Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   İzmir Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=59)
-   -   izmirin ilk kaybedilen ilçesi kemalpaşa (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=52242)

akmmr 01-16-2009 17:05

izmirin ilk kaybedilen ilçesi kemalpaşa

arkadaslar izmir büyükşehir de sadece buca ve kemalpaşaya sahiptik.ve bu ikisini kesinlikle koruyacagımızı düsünüyordum taki basına sızan aday isimlerinde mevcut başkan yakup karaca ismini gorene kadar.izmirin her yerini isteyen sayın basbakanımız nasıl oluyorda kemalpaşayı kendi eliyle hediye ediyor anlamıs degilim.ins yarın acıklamasında bize bi süpriz yapar..kemalpaşa bi 5 sene daha kaybedemez..

FarukARSLAN. 01-16-2009 17:10

En iyisini bizler bilemeyiz.. Üst kadromuz bilir..
İcraatları, yaptıkları, yapacakları onların ellerine verilerle gider, bizlere gözlem düşer.. Ve beraberinde gönül vermek..

Böyle yalnızca isim geçen konularda pek hoş olmuyor. Mesela kimi isterdiniz, şu an kim idi, aday gösterilecek aday kimdir, nedir ne değildir diye bir kısa bilgilendirme de geçseniz de hepimiz nemalansak konudan..
Böyle yalnızca kendinize hitab etmiş oluyorsunuz çünkü..

akmmr 01-16-2009 17:31

özür diliyerek kemalpaşa hakkında bilgi vermek istiyorum.kemalpaşa izmirin en muhafazakar ilçelerinden bir tanesi.bundan önceki başkna saadetten idi ve akpartimiz 2004 yerel secimlerinde saadetin elinden belediye başkanlığını az farkla ve kemalpaşada hiç tanınmayan bir adayla tamamen partimizin adına aldı.eğitimci olan mevcut beledie başkanı yakup karaca beyin en büyük sözü üniversite idi ama o sözünü bile tutamadı.ilçeyi birazcık bilenler su anda yapılan bütün çalışmaların eski belediye başkanının sözü olduğunu biliyordur.üst kadromuz tabiki herşeyi en iyi bilir ama teyamül yoklamalarından çıkan sonuçlarıda biraz dikkate almalıydı bence.inşaallah yine partimiz kazanır ama bu aday arkadasımızlar zor.keşke içimizden biri bizim başkanımız olsaydı.

remix20 01-28-2009 00:44

Alıntı:

akmmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 494108)
arkadaslar izmir büyükşehir de sadece buca ve kemalpaşaya sahiptik.ve bu ikisini kesinlikle koruyacagımızı düsünüyordum taki basına sızan aday isimlerinde mevcut başkan yakup karaca ismini gorene kadar.izmirin her yerini isteyen sayın basbakanımız nasıl oluyorda kemalpaşayı kendi eliyle hediye ediyor anlamıs degilim.ins yarın acıklamasında bize bi süpriz yapar..kemalpaşa bi 5 sene daha kaybedemez..

kardeş kesinlikle size katılıyorum yakup karacanın yeniden aday olması saadet partisi için çok gzl oldu gerçi yakup karaca benim hemşehrim erzurumlu ama o hemşericilik 5 sene önce yapıldı 5 sene ilçe geriye gitti şimdi kemalpaşa halkı çok pişman oldu 2 dönem burada saadet partisinin belediye başkanı olan ve bu seçimdede yeniden adayı olanm mehmet ali özüdoğruya halk desteği çok büyük yeniden kemalpaşa saadet milli görüş diyecek inş çünkü kemalpaşayı kemalpaşa yapan mehmet ali özüdoğruydu buradarzurumlu çok olduğu için hemşerimize verelim diye yakup karacaya verilmişti ama ne yazıkki çok pişman olundu birde şu var işin içine beldelerde girdi mehmet ali özüdoğrunun bir avantajıda beldelerde çok iyi tanınıoyor olması ve oralarda özüdoğru diyor belde halkı akp ye kızgın çünkü adamların belediyesini kapatıcaksın sonrada oraya gidip oy isteyeceksin biraz tuhaf olmazmı zaten akplilerde beldelere pek gidemicekler gibi ya hakkımızdan hayırlısı akp kemalpaşada 5 sene öçnce seçime girerken herkeze iş herkeze aş diyorlardı valla aşı işi bırakın belediyeye dahi girmek cesaret işi yani kısacası diyebilirimki kinle nefretle geldiler sırf mehmet ali özüdoğruyu devirmek için seçime üç dört gün kalazüdoğru bir kahve toplantısında kalp kırizi geçirmişti ve akp lilerde özüdoğruyu öldü diye ege tv de alt yazı geçirtmiştiler halk öyle sandı vesaadet seçimi kaybetti 600 oy farkıyla filan bitmedi birde özüdoğru öldü diye halay çektiler şi,mdi halay çekerek geri gidicekler gibi gözüküyor:güzel::güzel::güzel::güzel:

Üç mevsim 01-28-2009 00:50

Alıntı:

remix20 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499374)
kardeş kesinlikle size katılıyorum yakup karacanın yeniden aday olması saadet partisi için çok gzl oldu gerçi yakup karaca benim hemşehrim erzurumlu ama o hemşericilik 5 sene önce yapıldı 5 sene ilçe geriye gitti şimdi kemalpaşa halkı çok pişman oldu 2 dönem burada saadet partisinin belediye başkanı olan ve bu seçimdede yeniden adayı olanm mehmet ali özüdoğruya halk desteği çok büyük yeniden kemalpaşa saadet milli görüş diyecek inş çünkü kemalpaşayı kemalpaşa yapan mehmet ali özüdoğruydu buradarzurumlu çok olduğu için hemşerimize verelim diye yakup karacaya verilmişti ama ne yazıkki çok pişman olundu birde şu var işin içine beldelerde girdi mehmet ali özüdoğrunun bir avantajıda beldelerde çok iyi tanınıoyor olması ve oralarda özüdoğru diyor belde halkı akp ye kızgın çünkü adamların belediyesini kapatıcaksın sonrada oraya gidip oy isteyeceksin biraz tuhaf olmazmı zaten akplilerde beldelere pek gidemicekler gibi ya hakkımızdan hayırlısı akp kemalpaşada 5 sene öçnce seçime girerken herkeze iş herkeze aş diyorlardı valla aşı işi bırakın belediyeye dahi girmek cesaret işi yani kısacası diyebilirimki kinle nefretle geldiler sırf mehmet ali özüdoğruyu devirmek için seçime üç dört gün kalazüdoğru bir kahve toplantısında kalp kırizi geçirmişti ve akp lilerde özüdoğruyu öldü diye ege tv de alt yazı geçirtmiştiler halk öyle sandı vesaadet seçimi kaybetti 600 oy farkıyla filan bitmedi birde özüdoğru öldü diye halay çektiler şi,mdi halay çekerek geri gidicekler gibi gözüküyor:güzel::güzel::güzel::güzel:

Bana bak arkadaşım, sevgili insan, değerli üyemiz lütfen yorumlarınızı yaparken kendi yolunuzdan gidin ve öteye beriye çamur sıçratmaya kalkışmayın. Aksi takdirde bir daha böyle naif bir uyarıyla karşılaşamayacaksınız.

aşk-ı ilahi 01-28-2009 01:11

tmm anladık kardeşim...

harika bi başkanınız varmış..

ama bu bölüm ak parti başkanlarının tanıtım bölümü...diğer partilerde açın daha çok destekçi bulursunuz..

sınır mı zorluyosunuz...

şaka gibi...çok güldüm gece gece...

remix20 01-28-2009 01:22

aşkı ilahi ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün benimle alakalı bir sıkıntın varsa özel konuşalım saygılar

aşk-ı ilahi 01-28-2009 01:27

vayy..söze bak yaw..

benim burda nasıl göründüğüm çok da önemli değil..

bu forumda herkes benim görüşümü biliyor...

zaten ben görüşümü biliyorum..herkesde biliyor..yani sadece siz benim görüşümü bilmiyosunuz..ben gerektiği yerde belli ediyorum..sonuçta buraya giriyorum..ve burayı rahattsız etmek durumunda değilim...kafama göre takılıyorum..ee..tabii sonuçta muhalefetim..sevmezler...

sizinli ilgili sorunum olamaz...

remix20 01-28-2009 01:35

neyse sizinle tartışmaya giremicem çok yoğun çalışıyoruz malum seçim üzerindeyiz zaten yeterince yoruluyorum

Üç mevsim 01-28-2009 01:35

Remix20 AK Parti harici bir adayın tanıtımıyla ilgili gönderdiğiniz mesajlar Diğer Partiler http://www.akpartiforum.com/saadet-p...386#post499386 bölümüne taşınmıştır.

aşk-ı ilahi 01-28-2009 01:36

tabi..tabi..iyi edersiniz..

zaten değmezde..

çalışın çalışın...

Necip Fazıl 01-28-2009 01:44

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499398)

zaten değmezde..

çalışın çalışın...

size mübah gelen herkesin sp'ye çalışmasımı? ;)

biraz da saygı gösterseniz... ;1

remix20 01-28-2009 01:44

değmeyen neymiş siz desenizde demesenizde çalışıcam ben milli görüşçüyüm elhamdülüllah

aşk-ı ilahi 01-28-2009 01:49

Alıntı:

remix20 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499395)
neyse sizinle tartışmaya giremicem çok yoğun çalışıyoruz malum seçim üzerindeyiz zaten yeterince yoruluyorum

dediniz..tartışmaya girmem diye...bende..
Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499398)

zaten değmezde..

çalışın çalışın...

dedim..hani bana cevap vermeye değmez diye...

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499401)
[/CENTER]
size mübah gelen herkesin sp'ye çalışmasımı? ;)

biraz da saygı gösterseniz... ;1

ha bu arada bi sen eksiktin geldin...anlamadan daldın...yaw ne eğlenceli geceydi..

evet bana mübah gelen herkes saadete çalışsın...:Dbende üstte tamda böyle demiştim..nasıl da yakalamışsın ince yerinde...maaşaalah çok zekisin..:evet:

Necip Fazıl 01-28-2009 01:52

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499405)

dediniz..tartışmaya girmem diye...bende..

dedim..hani bana cevap vermeye değmez diye...

ha bu arada bi sen eksiktin geldin...anlamadan daldın...yaw ne eğlenceli geceydi..

evet bana mübah gelen herkes saadete çalışsın...:Dbende üstte tamda böyle demiştim..nasıl da yakalamışsın ince yerinde...maaşaalah çok zekisin..:evet:

yoo o yazınızı valla okumamıştım... ama her sp li aynıdır bunu bilmeyende yoktur heralde... 71 milyon sp li olsa fazlasını istersiniz... ;;)

aşk-ı ilahi 01-28-2009 01:54

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499406)
[/CENTER]
yoo o yazınızı valla okumamıştım... ama her sp li aynıdır bunu bilmeyende yoktur heralde... 71 milyon sp li olsa fazlasını istersiniz... ;;)

sana dua edeceğimi hiç sanmazdım..gece gece güldürdün..allah da seni güldürsün...ama parti yönünden değil..;1
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Necip Fazıl 01-28-2009 01:58

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499408)
sana dua edeceğimi hiç sanmazdım..gece gece güldürdün..allah da seni güldürsün...ama parti yönünden değil..;1
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

parti yönünden yüzümüz gülüyor zaten merak etme sen... ;;) :cool:

aşk-ı ilahi 01-28-2009 02:03

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499409)

parti yönünden yüzümüz gülüyor zaten merak etme sen... ;;) :cool:

bak arkadaşım..ne yazdığımı okumadan bana cevap yazdın..

şaka yapim anlar dedim anlamadın..

ama bu gecelik bana bu kadar saflık yeter..

allah herkesin kalbine göre versin....

ak61 01-28-2009 03:18

kemalpaşayı alırız heralde ya!

remix20 01-28-2009 12:08

Alıntı:

ak61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499451)
kemalpaşayı alırız heralde ya!

heya bende öyle diyordum ama ne yazıkki bu sefer allahın izniyle herkeze aş herkeze iş kelime oyunları tutmucak gibi akp için vakit tamam şimdi saadet allahın izniyle..

akmmr 01-29-2009 02:10

Alıntı:

remix20 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499495)
heya bende öyle diyordum ama ne yazıkki bu sefer allahın izniyle herkeze aş herkeze iş kelime oyunları tutmucak gibi akp için vakit tamam şimdi saadet allahın izniyle..

evet ne yazık ki saadet alıcak gibi göüküyor..ama bunun nedeni m.ali öüdoğru değil tamamıyla yakup karacadır..çünkü ilçemiz için içbir çalışma yapmaya bir belediye başkanı oldu 5 sene boyunca ama bunu akp yıkma istersen çünkü tek neden yaakup karacadır diğer adaylardan birisi olsa emin ol kazanırdı..ben akp yürekten destekleyen birisi olarak kime oy vereceğimi bilmiyorum ama belediye başkanlığınıda saltanatlık zanneden ve secimi kaybedince başka bir ilçeye taşınan sonra tekrar para kazanmaya gelen bir adamı da seçecek kadar saf değildir benim halkım...

remix20 01-29-2009 13:18

Alıntı:

akmmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500076)
evet ne yazık ki saadet alıcak gibi göüküyor..ama bunun nedeni m.ali öüdoğru değil tamamıyla yakup karacadır..çünkü ilçemiz için içbir çalışma yapmaya bir belediye başkanı oldu 5 sene boyunca ama bunu akp yıkma istersen çünkü tek neden yaakup karacadır diğer adaylardan birisi olsa emin ol kazanırdı..ben akp yürekten destekleyen birisi olarak kime oy vereceğimi bilmiyorum ama belediye başkanlığınıda saltanatlık zanneden ve secimi kaybedince başka bir ilçeye taşınan sonra tekrar para kazanmaya gelen bir adamı da seçecek kadar saf değildir benim halkım...

kardeşim seçimi kaybedipte başka ilçeye gidip sonra tekrar para kazanmak için geri gelen kimmiş açıklama yaparsan daha verimli olur bunu mehmet ali özüdoğru için söylüyorsanız mehmet ali özüdoğru seçimi kaybettiğinden beri kemalpaşada izmirdede evi olduğu için orayada gidiyordu ama kemalpaşada evi var her zaman burada oturuyor :güzel:

remix20 01-29-2009 13:26

kardeşim isdminizide bilmiyoreum ama siz kemalpaşayı iyi biliyormusunuz mehmet ali özüdoğruyu çok iyi tanıyormusunuz ben ilçemizi çok iyi biliyorum bundan yaklaşık 15 sene önce ilçe berbattı benim mahalleme özür dilerim bırakın arabayı katırla inşaat malzemeleri odun kömür çekilirdi şimdi kapamızın önüne kadar araç çıkıyor bunlar özüdoğrunun hizmetidir.

milletinadami 01-29-2009 13:45

izmir onemli bence en iyi secimi yapmislardir kanaatimce yonetim..

politikaci 01-29-2009 16:36

Kemalpaşa'lıların adayı beğenmemezlik yüzünden Akparti'ye oy vermeyeceğini sanmam.Bende İzmir'liyim..Ve geçen gün yapılan ilk defa bir İzmir anketinden Akparti kazandı..Ben umutluyum kardeşim..Konak ve Karşıyaka'ı alamayacağımızı kesin olarak düşünsemde; Diğer ilçelerden umudum büyük..

akmmr 01-31-2009 14:54

Alıntı:

remix20 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500211)
kardeşim isdminizide bilmiyoreum ama siz kemalpaşayı iyi biliyormusunuz mehmet ali özüdoğruyu çok iyi tanıyormusunuz ben ilçemizi çok iyi biliyorum bundan yaklaşık 15 sene önce ilçe berbattı benim mahalleme özür dilerim bırakın arabayı katırla inşaat malzemeleri odun kömür çekilirdi şimdi kapamızın önüne kadar araç çıkıyor bunlar özüdoğrunun hizmetidir.

15 senede ilçemizin o kadar gelişmesi normal bea kardeşim katır mı kaldı kemalpaşada tamam m.ali özüdoğrunun kıymetini yakup karacayı görünce anladık ama yinede ilçeye hizmet sevdası olan bir isim olsa çok daha güzel olurdu..özüdoğrunun kemalpaşadaki evinin aderesini bile biliyorum yani kemalpaşayı gayet iyi tanıyorum..ama bu ilçede belediye başkanı olacak kişinin burada yaşamsı burada kemalpaşaya hizmet etmesi gerekir ister beldeiye başkanı olarak isterse de normal bir birey olarak saygılar...:evet:

akmmr 01-31-2009 14:59

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500337)
Kemalpaşa'lıların adayı beğenmemezlik yüzünden Akparti'ye oy vermeyeceğini sanmam.Bende İzmir'liyim..Ve geçen gün yapılan ilk defa bir İzmir anketinden Akparti kazandı..Ben umutluyum kardeşim..Konak ve Karşıyaka'ı alamayacağımızı kesin olarak düşünsemde; Diğer ilçelerden umudum büyük..

kardeşim iyi diyorsun hoş diyorsun bende isterim izmirin heryerini akparti alsın ama şu an kemalpaşadaki durum çok karışık..ortalarda su an ki başkan için cdler dolaşıyor..bunlar montaj diyenler de var gerçek diyenlerde ama halkımız kulaktan dolma bilgilere inanır biliyorsun..5 yıl yerinde sayan başkana bi de bu iftira veya gerçek bisey diyemiyorum(birisine iftira atmak bana yakışmaz ama gercekde olabilir)olaylar eklenince kemalpaşada akparti dönemi artık bitmiştir bence...:ağla:

buradayım 02-25-2009 02:02

kemalpaşa da yakup KARACA AKP nin onurudur.

akmmr nickli bu adamı tanıyorum.
kendisi saadet partilidir.saadetin adayının yalakasıdır.cd dolaşıyo diyosun sen gördünmü?sen bi defa akp li olsan bu şekilde yazmazsın buraya.evet dediğin gibi iftira atmak kolay.bu iftirayı bile bile yaymak da aynı suç.şimdi arkadaşlar kemalpaşa büyüdü pasta büyük ve anlıycağınız sırtlanlar halkın arazisine malına göz dikmiş(maalesef akp nin il ve ilçe teşkilatının başındakilerde bu çıkarın peşinde.)yakup başkana kemalpaşalının verdiği bu emaneti kutsal bilip bu sırtlan sürüsüne yedirmiyor.ve yaygara burdan kopuyor.bu forumlara yazanlarda bize de bişey düşer umuduyla debeleniyorlar.boşuna çırpınmayın.sizin üç beş kuruşluk adi hesaplarınız olabilir ve insanların namus ve şerefiyle oynamayı mübah görebilirsiniz.ama unutmayın.din gününün sahibininde bir hesabı var hemde hesabedemediğiniz kadar.ne diyim.eğer iftiralar doğruysa allah belasını versin yok eğer değilse bunları çıkaran kasten yayanların belasını versin.köpekler istedi diye atlar ölmez.

HASANNN 02-28-2009 12:30

30 Mart sabahı AK BELEDİYECİLİK ruhu devam edecektir KEMALPAŞADA.ve ayrıca allahın izniyle BORNOVA da BİZİM OLACAK

akmmr 03-11-2009 07:50

Alıntı:

buradayım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518484)
kendisi saadet partilidir.saadetin adayının yalakasıdır.cd dolaşıyo diyosun sen gördünmü?sen bi defa akp li olsan bu şekilde yazmazsın buraya.evet dediğin gibi iftira atmak kolay.bu iftirayı bile bile yaymak da aynı suç.şimdi arkadaşlar kemalpaşa büyüdü pasta büyük ve anlıycağınız sırtlanlar halkın arazisine malına göz dikmiş(maalesef akp nin il ve ilçe teşkilatının başındakilerde bu çıkarın peşinde.)yakup başkana kemalpaşalının verdiği bu emaneti kutsal bilip bu sırtlan sürüsüne yedirmiyor.ve yaygara burdan kopuyor.bu forumlara yazanlarda bize de bişey düşer umuduyla debeleniyorlar.boşuna çırpınmayın.sizin üç beş kuruşluk adi hesaplarınız olabilir ve insanların namus ve şerefiyle oynamayı mübah görebilirsiniz.ama unutmayın.din gününün sahibininde bir hesabı var hemde hesabedemediğiniz kadar.ne diyim.eğer iftiralar doğruysa allah belasını versin yok eğer değilse bunları çıkaran kasten yayanların belasını versin.köpekler istedi diye atlar ölmez.

arkadasım senin kim olduğunu bilmiyorum ama bir aydır siteye giremesemde sitedekiler beni az çok tanımıştır laflarına dikkat et lütfen..ben hicbir zaman iftira atmadam sadece olanları söyledim eğer sen kemalpaşlı olupta bunları duymadıysan dünyadan bi haber yaşamaya devam et sen...dolaşan ses kayıtlarını yalanlasın dedim ben fakat hala bir yalanlama gelmedi yineliyorum aksi ispatlanmadıkça iddalara yalan denemez bende çok isterim başkanımıza ATEŞTOPUM denmemesini!!! ...ben yürekten akpartiye destek veren birsiiyim bunu öncelikle o kafana sok fakat şu unutulmamalıdır ki yerel yönetimlerde memleketinide düşüneceksin..sen siteye sırf bu yazdığıma cevap vermek için girmişsin yalakalık kimde bunun cevabnı söylememe gerek yok...

akmmr 03-11-2009 07:53

Alıntı:

buradayım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518484)
kendisi saadet partilidir.saadetin adayının yalakasıdır.

beni tanısan emin ol bu laflarını sana kimse! söyletmez...sana şunu söyleyeyim ne ben ne de ailemden hiçbirkimse saadetin kapısından içeri girmemiştir...

buradayım 03-11-2009 19:28

samimi olmak lazım

akmmr diyorsunki beni tanısan böyle yazmazsın ailece saadetin kapısından girmiş değiliz.
peki buyur tanıt kendini bakalım.yaz adını soyadını bakalım kimsin.cd ler ateş topu filan diyorsun o dediklerin den haberim var sen dinledinmi bilmiyorum ben dinledim.bilgisayar ortamında çok acemice hazırlanmış bir soytarılık gösterisibunu yapanda kemalpaşadan bir gazeteci ve saadet p.yönetiminden biri.yakup karaca nın sesini taklit etmiş.çıkıp yalanlamadı diyorsun.bi defa bunu yapanlar şu an mahkemelik.neyi kime yalanlıycak.bir tv bir gazete haberi değilki kimi yalanlıycak bu tezgahı kuran şerefsizler çıksın desin bakalım.ama belliki amacına ulaşmış bir dümen.akp liyim diyorsun.seni de etkilemiş.
madem sen akp lisin.şu anki başkan da senin başkanın hakkında böyle bişe duyduğunda bu yalana çanakmı tutman lazım.çık tut yakasından hesap sor.ama yok belli ki dünden razı birileri bunlara inanmaya.velevki böyle olsun bu iftiralar doğru olsun.bu dürüst ahlaklı tavrınızı başka birileri konu olduğunda da görelim.kemalpaşa yı biliyorum diyorsun.ilçe başkanını tanırsın.yönetimdekileri tanırsın.bunların (afedersin)karı kız ayaklarına,çilingir sofralarına ,ihale pazarlıklarına neden sesiniz çıkmıyor.
istersen adını ver .müsait olduğun saati yaz seninle k.paşa akp seçim bürosunda oturup konuşalım.ne dersin.cevap bekliyorum.

akmmr 03-13-2009 05:23

kardeşim senin de iki lafın birini tutmuyor beni tanıdığını söylemiştin fakat şimdi ismimi soruyorsun çelişme kendinle emin olmadığın hiçbirşeyide söyleme ben sadece iddaları söyledim ve bunların yalanlanmasını istedim..sen pasta payından bahseddiyorsun klavye basşından pay alacağını düşünüyorsan boşuna beklersin söyleyim...ilçe teşkilatında neler olduğunu da biliyorum ben de bunların yalan olmasını isterim fakat daha bu güne kadar bi yalanlama gelemdi ve halkın akpartiye bakışı değişti sana sadece bişey soracağım şener yaşar başkanın yaptıklarını direkt savunurken yakup karacanın yaptıklarına neden bu kadar sert çıkıyorsun ihaleler alemler diyorsun vecdi gönül ile sayın!! başkanımızın aldığı arsayı da duymussundur umarım kazandığı para ile almıstır o arsayı(arsa demek yanlıs olur ama neyse)takım tutar gibi parti tutma yanlış iş yapanı eleştirmek her akpartili gibi benimde hakkım...ben her zaman akpartiyi savunurum fakat hiçkimsenin yalakçısı olmadım olmamda sanada bunu tavsiye ederim...

Üç mevsim 03-28-2009 03:28

Arkadaşlar meselenin ne olduğunu bilemiyorum. Eğer ortada gerçekten istenmeyen olaylar varsa bunların ne olduğu inandırıcı biçimde ortaya konulmalı, bunu yapamıyorsak buradan adaylarımız hakkında ileri geri konuşmayalım. Savunma durumundaki arkadaşımız da daha makul bir üslupla, iddiaların gerçek olmadığını anlatmaya çalışabilir, bunu yapııyor zaten. Yanlış iş yapan varsa karşısında duralım, sırf partimizden diye müsamaha göstermeyelim. Ama inandırıcı delillerimiz olmadan buradan adaylarımız hakkında bu şekilde imalı sözler sarfetmeyelim.

akmmr 03-31-2009 20:29

bir konuda haklı cıktığım için ilk defa bu kadar üzgünüm fakat görünen köy kılavuz istemezdi...ilçemizi chpnin alması cok acı bir durum oldu artık hayırlısı demekten başka birşey elimizden gelmez...hayırlısı olsun...

All times are GMT +3. The time now is 06:38.