Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   T.C. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=380)
-   -   Cumhurbaşkanı Gül'ü Kızdıran Sorular (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=54487)

Cerrah 02-03-2009 19:00

Cumhurbaşkanı Gül'ü Kızdıran Sorular

Cumhurbaşkanı Gül, Suudi Arabistan ziyareti öncesi basın toplantısı düzenledi. Gül, aynı muhabirin kasıtlı olduğu açıkça belli olan iki sorusu karşısında kızgınlığını gizleyemedi:

Gül basın mensuplarının sorularını cevapladığı bölümde bir muhabirin “Kral Abdullah’ın Türkiye ziyareti sırasında özel hediyelerle geldiğini biliyoruz.” diye başladığı cümlesini yarıda keserek “Nereden biliyorsunuz?” diye sordu.
Daha sonra muhabir, “Çünkü devletler arası bir gelenektir hediyeleşmek, siz de bu çerçevede Türkiye Cumhuriyeti adına özel bir hediye götürecek misiniz?” diye sordu.
Aynı muhabir ikinci sorusunda da aslında programınız oldukça yoğun ama bir Cidde, Mekke’ye 45 dakikalık mesafede acaba bir umre ziyareti planınız da var mı?” diye sordu.
Gül bu sorulara sinirlendiğini belli ederek tek cümleyle cevap verdi: "Ziyaretten sonra hepsini görürsünüz!"

Milliyet/haber 7

Beritan 02-03-2009 19:02

anaaa keşke ümre yapıcam deseydi..:)

islam 02-03-2009 19:14

Dini Bir Görevdir... umre İnşallah yapar...

Duygu'Seli~ 02-03-2009 19:18

Yapar yada yapmaz..Bu kimseyi ilgilendirmez.. Gazeteciye cevabı çok yerinde olmuş..Madem merak ediyor geziden sonra görür..

ECRİN 02-03-2009 19:22

umre yapacagını söylese onada bi laf bulurlar...

antik 02-04-2009 01:46

umre mi ? siz ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı ardında bir basın ordusu alıp ta umreye gitsin olacak şey mi ?
bu arada niye cevap veremedi? o da merak konusu. doğru değilse cevap verir diye düşündüm.

Beritan 02-04-2009 01:51

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504124)
umre mi ? siz ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı ardında bir basın ordusu alıp ta umreye gitsin olacak şey mi ?
bu arada niye cevap veremedi? o da merak konusu. doğru değilse cevap verir diye düşündüm.

kaale almamış vermemiş sanane kardeşim...allahım ya bide neden cevap vermemiş...:)

Üç mevsim 02-04-2009 01:56

Küstah gazetecinin o pervasız sorusunu canlı izlemiştim. Cumhurbaşkanımz ona gereken cevabı verdi, ağzının payını aldı o provokatör ruhlu kadın..

antik 02-04-2009 02:00

provokatör kadın mı ? işte basın özgürlüğü anlayışı türkiyede artık basın diye bir kavram kalmamıştır yandaş medya vardır akp yandaşı.

halil_han 02-04-2009 02:02

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504131)
provokatör kadın mı ? işte basın özgürlüğü anlayışı türkiyede artık basın diye bir kavram kalmamıştır yandaş medya vardır akp yandaşı.

Şu yazdıklarına gerçekten inanıyon mu kardeş sen ? Ayrıca Cumhurbaşkanının umre yapmasının neresinde bi yanlışlık var?

antik 02-04-2009 02:05

Alıntı:

halil_han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504132)
Şu yazdıklarına gerçekten inanıyon mu kardeş sen ? Ayrıca Cumhurbaşkanının umre yapmasının neresinde bi yanlışlık var?

Yanlışlık var demem ben diyemem hiç kimsenin ibadetine dinine görüşüne karışamayız ama üyelerin yazdıkalrı hiçte hoş değil . eğer umreye gidecekse yanız gider basının gözü önünde değil.

Duygu'Seli~ 02-04-2009 02:06

Alıntı:

halil_han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504132)

Adı üstünde zaten kardeşcan.. ''antik'' aklı antik devirde kalmış herhalde ki söylenen her sözü,her yorumu kendi kafasına göre çeviriyor..:)

Üç mevsim 02-04-2009 02:08

Alıntı:

Bana bak İsrail yardakçısı medya gibi üste çıkmaya çalışma Şimon Peres gibi yersin tokadı. Cumhurbaşkanına sorulacak soru mu bu? Onun bu soruyu ne maksatla sorduğunu çok iyi biliyoruz biz. Umre yapmak dini ibadettir, O laik kadın niye dinle devlet işlerini karııştırıyor, ne sorulması gerekiyorsa onu sorsun.. Cumhurbaşkanının Hac mı Umre yapacağı seni alakadar etmez !

halil_han 02-04-2009 02:11

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504134)
Yanlışlık var demem ben diyemem hiç kimsenin ibadetine dinine görüşüne karışamayız ama üyelerin yazdıkalrı hiçte hoş değil . eğer umreye gidecekse yanız gider basının gözü önünde değil.

Sayın Cumhurbaşkanımızı yanlız bırakmayacaklarını sen de biliyorsun. Hem basınla beraber gitse ne olur. Karizman mı çizilir batıya karşı.

antik 02-04-2009 02:11

kimin geri kafalı olduğunu iyi biliyoruz size acımaktan başka bir çare gelmez ama merak etmeyin son kulanma tarihiniz geliyor .
Karanlık zihniyete faşist düşünceye Yobazlığa geçit vermeyeceğez

antik 02-04-2009 02:12

Alıntı:

halil_han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504139)
Sayın Cumhurbaşkanımızı yanlız bırakmayacaklarını sen de biliyorsun. Hem basınla beraber gitse ne olur. Karizman mı çizilir batıya karşı.

kimin batıya kendini sevdirdiğini iyi biliriz merak etme sen.

halil_han 02-04-2009 02:15

Bu kadar basit mi kardeşim herşey. Şuna bak yaa. Cevap veremedikçe hala aynı zırvaları tutturuyo. Böyle içi boş, ne anlama geldiğini kendinin bile bilmediğin, söz müsveddelerini bırak artık.

antik 02-04-2009 02:17

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504137)
Bana bak İsrail yardakçısı medya gibi üste çıkmaya çalışma Şimon Peres gibi yersin tokadı. Cumhurbaşkanına sorulacak soru mu bu? Onun bu soruyu ne maksatla sorduğunu çok iyi biliyoruz biz. Umre yapmak dini ibadettir, O laik kadın niye dinle devlet işlerini karııştırıyor, ne sorulması gerekiyorsa onu sorsun.. Cumhurbaşkanının Hac mı Umre yapacağı seni alakadar etmez !

Kim şimon perese tokat atmış merak ettim ? diğer sözlerine cevap veremeyeceğem mühabirin ağzına sağlık bende olsam aynı soruları sorardım ve o altınlar nerede . ABD yardakçıları .

Üç mevsim 02-04-2009 02:18

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504140)
kimin geri kafalı olduğunu iyi biliyoruz size acımaktan başka bir çare gelmez ama merak etmeyin son kulanma tarihiniz geliyor .
Karanlık zihniyete faşist düşünceye Yobazlığa geçit vermeyeceğez

Laikçi Faşistler gelmiş bize insanlık öğretecekler. Vay anam vay.. Sen önce darbeye, Ergenekon'a karşı dur.. Yazdıkların o kadar boş hatta boş ötesi ki; cevap verilebilecek bir tarafını bulamıyorum. Biraz daha dolu yaz da karşlığını verelim. Köhne fikirlerini dürüp çöte atalım. Beyin fırtınası yapalım...

antik 02-04-2009 02:19

bir şeyi daha sizden duymak istiyorum niye bu forum da cumhurbaşkanı bölümü var tarafsız değil mi anayasa itibarı ile

Üç mevsim 02-04-2009 02:22

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504144)
Kim şimon perese tokat atmış merak ettim ? diğer sözlerie cevap veremeyeceğem mühabirin ağzına sağlık bende olsam aynı soruları sorardım ve o altınlar nerede . ABD yardakçıları .

Kimin Şimon Peres'e tokat attığını Cümle Alem gördü. Vücudunda göz olması gereken yerde göz olan herkes.. O muhabir gibi sen de aldın payını ama bunu anlayabilecek kapasite lazım. Yahudi Yazar bile Başbakan'ı haklı bulup, İsrail'i soykırım yapmakla suçlarken İsrail'i bu ülkede savunanları iyi biliyoruz biz..

Üç mevsim 02-04-2009 02:23

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504146)
bir şeyi daha sizden duymak istiyorum niye bu forum da cumhurbaşkanı bölümü var tarafsız değil mi anayasa itibarı ile

Duy Öyleyse !

Milletin adamlarına ve Milletin Cumhurbaşkanlarına gönlümüz ve forumumuz her zaman açıktır...

antik 02-04-2009 02:24

ya biliyoruz gazzede onlarca çocuk katleden pilotların konya da yani iktidar eliyle eğitim aldığını da biliyoruz geçin artık bunları bir millet uyaniyor.

antik 02-04-2009 02:25

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504150)
Duy Öyleyse !

Milletin adamlarına ve Milletin Cumhurbaşkanlarına gönlümüz ve forumumuz her zaman açıktır...

Sadece sayin abdüllah gül milletin cumhurbaşkanı değildir sen de bunu duy.

Üç mevsim 02-04-2009 02:27

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504152)
ya biliyoruz gazzede onlarca çocuk katleden pilotların konya da yani iktidar eliyle eğitim aldığını da biliyoruz geçin artık bunları bir millet uyaniyor.

Eğer Bugün İsrail Uçakları Konya'da Eğitim Yapıyorsa Bunun Müsebbi Biz Değiliz. Laik Güruhun ve TSK'nın israil Aşkıdır Bunun Müsebbibi... Ağlama Duvarının Önünde Ağlayan Generallerdir Bunun Müsebbibi..

antik 02-04-2009 02:29

namaz kılan general de var ama bu onların düşünesi size ne kim ne yaparsa yapar bu laikliğin bir gereğidir tabi laikliği bilirseniz.

antik 02-04-2009 02:33

size laikliği anlatamayacağız galiba
siz istediğiniz gibi olun biz de istediğimiz gibi
sonuç kazanan biz kaybeden siz
BY BY

Duygu'Seli~ 02-04-2009 02:40

Alıntı:

antik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504159)
size laikliği anlatamayacağız galiba
siz istediğiniz gibi olun biz de istediğimiz gibi
sonuç kazanan biz kaybeden siz
BY BY

Kazanan ve kaybeden ortada efendim..
Sonuç: %47 ye karşılık bir avuç azınlık..;)

Kazanana selam olsun,kaybedenlere de geçmiş..;1

FarukARSLAN. 02-04-2009 04:31

Alıntı:

Ne diyorsunuz siz yahu?.. Nerelerden neler çıkarıyorsunuz! Ne demek yandaş medya vardır AK Parti yandaşı felan?..
AK Parti demek çoğunluk bir MİLLİ İRADE demektir. İlla yandaş olunacaksa, olunuyorsa da MİLLETE YANDAŞLIK VAR DEMEKTİR!
Tabii bu size anormal gelebilir...
Ancak bu yandaş diye yaftaladığınız medyadan hiç bir kuruluşun bir AK Parti belediye başkan adayına ekranlarında yahut köşesinde ''İnşallah kazanacağız'' dememiştir.. Ne tuhaf değil mi?

E hangi medya profilinde var 'yandaş'lık, bilmiyorum artık!...

Üç mevsim 02-04-2009 04:39

Yandaş Medyadan Çok Candaş Medyanın sesi çıkıyor,,, Yandaşlıkta sizin medyayı geçemeyiz antik rahat olun siz..

Ömer Bekir 10-07-2009 21:21

Abdullah Gül neden Ermenistan'dan özür diledi.?

Yıl 1961..İsmet İnönü'nün Devlet Başkanlığından muhalefete düşüp,tekrar Başbakan olduğu yıl..Milli Birlik dönemi sahipleri'ne karşı yaptığı konuşmalarda şunları söylüyordu:
"Halkım..Rahat olunuz,biz istediğimiz kimselerle iş birliği yapacağız..Ve yine rahat olunuz;Ermenistan bizim yegane düşmanımız olarak kalacaktır.."

Yıl 20 Kasım 1957..Bülent Ecevit CHP'den 1 ay önce milletvekili oldu..Meclisteki o konuşması:
"Bu koltukları dolduran değerli dava arkadaşlarım..Meclisimiz tatile girdiği anda sorumlu olduğumuz yerlere gidip,halkımıza bu vatan topraklarını kimseye bırakmayacağımızı sıkıdan sıkıya aktaracağız..Halkımıza Ermenistan ile asla işbirliği yapmayacağımızı iyiden iyiye anlatacağız."

Başka anlatayım mı.?

Şerefli ordu dediğiniz"Peygamber ocağı"ndan büyük darbe eylemcileri çıkıyor..Sağcısı solcusu demeden,herkesi kağıt para gibi kullanmaya çalışan o aylaşların hepsi şu anda hapislerde sürünüyor,haberin yok mu.?

Her gittiğiniz yerde"Millet artık uyandı,gelecek seçimlerde vaktiniz doldu"lafları yapıyorsunuz..Doğru söylüyorsunuz.MİLLET artık uyandı..Kendisine hizmet yapanlara oy vereceğini öğrendi,darbecilere karşı duracağını öğrendi..Ve günü geçmiş partileri hep sandıklara gömdü ve 7 yıldır gömmeye devam ediyor..

Saygılarımla..

Ömer Bekir 10-07-2009 22:19

Tarihi bilmeyenler,hiçbir mecliste dinlemezler..Gidin araştırın,öğrenin ondan sonra gelin cevap verin..Yukarıda verdiğim örnekler o zamanın bütün gazetelerinde vardı..Siteye girdiğiniz anda saçma sapan cevaplar verip kişiliğinizi gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum..

redyellow 10-08-2009 00:58

Bazı gazeteciler var ki inanın tam bir provakatör, tam bir alçak.

Bu tür alçakların tuzak sorularına cevap vermemek daha iyi. Sayın Gül doğru olanı yapmış bence.

Umre yaparmı yapmaz mı gitsin orda görsün.

Yaparsa Allah kabul eylesin.

All times are GMT +3. The time now is 22:13.