![]() |
DavosFatihi.com AÇILDII!!!
|
süper !!
|
Yapanların ellerine sağık çok yerinde ve güzel bir çalışma olmuş
|
arkadaşlar site açılmıyor, acaba yoğunluktan dolayımı açılmıyor, cevabınızı beklyorum.
|
bide bu siteyi hazırlayanlara şunu demek istiyorum, türkiyedeki gazete başlıklarını ve tarihi görüntüleri, yabancı televizyon görüntülerini, türk halkının tavır görüntülerini bu sitede paylaşmak lazım bence.
|
artik tayyip erdogan israilden emir alir amerikanin adamidir diyenler kafalarini topraga gomsunler ve birdahada ebediyyen cikarmasinlar...
|
Alıntı:
|
|
Sayın Başbakan' ımızın Davos' tan çıkışı aynı Fatih Sultan Mehmet' in İstanbul' a girişi gibi büyük bir şandır tarihimiz adına:)
İşte duruş, işte Başbakan:) |
duruşuyla konuşmalarıyla gerek olsun aldığı tavırla işte türkiye'ye yakışan bir lider....
|
:gül:
Alıntı:
|
ya muhteşem ötesi bir başbakanımız var.allah ona daim sağlık versin.yürekten kutluyorum.hiçbir an tereddüte düşmedim yine beni yanıltmadı..allah onu başımızdan eksik etmesin....
|
yakışııırrrrrrr :cool: :saygılar: |
Alıntı:
yüregine saglık feyza kardeşim bu sözün üstüne söz gerekmez zaten aynen katılıyorum..... |
Alıntı:
|
güüzel elinize sağlık
|
Yapanların eline sağlık çok hızlılar.olay sonrası sabah açıldı.Saolun
|
çok güzel düşünülmüş,dünyayı sarsan Başbakanımız için süper bir site olmuş..ellerinize sağlık.Allah razı olsun...:çiçek::çiçek:
|
Kendi adınızı yanlışlıkla buraya yazmışsınız..Bende sildim..yanlış olmasın.. :)
|
Alıntı:
Eğer Başbakan Irak için kızasydı, neden Afganistan için kızmadı diyeceklerdi.. Niyetin kötü olduktan sonra sana hiçkimse birşey inandıramaz. Son günlerde moda bir lafım bu kişiyi es geçmeyelim; bunlara gökten mucize inse, niye yerden çıkmadı diyecekler, çünkü ataları da öyle demişti !!! |
güzel site yapanlara teşekkürler
|
Güzel site olmuş..
|
eyvaALLAH kardeşim emeğine yüreğine sağlık ALLAH c.c. senden razi olsun inşaALLAH { Her zaman Türkiye yanında başbakanım Her zaman ALLAH c.c. sendende razi olsun herdaim yolunu açık tutsun inşaALLAH }:gül::saygılar:
|
Alıntı:
|
Hayırlı Olsun
|
All times are GMT +3. The time now is 11:14. |