![]() |
Ak Parti Kadın Kollarına nasıl üye olabilirim?
ben kadın kollarına üye olmak istiyorum nasıl olabilirim
|
Öznur hanım bulunduğunuz ilçe veya il Teşkilatlarının kadın kolları birimlerine gitmeniz,ve düşüncelerinizi sunmanız kafidir.Teşkilatta bulunan hanım kardeşlerimiz sizlere yardımcı olacaklarıdır.
|
Genel Başkan ve Başbakanımız Sn.Tayyip Erdoğan'ın talimatları gereğince "Belirlenecek herüç genel ve meclis üyesinden biri kadın olarak belirlenecektir" Koşullarını acaba Hangi il ve ilçe teşkilatları yerine getiriyor. Lİsteye Gİremeyen KAdınlar Ne yapmalı?
Davos'ta Haksızlığa tahammül edemeyen Bir Başbakan'ın Teşkilatlarındaki haksızlıklar nasıl çözülmeli? |
Alıntı:
|
hmm
bende düşünüyorum şu ara inşallah nasip olursa öyle bir planım var kadın kollarına katılmak ve faydalı olabilmek isterim. |
bende kadın kollarına üye olmak istiyorum.faliyetleri neler,ne yaparlar bi bilgniz varmı.nasıl üye olabilirim..
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim
|
Bugün bizim eve gelmişler.
Hediyede getirmişler. |
Alıntı:
|
Napam bunu gördüm :D
Bilmem,annem dedikodu yapmıştır :w: Zıbarıyordum ben. Başbakan bir yere gelcekmiş,oraya davet etmişler annemi. Ha söz etmişler,özellikle sağlık alanında yapılan değişikliklerden. Fazla da bişi sormadım. Kahvatılık getirmişler. Kahvatılık derken,masaya koymaya uyarayan şey. 4 tane porselen şeyi var. Bişeyin üstüne koyuyorsun. Üstünü de kapatıyorsun bir kapla. Çok güzel sağlam şey. Severim bende mutfak eşyalarını ;D Dedim anneme beni niye çağırmadın,dedi rahatsız olurlardı pardüsülü insanlardı diye uyandırmadım seni :w: |
Kahvaltılık setimi götürmüşler :karasız: bizden bir adım öndeler desenize biz çukulata ve kahveye talim ediyoruz :hihi2:
Neyse enazından icraatlerdende bahsetmişler...senin uyumanda yerinde olmuş kalkıpda ne yapacakdın Hüdaverdi :hihi2: |
yav hüdo reyiz niye hortlattın başlığı;D
|
Evet kahvatılık seti.
Çok güzel,sağlamda baya.Pahalıdır kesin. Çok beğendim ben :p Örnek alın örnek ;D Ne o siz etmiyor musunuz yoksa ? Edecekelr tabi ki ;D Çay içmeye gelmiyorlar sonuçta :p Bilmem bilgialırdım,bilgi verirdim az bişi yoksa ne yapıcam oturcak halim yok ;D Iyy sevmem kadım ortamını çen çen çene :w: Hortlattık bir kere geri dönüşümü yok artık :w: |
de hayde yapıştır...
gerçi bizim burda biz sadece kahve götürüyoruz... bu sefer bayrak ve afiş çalışması yapılmayacak.. herhalde bu şekilde reklam yapılıyor... daha iyi olmuş... |
Onların ilçe zengin sanırım :) bizimkiler biraz cimri davranıyor hediye konusunda...biz bilgiye susamış gönüllere partimizi anlatıyoruz daha ne olsun :w:aç gözlü davranıp içilen bir bardak çaya göz dikmeyin bakem ;1
|
Aga senin ne işin var kadın kollarında yahu :w:
Kahve sökmez ama bir kutu fıntıklı 2 ü bir araya versinler tamamdır ;D Bayrak ve afiş mi veriliyordu ? veriliyorsa işe yaramaz bunlar asla. Durun hele fotosunu çekeyim de çatır çatır ortadan cart diye çatlayın:p |
Alıntı:
Kollukların beledi ile ilişkisini bilmeme anlamam ama destek veriyordur belki ;D Eskiden chp imiş burası ama bakalım biraz araştırayım önceki seçimlerde hangi partiye ne akdar oy verilmiş. Yerel seçimlerde hep ak parti çıktı Fazlı Kılıç :güzel: |
la benim kadın kollarınla işim yok;D
ev ziyaretlerinden bahsediyom ben... |
Erkeklerde mi yapıyor :S
Erkeklerin ne işi var yahu ev ziyaretlerinde ;D Erkek kolları neden yok ? Kadın erkek eşit değil mi ;ı: |
Hüdaverdi kahve dağıtan herkesi kadınkollarına koydu gitti Ebubekir kardeşim :) ana kadaemede dolaşıyor varmı öyle oturmak :)
Kağıthane gerçekten güzel çalışan teşkilatlardan...bu sene boş işlerden çok birebir halk ile içiçe olup icraatları anlatmak esas alındı Hüdaverdi.. ama senin gibi iki kahveye meraklı olanda çok ;D |
diğer birimler bizde aga;D
kadınlar kadın kollarında;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kadın kolları iyi çalışıyor ama ak nokta berbat durumda yerini mekanını bile bilmiyorum belli başlı kişiler belli ki sahiplenmiş sadece kendi aralarında dolanıyorlar.Bunu kazlı çeşme mitingine giderken gördüm. Referandumda da chp nin arabası eksik olamzdı,gerçi bizim arabalr da baya gezdi ama sonlara bıraktılar :@ http://i1102.hizliresim.com/2011/2/20/401.jpg http://i1102.hizliresim.com/2011/2/20/404.jpg http://i1102.hizliresim.com/2011/2/20/405.jpg http://i1102.hizliresim.com/2011/2/20/402.jpg |
İçleri dolu olsaymış tam olurmuş :w:
Ama sanırımsadece üyeler içindir bu ? Annem üye çünkü. Üye olmayanalra daha ucuz şeyler götürülüyordur,kahve gibi heralde ? |
reyiz işi bilmiyorsun sen;D
ben bi gecede 4-5 nokta gezdiğimi biliyorum.. hepsini galayana getiriyorduk;D coşkulu adamlar lazım oraya;D |
Galyana derken nasıl getiriyordunuz la at yarışı gibi bir şey mi yapıyordunuz heycan dolu :p
Hiç alakam olmadığı için bilmemem doğal yaw,sevmem öyle ön planda olmadığım işler içerisinde olmayı :p |
Tabakları gözümüze sokmana gerek yok Hüdaverdi :) anladık zengin ilçe Kağıthane..
Ak noktalara üye yapmak için çok iyi çalışmalardan onada adam lazım kaç ay önceden başlayınca başında bekletecek adam bulamıyoruz vesselam.. Ayıpsın Hüdaverdi üye olmayanlara diye bir olay yok sadece Kağıthane musluğun ağzını açmış :neki: |
galayan derken AK Parti müziklerini yükses sesla çaldırıyorduk..
hemen bayrak ve afiş çalışması... ortalığı bir hareketlendiriyorduk tamam işte... birde sempati çekmek için özellikle üye olmayanlara gidiyorlar... |
Tek tek parça halinde de çekecektim de neysee dedim :w:
Kuşlarıma yem verselerdi keşke daha hayırlı olurdu :p Ak parti adam bulamıyorsa ooo diğer partiler napıyor onu merak ediyorum ;D Gerçi ak parti de particilik gibi bir şeyde yok,ak partili olan her yerde partili olduğunu da göstermeyi sevmiyor bununda etkisi vardır ;D Takım tutar gibi particilik anlayışı yok. Yok yaw belki chp li olacak,üye olmayana da ayrı muamale illa ki lazım bana göre ;D Yoksa kadın evden kovar,hediyeyi de alır vermez :w: Vallah benim gözüm kalır ;D Parti parası bu çöpe gitmesin :p |
Alıntı:
|
hee ben diyorum mangal partisi yapalım diye..
Başkan fırça atıyor.. işin gücün mangal diye;D |
Başkanı değiştirin ;D
İlk bahar da geliyor,seçim öncesi piknik gibi organizasyonların yapılmasında baya fayda var :güzel: |
s.a balıkesir gençlik kolları nerede acaba ben balıkesir merkezde okyorum üniversite ögrencisiyim yardımcı olursnız sevinirim
|
aman aga yapılmasın boşver...
uzak kalsın... |
Alıntı:
|
Yapılsın aga ne güzel olur vallahi.
Hoşsevmem bilmediğim ortamları ama güzel olur bence ;D Alıntı:
Gençlik kollarına baktım adres tel vs. bulamadım. http://akpartibalikesir.com/?iletisi...isim_Bilgileri |
konuda sohbete dönmüş...
yapın gerekeni yoksa şikayet ederim he... |
ana adama baak hele;D
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 19:29. |