Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Muhterem Hocamız ERBAKAN ve ERDOĞAN (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=54119)

HAKK DAVA 02-01-2009 00:01

Muhterem Hocamız ERBAKAN ve ERDOĞAN

Muhterem Hocamız
Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN

&

Recep Tayyip ERDOĞAN

HAKK DAVA 02-01-2009 00:08

HAKK DAVA 02-01-2009 00:09

HAKK DAVA 02-01-2009 00:12

HAKK DAVA 02-01-2009 00:15

HAKK DAVA 02-01-2009 00:18

HAKK DAVA 02-01-2009 00:29

Beylerbeyi 02-01-2009 00:37

http://img140.imageshack.us/img140/9...iiyitannf7.jpg

bu resme bayıldım. Allah razı olsun kardeş, emeğine sağlık. +++

Beritan 02-01-2009 00:43

resimler gerçekten çok güzel...:)....paylaşım için teşekkürler..

muhammed.ikb 02-01-2009 00:47

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502093)

bu resme bayıldım. Allah razı olsun kardeş, emeğine sağlık. +++

gerçekten harika bir resim ne anlat mıyor ki.....gururun makamın ayaklar altına alındığının resmidir bu...anlayana

mehmetakif24 02-01-2009 00:49

Erbakan Hocam Erdoğan ve Gökçek'i belediye başkan aday tanıtımında kafalarını okşayarak kendine has uslubuyla Bunların kafaları tıkır tıkır çalışıyooor. demesi mükemmel bi sahneydi

HAKK DAVA 02-01-2009 00:50

Anlayana İNŞAALLAH...

HAKK DAVA 02-01-2009 00:56

Nermin Saltuk 02-01-2009 01:05

Gerçekten fotoğraflar çok güzel bir zamanlar Türkiye için o kadar emek veren Erbakanı da unutmamamız gerekir sn. Erbakan a zamanında çok büyük oyunlar oynanmıştı O na oynanan oyunlar sadece O na değil Türkiye nin geleceğine de oynanıyordu ama kimse farkında değildi bizim bunların farkında olmamız, bizim farkımızı gösteriyor yeterince zaaten ama sn. Başbakanımız Erdoğan bu ülkenin başında olduğu sürece bu oyunlara gelmeyeceğiz Allah ın izniyle.

aşk-ı ilahi 02-01-2009 01:32

resimler harbiden harikaymış..

geçmişte yaşanan güzellikler..biz burda basitçe harcıyoruz...

Üç mevsim 02-01-2009 02:28

Ben bu resimleri topluca incelerken çok ilgiç bir kare dikkatimi çekmişti;
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı görmüştüm, hafif sakallı... Çok ilginçti.

Teşekkürler Mücahid..

balbal 02-01-2009 03:31

gerçek olan bir şey var ki o da her şey resimlerde kaldı...

ishakyilmaz 02-01-2009 12:34

Bizlerin düşüncelerine tercümanlık eden bu resimlerin dilli olsada söze gelseler..!Bu güzel paylaşım için emeğinize sağlık.

muhammed.ikb 02-01-2009 12:39

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502164)
Ben bu resimleri topluca incelerken çok ilgiç bir kare dikkatimi çekmişti;
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı görmüştüm, hafif sakallı... Çok ilginçti.

Teşekkürler Mücahid..

evet sayın kemal unakıtan eskiden sakallıydı..hatta hafızamızı biraz zorlarsak görürürz ki doğan grubu medyası bundan iki yıl evvel o sakalı üzerinden bazı olaylar çıkarmak istemiş...

milletinadami 02-01-2009 14:01

anlayana insallah

Gölge 02-01-2009 15:08

Hey gidi günler hey ne günlerdi o günler be hatıralarda kalan güzel anlar bunlar paylaşım için teşekkürler ......

Üç mevsim 02-01-2009 15:25

Alıntı:

ebrar zişan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502302)
birincisi bu resimlerdn ne anladınıuzda bu kadar hoşunuza gitti anlamadım

ikincisi erdoğanın bu ülkenin başına gelmesi zten koca bi oyun... daha ne gelsin... oyundan bahsedeceksek anlatacak çok şey var... mesela erdoğanın hapse girmesi... çıkınca yakındır bacım kendi partimizi kurucaz demesi(köklü milli görüşçü hanımlara) hapse girdide ne değişti...

Oyun oyun ve oyun... Siz iktidar olmadıkça her şey oyuın.. Ben doğruya doğru demem benim olmadıkça... Sizden başkası yalan.. Uçsuz bucaksız komplo teorilerinde boğuluyorsunuz farkında değilsiniz... Gerçi aslında farkındasınız ama haset budur işte, kıskançlık budur, çekememezzlik budur.

Sonsuzluk 02-01-2009 16:06

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502319)
Oyun oyun ve oyun... Siz iktidar olmadıkça her şey oyuın.. Ben doğruya doğru demem benim olmadıkça... Sizden başkası yalan.. Uçsuz bucaksız komplo teorilerinde boğuluyorsunuz farkında değilsiniz... Gerçi aslında farkındasınız ama haset budur işte, kıskançlık budur, çekememezzlik budur.

Kimleri cekemiyoruz sizlerimi ? :hihi2:

Üç mevsim 02-01-2009 16:08

Alıntı:

Sonsuzluk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502344)
Kimleri cekemiyoruz sizlerimi ? :hihi2:

Ne oldu farkında değil miydiniz yoksa ??? Yeni mi farkettiniz..

Hasedinden çatlayıp Helal Olsun diyemeyenler utansın !

Sonsuzluk 02-01-2009 16:15

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502347)
Ne oldu farkında değil miydiniz yoksa ??? Yeni mi farkettiniz..

Hasedinden çatlayıp Helal Olsun diyemeyenler utansın !

Bakın bir msjınızda cogul konusmayın diye uyarmıssınız suan o hatayı siz yapıyorsunuz...
Ben sayın basbakana helal olsun dedim ve diyorum... Ama su var ki yaptıgı cıkıs bosunaydı...Tarihe gecmis olması hic birsey ifade etmiyor..İcraat lazım iliskileri tamamen bitirmesi lazım...AMA YAPMIYOR NEDENN?

meslina 02-01-2009 16:29

Çok güzel resimlerdi. Bizi yıllar öncesine götürdünüz..

Şunu da ekleyeyim, eğer derdimiz koltuk olsaydı, bunu İsrail ve ABD dostluğu ile yapabilirdik. İslamı siyasetten ayırır, af edersiniz yada düzmece bir parti olabilirdik. Dünya üzerinde onlara boyun eğmeyen hiç bir başbakan koltuğunda oturamaz. ve herkes biliyor ki siyonizme açık açık meydan okuyan tek bri lider vardır. O da ERBAKAN dır.

Sonsuzluk 02-01-2009 16:32

Alıntı:

meslina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502363)
Çok güzel resimlerdi. Bizi yıllar öncesine götürdünüz..

Şunu da ekleyeyim, eğer derdimiz koltuk olsaydı, bunu İsrail ve ABD dostluğu ile yapabilirdik. İslamı siyasetten ayırır, af edersiniz yada düzmece bir parti olabilirdik. Dünya üzerinde onlara boyun eğmeyen hiç bir başbakan koltuğunda oturamaz. ve herkes biliyor ki siyonizme açık açık meydan okuyan tek bri lider vardır. O da ERBAKAN dır.

İste bu cvp herseyi acıklıyor...:gül::güzel:

Üç mevsim 02-01-2009 16:34

Alıntı:

ebrar zişan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502363)

nasılda doğru dedin biz oladıkça her şey oyun döktürmeyin beni şimdi...

işte en tehlikesliside akp çünkü gri gibi duruyo siyah oldunu anlamıyo kimse...

Yukarıdaki üye AK Parti'yi, bizleri ve milletimizi aptal yerine koymaya çalışmak suretiyle kabul edilemez bir hakarette bulunmuştur. Kendisi süresiz yasaklanacak ve "bu nedenle" yasaklandığı için tüm mesajları silinecektir.

Bu adiliiğin hesabını Ruz-i Mahşer'de bu kişiden soracağız. !!!

Üç mevsim 02-01-2009 16:44

Alıntı:

Sonsuzluk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502350)
Bakın bir msjınızda cogul konusmayın diye uyarmıssınız suan o hatayı siz yapıyorsunuz...
Ben sayın basbakana helal olsun dedim ve diyorum... Ama su var ki yaptıgı cıkıs bosunaydı...Tarihe gecmis olması hic birsey ifade etmiyor..İcraat lazım iliskileri tamamen bitirmesi lazım...AMA YAPMIYOR NEDENN?

Hayır... Yanılıyorsunuz, buyrun siz karar verin

"Ne oldu farkında değil miydiniz yoksa ??? Yeni mi farkettiniz..

Hasedinden çatlayıp Helal Olsun diyemeyenler utansın !"

Birinci cümleyi dikkat ediyorsanız sdadece size yöneltiyorum,

İkinci cümleyi de sizin yazdıklarınıza kısmen ithafla "hasedinden çatlayıp, Helal olsun diyemeyenlere" söylüyorum.. Yazdıklarınız burada duruyor. yazınızdaki hasedi göremeyecek durumda değiliz; onun için mesaj kısmi olarak size ve genel olarak bu malum zihniyete..

Yaptığı çıkış boşunaydı diyerek durumu kendiniz açıklıyorsunuz ;)

Forumumuzdaki bazı virüsler temizlendikten sonra konu tekrar açılacak müsterih olun..

All times are GMT +3. The time now is 13:56.