Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Numan Kurtulmuş kafa karıştırdı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=54279)

fütüvvet 02-02-2009 13:59

Numan Kurtulmuş kafa karıştırdı

BU SÖZLER BİR YERDEN TANIDIK!

Cevheri Güven, son dönemde Doğan medyasının ilgi odağı olan Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş'u yazdı.

Numan Kurtulmuş Pişti Oldu

İlhan Selçuk’un Ergenekon İddianamesi'ne yansıyan sözleri: “Yalnız iki tane şey var eğer kapatma davası açılırsa, bir de üstüne ekonomik kriz gelirse, Türkiye biraz karışırsa, belki bir umutlar doğabilir. Çünkü normal yollardan bunları mümkün değil yani”

Ümit Sayın’ın Ergenekon iddianamesine yansıyan sözleri: "Yani ne olacak yani kriz gelecek mi gelmeyecek mi? Odayı bekler gibi kriz bekliyoruz. Gelse de hükümet düşse diye."

Saadet Partisi’nin yeni Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un sözleri: “Bir kriz sonucunda iktidara gelen AKP hükümeti, yine bir kriz neticesinde iktidarını kaybedebilir”

Saadet Partisi’nin çiçeği burnunda lideri Numan Kurtulmuş bugün Tercüman Gazetesi’ne sürmanşet oldu. “AK Parti Krizle geldi krizle gider” başlığıyla verilen röportajı bizzat gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi yapmıştı.

Aşırı milliyetçi hatta fanatik düzeyde yayın yapan Tercüman Gazetesi’nin, Saadet Partisi liderini sürmanşete çekmesi ilginçti. Ancak bu ilginçlikler bir süredir devam ediyor. Hürriyet de Kurtulmuş’a aynı ilgiyi göstermişti.

Ayşe Arman, Numan Kurtulmuş’la röportaj yapmıştı. Hürriyet’in 1. Sayfasından geniş anonsla verilen röportaj, gazetenin haftasonu ekinde devasa boyutlarda kullanılmıştı. Aynı şekilde Uğur Dündar da Arena Programının birini Numan Kurtulmuş’a ayırmıştı.

28 Şubat sürecinde Milli Görüş çizgisini adeta ezen Doğan Grubu’nun, başına Numan Kurtulmuş geçince Saadet Partisi’ne bu yönelimi oldukça ilginç. Yönelimin Saadet’e mi yoksa Numan Kurtulmuş’a mı olduğu ise yukarıda sıraladığımız “görüş birliği”yle ilgili olmalı.

Hatırlanacağı üzere Political Researcher Strateji Geliştirme Merkezi bir yerel seçim anketi yapmış ve söz konusu ankette Saadet Partisi’nin oyları çok yüksek çıkmıştı. Anket ‘Saadet sürprizi’, ‘İstanbul’da dengeler değişti’ başlıklarıyla gazetelere yansımıştı.

İşin ilginci, daha önce Ergenekon soruşturmasını, ‘halkın AKP 'ye açılan kapatma davasının rövanşı olarak gördüğü’ sonucuyla çıkan anket de Political Researcher Strateji Geliştirme Merkezi’ne aitti. Daha sonra A&G gibi büyük anket kuruluşları Ergenekon’la ilgili çalışmalar yapmış ve sonucun CHP’liler arasında bile böyle olmadığı ortaya çıkmıştı.

Ancak aynı anket kuruluşunun, Kurtulmuş ve Ergenekon konusunda diğer anketlerin aksi görüş çıkartması ilginçti. Tıpkı Doğan Grubu’nun Numan Kurtulmuş’a olan yoğun ilgisi gibi.

Ama daha ilginci, Numan Kurtulmuş’un, AKP iktidarının gidişinde İlhan Selçuk ve Ümit Sayın gibi Ergenekon Terör Örgütü yönetici ve üyesi olmak suçlamasıyla yargılanan isimlerle aynı paralelde düşünmesiydi: “Ekonomik kriz”

Kurtulmuş’un Ergenekoncularla “pişti” olan bu açıklamasını yapmak için seçtiği gazetecinin, Ergenekon Operasyonu çerçevesinde tutuksuz yargılanan Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi olması da apayrı bir tesadüf olmalı.

CEVHERİ GÜVEN-AKTİFHABER

ishakyilmaz 02-02-2009 14:05

Malesef Numan Bey çok sert dinlendirmesede eleştirilerinin sınırlarını gün geçtikçe aşmaktadır.Kendisini sever,sayarız Saadet partisininde başına geçmesine en az saadetçiler kadar sevindim.Umut ettik ki muhalefet tarzını değiştirir,siyasette yeni sinerji getirecek...Fakat her akşam tv5 de aday tanıtım konuşmalarında AK parti diyor başka birşey demiyor.Haksız eleştiriler yapmakta,bu şekilde oylarını artırmayı düşünmekte..Fakat bu doğru yol değildir,siz başarıyı elde etmek istiyorsanız sağa sola sataşarak değil,dümdüz yolunuza bakarak başarmalısınız.İnanın bu muhalefet anlayışı artık dibe vurdu,siz bunu yaptıkça halk sizden kopmaktadır.

son durak 02-02-2009 14:09

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502796)
Malesef Numan Bey çok sert dinlendirmesede eleştirilerinin sınırlarını gün geçtikçe aşmaktadır.Kendisini sever,sayarız Saadet partisininde başına geçmesine en az saadetçiler kadar sevindim.Umut ettik ki muhalefet tarzını değiştirir,siyasette yeni sinerji getirecek...Fakat her akşam tv5 de aday tanıtım konuşmalarında AK parti diyor başka birşey demiyor.Haksız eleştiriler yapmakta,bu şekilde oylarını artırmayı düşünmekte..Fakat bu doğru yol değildir,siz başarıyı elde etmek istiyorsanız sağa sola sataşarak değil,dümdüz yolunuza bakarak başarmalısınız.İnanın bu muhalefet anlayışı artık dibe vurdu,siz bunu yaptıkça halk sizden kopmaktadır.

güzel yazmıssın helal olsun...........

bende birsey yazacaktım ama senin yazını okuyunca vazgectim.....

onların durumuna düşmemek güzel....

Üç mevsim 02-02-2009 14:11

Bakın Saadet Partili arkadaşlar eğer kafanız sadece düşmanlığa odaklıysa biz de sizin hakkınızda birçok iddia ve haber ortaya koyabiliriz. İşte yukarıdaki gibi. Yani maksat çarpıtma, karalamaya çalışma olduktan sonra malzeme çok. Onun için herkes aklını başına alsın !

İlhan Selçuk:Yalnız iki tane şey var eğer kapatma davası açılırsa, bir de üstüne ekonomik kriz gelirse, Türkiye biraz karışırsa, belki bir umutlar doğabilir. Çünkü normal yollardan bunları mümkün değil yani”

Ümit Sayın: "Yani ne olacak yani kriz gelecek mi gelmeyecek mi? Odayı bekler gibi kriz bekliyoruz. Gelse de hükümet düşse diye."

Saadet Partisi’nin yeni Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un sözleri: “Bir kriz sonucunda iktidara gelen AKP hükümeti, yine bir kriz neticesinde iktidarını kaybedebilir”

Numan Kurtulmuş'tan açıklama bekliyoruz! Herkes Ne Söylediğini Bilecek..

ishakyilmaz 02-02-2009 14:34

Alıntı:

ismailhaniyye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502806)
PEKİ DOĞAN MEDYASI AKP NİN OYLARINI BÖLMEK İÇİN BU TÜR ŞEYLERİ SÜREKLİ YAYINLIYORSA BİR ŞEY SORABİLİRMİYİM KARDEŞLERİM

22 TEMMUZ SEÇİMİ ÖNCESİ 1.5 MİLYON DOLAR VERGİ BORCU OLAN A.DOĞANIN BORCU 50 BİN TL CİVARINA İNDİRİLMİŞTİ HATIRLARSANIZ

NEDEN:::20 TEMMUZ MANŞETİNDE HÜRRİYET,MİLLİYET VE VATAN GAZETELERİNİN MANŞETİNİ HATIRLIYORMUSUNUZ
MAHMUT EFENDİ CEMAATİ AKP Yİ DESTEKLİYOR !!!!!!!
PEKİ YA 24 TEMMUZ GÜNÜ CEMAATTEN ÖZÜR YAZISINI DOĞAN GRUBUNUN GAZETELERİNDE HATIRLIYORMUSUNUZ
HAYIR HALBUKİ EFENDİ HZ. SEÇİMDEN BİR GÜN ÖNCE SAADET DEMİŞKEN NE OLDUDA BÖYLE BİR HABER YAPILIM CEMAATİN OYLARI BÖLÜNDÜ KARAR VERİN..........

Bende güzel kardeşime şunu diyim.Doğan medyasının ismi ile amel etmek başlı başına yanlış.Yani birbirinizi Doğan Medysı ile vuracaksanız gidin kendinizi Köprüden attın daha hayırlı olur sizin için..!Onların kirli yüzlerini bilmeyen yok..!Sizlerde yanlışa düşüp;şimdilerde AK parti ve saadet partisinin arasına nifak tohumu ekmeye çalışan bu medya organlarının söylemleriyle amel etmeyiniz..!

Üç mevsim 02-02-2009 14:46

Alıntı:

ismailhaniyye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502806)
PEKİ DOĞAN MEDYASI AKP NİN OYLARINI BÖLMEK İÇİN BU TÜR ŞEYLERİ SÜREKLİ YAYINLIYORSA BİR ŞEY SORABİLİRMİYİM KARDEŞLERİM

22 TEMMUZ SEÇİMİ ÖNCESİ 1.5 MİLYON DOLAR VERGİ BORCU OLAN A.DOĞANIN BORCU 50 BİN TL CİVARINA İNDİRİLMİŞTİ HATIRLARSANIZ

NEDEN:::20 TEMMUZ MANŞETİNDE HÜRRİYET,MİLLİYET VE VATAN GAZETELERİNİN MANŞETİNİ HATIRLIYORMUSUNUZ
MAHMUT EFENDİ CEMAATİ AKP Yİ DESTEKLİYOR !!!!!!!
PEKİ YA 24 TEMMUZ GÜNÜ CEMAATTEN ÖZÜR YAZISINI DOĞAN GRUBUNUN GAZETELERİNDE HATIRLIYORMUSUNUZ
HAYIR HALBUKİ EFENDİ HZ. SEÇİMDEN BİR GÜN ÖNCE SAADET DEMİŞKEN NE OLDUDA BÖYLE BİR HABER YAPILIM CEMAATİN OYLARI BÖLÜNDÜ KARAR VERİN..........

Rakamlarınız yanlış; 1.2 Milyar YTL'den 275 milyon YTL'ye indi.

Konuyla ilgili bilgi edinmek isteyenler tıklatabilirler..

Mahmud Efendi'nin kimi desteklediğini bilemem. Bu konuda netlik yok, herkes kendine yontuyor.

Numan Kurtulmuş'tan açıklama bekliyoruz.. Açıklama gelsin biz yayınlarız..

Üç mevsim 02-02-2009 14:56

Alıntı:

ismailhaniyye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502833)
rakamlarda yanlış yapmış olabalirim özür dilerim ama dediğim haberler ve özür yazısı yayınlandı bu nedenle açık bir tartışmaya gerek yok sadece yontma tabiri ağır kaçmış daha düzgün tabirler kullanırsak birbirimizi kırmayız

O tabirin içinde biz de varız :evet:

:merhaba:

aşk-ı ilahi 02-02-2009 15:05

numan başkan...

anavatan partisi ..bir siyasi krizden sonra çıkmıştır..konjöktür partisidir dedi..

ve sonu maalesef gelemedi..

ak parti de bir siyasi krizden sonra doğan bir partidir...

sonnunda öyle olması muhtemel olabilir dedi..

tabi bunu beğenir veya beğenmezsiniz...görüşüüdür..

Numan başkan muhalefettir tabiki kendince eleştirilerde bulunucak..hakkıdır..

ama Numan başkanımızın ben hassasiyetlere gayet dikkat ettiği kanaatindeyim..

doğan medya veya her hangi bir medya farketmez..inanılmaz sözler söyletme çabasındalar..

ama o her zaman saygısını ve duruşunu bozmuyor...

Üç mevsim 02-02-2009 15:24

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502850)
numan başkan...

anavatan partisi ..bir siyasi krizden sonra çıkmıştır..konjöktür partisidir dedi..

ve sonu maalesef gelemedi..

ak parti de bir siyasi krizden sonra doğan bir partidir...

sonnunda öyle olması muhtemel olabilir dedi..

tabi bunu beğenir veya beğenmezsiniz...görüşüüdür..

Numan başkan muhalefettir tabiki kendince eleştirilerde bulunucak..hakkıdır..

ama Numan başkanımızın ben hassasiyetlere gayet dikkat ettiği kanaatindeyim..

doğan medya veya her hangi bir medya farketmez..inanılmaz sözler söyletme çabasındalar..

ama o her zaman saygısını ve duruşunu bozmuyor...

Sizce Bu Normal Bir Söz mü?

http://img76.imageshack.us/img76/2120/zzzzzkrizgv1.png

Hanımefendi Bu Eleştiri mi? Eleştiri beğenilmeyen bir icraata karşı yapılır. Numan Başkan burada bizi hayal kırlığına uğratıyor. Maksadını %100 aşıyor. Yukarıda verilen örneklerdeki Ergenekoncular gibi konuşuyor.

"Yerel seçimler sonrasında kriz derinleştiği takdirde bunun karşısında durmanın zor olacağını" ve "AK Parti'nin kriz neticesinde iktidarı kaybedeceğeini "düşünüyormuş.

Çok Ayıp Ettin Numan Başkan Çook !!!

Seçimleri de göreceğiz Sonuçlarını da Göreceğiz.. Krizle yıkılır mıyız yıkılmaz mıyız onu da göreceğiz...

Hodri Meydan haydi bakalım..

Üç mevsim 02-02-2009 15:50

Alıntı:

ismailhaniyye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502895)
özgün kardeşim neye hodri meydan seçim bu yahu sakin olun kazanmakta var kaybetmekte elbet bu bir yarış süreci o yüzden bugün siz yarın biz

Evet öyle bugün biz yarın siz olabilir... Ama siz kendi başarınızı bizim başarısızlığımız üzerinden kazanmaya çalışırsanız bu olmaz işte...

Ayrıca imzana bakıyorum; Millet Düşmanı birkaç kanaldan biri !!!

ART, Kanal B, (KanalTürk) gibi Milli İrade düşmanı oılduğu çok aşikar bu kanallardan birinde konuşan benim liderim olsa utanır, saklardım..

Kırık_Çocuk 02-02-2009 16:05

Adam uyarıyor haklı da..
Parti kapatma sürecinoe AkP nin atığı bumerang neredeyse kendi kellesini götürmüyormuydu ?

Bu gibi konusmalar anlayana dır...

Hani Allah Kuranı Kerimde bazı ayetleri kimlerin anlayacağını ifade ediyor ya..

Üç mevsim 02-02-2009 16:23

Alıntı:

ismailhaniyye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502904)
BAK ÖZGÜN ABİ YAŞCA BENDEN BÜYÜKSÜN BÜYÜKLERİME CEVAP VERMEK HADDİM DEĞİL AMA AFFINIZA SIĞINARAK CEVAP VERİYORUM

İSLAM ÜMMETİNİN EN BÜYÜK SORUNU NE OLMUŞTUR ABİCİĞİM BİLİYORMUSUN YA BU BİZDEN YANLIŞINI GÖRMEYELİM VEYA DA O YAPTIYSA BİR BİLDİĞİ VARDIR ANLAYIŞI BEN İNSANLARI DEĞERLENDİRİKEN + VE - OLARAK DEĞERLENDİRİRİM O YÜZDEN BENİM NEZDİMDE T.ERDOĞANIN EKSİLERİ FAZLADIR VE BU EKSİLERİ NUMAN KURTULMUŞ DİLE GETİRİYOR O YÜZDEN HODRİ MEYDAN DEMENİN BİR MANASI YOK

MİLLİ İRADE DÜŞMANI OLABİLİR O KANAL AMA TEBLİĞ HER YERDE YAPILABİLİR ABD SENETOSUNDADA ONLARA KARŞI AÇIKLAMA YAPABİLİR İSRAİL SENATOSUNDADA BENCE BUNDA BİR SAKINCA YOK AMA SİZ NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİLMEM

Eyvallah kardeş nezaketin için teşekkürler... Anlayışlı insanlarla muhabbetin keyfi bir başka oluyor..

Numan Kurtulmuş'un eleştirileri dile getirmesine dediğimiz birşey yok. Ama buradaki konu eleştiri dile getirmek değil. AK Parti'nin krizle yıkılacağı gibi fütursuzca bir söylem.. :güzel:

Üç mevsim 02-02-2009 16:32

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502909)
Adam uyarıyor haklı da..
Parti kapatma sürecinoe AkP nin atığı bumerang neredeyse kendi kellesini götürmüyormuydu ?

Bu gibi konusmalar anlayana dır...

Hani Allah Kuranı Kerimde bazı ayetleri kimlerin anlayacağını ifade ediyor ya..

Hayırdır Kırık Çocuk.. Adam neyi uyarıyormuş biz de bilelim... Adam uyarı mı yapıyor, hasedini mi ortaya döküyor ?

Yılların meselesi olan başörtüsü yasağı sorununu çözmek için girişilen mücadele, senin baktığım pencereden bumerang gibi mi görünüyor ?

Numan Kurtulmuş'un siyasi zekaya önem verdiğini söyleyemeyiz. Eğer verecek olsa öyle bir siyasi hareketin ilerleyemeyeceğini bilir. Farklı yollar denemeye çalışır. Numan Kurtulmuş başörtüsü yasağı sorunununun kaldırılması çalışmasına destek vermiştir..

Gördün mü demek ki; şimdi senin savunduğun Numan Kurtulmuş o kadar da öngörülü değilmiş. bu durumda kim ne anlayacak ?

Evet şimdi bu durumda Kur'an Kerim'deki bazı ayetlerden kimin ne anlayacağını şööyle bir anlat da biz de dinleyelim.

Kırık_Çocuk 02-02-2009 16:57

Güzel kardeşim numan kurtulmuş hakkında isim soyisim ve prof olduğundan baska bi bilgim yok..
Nerelidir onu bile bilmem...

Benim soylemek istediğim şu haberi yazan gazete ye bak ve konuşmaların masa başında nasıl sansasyona dönüştüğünü düşün ..sadece bu kadar..
Bu konuşma benim için bir uyarı niteliğindedir bunu ergenekon çapulcuların sözleriyle bağdaştırmana asıl ben bi anlam veremedim....

Kırık_Çocuk 02-02-2009 17:00

Evet şimdi bu durumda Kur'an Kerim'deki bazı ayetlerden kimin ne anlayacağını şööyle bir anlat da biz de dinleyelim.

eğer okuyor olsaydın bazı ayetlerin sonunda :
İşte bunda da düşünen bir toplum için bir işaret vardır
Elbette bunda düşünen bir toplum için ibretler vardır
İşte düşünen bir toplum için, âyetleri böyle ayrı ayrı açıklıyoruz
Elbette bunda düşünen bir toplum için deliller vardır

İşte bunlarda düşünemeyen insanlar için hiç bişey yoktur Allah kelamının kimler tarafından anlaşılacağını belirtiyor...

Üç mevsim 02-02-2009 17:03

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502951)
Güzel kardeşim numan kurtulmuş hakkında isim soyisim ve prof olduğundan baska bi bilgim yok..
Nerelidir onu bile bilmem...

Benim soylemek istediğim şu haberi yazan gazete ye bak ve konuşmaların masa başında nasıl sansasyona dönüştüğünü düşün ..sadece bu kadar..
Bu konuşma benim için bir uyarı niteliğindedir bunu ergenekon çapulcuların sözleriyle bağdaştırmana asıl ben bi anlam veremedim....

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502956)

eğer okuyor olsaydın bazı ayetlerin sonunda :
İşte bunda da düşünen bir toplum için bir işaret vardır
Elbette bunda düşünen bir toplum için ibretler vardır
İşte düşünen bir toplum için, âyetleri böyle ayrı ayrı açıklıyoruz
Elbette bunda düşünen bir toplum için deliller vardır

İşte bunlarda düşünemeyen insanlar için hiç bişey yoktur Allah kelamının kimler tarafından anlaşılacağını belirtiyor...

- Biraz abartıldığı doğru ama abartılmaya müsait..

"eğer okuyor olsaydın bazı ayetlerin sonunda :" endişen olmasın..

- Konumuzla hiçbir bağlantı kuramama rağmen tespitler güzel, evet. Kur'an'da böyle bir üslup var...

:merhaba:

Bir dost 02-02-2009 17:23

siyaset yapan insanların geçmişteki olayları iyi analiz etmesi ve unutmaması lazım.Geçmişe bir bakıyorum arkadaşlarımın sevmediği doğan medya gurubu ak partinin iktidara gelmesi için ellerinden geleni yapıyordu.Ozaman doğan gurubundan memnun olan arkadaşların bugün rahatsız olmaları benim dikkatimi çekti.Siyasette muhalefet partileri iktidarı yapmaları gerektiği şeyler için uyarır iktidarda bu uyarıları dikkate alır ve düzeltmeye çalışır.Numan Bey'in yaptığı da budur. Muhalefet yapılan iyi şeyler hakkında yorum yapmayabilir ama yapılan kötü şeyler konusunda uyarı yapmak zorundadır.

Şimdi burada NUMAN bey'e laf söyleyenlere soruyorum.Numan bey muhalefet olmasına rağmen çıktığı her proğramda Başbakanımızın davas taki olayını desteklediğini ve bu olay karşısında başbakanın yanında olduğunu söylemiyormu.El insaf yahu siz galiba istiyorsunuzki yapılan yanlışlara göz yumulsun ama yapılan iyi şeyler alkışlansın.Bu böyle olmaz.siyaset demek oyunuz yüzde 2 ye düşeceğini bilseniz bile doğru şeylerin arkasaında durabilmektir.Tabi bunlar benim düşüncem herkesin görüşüne saygım sonsuz ama kardeşlerimin Numan KURTULMUŞ gibi kırıcı olmayan bir insanı bile kötülemeleri beni çok üzüyor.

FarukARSLAN. 02-02-2009 17:29

Alıntı:

Şimdi burada NUMAN bey'e laf söyleyenlere soruyorum.Numan bey muhalefet olmasına rağmen çıktığı her proğramda Başbakanımızın davas taki olayını desteklediğini ve bu olay karşısında başbakanın yanında olduğunu söylemiyormu.

Yunan basını da destekledi o çıkışı...

redyellow 02-02-2009 17:32

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502880)
Sizce Bu Normal Bir Söz mü?

http://img76.imageshack.us/img76/2120/zzzzzkrizgv1.png

Hanımefendi Bu Eleştiri mi? Eleştiri beğenilmeyen bir icraata karşı yapılır. Numan Başkan burada bizi hayal kırlığına uğratıyor. Maksadını %100 aşıyor. Yukarıda verilen örneklerdeki Ergenekoncular gibi konuşuyor.

"Yerel seçimler sonrasında kriz derinleştiği takdirde bunun karşısında durmanın zor olacağını" ve "AK Parti'nin kriz neticesinde iktidarı kaybedeceğeini "düşünüyormuş.

Çok Ayıp Ettin Numan Başkan Çook !!!

Seçimleri de göreceğiz Sonuçlarını da Göreceğiz.. Krizle yıkılır mıyız yıkılmaz mıyız onu da göreceğiz...

Hodri Meydan haydi bakalım..

Sayın arkadaşım:

Gazeteki büyük yazıları okuyalım:

Ak parti krizle geldi, krizle GİDER...

Peki haberin içine bakalı, yine aynı küpürden:

Bir kriz sonucu iktidara gelen akp hükümeti, yine bir kriz sonucu İKTİDARINI KAYBEDEBİLİR

Büyük harflerle yazılan ile haberin içindeki tam metni ayrı ayrı okuyunuz.

Ve yine numan kurtulmuşa kızacak mısınız?

Bu cümle yanlış bir cümle mi?

Bir kriz sonucu iktidara gelen akp hükümeti, yine bir kriz sonucu İKTİDARINI KAYBEDEBİLİR

Gazetelerden haber aktarırken, birilerini eleştirirken, lütfen daha dikkatli olun.

Haberlerin başlğı ile içindeki cümlelere dikkat edin.

Söz sizde Buyrun....

HAKK DAVA 02-02-2009 18:14

Ne kadar ucuz yorumlar yapıyorsunuz, yazık...

Başka zaman bu gazeteler şöyle yalan, bu medya böyle çarpıtıyor diyordunuz ne oldu...? Canınızı mı incitti. Prof.Dr. Numan KURTULMUŞ'un öyle dediği ne malum ki dediyse bile doğru bir tespit yapmış...

Sayın ERDOĞAN biz amerikalıların savaşı sağ salim bitirip evlerine dönmesi için dua ediyoruz dediğinde de böyle miydiniz? Soruyorum size böyle miydiniz?

Yazık size ki İSLÂM Davasını basit bir siyaset oyunu hale getirdiniz...

Selametle...

FarukARSLAN. 02-02-2009 18:28

Alıntı:

Başka zaman bu gazeteler şöyle yalan, bu medya böyle çarpıtıyor diyordunuz ne oldu...? Canınızı mı incitti. Prof.Dr. Numan KURTULMUŞ'un öyle dediği ne malum ki dediyse bile doğru bir tespit yapmış...

Allah aşkına bu yorumu hangi kefeye koyacağız?.. Başka zaman bu gazeteler şöyle yalan yazar bu medya böyle çarpıtıyor dememizle, Kurtulmuş'un bu laflarının ne alakası var.. Canımızı incitmesi ile(nasıl oluyorsa 'can incitmek') ne gibi bir alakası olabilir?..

Bir de 'öyle dediği ne malum' diyorsunuz.. Eh, evet bende diyorum doğru. Ne mâlum(!)

---
Sonra, bizim o medyanın 'haberi çarpıtma' konusundaki meziyetine olan şikayetimizi bilip Başbakanı araya katarak 'kartelce' bir örnek verir gibi çarpıtmanız ne alaka?.. Yani Numan Kurtulmuş-kriz ve AK Parti hükümetinin 'gitme' konusunun hangi yanına koyacağız o yorumu..

Sonra da;
Alıntı:

Yazık size ki bir türlü İSLÂM Davasını basit bir isyaset oyunu hale getirdiniz...

Bu da 'ezber' bir yorum gibi geldi bana. Alakası ne anlayamadım.. Ancak yüce İslam davasını böyle siyaset konularında 'basit'leştirmesiniz ne iyi olacak...

Böyle mücahidî tavırları dini konularda görmeyi yeğleriz!..

HAKK DAVA 02-02-2009 18:32

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503067)

Allah aşkına bu yorumu hangi kefeye koyacağız?.. Başka zaman bu gazeteler şöyle yalan yazar bu medya böyle çarpıtıyor dememizle, Kurtulmuş'un bu laflarının ne alakası var.. Canımızı incitmesi ile(nasıl oluyorsa 'can incitmek') ne gibi bir alakası olabilir?..

Bir de 'öyle dediği ne malum' diyorsunuz.. Eh, evet bende diyorum doğru. Ne mâlum(!)

---
Sonra, bizim o medyanın 'haberi çarpıtma' konusundaki meziyetine olan ş,kayetimizi bilip 'kartelce' bir örnek verir gibi çarpıtmanız ne alaka?.. Yani Numan Kurtulmuş-kriz ve AK Parti hükümetinin 'gitme' konusunun hangi yanına koyacağız o yorumu..

Sonra da;

Bu da 'ezber' bir yorum gibi geldi bana. Alakası ne anlayamadım.. Ancak yüce İslam davasını böyle siyaset konularında 'basit'leştirmesiniz ne iyi olacak...

Böyle mücahidî tavırları dini konularda görmeyi yeğleriz!..

Efendim konu gayet açık... Bir açıklama yapmayacağım, çünkü her dakika daha fazla konu savsaklanmakta sağa sola çekilmekte...

Not: Sitemiz İSLÂMÎ bir fikir sitesi yükümlülüğü içermediğinden ve tamamiyle siyasete yönelmiş bir forum olduğundan dini bölümleri kullanmadım... İNŞAALLAH, daha fazla yönelirim...

Selametle...

FarukARSLAN. 02-02-2009 19:08

Alıntı:

MüCAHİD Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503071)
Efendim konu gayet açık... Bir açıklama yapmayacağım, çünkü her dakika daha fazla konu savsaklanmakta sağa sola çekilmekte...

Evet. Sağa sola çekilmesin, çekilmezde inşallah!..

--
Not: Sitemiz İSLÂMÎ bir fikir sitesi yükümlülüğü içermediğinden ve tamamiyle siyasete yönelmiş bir forum olduğundan dini bölümleri kullanmadım... İNŞAALLAH, daha fazla yönelirim..

Sitemiz lafından kasıt AKPartiforum ise; buyrun;

(¯`•. AkPartiForum DİNİ BÖLÜMLER .•´¯)

Üç mevsim 02-02-2009 19:20

Alıntı:

Mazlum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503100)
Kardesim sen bu Millete Düsman olarak tabir ettigin kanallara Secim Döneminde katildi diye yerden yere vururken

simdiki Cumhurbaskaninin Lübnan Bombalandigi Dönemde Israil Ziyaretini ve ardindan Kacirilan Israil Askerlerinin ailelerini ziyaretini nasil tanimlayalim?

Perez in Türkiye ziyareti ve ziyaret sonrasi TBMM deki Vatan istiyorum Siirini okudugu icin basta basbakanimiz olmak üzere alkis tutulmasini nasil tabir edelim ve daha neler var#

diyelim ki o saydigin kanallar Millet Düsmani evet
benim yukaridaki saydiklarim Kafir ve Mazlumlari katledenler bu konudaki Hassasiyetini neden gösteremeiyorsun?

Bizim İsrail'e attığımız şamarı ALEM gördü, siz görmeyin ve imzamda da dediğim bin dereden su getirmeye devam edin... Hasedinizden de çatlayın emi !

Bize Gazze'nin ve İslam Aleminin ve İnsanlığın Bayramı yeter velev ki gözü kapalı bir ksım siysetperestler tatmin olamasın. Size Gökten Mucize inse; niye yerden çıkmadı da gökten indi dersiniz !!

Allah (c.c), İslam alemini; İfrat ve tefrit kuyularında boğulan bu şirret topluluğun şerrinden korusun !

Bazıları hiiç zorlanmasın ! Biz bu vesileyle bir şeyi çok iyi görmüş olduk; bazılaırnın derdi ne GAZZE imiş, ne FİLİSTİN imiş, Ne de Doğrularıın DÜYAYA Haykırılması imiş.. sadece kendi çukur dünyalarıymış

Gören gözlere Selam olsun. Onlar bize yeter ..

kasım 02-02-2009 20:39

Saadete çatacak koz arıyorlar, bualmıyorlar
bunun gibi ucuz konuları alıp gliyorlar
Yazık

ak_cag 02-02-2009 21:01

kimin ne partisi olduguna millet karar veriyor birilerinin cikipta asli astari olamyan iddaalar soylemeleri hic ahlaki olamayan bir tutumdur...

karar milletindir kimin ne olduguna ancak ve ancak aziz milletimiz karar verir.

tesekuederim

FarukARSLAN. 02-02-2009 21:02

Alıntı:

Mazlum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503190)
Biz Secim arefesinde degil

Söylemlerle yetinen degil

Izraat görmek istiyoruz

Sen yine 'Osmancik' mısın? (:
O da izraat beklerdi de..

FarukARSLAN. 02-02-2009 21:24

Alıntı:

Mazlum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503209)
tanimiyorum kendisini amma tebrik ederim

Tüm Milli Görüscüler izraat bekler

Gerci sizler sadece arkasi gelmeyen laflarla yetiniriz

Milli Görüşçü olduğunu nerden biliyorsun ki?..
Yada neyini tebrik ediyorsun??..

Sen yemin edebilir misin bu forumda önceden bulunmadığına ve ban yemediğine?
IP'ne baktıralım mı? (:

mehmetakif24 02-02-2009 21:33

Numan kurtulmuş hakkında Akpartili ve Saadet partili arkadaşlarımız müsterih olsunlar.
Hiçbir zaman aydın doğanla işbirliği yapacak kadar seviyesizlik yapabilecek bir şahsiyyet değildir. 28 şubatı unuttuğunu zannedenler mi var?
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

FarukARSLAN. 02-02-2009 23:02

Alıntı:

Mazlum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503216)
bu arada basbakan fatihlikten cark etti

beklendik bir haberdi

Çarpıtmayın!

O musunuz değil misiniz?
'Osmancik' iseniz sizin fikirleriniz ve o fikirleri beyan edebilme yeti'niz bu forumun kurallarına aykırı diye 'süresiz' ban yemiştiniz diye hatırlıyorum..

Diğer bir üyelikle geldiğinizde yine aynı tas aynı hamamdınız. Sormuştum yine inkar da edememiştiniz.
Ve yine aynı..
Şimdi 'yüzsüz müsün?' sorusuna tabii olmamak için cevap verir misiniz ?..

Bir dost 02-03-2009 02:33

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502998)
Yunan basını da destekledi o çıkışı...

siyasetten anlayan her insan bilirki basın ile siyaset başka kavramlardır.ve yunan basını akpartinin karşısında siyaset yapmıyor.Numan bey Ak parti ile aynı ülkede siyaset yapan bir sahsiyet.Tabi siyasi bilgin zayıf olabilir buna saygı duyarım ama siyaset ile basını lütfen karıştırmayalım.

Kırık_Çocuk 02-03-2009 12:32

TUNCAY GÜNEY de aynını söyledi ama o bi siyasetçi değil akpartiyi de karalamıyor NE dedi ...
Susurluk çözülemedi hükümet gitti ergenekonda çözülemeyecek hükümet gidecek ama inşallah çözülür dedi
Ben bunu gazetemde TUNCAY GÜNEY : ERGENEKON davası HÜkümeti Düşürecek gibi yazsaydım ....

şimdi bi karşılaştırma yaparsak buda bunun tıpkısıdır...

milletinadami 02-03-2009 13:54

evet numan kurtulmusu kartel sisirdikce sisiyor.zaten sismeye dogustan yetenekli olan milli gorus holiganlarida bayagi sisti.gene anketlerde yuzde50 cikiyor sp..

fütüvvet 02-03-2009 14:27

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503483)
evet numan kurtulmusu kartel sisirdikce sisiyor.zaten sismeye dogustan yetenekli olan milli gorus holiganlarida bayagi sisti.gene anketlerde yuzde50 cikiyor sp..

% 50 mi olmuşlar görüşçüler.

belkide sadet teşkilatlarında yapmışlardır bu anketi..
demekki yarısı onlar gibi düşünmüyor..

ishakyilmaz 02-03-2009 15:02

Bazı kardeşlerimiz Numan Beyin öyle dediği ne malum...Ben kendi gözlerimle izledim,kendi kulaklarımla işittim:AK parti krizle geldi,krizle gidecektir.Gerçekten çok tehlikeli ve yanlış bir söylem.Her zaman söyledim yine söylüyorum Numan Beyin Saadetin başına geçmesi en az saadetçiler kadar benide mutlu etmiştir.Muhalefet siyaset anlayışına yeni bir tarz getirecek diye..Lakin görüyoruz ki ucuz siyaset argümanları ile oynmaya çalışılıyor.Numan Bey kapasitesindeki bir liderin böyle davranması açıkçsı hiç hoş değil..!Bunu asil saadetçilerde görecektir.Bu şekilde bir siyaset tarzını artık halk istemiyor.Kaldı ki karşısındaki rakipte bir zamanlar dava arkadaşları...Herşeyden önce bunun bilincinde olmak gerekir.Umut ederim ki Numan Bey doğru siyasetle başarılı olur..!

fütüvvet 02-03-2009 15:05

Helal sana ismailhaniye
"kim bu ismail haniye..sadece merak ettim""inşallah ayıplamassın-bilmemek ayııp değil öğrenmemek ayıp.bende öğrenmek için soruyorum-"
"neden açıklama getiriyorumki siz zaten yanlış anlamassınız ve de rencide etmessiniz değilmi""

gelelim konumuza:
ben bu konuda dertliyim o yüzden öyle yazdım..
geçen seçimlerde sizler gibi lerle tartışıyorduk
bize habire laf atıyorlardı
hatta son gün bizim gazetede sizi %3,5 göstermiştide o gazeteye ve okuyanlara toptan hakaretler etmişti
bende ankettir söyleyecek bi şey yok demiştim..
ertesi gün akşamı gördükki 3,5 değil 2 küsürlerde kalmışş
yani aşağıladığı hakaret ettiği o gazete onların ouanını yükselterek yazmış..kırılmasınlar diye
ama müslümanız diyorlarya hiçde öyle değiller..
her müslümanın her hareketi müslümanca olamayabileceği gibi
her münkirinde her tavrı münkirce olmayabilir..
müminde kafir sıfatı kafirde mümin sıfatı olabilir..

inşallah sadece müslümanız sözü ile yetinenlerden olmayalım
olalım ama söylemeyelim
hep söylerler ama hiç değillerdir..
maalesef öyledirler

fütüvvet 02-03-2009 15:08

ak parti krizle gelmedi kardeşim
kriz çıkarttınız
tüm muhalefet çıldırdı
çıldırık çıldırık ortalığı karıştırdınız
krizi çıkarıp şimdide ağlamayın
millet artık yalancıları görüyor..
KRİZ LE GELMEDİ
ZATEN KRİZİ ÇIKARANLAR YİNE ONU BAHANE EDİYORLAR

fütüvvet 02-03-2009 15:35

% 3 % 5 ÖYLEMİ..

BİDAHA SÖYLESENE

AKPARTİ % 3 % 5 DİYOR SİZ NE DERSİNİZ..

YANİ BU ŞU DEMEK..AKPARTİYE OY VERENLER SAADETÇİLER..

SIRF CHP YE GICIKOLDUKLARI İÇİN AKPARTİYE OY VERMİŞLER..

PEKİ BU MİLLET SİZİN NEYİNİZE OY VERSİN..

EĞER AKPARTİ OLMASA SİZ % 2,50 BİLE ALAMASSINIZ..CHP DE % 20 YE DAYANAMAZ..

YANİ AKPARTİ SİZİN ŞANSINIZ..ÇAMUR ATIP OY ALIYORSUNUZ..

CHP DE AYNI USÜLLE AKPARTİYE DÜŞMANLIK YAPIYOR SİZ GİBİ OY ALIYOR

BİRAZ AT GÖZLÜKLERİ ÇIKARSANIZ.. ŞÖYLE ETRAFINIZA BAKSANIZ..

KENDİNİZİDE BAŞKALARINIDA KANDIRMAMIŞ OLURSUNUZ..

BİRAZ SİLKELENİNDE ÖRÜMCEKLERİNİZ DÖKÜLSÜN..DAH ANE DİYİM..

ishakyilmaz 02-03-2009 15:41

AK Parti krizle geldi demek ne kadar acı verici bir durum.AK Parti;kendi öz vatanlarında her türlü saldırı ve adaletsizliği uğramış haklı yığınların çığlıklarıyla İktidara geldi..!AK Parti Türkiye'de yontma taş devrinden kalma siyaseti ters düz ederek geldi,AK parti Türkiye'nin temeline döşenmiş mayınları temizleyerek geldi..!AK Parti demokrasi yalanı ile yönetilen halkımızın gerçek demokrasi ile buluşması ile geldi..!AK Parti kangren haline dönüşmüş meselelerin cözümünü sırtlayarak geldi..!AK Parti yerel yönetimleri yolsuzluk merkezlerine dönüştüren sistemi bertaraf ederek geldi..!AK Parti uçsuz bucaksız köyleri Kent görünümüne büründürerek geldi..!AK Parti halkın devlet dairelerine bile sokulmadığı bir dönemde,halkı yönetime katarak geldi..!AK Parti sağlık ve ulaşımda meydana gelen bürokrasi hastalıklarını iyileştirerek geldi..!AK parti Türkiye'de özlenilen anlayışı milletine kavuşturarak geldi..!AK Parti belli zümrelerin ellinde dönene sermayeleri bütün vatandaşlarının pay almasını sağlayarak geldi..!Aylarca size NEYLE GELDİĞİNİ,NEYLE GİDECEĞİNİ yazabilirim...!Söyleyecek çok sözümüz,hesabını vermeyecek hiçbir mesele yoktur..!

fütüvvet 02-03-2009 15:50

29 mart akşamı görüşeceğim çok kimse var ama gelemezler..gelmezler..gelselerde bu kadar üstten üstten konuştuklarunı unuturlar..
hem sizin mağlup olduğunuzu görmekten zevk alan biri değilim..
üzülürüm..keşke zamanında doğruları anlatabilse idim..anlatamamışım diyede kendime kızarım hatta..

AKPARTİ SİZİN ANLAYAMAYACAĞINIZ BİR ŞEKİLDE BU GÜNLERE GELDİ..
SİZ DİNİ SÖMÜREREK BİR SEFER BU MİLLETİ KANDIRDINIZ..ONUDA BECERİKSİZLİĞİNİZDEN ELİNİZE YÜZÜNÜZE BULAŞTIRDINIZ..İKTİDARI APAR TOPAR BIRAKIP PİŞKİN PİŞKİN BU MİLLETE SIRITTINIZ..
VE HAALAADA UTANMADAN AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORSUNUZ..
EĞER SİZE KANACAK KİMSELER VARSA ONLAR OLMAZ OLSUN..
BU MİLLET SİZİ TERCİH EDECEKSE YUH OLSUN O MİLLETE..

GEÇEN SEÇİMLERDEDE ÇOK UKALALAR ÇOK SAYGISIZLAR ÇOK BURNU DİK DİN BEZİRGANLARI VARDI SADET GELİYOR DİYEN..AMA SONRA NE OLDU SIRITIK SIRITIK YÜZÜMÜZE BAKTILAR..
ŞİMDİDE TEKRAR DEPREŞİYORSUNUZ..

BIRAKIN ARTIK BU SAÇMALIKLARI..GERÇEĞİ GÖRÜN..

All times are GMT +3. The time now is 07:47.