Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AK Parti'nin Ankara Adayı Melih Gökçek (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=50486)

Beylerbeyi 12-31-2008 14:36

AK Parti'nin Ankara Adayı Melih Gökçek

http://image.haber7.com/haber/haber7...1010818903.jpg

AK Parti, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda kararını verdi. Açıklamayı, yarın Erdoğan kendisi yapacak. Karara giden yolun perde arkası şöyle:

AK Parti, 29 Mart yerel seçimlerinin en önemli konusu haline gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda nihai kararını verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusu, gündemde başka konular olmasına rağmen, Merkez Yürütme Kurulu'nda önceki gün yapılan görüşmelerinin temelini oluşturdu. Bir süreden beri kamuoyunda gündeme getirilen Ankara için adı geçen Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ismi üzerinde durulmadı. Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in adı ise "medyada konuşuluyor" tarzında bir yaklaşımla konuşuludu.

TİRYAKİ, AK PARTİ'Yİ TAŞIYAMAZ

Aday adaylığı için adı geçen ve "Ben varım" diyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki isimleri gündeme geldi. Veysel Tiryaki isminin Ankara için sürükleyici bir isim olmayacağı ve partiyi taşıyamayacağı fikri ağırlık kazandı.
AK Parti MYK'sında iki isim üzerinde durulduğu öğrenildi. Turgut Altınok ve Melih Gökçek. Daha önce Melih Gökçek aleyhinde görüş bildiren MYK üyelerinden önemli bir kısmı, son toplantıda şerhlerini geri çekti. Daha önce, "Artık Melih Gökçek olmasın" diyen MYK üyelerinin "Artık bu saatten
sonra Gökçek'in aday olması şart oldu" şeklinde görüş bildirdiler.

GÖKÇEK ARABANIN DİREKSİYONUNA GEÇTİ
Yurt dışı ziyaretine çıkışı öncesinde Esenboğa Havaalanı'nda Başbakan Erdoğan ile görüşen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, görüşmeden içi rahatlamış olarak çıktı.
Cep telefonunu Özel Kalemi'ne yönlendiren Melih Gökçek, habercilerden uzak kalmayı başardı. Melih Gökçek, uğurlamadan sonra makam aracının direksiyonuna kendisi geçti ve kente döndü.
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı yarın saat 11.00'de AK Parti Genel Merkezi'nde açıklanacak. Açıklanacak isim de büyük bir ihtimalle Melih Gökçek olacak.

HABER 7

FarukARSLAN. 12-31-2008 15:02

Hayırlısı olsun partimiz ve Melih Gökçek adına..

'' GÖKÇEK ARABANIN DİREKSİYONUNA GEÇTİ ''

Konuyla iyi uyumlu bir başlık olmuş.. Ancak bu direksiyonun koltuğuna yakışan başka kimse yok ki zaten :)

Beylerbeyi 12-31-2008 21:40

AK Parti'nin Ankara anketi sonuçlandı

http://image.haber7.com/haber/haber7...1032310317.jpg

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı için yaptığı anket tamamlandı. Gözler Genel Merkez'de.

31 Aralık 2008

AK Parti'nin Ankara adayı Perşembe günü düzenlenecek olan törenle açıklanacak.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti MYK üyelerinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığına isim belirlemek için yaptığı çalışmanın sona erdiği öğrenildi.

Yapılan çalışmanın ardından AK Parti'nin Ankara adayı Perşembe günü sabah saat 11.00'de genel merkezde düzenlenecek törenle açıklayacak.

Öte yandan Ankara'nın bazı ilçe belediyelerinin adaylarının da aynı törende duyurulacağı bildirildi.
İHA

FarukARSLAN. 12-31-2008 22:26

Düşünebiliyor musunuz, sadece açıklayacağınız bir ilin adayı ancak tüm medya kenetlenmiş o kararı bekliyor.. Yani sadece aday!
Öylesine ki, adayımızın bile kesin belediye başkanı olacağından herkes emin. Ve başbakan şuan adayı değil belediye başkanını seçiyormuş gibi..

Böyle büyük ve bu kadar ihtişamlı bir oluşum işte AK Parti.. Harika temeller üzerine atılmış koca bir gökdelen, her adımı gümbür gümbür olan bir insan timsali..

Ne kadar gurur duysak azdır bu kadroyla ..

bilgi müdavimi 12-31-2008 23:19

Sn.R.Tayyip Erdoğan kimse ölüme kadar ilelebet koltukta kalacak değil demişti.Bu sözünün arkasında durmasını istirham ederim.Başbakana güvenim tam,umarım güven kırıklığı yaşamam.Başbakanda sözünün arkasında durur.Sözünün arkasında duracağına güvenim tam.

Saygılarımla Mustafa CAMGÖZ

Üç mevsim 12-31-2008 23:52

Müdavim böyle kritik kararlar Parti Merkez kurullarında alınıyor. Başbakan bu konularda tek başına karar vermiyor, parti kurularında konular masaya yatırılıyor. MYK'daki son oylamadan Gökçek çıktı... Durum bu..

Müdavim bak bu cümleler önemli:

AK Parti MYK'sında iki isim üzerinde durulduğu öğrenildi. Turgut Altınok ve Melih Gökçek. Daha önce Melih Gökçek aleyhinde görüş bildiren MYK üyelerinden önemli bir kısmı, son toplantıda şerhlerini geri çekti. Daha önce, "Artık Melih Gökçek olmasın" diyen MYK üyelerinin "Artık bu saatten sonra Gökçek'in aday olması şart oldu" şeklinde görüş bildirdiler.

bilgi müdavimi 12-31-2008 23:55

Başbakanın etkisinde mutlaka kalırlar.Muhakkakki kalacaklardır.Ama ben açıklamanın Altındağda yapılmasını işaret olarak görüyorum ve Altındağı güzelleştiren Veysel Tiryakinin aday olacağını düşünmekteyim.

Beylerbeyi 12-31-2008 23:59

aklı olan her AK Partili gökçek demeli.

Üç mevsim 01-01-2009 00:07

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487473)
aklı olan her AK Partili gökçek demeli.

Yo öyle dememek lazım. Farklı dsüşünceler de çıkabilir saygı duyulur. Ben de yukarıda alıntıladığım paragraftaki MYK üyeleriyle aynı düşüncedeyim.

Beylerbeyi 01-01-2009 00:12

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487475)
Yo öyle dememek lazım. Farklı dsüşünceler de çıkabilir saygı duyulur. Ben de yukarıda alıntıladığım paragraftaki MYK üyeleriyle aynı düşüncedeyim.

siyasi aklı kastetmiştim. biraz düşünsek ilçe belediye başkanlığı yapmış birinin ankara büyükşehir belediyesini kaldırmasının zor olduğunu görebiliriz. en azından bir dönem bocalar. mesela siirtin AK Partili belediye başkanı mervan gül beş para etmiyor. siirtin merkez nüfusu 117 bin. adam çıkıp diyor ki: ben çok tecrübesizdim 5 yılda ili iyi yönetemedim ama bu 5 yıl içinde çok şey öğrendim tekrar bana oy verin bu sefer harika çalışacam. adam gerçekten çok berbat çalıştı. küçük bir il için bile böyle deniyorsa koskoca ankara nasıl olacak? melih gökçek bir dönem daha kalmalı. diğer adayında gönlü kırılmamalı daha da pişsin sonraki seçimde o aday gösterildin.

bilgi müdavimi 01-01-2009 00:14

Gökçek konusunda neden ısrar ediyorsunuz.Gelin bir kıyaslama yapalım.SN.Tiryaki,Sn.Gökçek ve varolsun Atınok?

Beylerbeyi 01-01-2009 00:20

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487482)
Gökçek konusunda neden ısrar ediyorsunuz.Gelin bir kıyaslama yapalım.SN.Tiryaki,Sn.Gökçek ve varolsun Atınok?

sen nasıl ki altınokta ısrar ediyorsan kimisi de gökçek'te ısrar edecektir. gökçek'te ısrar ediyorum çünkü iyi bir üslubu var. benim tarzıma uyuyor :=) chp zihniyetiyle iyi başa çıkıyor. mücadeleyi seviyor. dişli gibi dengir mir gibi bir tartışmada istifa etmeyi düşünmüyor. alkol konusunda samimi davranıyor. ahlaki konularda oldukça hassas. halk arasında seviliyor, tanınıyor. chp de murat karayalçın da güçlü bir aday. solcular birleşirse solun tüm oyu karayalçına gidecek. ankara beklediğimiz gibi kolay geçmeyebilir. bu yüzden gökçek en iyisi bana göre.

bilgi müdavimi 01-01-2009 00:25

Ben Kesinlikle Altınoluğu desteklemiyorum.Altındağ Belediye başkanını destekliyorum.Ayrıca merak etmeyin,sol alamaz.Sağdan sola geçecek insan tanımıyorum.Ankara halkı sağcı bir halk.Solcular bu seçime bu nedenle alamz.
Siz nerede yaşıyorsunuz?

Beylerbeyi 01-01-2009 00:27

bilgilerimde yazıyor. ankarada tanıdıklarım var, akrabalar var. 3 ay önce gelip görme imkanım da oldu.

bilgi müdavimi 01-01-2009 00:30

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487496)
bilgilerimde yazıyor. ankarada tanıdıklarım var, akrabalar var. 3 ay önce gelip görme imkanım da oldu.

Anlıyorum,fakat ben burada doğdum ve burada büyüdüm.Bu suretle ben buraın insanını tanırım.Yaşım küçük ama,insan sarrafı olmuşum.Seçim zamanına yakın kömür dağıtması düşündürücü,yardımcılarının ondan katlarca zengin olması düşündürücü.
Düşününüz lütfen yardımcıları neden ondan kat kat zengin?

Beylerbeyi 01-01-2009 00:37

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487500)
Anlıyorum,fakat ben burada doğdum ve burada büyüdüm.Bu suretle ben buraın insanını tanırım.Yaşım küçük ama,insan sarrafı olmuşum.Seçim zamanına yakın kömür dağıtması düşündürücü,yardımcılarının ondan katlarca zengin olması düşündürücü.
Düşününüz lütfen yardımcıları neden ondan kat kat zengin?

güzel kardeşim ankarada yaşıyorsun elbette ankarayı benden iyi bileceksin ama söylediğin laflar pek doyurucu değil açıkçası.

gökçek'i istemiyorsun ama gerekçen pek yerinde değil. Kömürü ne zaman dağıtsaydı? yazın ortasında mı dağıtsın? birçok ilde kömürler o vakitte dağıtıldı. ayrıca 1 hafta önce 1 hafta sonra pek bir şey değiştirmez.

yardımcılarının zenginliği beni ilgilendirmez. bir iddia ortaya atıldıysa belgeleriyle ispatlanması lazım. sen bu sözlerinle dolaylı olarak gökçek'in yardımcılarının bol bol para yediğini belirtmek istemişsin. biz bunu bilemeyiz. ayrıca zengin olmaları iş yapmalarını engelleyemez. bu iki gerekçen gökçek'in aday olması konusunda engel değil bana göre

bilgi müdavimi 01-01-2009 00:42

Seçim olmayan senelerde dağıtmıyor.Altındağ tarafına gittim,seçim olmayan yıllarda KIŞIN dağıtmıyor.Ne hikmetse bu kışın dağıtıyor.

bilgi müdavimi 01-01-2009 00:43

Bu bir iddia değil gerçek.Yardımcılarının zenginlii,Gökçekten çok.Bu beni düşünmeye duhul ettiren bir gerçek.

Beylerbeyi 01-01-2009 00:44

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487509)
Seçim olmayan senelerde dağıtmıyor.Altındağ tarafına gittim,seçim olmayan yıllarda KIŞIN dağıtmıyor.Ne hikmetse bu kışın dağıtıyor.

kömürler devlet sayesinde, belediyeler aracılığıyla dağıtılıyor. belediyenin dağıtmama gibi bir lüksü olamaz. ayrıca kendi cebinden para çıkmıyor ki. belediyeye kömürü dağıtması için devlet gönderiyor adam neden dağıtmasın ki ?

Say 01-01-2009 01:53

kendıne cok guvenıyor kamuoyunda soylenenlerı kulak tıkamıs durumda o olduysa sayet hayırlısı olsun.Ancak ben her zaman yenılkten yanayım.Kaldı kı ankara halkından fazla para almıs sayac konusunda onlarıda gerı oduyor bu bıle onun kac sende gecse hala beledıyecılık anlayısının tam anlamıyla oturmadıgının gostergesı onun yanı sıra buna ,gecen yaz barajlarda su var ıken erkenden ankaranın suyunu kesıp boruların cogunu patlatmasıda cabası,bence basbakanımızdan bıraz beledıyecılık hususunda kendının ders alması lazım hos basbakanımız bos bır zamanını bulabılır mı.?

bırde bır uyenın dengır fırat beyle hemserım şaban dıslıye de mucadele etmıyor ıstıfa ettı vs demesıde hos degıl!!

Okulum bıtsın ılerde ben aday olacam ankaradan yada hanı BU SITEDE bazılarının cok sevdıgı oglu osman gokcek nerden aday olacaksa ordan aday olacam...!!
fanatızım degıl kurumsal basarı taraftarıyım..
İmaj onemlıdır ama kamuoyu ondan daha onemlıdır sonucta oyu veren o kamuoyunda soylenenlere kulak arkası etmeyen halktıR..

saygıLaR..

Beylerbeyi 01-01-2009 10:13

İbre yeniden Gökçek'ten yana döndü

http://img4.mynet.com/ha4/t/tayyip-melih.jpg AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkanı adaylığı için düğüm çözülüyor. Kulislere göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yeniden Melih Gökçek'i aday göstermesi bekleniyor.

Ankara'da gözler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün saat 11.00'da parti genel merkezinde düzenleyeceği basın toplantısına çevrildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanacağı basın toplantısı bir tören havasında yapılacak. Ankara'da kulislere göre, uzun süre adaylığı konusunda belirsizlik yaşanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek, 4. dönemde de Ankara'ya yeniden aday gösterilecek. Daha önce, Ankara için Altındağ ve Keçiören belediye başkanlarının adı öne çıkmıştı.

mynet

All times are GMT +3. The time now is 21:40.