![]() |
Hoşgeldin rukayye (rukiye)
Forum ahalisi, aramıza çok değerli bir isim katılıyor. Kendisi aslen Sivaslı. Bursa'da ikamet ediyor, Kayseri'de okuyor. İlahiyat 2. sınıf öğrencisi. Oldukça akıllı, çalışkan dürüst bir kişilik. Zaten bunu forumda yazdığı yazılarından da anlayacaksınız. İyi bir AK Partilidir. Hoşgeldin Rukiye :güzel:
|
Alıntı:
|
Rukiye kardeşimiz hoş geldiniz üyelğiniz hayırlı ve daim olsun..
|
çok vaktim olmamasına rağmen murad'ın vesilesiyle buradayım:) bu sıcak karşılama için hepinize müteşekkirim..
daim olması için çalışıcam... hoşbuldum :) |
Hoşgeldiniz..:gül:
Hayırlı olur inşAllah.. |
Alıntı:
amin, inşallah forum hakettiği yere ulaşır :) |
Aslen Sivaslı. Bursa'da ikamet ediyor, Kayseri'de okuyor. :) Hoşgeldiniz Rukiye.. Fırsat buldukça foruma katılımızı ve görüşerinizi öğrenmeyi bekleriz.
|
entellektüel kişilik rukiye, yorumlarıyla olaylara bakışımızı değiştirebilecek yeteneğe sahip. inşallah bol bol istifade ederiz yorumlarından
|
tekrardan hoşbuldum :)
|
Aramıza hoşgeldiniz muhterem rukayye... Kaleminiz, yeni fikir ve düşüncelerin öncüsü olsun inşaAllah ...
|
Bu arada Murat Hocama da teşekkür ediyorum :)
|
bu kadar övgü ve beklentiden sonra buraya yazdığım herşeyi iki düşünüp bir dile dökmm gerekecek))teşekkürler
|
Alıntı:
o kadar diyorum hocam, teşekkür ettiniz iyi hoş ama bunu bir de beğenilerle taçlandırsanız daha makbule geçecek ;D |
Aslında unutuyorum ben ya ;1 Tamam hocam dikkat ederim :)
|
Hoşgeldiniz..
|
hoşbuldum:) murat üzerimden pirim mi kazanıyorsun yoksa:D
|
Alıntı:
;D;D fırsatı değerlendireyim dedim ;D |
Alıntı:
şaka bir yana Hocam, size hayranım valla :) Bu zamanda sizin gibi insanları bulmak çok zor. Dünya da sizin gibi insanlar çoğalsaydı hiçbir zaman ne savaş olurdu ne yokluk, ne tahammülsüzlük.. Allah razı olsun hocam. her ne kadar beğeni vermeseniz de seviyoruz sizi hocam :) |
hoş geldiniz.. bende şuanda bursaya ikamet ediyorum :)
|
hoşgeldiniz......referans iyi kardeşim....umarım daim olursunuz:)
|
Ve aleyküm selam rukiye hanım hoş geldiniz sefalar getirdiniz :) Sizin gibi değerli kişilikleri burada görmek çok güzel inşaALLAH bizler sizden bişeyler kaparız. Hayırlı forumlar dilerim.
Ayrıca Murat kardeşimden Allah razı olsun sizi buraya getirdiği için. (+) murat'a :D |
herkese ayrı ayrı teşekkür temek isterdim ama gereksiz yer işgali olmasın....
murat biraz abarttı galiba ama sizlere layık olmaya çalışıcağım:) tekrardan vede tekraradan hoşbuldum:) |
Alıntı:
rukiye oldukça mütevazidir. ne kadar akıllı olduğunu bilgi yarışması yapınca anlayacaksınız :) Allah nazardan saklasın. maşallah tütütütütü bu arada bilgi yarışması ne zaman yapacaz ya. 3 ay önce niyetlenmiştik sözde :karasız: |
Alıntı:
|
Alıntı:
herkes Ayşegül'ü örnek alsın. istemeden beğenilerimi veriyor. aferin böyle devam et ayşegül ;D beğeniler için de ayva ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
işte bu! apaçık meydan okuyor rukiye.. varsa babayiğit çıksın karşıma diyor ;D şartlar elverişli olursa rukiye açık ara 1. olur. boşa yapmayalım yarışmayı. ;D |
Alıntı:
hem dua ederim hem beğeni veririm ayıpsın ;D namazlarımdan sonra dualarımın değişmez isimlerindensin ;D ayvaa. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dua kardeşi olduk senle ;1 kardaşımmmm :yehoo: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
evet, rukiyeyi 1.likten başka derece kesmez ;D |