![]() |
Adaylara Seçim Kazandıracak Öneriler..!
Seçim kazanmanın belki de en önemli yolu doğru iletişimden geçiyor.
Projeleriniz ne kadar iyi olursa olsun doğru bir şekilde anlatamazsanız seçmeninize ulaşamazsınız. Para dergisi yazarı ve pazarlama uzmanı Nur Demirok, Para dergisinin bu haftaki kapak haberinde özellikle başkan ve muhtar adayları için seçim kazandıracak önerilerde bulunuyor. İşte Nur Demirok'tan adaylara altın değerinde tavsiyeler: * Artık ülkemizde de "image maker" ajansları var. Mutlaka yararlanın. * Konuşmanızdaki defoları düzeltmek için diksiyonunuzu kontrol ettirin. Bu amaçla tiyatro sanatçılarından yardım alabilirsiniz. Yerel şivenizi kaybetmeyin, ancak abartmayın da. Dozunda kullanılmış atasözleri ve yerel deyişler popülaritenizi arttıracaktır. * Sağlık muayenesinden geçin. Tam check-up yaptırmanız gücünüzü ve moralinizi artıracaktır. * Ailenizi öne çıkarın. Seçmen sizi tüm yaşantınızla tanımak isteyecektir. * Özellikle çocuklara ilgi gösterin. Onları aileleri yanında ödüllendirin. * Herkesin gittiği yoldan gitmeyin. Sizin propaganda stiliniz farklı olsun. * Soru-cevap kitapçıkları bastırıp dağıtın. Yerel televizyonlarda görünmeye bakın. Gazete ve dergilerde, yapacaklarınızı anlatan insert dağıtmanız çok etkili bir yöntem olacaktır. * Hastaneleri ve düşkün evlerini ziyaret edin. Konuşmaktan çok dertleri dinleyin ve anında çözüm üretin. Bu sizi "fısıltı gazetesi"ne taşıyacaktır. * Uzun konvoylarla gövde gösterisi yapmak yerine, insanların arasına karışın ve ellerini sıkın. Bedensel iletişim daima etkilidir. Göz temasını asla kaybetmeyin. Bilinen hediyelerden vazgeçin. Daima daha iyi bir fikriniz olmalı. Örneğin, çocuklara tetrapak kutularda süt göndermek gibi. Tabii üzerinde sizin mesajlarınız ve baskılı portreniz bulunsun. * Benzer propaganda inovasyonlarını kurgulamak amacıyla, halktan insanlar seçip "inovasyon komitesi" kurun. Beyin fırtınasında ortaya çıkan fikirlere şaşıracaksınız. * İnandırıcı ve iddialı olmak için internette "virütik iletişim" dediğimiz "olumlu şayialar? yaratın. Kulaktan kulağa yayılsın isminiz. * Akşam toplantılarına önem verin. İnsanlar bir akşam yemeğinde bir araya geldiklerinde "blok oy" şansı oluşur. Kahvaltı seanslarını da unutmayın. * Rakiplerinizi övdükten sonra hata ve eksiklerini ortaya koyun. Bu sizi farklı kılacaktır. Tenkitlerinizde "sandviç tekniği"ni uygulayın. * Okullara yardım yapın. Özel dersanelerdeki öğrencilerle ilgilenin.Onlar sizin için aile de birer propaganda temsilcisi olacaktır. * Gürültülü hoparlörlerle değil, doğal konuşmaları tercih edin. Kapalı mekan toplantıları daima daha verimli olur. * Gazetelerin ön sayfalarına yapıştırılan etiketler gibi yeni uygulamalardan yararlanın. * Ev ziyaretlerine önem verin. Kendiniz gidemezseniz bile uygun insanlarla jest yapacak ziyaretler organize edin. * Arada bir propaganda içerikli "mobil billboard" uygulamaları yapın. Gemiler, balıkçı tekneleri ve tırlar üzerinde! Farklı olun ki sürüden ayrılabilesiniz. * Çay saatleri tertip edin ve sonunda insanlara sizi hatırlamaları için "portrenizi içeren" çay paketleri hediye edin. Bunlar mutfağa giren "Truva atınız" olacaktır. Benzer uygulamaları "inovasyon komiteniz" çeşitlendirsin. * Giyiminize dikkat edin. Bölgenizin kabul edeceği zevkleri kişiliğinize yansıtın. Abartılardan kaçının. Daima bakımlı olun. SABAH |
ELBİSTAN ANKET SONUÇLARI YÜZDE OLARAK
Seçmenin 38.68 PAKSOYLA yola devam diyor 19.70 i KÜÇÜK diyor 17.15 i DEDE diyor Akp NİN diğer adayları ise 13.13 Diğer partiler ise11.31 de kalyor DURMUŞ DİYEN 19.70 İN 17.41 İ DEDE DE OLABİLİR DERKEN DEDE DİYEN 17.15 İN 6.21 DURMUŞTA OLABİLİR DİYOR DİĞER AKP ADAYLARINI DESTEKLEYENLERİN YANİ 13.13 ÜN 11.60 DEDE DE OLABİLİR DERKEN 4.7 Sİ DURMUŞTA OLABİLİR DİYOR BÖYLECE ŞU SONUÇ ÇIKIOR AKP DEDEYLE SEÇİME GİRERSE 46.17 OY ALACAK VE AKP DİYEN SEÇMENDEN 3.29 KAÇIRACAK AKP DURMUŞ KÜÇÜK LE SEÇİME GİRERSE 30.60 OY ALACAK VE AKP DİYEN SEÇMENİN 19.38 İNİ KAÇIRACAK PAKSOYUN 38.68 PKSOY+3.29 KAÇANLAR 41.97 DEDEYLE YARIŞIRSA ALACAĞI OY PAKSOY DURMUŞ İLE YARIŞIRSA GALİBA KAÇAN OYLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ PAKSOYA GİTMEYECEK GİBİ DURUYOR TEKRAR AKP DE (İKNA EDİLİRSE )KALABİLİR DİĞER PARTİLEREDE GİDEBİLİR PAKSOYA GİDEN DE OLACAKTIR TABİ BUNU ŞİMDİDEN ÖLÇMEK MÜMKÜN DEĞİL |
Alıntı:
|
ben bir elbistanlı ve ak partili plarak dede ye oy veririm bu adam çünkü elbistanda adeta dürüstlüğün simgesidir. ellerinizden öpüyoruz dede başkanım.
|
ben şahsen akp de sayın dede den başkasına oy vermem sebebi gecen dönem 8 tane aday vardı hamza akbaş a sadece dede destek oldu sonuna kadar fakat görüyorumki üzülerek gecen dönemki hatalar tekrarlanıyo akp de yarın temayül yoklamsı yapılacakmış.gecen dönemde yapıldı elbistandan insanlar k.maraş a götürülerek oy kullandı oylar hiç açılmadan torbalandı genel merkeze sonrası malüm 3 dönem seçim kaybetmiş hamza bey beyler lütfen sayın vekilim avni bey bu dönem olsun akp olarak alalım elbistanı sayın dede yi aday edin.niye dede şaibesiz 2 dönem başkanlık yapmış kalp kırmamış birleştirici namuslu daha ne olsun sayın vekilim
|
Dede'ye tam destek oluyoruz.hiç birşey için geç degil.
sayın akpartili kardeşlerim 4.kişi olarak DEDE'yi yazın.adayımız olursastressiz bir seçim kazanma keyfini hep birlikte yaşayalım. saygılar............ |
Durmuş,geçen dönem Paksoy'a çalıştı,yandaşları şimdiden tehdit ediyor durmuş olmazsa MHP ye vereceğiz diye...Böyle karakterde adamlarla seçime girmeyi düşünüyor musunuz?Adam gibi bir adayH.Abdullah DEDE var.Gerisi teferruat....
|
öncelikle selamun aleykum. ben doğma büyüme elbistanlıyım. biz burda bir 2004 seçimleri yaşadık ki satan satana. bunların en başında da durmuş küçük geliyor.. ya durmuş küçük sabahları ak partinin seçim otobüsünde halkı selamlıyor akşamları gidiyor abdullah paksoya çalışıyor. kendisi dede başkan tarafından defalarca uyarılmasına rağmen hala bu ihanetine devam etti. sırf ak parti beni aday göstermedi diye nefsi yüzünden böyle yaptı. şimdide çıkmış aday oluyor ya insan önce düşünmesi lazım ben geçmişte ne yaptım diye. geçen dönem elbistanda ak parti on binin üstünde oy aldı. durmuş küçükde bu onbin oya rağmen bize ihanet etti. bir insana önce dürüstlük lazım siz dürüst değilsiniz durmuş bey geçen dönem bize ihanet ettiniz. bu aziz millet çoğu şeyi affedebilir ama İHANETİ ASLA...
|
birde DEDE BAŞKAN zaten elbistanda hiç halkın önünde itibarını kaybetmemiş. ama öbür adaylarla çok zor bir iş seçim kazanmak. biz genç elbistanlılar olarak dede başkanı tekrar belediye başkanı olarak görmel istiyoruz. kendisi için temayul yoklamasına falan gerek yok dede başkan zaten 1989 da 1994 de iki defa zaten halkın önünde seçim sandığında yoklandı ve galip çıktı zaten. ak parti yönetiminin geçen dönemdeki yanlışları tekrar etmeden DEDE BAŞKANIMIZI ADAY ETMESİ GEREK...
|
süvari 4682 aynen katılıyorum sayın dede başkanı halk zaten iki sefer seçmiş şaibesiz dürüst ilkeli namuslu ve şuanki mevcut yönetime tek hesap soracak mert kişidir.şimdiki yönetiminde tek korkusu sayın dede dir. merhum abdulhamit çok önemli karar alacagı zaman rus büyük elçisini çagırıp ona sorup o ne derse tam tersini yaparmış sizde mevcutun yandaşları kimi istiyo?sorun zahmet olmazsa
|
H.Abdullah DEDE
AKP kesinlikle H.Abdullah DEDE'yi aday göstermeli
çünkü Elbistan daha iyi bir yönetici hak ediyor ben Elbistanın H.Abdullah DEDE ile çok daha iyi bir hizmet alacağına inanıyorum SAYGILAR |
Elbistan'da DEDE'yi başkan olarak görmek istiyoruz.
|
Abdullah Dede'yi çok seviyoruz. Ancak daha önce siyasi olarak yıpranmış bir adayla bu seçimin kazanılacağını zannetmiyorum. Durmuş Küçük'ü de çok seviyoruz ancak geçen seçimde yaşananlardan sonra Hamza Akbaş taraftarlarının Durmuş Küçük'e oy vereceğini zannetmiyorum. Bu seçim ancak yeni bir yüzle kazanılır. Siyasi arenaya yeni çıkmış adaylar içerisinden güçlü olanı aday göstermek gerekir. Tanınmamış bir isimle nasıl kazanılır diyenler olabilir. Şu isimlerden hangisini siyasete girene kadar tanıyorduk. Hayatı, ailesi, geçmişi, kişiliği, tecrübesi, insanlarla dialogu iyi olan yeni bir yüz istiyoruz. Adayımız bu dediğimizde, bu adayın şu hatası var diyememeliler. Şahıs oyları çok önemli değil, Ak Parti Elbistan merkezde %56 (2007 genel seçim sonuçları) oya sahip zaten. Önemli olan bu oyu elde tutabilmek. Bu oyu elde tutabilecek bir aday gösterebilmek.
Durmuş bey aday gösterilmezse yine küsecek; haklı da. Kendisi aday olmak istemedi, parti aday olmasını istedi. Yine Paksoy'u destekleyecek ve Paksoy'a başkanlığı hediye edecek. Ak Parti de siyasi hayatı bitecek. Durmuş bey aday gösterilirse;Hamza bey taraftarları geçen seçimin antikamını alacak ve Paksoy'a başkanlığı hediye edecek. Durmuş bey de ilelebet siyasi arenadan silinecek. Gelecek dönemlerde de Avni Doğan'a rakip olabilecek bir aday bulunamadığından, Avni bey hep millet vekili olacak. Ak Parti gelecek dönemlerde aday bile bulmakta zorluk çekeceğinden Paksoy hep belediye başkanı olacak. Bu sadece bir başkanlık yarışı değil, Ak Partinin Elbistan'da ki geleceğinin sınavıdır. |
Değerli kardeşlerim öncelikle bu güzel analizleriniz için teşekür ediyorum.Lakin ismindende anlaşılacağı üzere bu konu başlığı altında sohbet hoş olmaz.Aday adaylıkları için ayrı bir bölüm hazırlamaya çalışacağız.
|
Siyasi olarak yıpranmamış, açığı olmayan, eleştirilecek yanı olmayan yeni bir yüz yeter de artar. Ak Partinin Elbistan da %56 oyu var zaten. Önemli olan bu oya sahip çıkmak. Geçen seçim sen satmıştın, bu seçim de ben satarım hesapları kaybettirir. Bu açıdan, adayın eleştirilecek yanı olmamalı.
|
Bir insan hakkında su-i zanda bulunmak,hele de iftira atmak,dünyada en büyük şerefsizlik olduğu gibi,insanın ahiretini de berbat eder.Bunu bilen bir insan olarak diyorum ki:
60 yıllık ömrümde 2004 Yerel seçimlerindeki iğrençliği hiç yaşamadım.O zamanAK Partinin yönetiminin çoğu,aday adaylarının bir kısmı muhalif bir partiye çalıştı.Bu siyaset (Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)larından biri de şimdi aday adayı.Avni DOĞAN bunları çok iyi bilir,yakınen şahit olmuştur.Umarım bu mesajım ciddiye alınır veyetkililerinizce araştırılır.Yoksa Elbistan'a yazık eder ve mevcut belediye başkanının bir beş yıl daha hırsızlığına ortak olursunuz.Saygıyla... |
SAYIN Y.ALPTEKİN AK PARTİNİN %56 OYU VARDI DA ELBİSTANDA NİYE KAZANAMADI GEÇEN DÖNEM. YANİ DEDE BAŞKAN YIPRANMIŞ DA DEĞİL GEÇEN DÖNEM Kİ AK PARTİYE NASIL ÇALIŞTIĞINI HEPİMİZ GÖRDÜK. VE HAMZA AKBAŞI DA İKİ DÖNEM YIKTIĞI HALDE VERDİĞİ SÖZÜN ARKASINDA DURDU VE AK PARTİYR ÇALIŞTI. YANI NACİZANE DEMEM O Kİ DEDE BAŞKANDAN BAŞKA BİR İSİMLE GERÇEKTEN ZOR SEÇİM ALIRIZ. YİNE PARTİDE SEN BEN ÇALIŞACAĞIZ BİZİM EMEKLERİMİZA OLAN OLACAK YANIMIZDA DAĞ GİBİ DEDE BAŞKAN DURURKRN NİYE KENDİMİZİ PARÇALAYALIM GECEN SEÇİMLER GİBİ? DURMUŞ KÜÇÜK İÇİN HAVA HOŞ YİNE GİDER PAKSOYA ÇALIŞIR YİNE BİZE İHANET EDER. OLAN YİNE SANA BANA OLUR. YİNE PARTİMİZ KAYBEDER.
|
ZURNADA PEŞREV OLMAZ NE ÇIKARSA BAHTINA.
Seçim sathi mahallinde artık bu zurna biraz ince biraz kalın ses verecek. Lütfen okurlarımız bu sese kulak versin. Öttür ey zurnacı. Zurna avni doğan beyin elinde. hasan doğan da zurnacı başı. bunlar durmuş küçük peşrevi çalıyolar. öyleyse yapacak birşey yok. ekstradan birşey yapılmak düşünülüyorsa şöyle bir önerimiz de var: DÖRT DÖNEMDİR MİLLET VEKİLLİĞİ seçimlerinde seçilmiş olan son dönemde de %56 oy alarak seçilen sayın Avni doğan bey belediye başkanı adayı olabilir. böylelikle ak partide son seçimlerde durumu kurtararak belediyeyi kazanmış olur. OLURMUU? OLUUURRR!!! veyahutta torununum (..........KÜ.........) ne olur. |
elbistanda kaynı engel
ankarada avni engel seçimlerde mali engel gel dedem gel gel dedem gel arkadaşlar dedenin durumu budur bu şiir BİR DEDE SEVENİ TARAFINDA KALEME ALINMIŞ OLUP DURUMU ÖZETLEMEKTEDİR. |
asil abi durum bu da dede başkanın kazandığı seçimlerin hiç birinde de parası yoktu ki. dede başkana herkes dürüstlüğünden mertliğinden oy verdi. hiç halkın önünde itibarını kaybetmedi yani. halk dede bizi kırmaz bize haksızlık etmez hep adaletle hükmeder diyerek oy verdi. Allah kendisinden binlerce kez razı olsun... başka söze ne haacet.
|
saygı değer ak parti büyükleri eğer sesimizi duyuyorsanız iyi kulak veriniz bir arkadaşımız bir anket yayınlamış bence elbistan seçmenin durumunu iyi özetlemiş evet durmuş küçüğün destekleyenler var ama tepki duyanlarda bir o kadar var ben kendi yaptığım gözlemdede aynı şeyi gözlemledim
evet dede diyen sayısı az çünkü dede aday adayı değil ve propaganda yapmıyor ama onarağmen aziz millet böyle bir insanı unutmamış elbistan burjuvazisi dedeyi istemez bu doğrudur çünkü dede sadece belediye menfaatlari ile garibanın hakkını müdafaa eder burjuvazinin belediyeden rantlanmasına müsade etmez her hizmetin en az malityetle yapılmasını sağlar ve her kaynakta belediyenin karını ve kazancını düşünür kum ve çakıl inşat işlerine önem verir ve özel şirketlerin bu kanlla beldiyeyi söğüşlemsine müsade etmez belediyey lazım olan her malzemeyi kaynağından ucuza satın alır ve elbistan burjuvazisine burdan rant sağlmaz elbistana gelen yatırmcı şirketlerin ihtiyacı olan kum çakıl vs belediye adına satar ve belediyeye buradan kaynak oluşturu örnek b santralinin yapımında kullanılmak üzere oraya satılacak 20 tirilyonluk kum ve çakıl sıtok etmişti ama onu mevcut başkan resmen çaldı ve kendi kardeşi adıana sattırdı bu dosya şu an mahkemede dede başkan halkın başkanıdır garibanı gözetir iki dönem başkanlık yapmış adamın bir evi bile yok adam hz ömer hassasiyetini gözetiyor dede hizmet yapmadı diyorlar küllü yalan bu belediyeden rantlamayan hırsızların yalanı velevki onlar 1994 seçiminde 278 kişi yönetici kesimi partiden istifa ettiği halde başka partiye törenle geçtiği halde dede halkın desteği ile seçimi yine kazandı ozaman bu istifa eden adamlar şugün malesef hepsi ak partiye üşüşmüş durumdalar ve dede aleyhine çalışıyorlar avni beyde onların etkisinde kalmış durumda dede aday adayı olmadı çünkü vekil kayınlarına 1 yıl önceden söz vermişti bu durmda dede nasıl aday adayı olsun elbistanda aday adayı olan 3 arkadaşımız dede lehine çekileceklerini ifade ediyorlar dede burjuvazinin değil halkın adayıdır avni bey burjuvaziye durmuş kazanır dedi evet durmuşun bu şekilde ön pılana çıkarılmasıyla ankat desteği bir miktar oynadı 19 gibi eğer dede ön plana çıkarılmış olsa idi ankatlerden şimdi en az 40 çekerdi başkasını desteklese dahi seçmen dedeye tepkili değil sitem eden var ama tepkili değil bunu ayırmak lazım DEDE ADAY OLURSA DEDEYİ SEVEN EN AZ 500 KİŞİ SEÇİMDE GÖNÜLLÜ GÖREV ALIR VE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞR EV EV GEZE VE DEDEYE DESTEK İSTER EN HIRSIZIN KARŞISINA EN DÜRÜSTÜNÜ ÇIKARMAK GEREKMİYORMU HALKI DENEMEK LAZIM HIRSIZIMI İSTİYORLAR DÜRÜSTÜMÜ HALKA ODA ÇALAR ODA ÇALAR BARİ BANA VERENE OY VERİYİM DEME ŞANSI BIRAKMAYALIM SAYGILAR |
elbistanlı sana bu tarafsız ve mertce yorumundan dolayı teşekkür ediyoruz. bizim demeyi beceremediklerimizi dile getirmişsin. Allah razı olsun.
|
arkadaşalar siteye koyduğum ankar bir araştırma şirketine çok yönlü yaptırılmış bir ankettir tüm aday adaylarının durumu tek yek irdelenmiştir mesela durmuş küçük diyenler osman gökceçiğe nası bakıyor veya durmuş küçük diyenler merih karakayaya nasıl bakıyor hepsi var ama ben sadece sonuç kısmını koydum
anket yüze 21 kadınlara sorulmuş ve yüzde 14 de18-25 yaş gurubuna sorulmuştur elbistanda çarşı merkezi hariç mahllelerde evlerde yapılmıştır. mahallenin seçmen sayısı oranında deneğe sorulmuştur ve tüm mahallelerde yapılmıştır . |
elbistanlı diline eline saglık çok güzel yazmışın bunun üstüne bana yazmak düşmez ALLAH razı olsun
|
sayın akp yöneticileri sesimizi duymanız dilegi ile bu k.maraşta elbistan için temayül yoklaması varmış 164 kişi oy kullanacakmış yapmayın beyler gecen dönemde yanı hatayı yaptınız millet gitti oy kullandı oylar cuvallandı akp genel merkeze gitti hiç acılmadan oylar hamza akbaş aday gösterildi sonuç malum sayın kazanacak adaya gider teklif ederim diyodu tv canlı yayında neden sayın h.abdullah dede ye teklif etmiyo?amaç üzüm yemekmi bagcımı dövmek hazır adayımız varken kazanacak hala temayül falan gercek anket yapacaksanız gelin elbistan halkına sorun kim cıkacak mevcut adayların hiç biri ile kazanacamızı sanmıyorum.mevcut başkan bu dönemde kazanırsa bunun vebalide sizedir.haa bunuda unutmayın
|
Alıntı:
|
Ama yinede halkın tercihi gözardı edilmez ümidimi koruyorum
|
kendileri bilir obalı kardeş nasıl olsa alıştılar seçim kaybetmeye kazanacak adamı neden aday etsinler?inşallah sayın başbakan elbistana el atarda düzelir.yoksa bunlarla seçime girilmez
|
SEVGİLİ ELBİSTANLI KARDEŞLERİM BU SEÇİM AK PARTİNİN KADER SEÇİMİ EVET ADAYA KIZA BİLİRSİNİZ AMA SİZE TAVSİYEM HERŞEYE RAĞMEN PARTİNİZDEN BAŞKA PARTİYE OY VERMEMENİZDİR
VEKİLE KIZABİLİRSİNİZ AMA BU SİZİN AK PARTİDEN GİTMENİZE SEBEP OLMASIN ÇÜNKÜ KİŞİLER GELİP GEÇİCİDİR KALICI OLAN BU MİLLETE OLAN SADAKAT YEMİNİMİZDİR ONLAR SADAKAT GÖSTERMESEDE BİZ SADAKAT GÖSTERLİM ONLAR DAHA ÖNCE SATMIŞ OLSADA BİZ SATMAYALIM HERKES HEYBESİNDEKİNİ DÖKECEKTİR SİZİN HEYBENİZDE PARTİNİZE KARŞI SADAKAT VAR AMA ADAY OLACAK ARKADAŞIDA DESTEKLEYENLER VAR MUTLAKİ OLACAKTIR EĞER SİDE AYNI YANLIŞI YAPARSANIZ GELECEKTEDE SİZ BU KEZ SUÇLANIRSINIZ GERÇİ BAZEN BENDE SİZLER GİBİ DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM SATALIM YIKALIM GELECEK DÖNEM BANADA SIRA GELSİN AMA AMA YANLIŞ İHANETLE BİR YERE VARILMAZ BEĞENMEDİKLERİ OY VERMEDİKLERİ İHANET ETTİKLERİ HAMZA AKBAŞ GELİRİM PARTİM İÇİN ÇALIŞRIM DİYORMUŞ İŞTE OMURGALI İNSAN BÖYLE OLUR EN ÇOK KIZMASI GEREKEN İNSAN BUNU YAPIYORSA BİZEDE İHANET EĞİL PARTİMİZE SADAKAT DÜŞER ONLAR UTANSIN AMA BİZ BAŞI DİK OLANLARDAN OLALIM ONLAR OMURGALI OLSA İDİLER GEÇEN DÖNEM İHANET ETTİKLERİ ADAMDAN EMAN DİLEMEZLERDİ EMAN DİLEYENE EMAN VERMEK ER KİŞİNİN ERKEK ADAMIN İŞDİR EMAN DİLEMEK TE KORKAKLARIN İŞİDİR HEPİNİZİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ SİZ SADAKAT EHLİ İNSANLARSINIZ MAKAM VE MEVKİİ İÇİN EĞİLİP BÜKÜLMEZSİNİZ VE SIRTINDAN VURDUĞUNUZ İNSANLARDAN EMAN DİLEMEZSİNİZ |
valla biri bana böyle konuşşasa yada yazsa adaylıktan vazgeçerim
BEN YAYINLADĞIM ANKETİ BİR ARAŞTIRMA ŞİRKETİNDEN ALMIŞTIM ADINI VEREMEM AMA BANA GARİP GELMİŞTİ ÇOKTA İNANMAMIŞTIM AMA YORUMLARA BAKINCA ANLAŞILYORKİ ANKATTE DOĞRU ALTINDAKİ YORUMDA EVET EÇMENİN BİRKISMI TEPKİLİ HEMDE NE TEPKİ AMA YİNEDE OYUNU VERCEK BU ANLAŞILIYOR |
Alıntı:
Şimdi sen halkın tercihini görmezden geleceksin aday etmediğingibi tercihen verilecek ön oylamada karalama kampanyası yapacaksın kapımız açık herkes aday olsun burdaki diğer adaylara saygılı olsun diyeceksin AMA NEYAZIKKİ BİR YIL ÖNCE DURMUŞ BEYE ADAYLIĞIN SÖZÜNÜ vereceksi ve halkı teşkilatı yönlendireceksin bunun adına ne SÖYLENİR......................TAKDİR ARKADAŞLARIN |
değerli ak partililer ben bana ihanet eden adama neden oy veriyim. nerden bileceğim bana halen ihanet etmediğini? geçen dönemin acısı hala içerde ben canımı ortaya koyup çalışıyım adam gitsin karşı partiye çalışsın olan da bana olsun oh ne güzel ne hoş. yok öyle yağma...
|
süvari kardeşime katılıyorum beni satana oy vermem yok öyle yagma adam gibi aday cıkmazsa vermem cevreme verdirmem birileri canını ortaya koyacak akp ye çalışacak biri satacak sonrada ben bir hata etdim ben adayım hata yaptın önce nefer olarak çalış kendini affetdir milletvekili ol ama böyle gelirsen kusura bakma oyu bırak kazanmaman için elimden geleni yaparım
|
Sayın süvari4682. Ak Partinin Elbistan da %56 oyu var derken genel seçimlerde alınan oyu kastedmiştim. %56 oy Avni Doğan için mi çıktı Ak Partiye. Haşa. Hiç tanınmamış, bilinmedik bir aday olsaydı Ak Parti daha fazla alırdı, bundan da eminim.
Belediye seçimleri için de söylemek istediğim budur. Avni Doğan'a rağmen %56 oy almış parti belediyeyi yeni bir adayla kazanır. Daha önce siyasete bulaşmamış, geçmişi, çevresi, kişiliği ile uygun bir aday. |
y.alptekin kardeşim mevcut başkanı elbistnda bir tek sayın h.abdullah dede yıkar neden dersen sayın dede iki dönem başkanlık yaptı kimsenin kalbini kırmadı yetimin malını yemedi dürüst inançlı adam gibi adam yeni adaya gerek yok dedemiz yeter gardaş herkes bunu biliyo mevcutda bir tek dededen korkuyo ama bunu sayın akp yöneticileri görmüyo bunu anlamakta güçlük çekiyom inşallah iş işden gecmeden anlarlar yoksa elbistana yazık olur kendilerde vebalde kalır
|
Zurna sahibi avni her aday adayına sen kazındın temayulde seni yokladılar (pazar karpuzu mu yokluyorsun zurnacı?) sen çıktın dedi. birer adet mavi boncuk dağıtarak en son kamuoyu yoklamasından -ne edeyim kardeşim falanca aday çıktı- diye hele yaşınız genç yolunuz uzak nasipse öbür seçimlerde yine aday adayı olursunuz bende sizi yine bu zurnanın önünde peşrev çektiririm. SİZLERDE BU OYUN BENDE DE BU NEFES VE ZURNA OLDUKCA DAHA ÇOOOOOOOK SİYASET HALAYI ÇEKERİZ... haydi iyi oyunlar.
|
galiba ak parti adaylığı durmuş küçük e vermiş. burdan şu sonuç çıkıyor ABDULLAH PAKSOYA 3. DÖNEMİ HAYIRLI OLSUN. SEÇİMİ KAYBETTİK.
|
eger adaylıgı dediginiz şahıs aldı ise çiçek göndermeye başlayın yoksa ya biter ya zam gelir siz biran önce çiçeklerinizi belediyeye gönderin
|
orhan bey kime göndereceğiz çiçekleri?
|
çicekleri biz degil akp yöneticileri paksoya göndersinler.
|
All times are GMT +3. The time now is 15:36. |