![]() |
FLAŞ-Erdoğan, Davos'u terk etti - İZLE
FLAŞ-Erdoğan, Davos'u terk etti - İZLE Erdoğan, Davos'taki Gazze oturumunda konuşulmasına müsaade edilmeyince forumu terk etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile birlikte katıldığı canlı yayını, kendisine az süre verildiğini belirterek, protesto amacıyla "Bundan sonra benim için Davos bitmiştir" sözlerini söyledikten sonra Davos'taki toplantıyı terk etti. Başbakan Erdoğan, Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu kapsamında gerçekleştirilen ''Gazze Orta Doğu'da Barış Modeli'' oturumunda, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in eleştirilerini yanıtlarken panel yöneticisinin sürenin bittiğini gerekçe göstererek konuşmasını kesmesi üzerine bundan sonra Davos toplantılarına katılmayacağını açıklayarak salondan ayrıldı. İŞTE TARİHİ ANIN GÖRÜNTÜLERİ... İzlemek için tıklayın ; samanyoluhaber |
inaniyorum ki en dogru olani yapmistir
|
Gölge dile forumdan ne dilersen
AMAN ALLAH'IM BU MÜTHİŞ BİR OLAY. BAŞBAKAN, DAVOSTA DÜNYA'YA REST ÇEKTİ, BAŞBAKAN DAVOSTA DÜNYA'YA POSTA KOYDU !!!! GAZZE İLE İLGİLİ İSRAİL'E ÇOK SERT ÇIKAN BAŞBAKAN'A SÖZLÜ MÜDAHELE EDİLİCE, ÇOK SİNİRLENEN BAŞBAKAN BENİM İÇİN DAVOS BİTMİŞTİR DİYEREK DAVOS'A DA İSRAİL'E DE MEYDAN OKUDU !!!! Büyüksün Tayyip Baba (Video) TRT http://img230.imageshack.us/img230/41/tayyipvq0.png Siz Öldürmeyi iyi Bilirsiniz.. Bşbakan, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'i darmadağın etti.. Ülke TV http://img230.imageshack.us/img230/7...1a1a1a1mx9.png Türkiye Başbakanı - İsrail Cumhurbaşkanı |
Helal olsun başbakan. Böyle ol başımızın üstünde taşıyalım seni iktidar koltuğu önemli değil...
|
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu kapsamında gerçekleştirilen ''Gazze Orta Doğu'da Barış Modeli'' oturumunda, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in eleştirilerini yanıtlarken panel yöneticisinin sürenin bittiğini gerekçe göstererek konuşmasını kesmesi üzerine bundan sonra Davos toplantılarına katılmayacağını açıklayarak salondan ayrıldı.
|
acayip sayın başbakan gün geçtikçe haşir neşir olduğu avrupalılardan uzaklaşıyor..çok güzel bu..ama keşke baştan katılmasaydı...şimdi önümüzde bazı sorular olacak..bu gelişme yabancı yatırımı engelleyecek mi??ikincisi de sayın başbakan yavaş yavaş eski çizgisine mi dönüyor??konuşmayı dinledim orda sayın başbakanın aleyhinde kullanılacak bir laf var..özellikle yurt içinde yaşanan olaylardan dolayı...
bakalım mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler.. |
helal olsun Sn başbakana. Arap ülkeleri utansın.
|
Dünya Sayın Başbakanımızı destekliyor. Fakat bir CehaPes Millet vekili çıkmış, "Haması destekledi" diyor da, başka bir halt demiyor. "Çocukları öldürüyorsunuz" da dedi Sayın Başbakanımız, bunu neden söylemiyor bu muhalifler? Yani şunu iyi biliyoruz ki, TÜRKİYENİN BÜYÜK LİDERİ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ne yaparsa yapsın cehapes gözünde suçludur.
Gazi Üniversitesinden biri Başbakanımıza "Densiz" diyor ! Rabbim herkese idrak nasip eylesin diyorum. TÜRKİYE SENİNLE GRUR DUYUYOR SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN. AK GENÇLİK SENİNLE GURUR DUYUYOR. |
Sn Başbakan salonu terkederken BM Sekreteri Ban ki-moon a bakın nasıl tırsmıs.
|
Sayın Başbakanımız bir lider duruşunu tekrar gözlerimizin önüne serdi..
Evet sayın başbakanımız yumuşak başlı olmanın her rüzgara boyun eğmemek demek olduğunu gösterdi bizlere.. Zülme karşı en güzel tepkiyi gösterdi.. Ve hakikat bir defa daha zalimin yüzüne çarpıldı.. Başbakanımızın bu duruşunun arkasındayız.. Ve tarihte bir kırılma noktası daha karşımızda.. Evet bu bir kırılma noktasıdır.. Ve tarih bu anları "doğruların peşinde koşan bir Başbakan"ın sözleri olarak kaydedecektir... Ve zaten Başbakanımız söylenecek en güzel sözü misalledi bizler adına.. Artık daha ne diyebiliriz ki.. |
ilk kez sayın erdoğanı içten alkışladım..
kim ne derse desin..bu gün gurur duydum sayın başbakanla.. |
takdirlik bi haraket yaptı sn başbakanım ülkenin saygınlığını arttırdı
|
hay senin Allah'ına kurban olayım !!!
|
Sayın Başbakanı Bir Milli Görüşçü olarak Gönülden Tebrik ediyor... 7 yıldır yapmadıklarını bize son bir kaç günde gösteriyor... Bana göre Bu olay Tayip Erdoğanın Başbakan sıfatı ile yaptığı, En büyük içraattır... Saygı ile karşılıyor Tebriklerimi Bu vatanın bir evladı olarak Syn.Başkana sunuyorum... Onurlu Dik bir başbakan görmeği özlemişiz Bir kaç Dakikada olsa bize bu zevki tattıran başbakana saygılar... |
Sayın başbakanımız her zaman nerede nasıl davranacağını çok iyi bilen bir insan ve yine yapması gerekeni yaptı. Bence de çok güzel bir tepkiydi. Türk'ün yürekliliğini ve yeri geldiğinde nasıl tepkiler vereceğini tüm dünyanın gözleri önüne serdi...
|
Büyüksün Tayyip Baba (Video)
TRT http://img230.imageshack.us/img230/41/tayyipvq0.png Siz Öldürmeyi iyi Bilirsiniz.. Bşbakan, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'i darmadağın etti.. Ülke TV http://img230.imageshack.us/img230/7...1a1a1a1mx9.png Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı - İsrail Cumhurbaşkanı |
Başkanımızla gurur duyuyorum o artık bi dünya lideri
|
Olay anından beri takipteyim bu konuda. Tek kelimeyle hayranım size başbakanım! Sonunda dış politikada milletin de sesi duyuldu.
Seyrederken durur duydum. Artık şu olaydan sonra dünyanın sayılı siyasetçilerinden biridir sayın başbakanımız. |
işte bütün dünyaya demokrasi ve insanlık dersi veren peygamber efendimiz (s.a.v.) in izinden giden büyük lider Türkiye nin başbakanı da böyle olmalı bize de bu yakışırdı çok güzel konuştu helal olsun şimdi bakalım bunu nasıl eleştirecek karşıt gruplar. biriside çıkmış ''Erdoganin amaci. oyunbozanlik yapip, Türkiyenin SIRTINI avrupaya dönemesini istemektir. Böylece AB ye girmemek icin bir sebep yaratacak. Sonrada, arap ve iran yobaz rejimine katilmak'' İNSANLIĞA ZULÜM EDEN TARAFLI BİR AB YE ÜYE OLMAK SİZİN İÇİN FİLİSTİNDE Kİ ÖLEN ÇOCUKLARDAN DAHA ÖNEMLİYSE SİZDE KATİLSİNİZ!!http://www.korsanhaber.com/images/spacer.gif
diyorum onlara baska da bişey demiyorum....... |
Saygiyi hak eden bir dik durus sergiledi helal olsun....
|
İsrail yardakçısı aşağılıklar hemen piyasada zuhur etmeye başladılar. CHP'li Onur Öymen'in ne mal olduğun zaten belli, haysiyetsiz herif. Neymiş, Türkiye'nin itibarı bitmiş. Kafası o kadar çalışıyor monşer, yahudi destekçisinin.. Milletin onurunun ne olduğunu nereen bilecek Millet düşmanı !
Özellikle de CNN TÜRK ve NTV'nin akşam boyunca ekrana çıkardıkları CHP kökenli monşer diplomatların, açıkça İsrail yardakçılığı yapıp bu onurlu ruha saygılaırnı belirtmek yerine, israil basını ağzıyla konuşmaları izleyenleri çileden çıkarttı. Bu resim bazılarının niyetini açıkça koymaya yetti http://img165.imageshack.us/img165/9...1111111lw2.jpg |
Böylesini dünya görmedi Davos, davos olalı böyle şey görmedi. Erdoğan, Peres'i haşladı, sunucunun eline vurdu, sonra da paneli terketti... İNTERNETHABER Kimse böylesini görmedi! Davos'ta Türkiye ile İsrail arasında resmen Filistin restleşmesi yaşandı. Erdoğan, İsrail'i çocukları bombalamak ve Hamas'ı demokrasi dışına itmekle suçlayınca İsrail Cumhurbaşkanı Peres, sesini yükseltti. Öyle bir oturum ve öyle anlar vardı ki... Dünya o anları ve o sözleri konuşuyor! O ANLAR İÇİN TIKLAYIN Peres'in yaklaşık 22 dakika süren konuşması üzerine Erdoğan, ısrarla paneli yöneten gazeteciden söz istedi. Verilmemesi üzerine sinirlenen Erdoğan paneli yöneten gazetecinin eline vurdu ve ısrarla konuşmasına devam etti. ÖLDÜRMEYİ İYİ BİLİYORSUNUZ Erdoğan, İsrail'in öldürmeyi çok iyi bildiğini söyleyerek Peres'e yaşlı olduğunu ve sesini yükseltmesini de suçluluk psikolojisinden kaynaklandığını ifade etti. Konuşması sık sık bölününce iyiden iyiye sinirlenen Erdoğan, Davos benim için bitmiştir diyerek paneli terketti. 30 Ocak 2009 Cuma 00:01 internethaber |
http://galeri.internethaber.com/imag...ery/2970/5.jpg
Modarotör'ün eline vuran Erdoğan, daha sonra yaptığı basın toplantısında bundan pişman olmadığını belirtti. Modarotör'ün tavrına sinirlendiğini kaydetti. internethaber |
Sayın başbakanımızı yürekten selamlıyrum. Çekemeyenler her zamanki gibi yine kara bir gözle baktılar ama Ak olanı karanlık örtemez. Doğru olanı yaptı elbet.
|
Basbakanimiz cok guzel yapti, Allah razi olsun
|
Geçen gün forumda protesto bölümünde başbakan için BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAYDIR sözü için bir başlık açmış ve protesto etmiştim.
O başlığa bugün yazdığım yazıyı paylaşmak istiyorum: Alıntı:
Başbakanı tebrik ediyorum, hürmetle, hararetle selamlıyorum. |
Allah razı olsun çok güzel bir hareketti ama kesinlikle yeterli değil bu.evet pereze ağzının payını fazlasıyla verdi konuşmasıyla...bundan sonra davosa katılmayacağını da söyledi bugüne kadar neden katıldı ki sayın başbakan acaba???sonrada tepkisinin moderatöre olduğunu söyledi...
sayın başbakanın verdiği tepkiyi ak partili olan daha doğrusu vicdan taşıyan herkes verebilir fırsatı olursa..başbakan bizim yapamayacağımızı yapmalı...yani israille olan anlaşmaları iptal etmeli...israil firmlarına ihale vermemeli...yoksa bu tepkilerin hiçbir anlamı olmaz ki... karı boşamak devlet başkanlarını rezil ettikten sonra anlaşmaları olduğu gibi koruma değildir...bu tepki karı boşamak değildi...sadece karıyı uyarmaydı ...;1;1;1 |
Yürekten kutluyorum sayın başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞANI ....
işte budur başka söze gerek yok ... |
Sabah muhalefetten bir abim beni tebrik etti gece 03.00'e kadar izledim ve sabah haberlerinde tekrar izledim Başbakanı çok duygulandım.İşte Osmanlı geliyor dedim! diyor bana sabah sabah.Bu sözleri o abimdne duymak beni çok mutlu etti. :)
Başbakanım seninle ne kadar guru duysak azdır...Bizler iyi ki sizin izindeyiz.Rabbim sizi korusun dularımızdasınız her daim.Bu memleket sizin sayenizde düzelecek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sözle uslanmayanın hakı kötektir,der büyüklerimiz.Başbakanımız eline sopayı alıpta peşlerine vermesede,daha beterini yaptı..!Sözde Tayyip deyip duranların kör gözleri açıldı mı acaba bu olaydan sonra?Kemal Kılçdaroğlu Deniz feneri davasına müdahil olmak için Almanyaya gittiği anı düşünün,nasıl kovuldular..!Birde Tayyip Erdoğan'ın Dünya'yı dize getirişini.Bunları taraflı olduğumuz için söylemiyoruz;Şanlı Türk tarihimizin yeniden canlanmasına tanıklık ettiğimiz için söylüyoruz.
|
Alıntı:
|
Ne mutlu Türküm diyene! Türk oldugum icin bir kez daha gurur duydum kendimle milletimle vatanimla basbakanimla!
Tayyip Baba büyüksün! Ona yakisir bir tavirla terk etti orayi! Yapilmasi gereken en dogru davranisti! Dik duracagiz ama diklenmeyecegiz! Ak genclik seninle gurur duyuyor! |
Başbakanımız nasıl hareket edeceğini neyi nasıl yapacağını öylesi iyi biliyorki olması gerekeni yaptı ve bizi Gururlandırdı kör olanlar yine görmeyecektir görmek istemeyecektir bunu onun da bilincindeyiz herkese ve her şeye rağmen dimdik duruşumuzu sergileyen Başbakanımıza sonsuz teşekkürler.....
Türkiye Filistin in yanında Ak gençlik sizinle gurur duyuyor Başbakanım..... İyi ki varsınız |
Alıntı:
Rezil olanların iptal etmesi gerekmez mi anlaşmaları ?.. Peşimizden koşuyorlar... İsrail'e KOCA olduğumuzu kabul ediyorsanız... Sorun yok demektir.. Daha ilersi 'karının ezikliğinden kocayı bocalamak' olur/ olacaktır.. |
Alıntı:
. . . . . . |
Başbakan'a karşı eski sempatim yerine geldi vallahi..Türkiye'ye senin gibi bir lider gelemeyecektir bence..kendimide hesaba katıyorum,RTE gibi Lider YOK.. :)
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 06:16. |