![]() |
Sevdiğiniz İçin Tuttuğunuz Takımı Değiştirir misiniz?
Sevdiğiniz İçin Tuttuğunuz Takımı Değiştirir Misiniz?
Merak ediyorum.Fanatik çok mu aramız da;1 |
Bana bu Anketin tam tersini yaparsan bırakırım :w: BEŞİKTAŞ,ım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim...
|
Alıntı:
|
Ne gerek var ki sevdiğim insan beni tuttuğum takım için mi sevcek :)
Değiştirmem :) |
Ben takım tutmuyorum; muhtemelen sevdiğim de takım tutmaz :)
Ohh kafamız rahat abicim :) |
Dün biri demişti; (Başbakanm) Senin için Feneri Bile Sevdik :olmaz:
Soruya gelince bu mümkün değil http://www.resimload.org/images/115i116t2rcytbsvt3.gif |
Beşiktaş için canımdan geçerim sevgilide neymiş... :cool: unutmayalım ki tek aşk BEŞİKTAŞK... :cool: :saygılar: |
bunu genelde söylerse erkek bayana söyler bir bayanın bu kadar fefri olacagını düşünmüyorum....
bayanlarda zaten degiştirir bence.... sevdigimden kıymetli ya...... salla gitsin.....:güzel: |
Yhani kesin laf %100 hyr hyr hyr:D:D:D
|
DEĞİŞTİRMEKMİ? ASLA...!
Bence o değiştirmek zorunda kalır......;D http://img3.imageshack.us/img3/9030/gssssiz3.gif |
değişmem...:)
değişirse sevdiğim kişi değişir....:) ki zaten değişmek zorunda değil..hep aynı ses ne kadar doğru:) |
Takım tutmuyorum çok şükür :):):)
|
Neyleyim sarı dediğimde lacivert demeyen sevgiliyi ...
|
Alıntı:
|
evet,takım dediğiniz ne ki,değişsin gitsin ;D
|
hayır..bnden öle bişy isteyemez ztn:):)
|
Takım tutmadığım için sorun değil...:)
|
hayır değiştirmem :karizmatik:
|
a.z. alkmar maçında sevgililer günüydü kız arkadaşım ne yapıcaz bugun diye sordu benim aklımdaki tek şey ise akşamki az alkmar fenerbahçe maçıydı..aksam maçı izliyeceğiz dedim 2 gün sonra ayrıldık zaten:yehoo::yehoo:
sevgilim bu gece bekleme beni senden de önce gelir fener sevgisi... |
Alıntı:
|
biraz politik cevap olacak ama ikisinide birbirine değişmem diyorum
|
Trabzonspor sevgisi yeter bana
|
o benim için değiştirsin :)
|
forum fanatiklerledolu galiba ama bende öyleyim ben önce cimbomu sevdim onu değil öncekilerin değeri fazla oluyor
|
Asla... hiçbir şeye değişmeyiz çünkü FENERBAHÇELİYİZ .)
|
TRABZONSPOR dan vaz geçmekmi....
o yokken TRABZONSPOR aşkı vardı |
Benim aşkım Beşiktaşlı.. Onun azıcık üzülmesine bile dayanamam, bu yüzden beşiktaşın hep kazanmasını istiyorum.. Galatasarayı asla değiştirmem ne olursa olsun.. Biz Galatasaraylıyız çok şükür. Allaha çok şükürler olsunki fenerbahçeli değilim.
|
kimse için değişiklik yapmam,ancak kendim karar verir karalarım doğrultusunda hareket ederim...
|
Eğer isteklere göre, sevdiklerimize göre takım değişseydi, bunun adı takım aşkı olmazdı... Kuru kuruya takım tutmak olurdu...
UEFA'da başarılar... Yolun açık olsun GALATASARAY... |
Ben Sevdinmi Trabzonsporlu Severim...
|
sevdiğim kişide beni seviyosa bırakmamı istemez zaten =)
|
Takımımı Değiştirmem...:olmaz: F E N E R B A H Ç E |
Takim Tutmuyorum memleketim oldugu icin Kayserisporu desteklerim
sevdigiminde takimini degistirmesini falan istemem istedigini tutsun beni baglamaz ama is partiye gelirse AKP yi degismem :) |
Vatana ihanetten hapis yeriz :D SONSUZA KADAR GALATASARAY http://img348.imageshack.us/img348/558/renkli7kl.gif |
degstiririm hiç acımam:utandım:
|
TARİH YAZSA FELSEFE BOZAR İMKANSIZ FOREVER CİMBOM
|
All times are GMT +3. The time now is 02:08. |