seçim şarkısı Erdoğan'dan Klip ....
Yerel seçimlere yavaş hazırlandığı gerekçesi eleştirilen AK Parti, seçim şarkısında rakiplerinden hızlı davrandı. Disko müzik tarzındaki şarkının sözleri ise Erdoğan'ın... Adayları açıklama konusunda rakiplerinden geride kalan AK Parti buna karşılık olarak 29 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde mitinglerde çalınacak müziği belirledi. "AK Parti Tek Devlet Tek Millet,Tek Bayrak" adı verilen Türkçe, disko müzik tarzındaki parçanın sözlerini ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önceki çeşitli mitinglerde sarfettiği sözlerden oluşuyor. Erdoğan'ın sözleri ile harmanlanan disko müziğin oluşturduğu bu ilginç şarkıya haber7.com olarak, fotoğraflardan oluşan bir de klip hazırladık. Başbakan Erdoğan'ın tek bayrak, tek devlet, tek vatan vurgusunu yaptığı konuşmaların yer aldığı parçanın giriş sözleri şöyle: “O gün siz karar vereceksiniz, sandık sizin irade sizin karar sizin, Tek millet dedik, tek bayrak dedik, tek vatan dedik, tek devlet dedik. Durmak yola devam” İşte Ak Parti'nin yerel seçim müziği.. Dinlemek için tıklayın ; Haber 7 |
Çok güzel teşekkürler Gölge
|
Tarihe altin harflerle yazilacak konusmalarin, secilmis cumleleriyle suslenmis harika bir sarki...Kimsenin sarki anlaminda Akparti'ye destek olmasina gerek yok...Cok sukur ona da Basbakan' inmiz el koydu...Bence harikada olmus.
Tesekkurler Golge=)) |
tüylerim diken diken oldu....duygulandım :)teşekkürler
|
Alıntı:
|
güzelmiş :) teşekkürler
|
upload eden arkadaş yokmu ya indirmem lazım...
|
Harika olmuş diğerleri gibi Durmadık,yılmadık,yıkılmadık aynı azimle ve kararla yola devam diyoruz...!
|
Bizde Sultangazi Teşkilati Olarak Bir SArki Besteleyip Yakında Burdan Demosunu Dagitiriz :) Arkadaslar Böyle Bir Çalışmamiz Var Buda Güzel Olmus
|
dogal Gaz a Gece yarisi Yüzde 25 yani toplam bir yilda yüzde 85 Zamm, Imf Ümmügümüzü ciktirmayiz dan sonra Anlasma Sinyalleri, elektirige Zamm Hersey sizin icin ,hersey Türkiye icin Tesekürler Basbakanim uyuyanlardan,Kalp Gözü kapali olanlardan Tesekürler sayin basbakanim
|
Alıntı:
|
Kardesim hep inisler var özellestirme yapildiginda günü kurttarma politikasi izlendi simdi satilacak birsey kalmayinca Zamm lar ardi ardina gelmekte tuhaf olanda iki dönemdir iktidar oldugunuz halde öncekileri suclamaniz , iyi olan ne var sayarmisiniz yok yollar yapilmis dis görünümde degisiklik yapilmis görünen sadece o var kaldiki bunlar Milli görüs Belediyeleri hep yapiyordu saten Elektirige , dogal gaza yüzde 20 lerin üzerinde zamm yapilirken Maaslara komik zamm yapilmakta nerede kula hakki yiyorum gösterirmisin
|
Ayriza Basbakanimizin herhangi bir konuda Efelenip geri dönmedigi bir konu gösterebilirmisiniz merak ediyorum
|
Şunu bilmeni isterim ki Recep Tayyip Erdoğan kısır döngü siyasetinin içinde olsaydı,muhalefet edenler kendisini baş tacı yaparlardı.Çünkü bu ülkede gerçekten hakkaniyetle hizmet etmek isteyenlerin ismi her zaman kötülenmiştir,sürekli çamur atılmıştır.Lakin bu ülkede ki doğru düşünenlerin sayısı oldukça fazla olduğundan dolayı muhalefetin işi gücü kendisini yemektir.El insaf be kardeşim;hiçbir şey yapılmadı diyorsun,ben sana şimdi kalkıp yapılanları anlatsam forum teknik açıdan zora girmekle beraber burda sabahlamak zorunda kalabilirsin.O yüzden bir zahmet ak icraatlara girip bakar mısın?Resmi olarak yapılan hizmetlerin listesini inceler misin?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Apayrı.. Doğalgaz'a zam diyoruz.. Size bi soru: AK Parti hükümetinden önce doğalgazın ne demek olduğunu biliyor muydunuz? Biliyor muyduk? -- Göz boyamak için yollar,binalar vs. yapılıyormuş. Peki 'göz boyamak' bu kadar kolay ise, neden önceki hükümetler yol, baraj, köprü vs. gibi şeyler yapmadılar? Neden ülkenin yalnızca elit kısmını inşa edip diğerlerini çamura terk ettiler? Göz boyamak bu kadar kolay ise, bu sayede oy götürülüyor ise neden hiç biri yapmadı bunu?.. İşte, uyumak buna denir. Bunları görmeyenler, bunlara 'rol' gözüyle görenler uyuyanlardır.. .. Uyuyanların uyanmalarına vesile olduğun için, uyanmayanları "zorla" uyandırdığın için bende teşekkür ediyorum size başbakanım . . . |
Alıntı:
|
Camur attigimi belirtmisin inanirmisiniz sizden camur atmakla itham etmeden yazimda belirttigimin hangisinin cayalan oldugunu ve karsi ispat sunarak belirtmeni beklerdim
nedense sizler hep camur ve iftira atmakla itham edip kesip atmaktasiniz |
Alıntı:
|
eger delil ve ispat sunamiyorsan karsindakini yalan,söylemekle Camur atmakla itham etme delil ve ispat konusunda en elverisli partiyiz diyorsunuz malesef ki bir konu acildiginda ortaya birsey atildiginda iftira atmakla itham etmeden öteye gidemiyorsunuz
örnegin Melih bey in kilicdaroglu tartismasi Ben demiyorum kilicdar oglu hakli veya haksiz ancak gördügüm sudur ki Melih bey in karsi delil sunmaktan öte sizlerin gibi sizlerle alakali konuda diger hükümetleri sucladiginiz gibi Melih bey in de kendi si ile alakali suclamada konuyu saptirtmam deyip karayalcini sucladigi gibi adeta horoz dövüsü sahnelendi bana soracak olursaniz bush politikasi ile hareket etmektesiniz bush da Secimlerde galip gelebilmek icin düsman yaratip saldiri düzenliyordu |
yokmu ya bu müziği mp3 haline getirip upload eden...?
|
Alıntı:
|
pekala,bekliyorum...:)))
|
Ve işte geldi buyrun..
AK Parti Yerel Seçim 2009 mp3 müziği http://www.dosya.tc/TurkBeats-AkParti... |
eline sağlık Allah razı olsun ....DURMAK YOK HİZMETE DEVAM AK GENÇLİK 77
|
eurevizyona gitse belki bişiler yapar..:w:
|
Çok güzel olmuş,şarkı önemli değil bizi yaptıklarımız temsil ediyor zaten :)
|
Arkadaşlar, şu parçayı bi upload edelim de dağıtalım...
Dosyayı başka sitelerden izlemenin bi anlamı yok.. İyi çalışmalar |
eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim...
|
Gercekten yeni seçim şarkımız cok güzel oldunu dile getiriyorum ...!!!!
|
Bence daha toparlayıcı ve kucaklayıcı bir müzik olsaydı, daha güzel olurdu. Yukarıda bir arkadaş söyledi "eurovısıona katılırsa puan alabilir". Kendimden birşey bulamadım. Bu toprakların sesi olmaya çalışan bir müzik olabilirdi pekala. Saygılar...
|
Alıntı:
Milli Marşı Davos'ta okuduk biz Dünya'ya karşı.. |
Alıntı:
Katiliyorum...:güzel: |
Alıntı:
http://tazeoglu.com/ak/TurkBeats-AkP...arkisi2009.mp3 kendi Server'imdan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı: