![]() |
Siyasi Görüşünüz Nerden Geliyor ?
Herkesin savunduğu bir görüşü vardır fakat aramızda ailesinin görüşünden etkilenen arkadaşlarımızda vardır tabi.
Anketimizde bunu soruyoruz ? Siyasi Görüşünüz Ailenizdenmi geliyor ? |
Aile değil, tarih ile olan alakamdan kaynaklandı desem yeri olur..
|
ailemden :güzel:
|
tamamıyla kendi görüşüm
|
aslında annemden diyebilirim. zira babamın hangi partiye oy verdiği şu ana kadar kimse tarafından pek bilinmediği için, ondan etkilendiğimi söyleyemeyeceğim;D ama tabi anne baba eğer yanlış bir yoldaysa illa da o yolu takip edeceğim diye bir kural yok. ki böyle olması da gerekir. partilerde gayet tabi bunun içine dahildir..
|
Genel olarak baktığımızda ailenin de gerçekten siyasi görüşümüzde etkisi oluyor.
|
atalarımızdan geliyor.......;)
|
ilk zamanlar ailem....sonra tamamen kendi görüşüm....çünkü ailem saf değişti:)
|
Alıntı:
|
siyasi görüşümüz malazgirtten Erbakana kadar hep aynı
|
Siyasi görüşüm Kaalu Belâ'dan gelmektedir.:hihi2: Sonradan değil dibinden böyle geliyoruz.;)
|
Alıntı:
neyse saflar sıklaşınca...taşlar yerine oturmauya başlar..ne dersin...;1 |
Aslında hiç yokken alakam, Akparti' nin doğmasıyla benimde siyaset merakım doğdu diyebilirim. Sevecen geldiler bana.Hatta biliyor musunuz, seçmen olduğum gibi oy kullanmak çok hoşuma gitmişti ve o sandığa bilinçli olarak gitmek ayrı bir zevkti:)
Herkeste olduğu gibi tabiki aile büyük bir etken. Ama yaş kemale erince de doğruyu görmek zor olmuyor. Çünkü karşında büyük bir ışık parlıyor.:) |
Anne Baba chpli..
Tamamen kendi görüşlerim |
Alıntı:
|
ailemden aldığım ahlak ve terbiye siyasi görüşümde etkili oldu. fakat ailem benim gibi radikal değil.
|
tarihime ve Fatih Sultan Mehmet'e olan hayranlığımın etkisi oldu...Hz. Hamza'ya olan hayranlığımın etkisi oldu...Hz. Ömer'e olan hayranlığımın etkisi oldu...Baktım zalimin karşısında dimdik duran bi Erbakan Hocam var...Şimdide ona hayranım...
|
Alıntı:
|
Aile.. Ama kalbim mutmain olmadan birşeyi kabul etmem.
|
Alıntı:
benim annemin bir görüşü yok ama babam varyaa meclisteki chp lilerden daha beterdir..babamla biz haber seyredemeyiz.. o Tayyip Erdoğanı görünce daha küfür etmeye başlıyor hiç konuşulmuyorda bununla sinirleniyor..bilseniz onunla yanyana geldiğimizde ne kadar heyecan verici bir ikili oluyoruz :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
doğduğumuzdan beri elhamdülillah..
|
siyasi görüşüm ceddimi tanıdıkça gelişen bir görüştür aslıma olan bağlılığımdır
|
Şimdi ev ikiye bölünmüş durumda annemle ben akpartiliyiz babamla kardeşim saadet partili asıl kaos bizim evde yaşanıyor ;D
|
Ailemde bende Ak partiliyim sanırım ailemden geliyor :)
|
Alıntı:
aaaa ben hiç kaos yaratırmıyım :şaşkın: desemde inanma siyaset bu :evet: |
Alıntı:
Onun görüşü de benim görüşüm.. Daim olsun, açık olsun yolumuz... |
Benim ablam sayın Erdoğan'ı çok severdi biraz ondan etkilendim heralde bilmiyorum ama
başbakana karşı babama olduğu kadar bir sevgi var içimde.;1 |
Ailemden sayılır. Onlar da Ak Parti'ye veriyorlar oylarını ama görüş farklılıkları da az çok var aramızda. Kaynağı onlardan aldıktan sonra kendim geliştirdim siyasi düşüncemi diyebilirim :güzel:
|
2002'den beri muhalefetin malum medyanın yaratıklığından ve Erdoğan'ın samimi hizmetler peşinde koşturmasından geliyor. İnşaallah bu çizgisini hep korur AK Parti.
|
ailemde özellikle abimden geliyor... ben görüş dinledikçe okudukça kendimi geliştirmeye çalışyorum en dogrusunu bulamaya çalışıyorum... buldum da... umarım ak parti bu çizgisinden hiç kaymaz
|
ailem...çok şükürki doğru yoldayız..:)
|
bzde herkz ak parti taraftarı ama ben kendi doğruLarımı ak paride buLdğm için ak partiLiym :)
|
Alıntı:
|
Ailem ve kendimin doğruyu bulması :)
Ama babamın ne yapacağı belli olmaz Ak parti diye gider saadete atar gelir saadete gider Ak partiye atar gelir :D:D |
ailem ve okulda sırf muhalefet propagandası yapmadığım gerekcesiyle karsılastıklarım da doğru yolu bulmamı sağladı..
|
Hayır Ben Kendi Doğrularımı Bulurum,
tam bu sekil olmasada buna benzer birsey iste |
Kendi görüşüm, okuyarak yaşayarak görerek edindiğim tüm birikimler ; bir görüş sahibi olmama vesile oldu... aileninde etkisi var tabi,özellikle babamın... ama artık o etki pek zayıfladı üzerimde; babamla aynı görüşte değilim . ;1
|
60 lı yılların sonu, 70li yılların başına doğru Erbakan hocam vardı... onun güzel çalışmaları, ona yapılan her türlü iftira, saldırı benim siyasi görüşümü yönlendirdi.
|
All times are GMT +3. The time now is 08:16. |