Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Üniversite Eğitimi, Üniversiteler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=131)
-   -   iktisatçı varsa bir bakabilirmi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5213)

ASLAN MASHADOV 08-18-2007 21:45

iktisatçı varsa bir bakabilirmi?

bana iktisat bölümü hakkında bilgi verebilecek var mı?iktisata yerleştimde

maviinsan 08-18-2007 22:17

Hayırlısı olsun

EpiVaTeS 08-18-2007 22:19

değilim ama kutlamak icin mesaj yazıyorum kardesim Hayırlı Olsun....İyi çalışmalar sana üniversite hayatında

aslı 08-18-2007 22:23

bnde cok fazla bı bılgıye vakıf dıılım bu konuda hyrlı olsun ...
kardesmde gazı ıksıtatta bu arada
sız ankryımı kazndız

loneliness 08-18-2007 22:23

iktisadcı değilim ama zor bir bölüm olduğunu biliyorum.....

tebrikler

ASLAN MASHADOV 08-18-2007 22:30

arkadaşlar ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN

tobb iktisat aslı hanım

aslı 08-18-2007 22:31

Alıntı:

ASLAN MASHADOV Nickli Üyeden Alıntı

tobb iktisat aslı hanım

hadı hayrlısı Rabbm muvaffat etsın

ASLAN MASHADOV 08-18-2007 22:32

Alıntı:

aslı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tobb iktisat aslı hanım

hadı hayrlısı Rabbm muvaffat etsın

amin ALLAH RAZI OLSUN

mavera, 08-18-2007 22:32

Alıntı:

tobb iktisat aslı hanım

hayirli olsun kardesim...senin adina sevdigim bir nokta da sayin abdulaltif sener in sana hocalik yapacak olacagidir..
bende türkiye de isletme okumustum ama uzun yillar gecti..sen tam olarak nasil bir bilgi istedigini söylersen belki yardimci olabiliriz ;)..

ASLAN MASHADOV 08-18-2007 22:36

Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tobb iktisat aslı hanım

hayirli olsun kardesim...senin adina sevdigim bir nokta da sayin abdulaltif sener in sana hocalik yapacak olacagidir..
bende türkiye de isletme okumustum ama uzun yillar gecti..sen tam olarak nasil bir bilgi istedigini söylersen belki yardimci olabiliriz ;)..

YANİ HANGİ DERSLER VERİLMEKTEVE SAYISAL DERSLER Mİ YOKSA SÖZEL DERSLER Mİ AĞIRLIKTA...HANGİSİ KOLAY HANGİSİ ZORDERSLERDEN...
BİRAZ FAZLA OLDU AMA KUSRA BAKMAYIN :)

mavera, 08-18-2007 22:41

kardes benim bölümüm isletmeydi gerci isletme ile iktisat biraz icicedir...ben türkiyede bitirmedim üniyi yurtdisinda okudum ama az cok bilgim var..
öncelikle sayisal agirlikli demek yanlis olmaz daha dogrusu muhasebe agirlikli..bayagi bir ekonomik terimlerle tanisacaksin...makro, mikro ekonomi bunun yani sira is hukugu, ticare hukuku gibi sözel derslerde göreceksin..
eger sayilarla, ekonomiyle, muhasebeyle aran iyiyse bölümü seveceksin..
eger bu bölüme severek yerlestiysen senin adina sevindim cünkü bir bölümü severek okumak o bölümde ve o bölüm bittikten sonra hayatinda sana daha cok yardimci olacaktir..
bizde 7-8 sene önce oralardaydik..ben bir bölümü bitirdim simdi ikincisini okuyorum sebebi ise kücüklügümde icimde ukte kalan meslegi yani gaezetciligi diplomali olarak yapmak ;)...

loneliness 08-18-2007 22:41

valla benim bildiğim iktisad dersleri

iktisada giriş
mikro iktisad
makro iktisad
ulusal iktisad
-------------
istatistik

iktisadın teorileri vardır.... nefret ederdim..... i
:D :D :D :D :D :D

mavera, 08-18-2007 22:45

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
valla benim bildiğim iktisad dersleri

iktisada giriş
mikro iktisad
makro iktisad
ulusal iktisad
-------------
istatistik

iktisadın teorileri vardır.... nefret ederdim..... i
:D :D :D :D :D :D

bende istatistik ten nefret ederdim..en cok sevdigim de beden egitimiydi ;D..
bu arada arkadaslar benim anayasa hukugu dersinde hocam burhan kuzuydu..kendisiyle cok muhabbetimiz olurdu..hatta affetsin o derse gelmeden önce iste kuzu kuzu...diye tempto tutardik o zamanlar o sarki revactaydi ;D..o zaman ak parti yeni kurulmustu burhan hocayla konusursuk az cok..simdi görse tanimaz bizi o ayri mesela ya ;D ;D

ASLAN MASHADOV 08-18-2007 23:04

Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
kardes benim bölümüm isletmeydi gerci isletme ile iktisat biraz icicedir...ben türkiyede bitirmedim üniyi yurtdisinda okudum ama az cok bilgim var..
öncelikle sayisal agirlikli demek yanlis olmaz daha dogrusu muhasebe agirlikli..bayagi bir ekonomik terimlerle tanisacaksin...makro, mikro ekonomi bunun yani sira is hukugu, ticare hukuku gibi sözel derslerde göreceksin..
eger sayilarla, ekonomiyle, muhasebeyle aran iyiyse bölümü seveceksin..
eger bu bölüme severek yerlestiysen senin adina sevindim cünkü bir bölümü severek okumak o bölümde ve o bölüm bittikten sonra hayatinda sana daha cok yardimci olacaktir..
bizde 7-8 sene önce oralardaydik..ben bir bölümü bitirdim simdi ikincisini okuyorum sebebi ise kücüklügümde icimde ukte kalan meslegi yani gaezetciligi diplomali olarak yapmak ;)...

ÇOK TEŞEKKÜRLER
İNŞALLAH DERSLERİ SEVERİM v HAYIRLI OLUR

loneliness 08-18-2007 23:09

bi öneri bu bölümden hoşlanman için
gazetelerin ekonomi sayfalarını mutlaka oku... sana çok yardımcı olacaktır ekonomiye alışman açısından...

bunu bize hocamız söylemişti...

Esra KAÇ 08-18-2007 23:11

muhasebe
matematik
işletme

ASLAN MASHADOV 08-18-2007 23:23

Alıntı:

gazetelerin ekonomi sayfalarını mutlaka oku... sana çok yardımcı olacaktır ekonomiye alışman açısından...

aslında ekonomi sayfalrıyla aram yoktur ama dediğini uygulayacağım

mavera, 08-19-2007 12:42

Alıntı:

Alıntı:

aslında ekonomi sayfalrıyla aram yoktur ama dediğini uygulayacağım

sende mi gazeteye tersten baslayanlardansin kardes 8)..arkadasin dedigi önerileri dikkate al..ekonomi olmazsa olmaz bu bölüm icin..ekonomik terimleri simdiden benimseye basla cok duyacaksin kardes..
sayilarla, hesaplamalarla hasir, nesir olursan sende bölümü seversin, bölüm de seni ;)..

tozkaldiran 08-20-2007 20:05

Allah kolaylık versin zor bölüm seçmişsin ben sana bi kaç ders yazayım
devlet bütçesi-finansal ekonomi-idare huhuku- iş ve sosyal güvenlik hukuku-iktisadi kalkınma ve büyüme- kamu maliyersi bunlar bi kaç tanesi daha bunun gibi bi sürü ders işte sıkışırsan gel ben sana yardım ederim...

zeynep_akcin 08-22-2007 22:03

Allah yardımcın olsun.....biraz zor bir bölümama gözün korkmasın halledersin inş....1. sınıfta ben mikro iktisat, temel hukuk ,matematik ,işletme ,sosyoloji bide ortak dersler ingilizce falan aldım mikro hariç diğerleri kolay mikroyada biraz çalışınca halledersin inş

ASLAN MASHADOV 08-23-2007 00:14

Alıntı:

zeynep_akcin Nickli Üyeden Alıntı
Allah yardımcın olsun.....biraz zor bir bölümama gözün korkmasın halledersin inş....1. sınıfta ben mikro iktisat, temel hukuk ,matematik ,işletme ,sosyoloji bide ortak dersler ingilizce falan aldım mikro hariç diğerleri kolay mikroyada biraz çalışınca halledersin inş

TEŞEKKÜRLER

GÜLseven 09-14-2007 23:03

Ben maliyede okuyorum iktisat bölümüyle derslerimiz hemen hemen aynı genellikle istatistik,matematik ve ekonomi ağırlıklı dersler var.bol bol mali analizler ekonomiye yönelik grafiklerle uğraşıyoruz.ekonomi haberleri bana bayağı yardımcı oluyor sanada tavsiye ederim...

All times are GMT +3. The time now is 13:51.