![]() |
Başbakan'ın Ankara Adayı Belli Oldu!
Başbakan Erdoğan dün 18 ilin başkan adaylarını açıkladığı Altındağ'daki toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını yine açıklamadı ama biz açıklıyoruz
Erdoğan'ın Gökçek ismini bir türlü açıklamaması, Ankara için farklı senaryoların yazılmasına neden olsa da bu dedikodular uzun sürmeyecek. BAŞBAKAN'IN AÇIKLAYACAĞI ADAY GÖKÇEK Son aldığımız bilgilere göre Başbakan Erdoğan'ın "açıklamadığı diğer büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte" bu hafta içinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in adaylığını açıklaması bekleniyor. AK Parti MYK toplantısında da Gökçek haricindeki açıklanmayan diğer isimler netleşecek. Bilindiği gibi Ankara için mevcut başkan Melih Gökçek’in, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tirkaki’nin ve Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan’ın adları geçiyordu. |
Bu haberi az önce samanyoluhaber'de gördüm. Son günlerdeki gelişmelere bakınca haberin doğruluk payı var. Bence de öyle..
|
Gökçek olmasını bende isterim..
|
Kılıçdaroğlu düellosundan sonra Melih Gökçek'in yeniden aday gösterilmesini şidetle isteyenlerden biride bendim.Melih bey yıllardır Ankara'yı gördüğümüz ve bildiğimiz kadarıyla güzel bir şekilde yönetmektedir.Misyonu ile lider vasfında olan Melih Bey'in Aday gösterilmemesi Ak partimiz için bir kayıp olacaktı...Başbakanımızında zorlu süreçte yaptığı analizler neticesinde doğru kararı resmi olarak sunmasada haberdede berlirtildiği üzere Ankara Adayımız Melih Gökçek'tir.İnşALLAH hayırlısı olacaktır.
|
Melih gökçek olmasa,oğlu osman Gökçekte olabilir.
|
Melih Gökçek harici birisi aklıma gelmiyor.. Fikrime de uymuyor..
|
Alıntı:
Osman Gökçek, Çankaya için aday adayı sanırım.. |
Ben pek istemiyorum Melih Gökçek'in tekrar belediye başkanı olmasını.Bence Altındağı altın gibi yapan insan Veysel Tiryaki olmalı.Ankaranın düzenini değiştirecek Yeni şeyler yapacak biri kesinlikle Veysel Tiryaki...
|
melih gökçeğe bir vefa ve bir borçtu...yapılması gerekendi...
yapılması beni şaşaırtmadı...yapılmasa şaşırırdım:) |
Melih Gökçek'in olmasına çok sevindim.Çok doğru bir karar verilmiş.
|
Henüz hiç bir şey tam olarak netleşmedi ki..
Ben hâlâ sevinemedim bu yüzden.. (: |
nerden çıkarıyorsunuz daha belli olmadıki..bence bekleyınız çünki başbakanım en uygun olan kişiyi aday gösterecektir...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ak Parti`nin Ankara adayı Gökçek
Ak Parti`nin Ankara adayı Gökçek Başbakan Erdoğan`ın bu hafta açıklayacağı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının ismi her şeye rağemen Gökçek. Erdoğan`ın Gökçek ismini bir türlü açıklamaması, Ankara için farklı senaryoların yazılmasına neden olsa da bu dedikodular uzun sürmeyecek. BAŞBAKAN`IN AÇIKLAYACAĞI ADAY GÖKÇEK Son aldığımız bilgilere göre Başbakan Erdoğan`ın "açıklamadığı diğer büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte" bu hafta içinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`in adaylığını açıklaması bekleniyor. AK Parti MYK toplantısında da Gökçek haricindeki açıklanmayan diğer isimler netleşecek. Bilindiği gibi Ankara için mevcut başkan Melih Gökçek’in, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tirkaki’nin ve Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan’ın adları geçiyordu. Samanyoluhaber |
Melih Bey'in adaylığı konusunda dün akşam külislere samanyoluhaber tarafından düşülen bu haberin doğruluk payı oldukça yüksek denildiği için bizde adaylığını onayladık.Hemen bunun akabinde Cemil Çiçek'in ismi geçti bakanlar kurulu toplantısından sonra ama Cemil Bey ilk ağızdan yalanladı.Kısacası Melih Bey'i ben şahsen Kılıçdaroğlunu nakavt etmesinden dolayı adaylığını kesinlikle istiyorum;lakin istemeyenlerde hayli fazla ama başka alternatif görünmüyor.Çok kısa bir zaman diliminde resmi açıklama yapılacak zatten.Çarşamba veyahut perşembe..;1
|
bence bundan sonra adaylığını koymayacak bir belediye başkanı bu şehre hiç bir şey vermez çünkü bundan sonra nasıl olsa seçimlere girmeyecem diye hizmetlerinde duraklama olur ben melih beyin bu 5 senesindede öncekiler kadar çalıştığına ianmıyorum. Bnece başka biri seçilsin kim olsa farketmez ama bu şehre bir şeyler verebilecek biri olsun çünkü M.Gökçek bndan önce vaat ettiği şeylerin hiçbirini yapmadı bu geçtiğimiz 5 sene içerisinde uçaklı kule yapacak tı hani nerde bütün tv verici lerini bir yere toplayacaktı hani nerde doğal bir hayvanat bahçesi yapacaktı hani nerde hatip çayı projesi dedi hani nerde samsun yolu kenarı tüm iş merkezi yapacaktı hani nerde mavi göl birinci etap yaptım daha ikinci etabı var dendi hatta maymunların bile olcağı adalar yapacam dedi hani nerde geçen seçimlerde vaat ettiği hiç bir şeyi gerçekleştirmedi sorarım ben tekrar seçerken bunları göz önüne alıyomusunuz bundan sonrada aday olmayacak biri için bence ankara nın 5 senesi daha heba olmasın derim artı burası saltanat deil babadan oğula devir olmaz bence çok yanlış onun için Melih gökçek gelemsin de kim gelirse gelsin çok sevdiğim bir insan ama bence artık o heyacan kalmamış kendisinde ben mamakta oturmama rağmen keçiöreni cennet yapan insan alınokun artık hakkı büyükşehir adaylığı helede son yaptığı kule ve akvaryum da bi harrika oluyor bu işi gerçek ten çok iyi bilen biri inşallah Altınoku görürüz başkanlıkta
|
haberi 6 saat önce aktarmıştım. en hızlı benden alın haberi :)
http://www.akpartiforum.com/ak-parti...6.html?t=50486 |
Ankara adayının Melih Gökçek olarak berlirlendiği artık kesin.. Yarın 11:00'de yapılacak açıklama ile resmen ilan edilecek.. Hayırlı Uğurlu Olsun
|
Alıntı:
bişiler diyecektim ama yaşının küçük oluşuna veriyorum .. |
Alıntı:
Söyleyin lütfen..Alınmam.Sonuçta burası bir forum,panel değil.Tabiki de görüşünüze saygı duyacağım.Bir konu varsa,tartışmaya hazırım. |
R.T.Erdoğan'ın Ankara için en doğru kararı verdiğinden eminim.Hayırlı olsun.
|
Alıntı:
|
Ben Ankara da doğdum,Ankara da büyüdüm.Yaşım küçük ama,bilirim kimin ne olduğunu.Onun yanındaki adamları da tanıyorum.123 dolarlık doğalgaz borusu parasını ödemediğini de biliyoruz.Ankarada yaşıyorum ve az çok biliyorum.
Ayrıca bu adamın düelloda gözünün içine baksak,doğru olmadığını anlardık.Kılıçtardoğlu ağzını açıyor,baktı açığı çıkacak konuşturmuyor adamı. Niye Kadir Topbaşın açığını bulamıyorlar?Gökçeğe özel düşmanlıkları mı var?Ayrıca tanıdıım metroda çalışıyor ve belediye işçisi.Onlara çektirdiği eziyeti görmüyormuyuz? |
Arkadaşlar eleştirilerimizi daha düzgün biçimde dile getirelim.
|
Erdoğan bugün açıklayacak !
Başbakan AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayını bugün saat 11:00'de açıklayacak. Ankara adayı Gökçek gibi..
Samanyoluhaber.com'un ulaştığı bilgiye göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı değerlendirmeler sona erdi. AK Parti'nin Ankara adayını da bugün saat 11.00'de genel merkezde düzenlenecek törenle ilan edecek. Başbakan, aynı törende Başkentin bazı ilçe belediyelerinin başkan adaylarını da açıklayacak. Başbakan'ın dün Ortadoğu turu öncesi bazı ipuçları vermişti. Sayın Gökçek veyahut da Ankara adayıyla ilgili konularda yarın sadece biz Ankara'nın adayını açıklayacağız diyen Erdoğan bugün kesin olarak Ankara adayını açıklayacak. Kuliste dolaşan iddialara göre AK Parti'nin Ankara adayı Melih Gökçek.. Bilindiği gibi Başbakan Erdoğan'ın "bu hafta içinde" Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in adaylığını açıklamasının beklendiğini okurlarımıza önceki gün duyurmuştuk. |
evet şu saat itabari le açıkladılar Melih Gökçek ama memmun olmadın son beş senesinde hizmetleri durmuş bir insanın bu sefer neden seçtiler daha aklım almıyor bir mamak imam hatip mezunu olarak burnumuzun dibinden giden hatip çayı denilen pislik yuvasını neden sadece bunu soruyorum neden kapatmadın bu insanıın demekki bizi insan olarak görmediğini bizi buna mahkum etmesi ile anlıyorum bunca yıldır oy verdim ama tam on beş senedir bir umut bekledik bundan sonrada beklemiyceğiz ve biliyorum ki çevremde tanıdığım bir çok insan oy vermeyecek galiba bu kervana bende katılacam bu gidişle inşallah mamak ta da gazi şahin i tekrar aday göstermezler birde orda üzülmeyiz.
|
Ankara İçin Forever Melih Gökçek :)
|
Süpriz beklentileri içerisinde olanlar,Ak partide süprizlere yer verilmediğini görmüş oldular bu kararla.Melih Gökçek 15 yıldır Ankara'da Belediye Başkanlık görevini yürütmektedir.Bugünde başbakanımızın değindiği devasa projeleri gerçekten işinin ehli olduğunu deklare etmiştir.Bu süreç içerisinde mutlaka hataları ve yanlışları olmuştur,lakin bir davadır bu gönül işidir genel olarak başarılıydı,ve tekrar adaymız oldu.Türkiye'ye hayırlar getirmesini dilerim.
|
|
Beni bu haber mutlu etmedi.
|
Gökçek bir hata dır bence
|
ELBİSTAN ANKET SONUÇLARI YÜZDE OLARAK
Seçmenin 38.68 PAKSOYLA yola devam diyor 19.70 i KÜÇÜK diyor 17.15 i DEDE diyor Akp NİN diğer adayları ise 13.13 Diğer partiler ise11.31 de kalyor DURMUŞ DİYEN 19.70 İN 17.41 İ DEDE DE OLABİLİR DERKEN DEDE DİYEN 17.15 İN 6.21 DURMUŞTA OLABİLİR DİYOR DİĞER AKP ADAYLARINI DESTEKLEYENLERİN YANİ 13.13 ÜN 11.60 DEDE DE OLABİLİR DERKEN 4.7 Sİ DURMUŞTA OLABİLİR DİYOR BÖYLECE ŞU SONUÇ ÇIKIOR AKP DEDEYLE SEÇİME GİRERSE 46.17 OY ALACAK VE AKP DİYEN SEÇMENDEN 3.29 KAÇIRACAK AKP DURMUŞ KÜÇÜK LE SEÇİME GİRERSE 30.60 OY ALACAK VE AKP DİYEN SEÇMENİN 19.38 İNİ KAÇIRACAK PAKSOYUN 38.68 PKSOY+3.29 KAÇANLAR 41.97 DEDEYLE YARIŞIRSA ALACAĞI OY PAKSOY DURMUŞ İLE YARIŞIRSA GALİBA KAÇAN OYLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ PAKSOYA GİTMEYECEK GİBİ DURUYOR TEKRAR AKP DE (İKNA EDİLİRSE )KALABİLİR DİĞER PARTİLEREDE GİDEBİLİR PAKSOYA GİDEN DE OLACAKTIR TABİ BUNU ŞİMDİDEN ÖLÇMEK MÜMKÜN DEĞİL |
Sevinsek mi, üzülsek mi? Kararsız kaldım açıkcası ben. Muhterem Bülent Arınç'ın da veto etmesi iyice düşündürdü beni. Fakat Kıymetli Başbakanımız ve Arkadaşları uygun görmüşlerse bize "Hayırlı, verimli olması dileği ile" demek yakışır.
Kadim Sevgiler... |
hayırlı,uğurlu olsun.yerinde bir karar...hakkıydı ;ı:
|
Evet..tv olayından dolayı gereksiz sert çıkışları itibariyle oy kaybettiğini bende düşünüyorum.Fakat bunu yanlız bu tv olayına göre değerlendirmemek gerekir.Ankara'nın bende özel bi anlamı var,bunun için ufaklığımdan beri Ankara hayranıyımdır,ve oranın en iyi şekilde belediye yönetimine sahip olmasını isteri..Ama Melih gökçek kötünün iyisi..yani en uygunu bence..
|
Alıntı:
|
İnşallah yerinde bir karardır, hayırlısı olsun bakalım.. Sonuçta kimi çıkarırsa çıkarsın oyum Ak Partiye ama bende Gökçek'in aday olmasını istemeyenlerdendim.. Ama birde şöyle birşey var Sn. Gökçek'inde büyük bir oy kitlesi var gerçekten, ayrıca başladığı bazı işleri yarım bırakmış olsada hakkını yememek lazım, eskisine göre daha az çalışıyor olsada genede çalışıyor.. =)) Başbakanımız etraflıca düşünmüştür eminim bize oy vermek düşer.. =))
|
Başbakanımızın çalışma ve iş prensibi duygusalıktan,adamına göre iş niteliklerinden oldukça ıraktır...O ülkesine ve milletine liyakıyla iş yürütecek kişileri iş başına getirmenin yolunu arar,bulur.İYİ Kİ VARSIN RECEP TAYYİP ERDOĞN:evet:
|
melik gökçek bence iyi bir tercih oldu..;1
seçilmeseydi ...bence yine zafer çığlıkları atacaklardı... artık..kılıçdaroğlu kesin istanbul adayıydı..;) |
All times are GMT +3. The time now is 15:04. |