![]() |
Hürriyet yazarlarının hakaretine DUR diyelim!
20/08/2007 Doğan medyası, ikili oynamada yeni bir yöntem geliştiriyor. Bir taraftan bazı haberleriyle AK Parti'ye destek veren bir politika izler görünerek Aydın Doğan'ın işlerini yoluna koymaya çalışıyor, öbür taraftan da topluma ağır hakaretler yöneltiyor. AK Parti'ye destek veren politika çerçevesinde son örnek ise Emin Çölaşan'ın gönderilişi oldu. Hürriyet, kişisel kapris ve geçimsizliğiyle gazete çatsı altında ve Doğan Medya Grubu'nda kavga etmediği kimseyi bırakmadığı için işine son verilen Emin Çölaşan'ı bile farklı bir kılıfla sunmayı başardı. Çölaşan'ın gönderilişini, sanki hükümet kanadı istemiş gibi toplumun algılamasını sağladı. İKİLİ POLİTİKADA BU KEZ SIRADA HAKARETLER ZİNCİRİ VAR Hürriyet yazarları, şimdi AK Parti'ye oy veren kitleye hakaretler yağdırmaya başladı. 1950'de Demokrat Parti'ye oy verenleri, "Haso-Memo" diye aşağılayan zihniyet bu kez oklarını AK Parti seçmenine yöneltti. "Göbeğini kaşıyan adam", "bidon kafa" sıfatlarına bu kez bir yenisi eklendi: “Mürit müşteri”… Bekir Coşkun’un “Atatürk’ün kızları al bayraklarla yürürken, bu ülkenin aydınlık yüzlü erkekleri meydanları doldururken, çocuklar annelerinin-babalarının elini tutup yarınlarına şimdiden sahip çıkmaya kalkarken... Göbeğini kaşıyan adam uzakta bıyık altından güler. Ve sandık ortaya konulduğunda... Göbeğini kaşıyan adamın dediği olur” hakaretleriyle başlayan çıkış, Hürriyet'in yeni gözdesi Yılmaz Özdil ile sürdü. Özdil, “Allah cezanızı versin be kardeşim” diyerek bela okuduğu yazısını, yüzde 46,7’ye “bidon kafa” diyerek sürdürdü. Hakaret sırası ise bu kez yalan ve asılsız haberleriyle önceki yıl ipliği pazara çıkan yazarı Özdemir İnce’de idi. İnce, dünkü yazısında AK Parti’ye oy veren seçmene ilk başta ‘müşteri’ diye vasıflandırdıktan sonra hakaretleri peşpeşe sıralıyor. Bu hakaretlere daha bir çoğunu ekleyebilirsiniz. Ancak bu hakaretlere sessiz kalmamak, demokrasimizin ve kanunlarımızın bize verdiği protesto haklarını kullanmak bireysel bir görev haline geldi. Ak Parti'ye oyveren ya da vermeyen herkesin Türk milletine ağır hakaretler eden bir gazetenin yazarlarına tepki göstermesi gerekiyor. Bu kişilere protesto maillerinizi göndermek için aşağıdaki e-posta adreslerini kullanabilirsiniz. Bekir Coşkun: bcoskun@hurriyet.com.tr Yılmaz Özdil: yozdil@hurriyet.com.tr Özdemir İnce: oince@hurriyet.com.tr Ertuğrul Özkök: b.baykara@hurriyet.com |
gerekli cevaplar verilecektir,
|
Ynt: Hürriyet yazarlarının hakaretine DUR diyelim!
Not alındı >:(
|
mutlaka cvp verilecektir....anlaşıldı tamam...
|
doğan medye gurubunun her zamanki hali.........akrep gib farkettirmeden sokuyorlar ama ...hadlerini bilmeyi öğrenecekler
|
Hakikaten dur denmeli iyice azdılar!!!
|
bunlar çöküş patırtıları zaten.. ok.
|
aynen işlem tamamdır 8)
|
O bidon kafalılara cvp verildi ama biraz fazla abartıldı galiba köşe yazılarında hepsi çok pis küfür ediliyor diye halka şikayet ediyorlar
|
bende cevap vereli uzun zaman oldu ama verdim... >:(
|
HEPSİNİN SIRASI VAR ARKADAŞLAR ZAMANLA GEREKLİ CEVAPLAR VERİLECEKTİR.UZAN I YOLLADIK SIRA AYDIN DOĞAN DA AZ DAHA SABIR.
|
ben hamen gazeteyi tlf arayıp küfretcem ;D
|
arkadaşların bunların yarası ne bilen varmı.
|
|
Bu yazarların ne eğitimleri aldığını hiç duydunuz mu?
Eğer muhalefetten anlıyor olsanız yazarları medyayı susturma gereği duymazsınız.Demokrasi karşıt görüş olmadan sağlanamaz. |
Alıntı:
|
bu gerizekalıların amacı çamur at izi kalsın politikasıdır. Asılsız haberlerle insanlara yanlış haberler vererek özelliklede dine saldırarak insanları soğutma çabası içerisine girmişler.İnanamıyorum bu gazeteleri alanlara gördüğüm zaman elimi bile sürmekten tiskiniyorum.
|
onlar, kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecek o zaman göreceğiz, elmi yaman bey mi?
|
""hürriyetmiş"" yalan..kim kaybetmiş hür düşünceyi de bu isimler bulsun...
|
Nihat Genç'in Skyturk teki son konuşmasını bulabilen izlesin. ne beyinliliğimiz kaldı ne insanlığımız...
bunlara yasal işlem uygulanamıyormu, bana hakaret ederek asabımı bozmaya hakkı varmı?.. oturdukları yerden istedikleri gibi atıp tutabiliyorlar, programlarında cevap verebilecek karşı düşünceden kimsede yok. bu adam bide bir zamanlar "Tayyip Erdoğan şuana kadarki en iyi Başbakan" demişti ama şimdi tam tersi, bu ne biçim adam anlamak zor... |
ben hergün hürriyet gazetesinin aleyhimize yapmış olduğu eleştirileri takip ediyorum...gerekli cevaplarıda yazıyorum...çoğunu yayınlamıyorlar ama okuduklarını bılıyorum...
anketlerinede katılım sağlıyorum... |
soysuzlara tepkimizi vermeliyizki anlasınlar soysuzluklarını,,,,,
gerci onlarda ne ar var nede namus,,,,, |
Bunların hepsi gaflet yumagı içindedir. Onlara cevap verelim. hemen şerefsiz bunlar yine şerefsizliklerini göstermişler
|
BAZEN SUSMAK EN İYİ CEVAPTIR.
ONLARI UMURSAMADIĞIMIZI ANLAYINCA DAHA ÇOK CILDIRACAKLAR. KÜFREDEN KİŞİ KENDİNE KÜRRETMİŞTİR BİZDE BÖYLE BİLİNİR. |
[i][b]Bilgiden, kültürden, seviyeden yoksun olan ve okuması bir dakika dahi sürmeyen yazıları olan Bekir Coşkun ve Yılmaz Özdil gibi yazarlarıyla,
Ezanı, arapçadan ''şarkı'' olarak; başörtüsünü ise masaörtüsü olarak çevirip din hakkında bilmeden hüküm veren Özdemir İnce gibi bir adamıyla, Hayatı yalan dolan olan Mehmet Y. Yılmaz gibi bir diğer yazarı ise orta sayfasına yerleştiren Hürrriyet'in, her tarafa yalakalık yapan Ertuğrul Özkök ile gidebilceği son yer burası başkanım zaten... Yani çirkeflik... |
Ya bırakın korku açlıklarını böyle bastırsınlar 'Türkiye'nin beyaz vatandaşları'
Gerçeklerin birgün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır! Bunların asıl mücadelelerinin kime olduğu zamanı gelince çok netleşecek çok.. Belki o güne çok yaklaşmışızdır. |
Asıl düşman Amerika ve İMF ne zaman gönderilecek soruma acil yanıt yoksa biz amerikan uşağımıyız?Amerika ırakta demokrasi adına cinayet işlemedi mi?
|
Alıntı:
İMF'ye bu ülkeyi muhtaç edenleri herkes biliyor. 22,5 milyar dolar vardı AKP ülkeyi ele aldığında ve korkunç yüksek faiz oranıyla borçlanılıuyordu. AKP bunu 7 milyar dolara indirdi ve çok daha düşük faiz oranıyla boraçlanıyor. Zamanla temizlenecek.. Bu arada konu ne nereye gelmiş. İşte bu muhalefet takiyyesiyle aslında milletin ikbaline mücadele eden azgın azınlık zehirliyor milleti böyle |
Mantıklı ama şu var ki benim okuduğum Vakit yazarlarıda o ve onlar gibilerinede hakarette bulunuyor.Bu yüzden onlara karşı 'dur' demem çelişki olur bana karşı.Gerçi TÜRK_EVLADI'nın dediği gibi 'Bilgiden, kültürden' uzak kişi bunlar ama...
Aması var :) |
bence hiçbişey demiyelim
kendi yanlışlıklarında boğulsunlar hatadan anca hataları türer nede olsa onlar kendi kendilerine doğrularını döndürsünler nasıl olsa sonunda gerçekten doğruluk kazanacak |
TV'deki ahlaksız filmleri veya saçma sapan programları şikayet etmek için RTÜK var.
Peki bunları kime nasıl ikaet edebiliriz ? Böyle bir kurum var mı ? |
Alıntı:
|
Hürriyet'e bakınca neler görürsünüz neler!
Bir bakarsınız yazarları İsrail sözcüsü gibi olur Bir bakarsınız milletin başına en büyük bela yapıları sempatik göstermeye uğraşırlar Bir bakarsınız , TV'den gerçekleri görmeseniz veya diğer yayın organlarından ülkenin bir numaralı düşmanı Tayyip Erdoğan - AKP'ymiş zannedersiniz. Bir bakarsınız hayatınızda duymadığınız tabirlerle millete nasıl hitap ettilerini görürsünüz (islamcılar - dinciler) Bir bakarsınız, gene uydurma haber yapmışlar Bir bakarsınız gene fitne çıkartmaya çalışmışlar - fitnecilerle ortaklar. ZAMANI GELECEK AZ KALDI O ZAMAN GÖRECEKSİNİZKİ KENDİ PİSLİĞİNDE BOĞULMUŞ BİR GAZETE BOZUNUSU GÖRECEKSİNİZ ! ... |
HAKLISINIZ.HÜRRİYET ALMAM AMA BİR HASTANEDE VARDI BAKTIM YAZARLAR BÖLÜMÜNE YAZARIN Bİ TANESİ AK PARTİ TÜRBANDAN BAŞKA BİRŞEY BİLMEZ DEMOKRASİYMİŞ ÖZĞÜRLÜKMÜŞ DYOR.BU NE DEMEKYA.YETER.
|
tamam anlaşıldı da bişe dicem bizim hocanın kimi okudunu anlamış oldum sağolun sınıfa gelip bu kesimim %47 aptal fln diyo ama haddini bildirdik merak etmeyinnn >:(
|
Çıkar odaklı medya grubunun AK Partiye verdiği destek de gene kendi çıkarına idi. Bu gazetenin resimlerine bakılası bir yayın hayatı var sanırdım önceleri. Okunacak yer bulunamayan gazetelerin, köşelerinde beyinlerini kusan söylemler de sanki bilinçaltlarına yönelik, psikolojik bir hareket. Etki alanı da küçümsenmeyecek düzeyde....
Bu ikili oynama gazetelerin bedava verilişini de izah eder nitelikte. Bu yazarlar okunmak için varlar. Yani ilgi çektikçe, okundukça, satılabildikçe var olabilirler. Bu güruhun ironik yaklaşımı bizleri okuduğumuz, beslendiğimiz kaynakların dikkate alınır değerde olmasına da kapı açtılar. Teşekkürler, paylaşım için... |
REKLAM GİBİ OLMASIN AMA BEN ZAMAN GAZETESİ OKUYORUM GERÇEKLERİ GÖSTERİYOR
|
Sıra ona geliyor.
Cem Uzan da böyleydi... |
dur demeye çalıştık elimizden geldiği kadar
|
bize bu kadar düşmanlık besleyen her fırsatta nefretlerini üzerimize boşaltan medya grubunun gazetelerini almaya devam ak partili arkadaşlar var....ben sadece yazıklar olsun diyorum....
eline POSTA HÜRRİYET gazetesini alıpta ben oyumu akp artiye verdim diyebilen bir vatandaş versin o oyunu vermesin daha iyi.... onalr utanmıyor belki ama ben bu durumdan çok utanıyorum.... yazıklar olsun daha ne diyeyim... |
All times are GMT +3. The time now is 12:47. |