![]() |
Hangisi sizin bir fobiniz?
Bir uçağa binme korkum vardı. Onuda yendim çok şükür...;1
|
yükseklik ve de kısmen deniz fobisi var: ama yükseklik hat safhada:) köprüden geçerken, eğer yanlarında korunmalık yoksa, ya da açıklık fazla ise ortadan yürümeye çalışıyorum. böyle yani çok aşırı olması kötü bi durum
|
Alıntı:
ama şu yoldan bir kerem geçersen korkunu yenersin. http://videogaleri.samanyoluhaber.co...leri/277/8.jpg |
İlginç ama acayip derecede böcek fobim var :ayutandım: küçük sinek haric hiçbirini elimle tutmadım tutamam yanından bile geçemem ;ı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tabi ne demezsin;D aslında doğru. muhtemelen korkum kökten biter. haklısın;1 |
abiciğim genelde kızlar böcekten korkar ama ben böceklerden hem korkar hemde tiksinti duyarım böcek kelimesi bile benim tüylerimi diken diken eder:ağla:
|
karanlık :ağla: :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kelebeği tutabilyon mu peki...;1 ondan da korkuyosan artık... ( Malesef korkmak değil ama elime alamam :utandım: yani sonradan olan bişey değil ben kendimi bildim bileli hoşlanmam böcek türünden ) |
Alıntı:
|
deniz...
küçükken bogulma tehlikesi gecirdim simdi su seviyesi azıcık yükselince ödüm patlıyor nerdeyse...... |
Uçağa binemiyorum :( çok korkuyorum
|
Böcekler =/
Duymak huylanmama yetiyo :karasız: Görürsem eğer uzakta olsam bile gözlerim yaşarmaya başlar hemen :ağla: |
Alıntı:
:w: :w: ciddimisin yaff :hihi2: |
Alıntı:
:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşlarımın falan hep böyle yapcaklarını bildiğim için söylemem kimseye Kendimi sıkarım başkalarının yanında gördüğüm zamanda Ama sonra bu kendini sıkma kabus olarak geri dönüyo bana :ağla: |
Alıntı:
yaaff bende karanlıktan korkarım karanlıkta şeytan herşey getiriyo aklıma evin içinde koşa koşa yürürüm karanlıkta ikide bir arkama bakarım bidee... ;D :D |
Böcekler ve uçak
bunların dışında Asansör ve Köpekten çok korkarım |
evet bende asönsörden korkuyorum :(
|
Alıntı:
|
valla çok acayip korkularımız var gerçekten şimdi okuyunca tebessüm ettim..
şahsen sudan korkarım ben...yani açıkçası kabarık sudan korkarım..hatta cesaret edip yüzemiyorum bile..eskiden böyle değildim yüzmeyi çok severdim ama şimdi gerçehten çok korkuyorum...böcek falan korkum yoktur genelde ama örümceklerin dikkate alınması gerektiğini söylemek isterim:w::w::w: bizim evde böcek türleri epey var yaşıyorlar bizimle işte...4 katlı bina ama dostlarımız bizi yalnız bırakmıyor işte...hatta bir ara yazın kuşlar mutfak dolaplarının üzerinde bulunan bir vazodaki güzel kokulu otların arasında yuva yapmıştı..mutfak penceresi sürekli açık olduğu için girip çıkıyorlardı rahatça... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yükseklik korkusu...
|
böceklerden daha çok korkarım:ağla::ağla::ağla:
|
Erkek olmama rağmen böcek :)
|
Alıntı:
yavf bunu ortalıkta niye diyosun sonra bayanlar dalga geçiyo bizimle... :w: ;D |
böceklerden korkma :)
|
fobi değil ama fobi gibi ? böceklerden nefret ederim ayaklı kanatlı antenli hiç farketmez ...
|
Karıncaya bile dokunamam : )
|
yükseklik korkusu
|
Malesef yükseklik korkum var, yüksek yerlede tedirgin oluyorum.
En çok yokuş aşağı giden yollarda yürüyemem. :) |
yükseklik var birazcık :)
|
İnternet faturasının yüksek gelmesi fobim olmaya aday... :w: ;D
|
Yükseklik, yüksek bir yere çıktığım zaman içimden atlamak geliyo :)
|
söylemek zor ama köpekten korkuyorum ... çünkü kendileri tarafından 3-4 kere ısırılmışlığım var...
|
All times are GMT +3. The time now is 01:02. |