![]() |
AK Partimiz İçin Özel İstekleriniz Ve Aradığınız Müzikler
Değerli üyelerimiz bu başlık altında AK partimiz için aradığınız ve istediğiniz müzikleri isteyebilir,sizlerinde yeni fikirleri var ise buraya sunabilirsiniz...
|
arkadaşlar indiremiyorum.
|
Alıntı:
|
Partimizin son seçim şarkılarını istiyoruz. Bunun çalışmasını yapabilir iseniz sevinirim.
İyi Çalışmar |
Alıntı:
|
|
basbaknımızın kursuye cıkıs muzıgı varmı yenı olan efsane degıl yalnız
|
hançer kardeşim senin dediğin "tek başına,iş başına" adlı müzik olmasın
bu arada http://www.youtube.com/watch?v=gCHtr-CsX68 videodaki müziği bulabilir miyiz? |
Alıntı:
|
arkadaslar istanbul sütlücedeki il binamızdaki konferansda iken bi rap şarkısı çalınıyordu çok çok begenmıstım. o şarkıyı bi türlu bulamıyorum bilgisi olanınız varsa sımdıden tesekkurler.
|
Arkadaşlar 2009 yerel seçimlere hazırlanmış şarkıları arıyorum bulan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler
|
sağolasınız beyler bayanlar
|
AK Parti Yerel Seçim 2009 (yetmiş milyon kardeşiz)
AK Parti Seçim Müziği Klasik (Başbakan da konuşuyor) AK Parti Rap AK Parti Rap (Ogeday) |
Arkadaşlar yeni mitinglerde çalan bi şarkı var. Ankarada'ki aday tanıtım toplantısında da çalmıştı. Bir türlü bulamadım. 'Durmak yok yola devam büyük başbakan Erdoğan.' şeklinde bir müzik. Bulursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
|
haydi anadolunun enstrumental versiyonunu koyaraniz sevinirim
|
arkadaşlar sen en iyisin dualar seninle başbakan diye bir müzik var o varmı
|
arkadaşlar ben de "beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını uzun süredir arayıp bulamıyorum. yardımcı olur musunuz?
|
Alıntı:
|
ben aksaray mitinginde çalan Erdogan sarkisi vardi çok guzeldi tek yurek diyor : gonlu ak gozu ak diyor sarki Erdogan diyor ismini bilmiyor ak gunler bizim durmak yok yola devam dior
|
en aydınlık yarınlara şaha kalktık yürüyoruz şarkısı nasıl bulsabiliriz
|
teşekkürler.
|
Selamlar...
partimizin değişik şarkısı .. Altus Organizasyon'da olan şarkıları bulan var mı arkadaşlar |
arkadaşlar benim dayım ak parti karakaya belediye başkan adayı bu hafta miting var ve tüm şarkıları bulmam gerekiyo hepsini buldumda erdoğan erdoğan şarkısı varya onu bulamadım yardım edermisiniz bu siteye giremeyebilirim msn adresi xx_tatlicadi_xx@hotmail.com
|
Alıntı:
|
http://www.akpartiforum.com/tek-tek-...ik-t56640.html
2009 Yerel Seçimlerde kulanılacak bütün müzikleri bu linkten indirebilirsiniz.. |
ak parti geliyor akparti milletin güvendiği tek parti
NAKARAT KISMI BÖLE OLAN YENİ Bİ ŞARKI VAR ARKADAŞLAR BUGÜN YALOVA SEÇİM OTOBÜSÜNDE DUYDUM BUNU BULABİLİRMİSİN ÇOK ACİL ARADA SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANIN SÖZLERİDE VAR |
Alıntı:
yaaa arkadaşın dediqi parçayı bulan vaR mı ! varsa Elektriqiniz kesilmesin ampülünüz sönmesin :w: ;D |
LİNK SORUNLU
|
arkadaşlar başbakanımızın sözlerinden olusan bi kayıt çalındı rize mitinginde sanırım başbakanımız kayseri mitinginde söylemiş bunu...
Uysal koyunmu sandım kesilir bogazım ama ipe cekilmez başım diye cümleler içeriyordu bulabilirmiyiz acaba...adamın tüylerini diken diken eden bi ses kaydıydıçç |
|
arkadaşlar bir ricam var başbakanımızın seslendirmiş olduğu zulmü alkışlayamam şiirini istiyorum bir türlü bulamıyorum yardımcı olun yaa ne olur internetın altını üstüne getirdim yok yok yok bulamadım kıracam pc en sonunda kimde varsa atsın link buraya acil ama çok rica ediyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
|
Alıntı:
|
çok teşekkür ederim azizim
|
zalimi sevemem
başbakanin agzindan dinledigimiz zalimi sevemem şiir varmi varsa nerden indicegiz
|
arkadaşlar yerel seçim arabasında duydum güzel bi şarkı vardı. Haydi akparti akparti haydi akparti diyordu.Arada Başbakanımız konuşuyordu bulamadım bir türlü yardımcı olur musunuz ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Haydi AK Parti şarkısını diyorsunuz sanırım.. Buradan hem indirip hemde site üzerinden dinleyebilirsiniz; TIKLAYIN Ayrıca, şarkılar bölümünü araştırmadan istekte bulunmayın arkadaşlar..Mesela http://www.akpartiforum.com/ak-sarkilar-t6216.html bu kısma bakmadan istekte bulunmayın.. |
yeni üyeyim
kardes simdi ebn bu sitesi naısl kapsamlı kullancam ya
|
ismail türütün başkan gökçek e yazdıgı parçanın mp3 ünü bulamıyorum arkadaşlar bir yardım........
|
Selam Paylaşimlarinizdan Doalyi Hepinize Teşekür Ederim Elerinize SAğlik.
|
All times are GMT +3. The time now is 22:11. |