![]() |
ak kelebeğin ev hali
ak kelebeğin ev hali...aman dikkat arkadaşlar.... ak kelebek bu arada seni kınım kınım kınıyorum [/quote] |
aferimmm ablamm iyi yapıyorsun :DAmannnn ömer faruk abi uzak dur oklava geliyor :D
|
Ömer farukcum uzun zamandır sessiz kalmanın ardından birşeyler çıkacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu.
Beni bu kadar kötü tanıttığın için asıl ben seni kınım kınım kınıyorum. :kızdım::kızdım::kızdım: Ama beni bilen bilir o yüzden amacına ulaşamayacaksın:V:V |
Alıntı:
|
Alıntı:
Göreceğiz neler yapabileceğini ama benle uğraşma demiştim değil mi? |
Mizah gayet güzel ama aslıyla hiç uyuşmuyor ;1 yani benim kelebeğim yapmaz öyle bişey çok çok yapsa cam silmediği için oklavayı kafasına fırlatır :w:
|
Alıntı:
Oklava olsa gene iyi birgülüm direk çözüm camdan aşağı atarım sadece :utandım::utandım: |
Şimdi ne desem bilmiyorum ki baksan çok mülayim sakin ama bazande tam çileden çıkmış herşeyi yapabilecek gibi yani son mesajı buna işaret :w::w::w::w:
yinede kelebeğime haksızlık ediyorsun Faruk o kadar da değil :saygılar: |
Çok saol yaa dostum. :( beni sinir edip çileden çıakranlar utansın. Bu kadar sakin inssn deliriyosa elbet vardır büyük bir sebebi bilirsin ben olaur olmaza kafa yormam. Genel anlamda çok uysalımdır bi kere :V
|
:w: Ben diyorum size uzak durun bu çocuktan..Bak sanada yaptı yapacağını abla..:w: Geberdim gülmekten..
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:43. |